hm. szczerze jestem niezadowolony..
jezu czuje sie jak stary dziad przy was o_O
kiedy to było...
za pol roku zobaczycie ze te bzdety do matury to 15% tego co musicie umiec zeby peirwsza sesje przesc ♠_wink: ♠_ugly: ♠_rolleyes: ♠_biggrin: ♠_cool:
Mi to nie przeszkadza
Oznacza to jakieś 7 razy więcej nauki, a 7 razy 0 dalej daje 0
Napisane przez marcinos
Ja jebie widze sami inteligenci rozszerzenia z matmy chca na 70% pisac a ja sie boje czy zdam podstaweale tak to jest jak na matmie sie bywalo gosciem a zeszytu nie prowadzi od dwoch lat
za to mam mase wspomnien i swietnie sie bawilem przez 4 lata technikum czego pewnie wiekszosc z was nie przezyla
:>
4 lata technikum i gosciem na matmie <3
pozdrawiam
83% z polskiego rozszerzonego. Jestem koksem. Szkoda, że na historię i geografię nie chciało mi się iść
Mam w tym roku licencjat,,,,,,jednak postanowiłem w maju podwyższyć pkt z całej matury. UJMĘ TO TAK
x100. Ta MATURA TO BYŁ JAKIŚ KAWAŁ CHYBA>>>>> BEZ NAUKI MOŻNA JĄ ZDAĆ
Napisane przez Franczo
Mam w tym roku licencjat,,,,,,jednak postanowiłem w maju podwyższyć pkt z całej matury. UJMĘ TO TAK![]()
x100. Ta MATURA TO BYŁ JAKIŚ KAWAŁ CHYBA>>>>> BEZ NAUKI MOŻNA JĄ ZDAĆ
![]()
A Ty myslisz, ze ja 3 lata temu uczylem sie do matury?
Napisane przez kapelusznik
a ja za dwa dni mam 19te urodziny, fuck yea![]()
![]()
to sie nie chwal bo wychodzi ze zalozyles konto na pokerstrategia przed 18stka
Napisane przez krawczeiro
Napisane przez kapelusznik
a ja za dwa dni mam 19te urodziny, fuck yea![]()
![]()
to sie nie chwal bo wychodzi ze zalozyles konto na pokerstrategia przed 18stka
![]()
![]()
![]()
umarłem
Orientuje się jak wygląda sytuacja z listami rezerwowymi? Zapisałem się na 8 kierunków (po cztery na dwóch uczelniach), na żaden niestety się bezpośrednio nie dostałem (przeciętna matura :)), na sześciu jestem na liście rezerwowej, ale na niektórych kierunkach jestem kilkaset/kilka tysięcy (sic!) miejsc za ostatnią osobą, która się dostała. Moje pytanie więc brzmi: jak ta sytuacja może się rozwinąć, czy są jakieś realne szanse na dostanie się na jakiś z tych kierunków? Czy dużo osób może zrezygnować lub coś w tym stylu?