Cz.
Wczoraj pojawił się kolejny już diss na Peję. Imo najlepszy.
Chłopaki wkurzyli się po tym, jak cisnął im w tym kawałku :
i nagrali konkret pocisk:
Jakieś zdania na ten temat ;>
Cz.
Wczoraj pojawił się kolejny już diss na Peję. Imo najlepszy.
Chłopaki wkurzyli się po tym, jak cisnął im w tym kawałku :
i nagrali konkret pocisk:
Jakieś zdania na ten temat ;>
Faktycznie świetny diss. Słuchałem go parę dni temu i z tej całej "wojny" chyba najbardziej mi się podoba. Dla mnie zdecydowanie najlepiej Pelson uderzył
Eldoka już za bardzo mi się zaszufladkował jako spokojny, filozoficzny raper. I nie za bardzo mi pasuje na takie akcje, ale to tylko wrażenie, bo pamiętam jeszcze jakie razem z Obrońcami Tytułu mieli akcje kiedyś
Włodi najlepiej.
Eldo na swoim poziomie - nadal wysoko, chociaż średnio mi się podobało.
Wg mnie najsłabiej pojechał Pelson, to była raczej taka odpowiedź a nie diss.
Co by nie było, WWA > Rychu :-).
Peja mógłby się ogarnąc i nie odpowiadac, chociaż jak odpowie, to będzie czego słuchac.
Mam nadzieje, że w drugim Parias już pojedzie ostro.
"Kto zakłada zimowe czapki dzieciom na wiosne" :-).
W odpowiedzi na dobry kawalek peji (nie twierdze ze ma racje) parias nagral swietny kawalek, ktory trafia do mnie w 99%, tylko leszek troche przeintelektualizowal
Dla mnie osobiscie peja dawno juz przegral z tedeuszem, ale ostatnio nawet ciekawe i warte wysluchania kawalki nagral
mimo to parias znow go sciaga do parteru, czekam na ciag dalszy
Napisane przez Sanczezzo
W odpowiedzi na dobry kawalek peji (nie twierdze ze ma racje) parias nagral swietny kawalek, ktory trafia do mnie w 99%, tylko leszek troche przeintelektualizowal![]()
Dla mnie osobiscie peja dawno juz przegral z tedeuszem, ale ostatnio nawet ciekawe i warte wysluchania kawalki nagral
mimo to parias znow go sciaga do parteru, czekam na ciag dalszy
![]()
"kto zaklada dziecia zimowe czapki na wiosne" ♠_thumbsup:
Eldoka mnie rozwalił jednym wersem:
"..Odrób lekcję, bo Czarny Wrzesień marnie sprowokował.
My to Wiosna Młodości i jak wtedy Gniew Boga."
Widać, że gość ma konkretną wiedzę w głowie, którą potrafi użyć w dissie a nie tylko przekleństwa.
polski hip hop to dno, banda kiwajacych sie dresow, gadajacych o tym jak to im zle na osiedlu, do tego dosłownie z sama muzyka "sto lat za murzynami", wole sluchac starego Kalibra niz tego calego gowna :)) pzdr
Napisane przez mihasblondi
polski hip hop to dno, banda kiwajacych sie dresow, gadajacych o tym jak to im zle na osiedlu, do tego dosłownie z sama muzyka "sto lat za murzynami", wole sluchac starego Kalibra niz tego calego gowna :)) pzdr
Wyjdź.
Pokerzyści to banda nałogowców którzy przegrywają całą kasę, potem pożyczają od znajomych i nikt ich nie lubi. Na tym nie można wygrac
- taki właśnie poziom prezentujesz.
LoL mihasblondi
Sam w ogóle nie słucham HipHopu, ale to co ty napisałeś to jakaś bzdura.
A diss na Peję dobry
Napisane przez Dinde
polski hip hop to dno, banda kiwajacych sie dresow, gadajacych o tym jak to im zle na osiedlu, do tego dosłownie z sama muzyka "sto lat za murzynami", wole sluchac starego Kalibra niz tego calego gowna :)) pzdrWyjdź.
Pokerzyści to banda nałogowców którzy przegrywają całą kasę, potem pożyczają od znajomych i nikt ich nie lubi. Na tym nie można wygrac
skad to stwierdzenie? niby skad wiesz jak gram i czy kiedykolwiek mialbym przegrac "cala kase" ....jaki jest twoj poziom skoro oceniasz mnie na podstawie pogardy dla polskiego hip hopu?
Napisane przez Dinde
polski hip hop to dno, banda kiwajacych sie dresow, gadajacych o tym jak to im zle na osiedlu, do tego dosłownie z sama muzyka "sto lat za murzynami", wole sluchac starego Kalibra niz tego calego gowna :)) pzdrWyjdź.
skad to stwierdzenie? niby skad wiesz jak gram i czy kiedykolwiek mialbym przegrac "cala kase" ....jaki jest twoj poziom skoro oceniasz mnie na podstawie pogardy dla polskiego hip hopu?
LOL Jaki fail
Powiedz, że żartujesz, bo jeżeli napisałeś to na serio to ... nieźle musisz być głupi
+100 nigdy nie przepadałem za ulicznym raper, za goscmi którzy reprezentują biede w koszulkach za 200zł, którzy się tylko disują itp, wg mniedzisiejszy rap już nie jest tym samym co kiedyś. wolę stare squady jak K44 czy PFK.