Omg 2 lektury których nie czytałem. Ale spoko bo tylko na podstawie fragmentów 3ba było pisać. Mogło być gorzej
Napisane przez arcymaster
Omg 2 lektury których nie czytałem. Ale spoko bo tylko na podstawie fragmentów 3ba było pisać. Mogło być gorzej
a kto czyta lektury?
Dobra jest, najtrudniejsze za mną
Teraz mozna na spokojnie trzaskac matme i fizyke.
jak patrzę na liczbę wpisów na tym wątku to zaczynam wątpić w to że wiele osób ma konta na PS na siebie
Ja też pisałem i myślę, że będzie 30+%. Nie czytałem Zdążyć przed Panem Bogiem, ale miałem to na lekcji nie dawno i fragment był w miarę ogarnięty.
Pozdrawiam
Napisane przez Endurx
jak patrzę na liczbę wpisów na tym wątku to zaczynam wątpić w to że wiele osób ma konta na PS na siebie![]()
![]()
Wiesz konto na PS mogłem założyć bedąc w II klasie LO majac urodziny np. styczeń-czerwiec. Czyli miec konto na PS juz prawie 1,5 roku.
A co do matury, żadnych lektur czytanych a świętoszek był prosty
50% myślę że będzie. jutro matma podstawa i rozszerzenie a potem to już luzik
tekst o internecie spoko
pisałem wypracowanie nt Świętoszka. Polałem za bardzo, bo myślałem, że Elmira (czy jak jej tam jest) poleciała jednak na Tartuffe'a
a tu zonk.
Ale na szczęście nie napisałem tego jednoznacznie
a tak, to wypociny na 3 strony..
Z nielicznych lektur, jakie przeczytałem w liceum, to akurat "Świętoszka" przeczytałem kilka razy, bo oprócz "Zemsty" to jedna z niewielu lektur, które mi się spodobały i dodatkowo byłem ostatnio w teatrze na spektaklu "Tartuffe". Mogliście widzieć moją minę, jak zobaczyłem ten temat, po prostu zrobiło się miło i błogo i cały stres minął.
Czyt. ze zrozumieniem było nieciekawe: tekst całkiem łatwy, ale pytania niektóre zupełnie porąbane i za dużo do wymyślania. No ale zdane jest na pewno. Jutro i czwartek spokojnie matma rozsz. i angol, a potem zaliczyć ustne i gitara.
Podstawa 90-96%
rozszerzenie masakra za dużo geo i stereometrii jak ja tego nie lubię. ok. 50%.
Na szczęście podstawa mi wystarczy zeby sie na studia dostać
Podobni jak przedmówca- podstawa elegancko, a rozszerzenie średnio- bez rewelacji.
Pozdrawiam
Ja podstawa miedzy 78 a 84 tak realnie patrzac. Gdyby nie glupie bledy to by bylo +90. Plan byl minimum 80 wiec ogolnie jestem dobrej mysli. Jutro miazdze rozszerzony angielski i wawa/krakow wita
Ogolnie bylo proste, ludzie z zadania.info przeginali pale hehe. Srednio rozgarniety szympans by zdal na 30%, a jak przeczytalem ktores z pierwszych zadan jak byl ulamek podniesiony do potegi zerowej i pytanie ile to jest to uznalem ze oni mnie obrazaja i ogolnie to uwlacza mojej inteligencji
Kiepsko to rozszerzenie widze, jak u reszty. Zadania nie były ogólnie trudne, ale w tych z planimetru trzeba było wpaść na pomysł. A z podstawy po cichu licze na 100%.