Przejdź do forum
Kolejny diss na Pej...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kolejny diss na Peje.

34 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
3,500 Wyświetlenia
mazaq
PokerStrategist

Cz.
Wczoraj pojawił się kolejny już diss na Peję. Imo najlepszy.
Chłopaki wkurzyli się po tym, jak cisnął im w tym kawałku :

i nagrali konkret pocisk:

Jakieś zdania na ten temat ;>

33 odpowiedzi

wiecie co z nim zrobic :facepalm: :D :facepalm: :D

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

PEJA - PÓKI JESTEM HIP-HOP ŻYJE (PARIAS DISS) //odpowiedź na diss Parias!

kapelusznik
Oldschool Grinder

eldo zmiażdżył wszystko :)

galer
Oldschool Grinder

Faktycznie świetny diss. Słuchałem go parę dni temu i z tej całej "wojny" chyba najbardziej mi się podoba. Dla mnie zdecydowanie najlepiej Pelson uderzył ;)

Eldoka już za bardzo mi się zaszufladkował jako spokojny, filozoficzny raper. I nie za bardzo mi pasuje na takie akcje, ale to tylko wrażenie, bo pamiętam jeszcze jakie razem z Obrońcami Tytułu mieli akcje kiedyś :)

Dinde
Oldschool Grinder

Włodi najlepiej.
Eldo na swoim poziomie - nadal wysoko, chociaż średnio mi się podobało.
Wg mnie najsłabiej pojechał Pelson, to była raczej taka odpowiedź a nie diss.

Co by nie było, WWA > Rychu :-).
Peja mógłby się ogarnąc i nie odpowiadac, chociaż jak odpowie, to będzie czego słuchac.

Mam nadzieje, że w drugim Parias już pojedzie ostro.

"Kto zakłada zimowe czapki dzieciom na wiosne" :-).

Sanczezzo
Oldschool Grinder

W odpowiedzi na dobry kawalek peji (nie twierdze ze ma racje) parias nagral swietny kawalek, ktory trafia do mnie w 99%, tylko leszek troche przeintelektualizowal :)

Dla mnie osobiscie peja dawno juz przegral z tedeuszem, ale ostatnio nawet ciekawe i warte wysluchania kawalki nagral :) mimo to parias znow go sciaga do parteru, czekam na ciag dalszy :)

Sanczezzo
Oldschool Grinder

Napisane przez Sanczezzo
W odpowiedzi na dobry kawalek peji (nie twierdze ze ma racje) parias nagral swietny kawalek, ktory trafia do mnie w 99%, tylko leszek troche przeintelektualizowal :)

Dla mnie osobiscie peja dawno juz przegral z tedeuszem, ale ostatnio nawet ciekawe i warte wysluchania kawalki nagral :) mimo to parias znow go sciaga do parteru, czekam na ciag dalszy :)

"kto zaklada dziecia zimowe czapki na wiosne" _thumbsup:

galer
Oldschool Grinder

Eldoka mnie rozwalił jednym wersem:

"..Odrób lekcję, bo Czarny Wrzesień marnie sprowokował.
My to Wiosna Młodości i jak wtedy Gniew Boga."

Widać, że gość ma konkretną wiedzę w głowie, którą potrafi użyć w dissie a nie tylko przekleństwa.

SeBiX7
PokerStrategist

posłuchajcie i sami wyciągnijcie wnioski ;)

mihasblondi
PokerStrategist

polski hip hop to dno, banda kiwajacych sie dresow, gadajacych o tym jak to im zle na osiedlu, do tego dosłownie z sama muzyka "sto lat za murzynami", wole sluchac starego Kalibra niz tego calego gowna :)) pzdr

Dinde
Oldschool Grinder

Napisane przez mihasblondi
polski hip hop to dno, banda kiwajacych sie dresow, gadajacych o tym jak to im zle na osiedlu, do tego dosłownie z sama muzyka "sto lat za murzynami", wole sluchac starego Kalibra niz tego calego gowna :)) pzdr

Wyjdź.

Pokerzyści to banda nałogowców którzy przegrywają całą kasę, potem pożyczają od znajomych i nikt ich nie lubi. Na tym nie można wygrac :O - taki właśnie poziom prezentujesz.

LoL mihasblondi :D Sam w ogóle nie słucham HipHopu, ale to co ty napisałeś to jakaś bzdura.

A diss na Peję dobry :D

mihasblondi
PokerStrategist

Napisane przez Dinde

Wyjdź.

Pokerzyści to banda nałogowców którzy przegrywają całą kasę, potem pożyczają od znajomych i nikt ich nie lubi. Na tym nie można wygrac :O - taki właśnie poziom prezentujesz.

skad to stwierdzenie? niby skad wiesz jak gram i czy kiedykolwiek mialbym przegrac "cala kase" ....jaki jest twoj poziom skoro oceniasz mnie na podstawie pogardy dla polskiego hip hopu?

mazaq Autor wątku
mazaq
PokerStrategist

:facepalm:

To był imho tylko taki stereotyp, niekoniecznie przypisany do Ciebie.

Napisane przez Dinde

Wyjdź.

skad to stwierdzenie? niby skad wiesz jak gram i czy kiedykolwiek mialbym przegrac "cala kase" ....jaki jest twoj poziom skoro oceniasz mnie na podstawie pogardy dla polskiego hip hopu?

LOL Jaki fail :D Powiedz, że żartujesz, bo jeżeli napisałeś to na serio to ... nieźle musisz być głupi :D

bardzo miły wywiad, fajnie się czyta

bede tu zagladal, dobry temat do spamu

Kolega mihasblondi kompletnie nie zrozumiał postu. :facepalm:

Miloszpoker2
Oldschool Grinder

+100 nigdy nie przepadałem za ulicznym raper, za goscmi którzy reprezentują biede w koszulkach za 200zł, którzy się tylko disują itp, wg mniedzisiejszy rap już nie jest tym samym co kiedyś. wolę stare squady jak K44 czy PFK.

IceWhoo
Oldschool Grinder

"To jak nazwać kurwę relaksacyjną terapeutka..." :D

Mocne chwyta za gardło.