Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Matura 2010

148 Posty
56 Użytkownicy
0 Reakcje
8,438 Wyświetlenia

i do dupy, ja sie bawiłem ale * mnie jakis stereotyp ze zyciowa droga to szkola-studia-praca. Większość tak ***** jak jakieś muły bez własnego zdania:D

Edit: TimotheeS (można to, co miałeś na myśli, wyrazić bez wulgaryzmów, pozdro! )

AceBestini
PokerStrategist

Napisane przez bobsonNS
up

niewielu się udaje zrealizować marzenia o odejściu od tego stereotypu i niewielu jest zadowolonych z tego, że musi się w ten stereotyp wpasować

Dla mnie to jest szkoła - studia i poker i rozrywka/relaks
I mam nadzieje ze tak to bedzie wyglądać i uda mi się miesięcznie tak ok. 1000$ z pokera ugrać oczywiście średnio liczę :D i nie od razu ale z doświadczeniem że przyjdą takie wyniki

Trollum
Poker Player

Dla mnie najważniejsze napisać ten jutrzejszy polski na poziomie zdanym (wystarczy ok. 50%). Później zabrać się i dokończyć pracę na ustny, a matma, angol i fizyka to już pikuś. Tym bardziej nie odczuwam większego stresu o wynik, bo wejście na studia mam z pominięciem warunków rekrutacji. A teraz to już konieczny relax i dobrze się na jutro wyspać.

Zdravim

kapelusznik
Oldschool Grinder

Napisane przez petersoncio
Ja tez sie swietnie bawilem przez 4 lata technikum.
Jak idziesz na zaoczne to co sie przejmujesz nami- inteligentami? :P

Mi:
a. szkoda hajsu na zaoczne
b. chce sie jeszcze wlasnie wybawic kolejne lata a nie do roboty isc :P

Dlatego my "inteligenci" musimy ogarnac mature konkretnie :D

Kapelusznik - Ty z Lukasiaka?

Tak _thumbsup:

No to pozdrowienia z ZSE ;)

kapelusznik
Oldschool Grinder

Dobra, ogarnąłem większość lektur.
Jutro poleję z 15l wody na wypracowaniu.. :D

grzesiek
Elite Grinder

Jutro JP na 100% :)

No to co ekipa - HOLD HOLD ONE TIMEEEE!!

Musimy dzisiaj shipnąć _biggrin:

Właśnie czytam plan wydarzeń Ludzi bezdomnych, coś mnie tknęło że to to bedzie !

Powodzenia wszystkim!
Na pocieszenie dodam, ze ja po swojej maturze (pierwszy rocznik nowym systemem) uznalem, ze o wiele wiecej z nia krzyku niz zdawania :) Potem na pierwszym semestrze studiow co tydzien mialem trudniejsze i bardziej stresujace sprawdzanie wiedzy niz na maturze :P
I jeszcze jedna rada: Powoli, bo się rozpierd.... ;D

tomboysil
PokerStrategist

A ideeeeeeeeeeeee :facepalm: W calym swoim zyciu przeczytalem tylko Dzieci z Bullerbyn :facepalm:
Bedzie co bedzie ! :]

Urbi23
Oldschool Grinder

Piszę rozszerzoną. Od 4 lat nie miałem kontaktu z żadną z lektur szkolnych, a i w czasach liceum miałem tylko podstawy (bo mat-fiz) i ze wszystkich książek pamiętam wyłącznie Jądro Ciemności oraz Zbrodnie i Karę. Od 3 lat nie napisałem ani jednego dłuższego tekstu, który nie byłby sprawozdaniem z laboratorium. Nie mam też pojęcia co jest w kluczu i co będzie mile widziane w tekście a co nie. Matura to pikuś, ważne jest pozytywne myślenie ;)

mazaq
PokerStrategist
tomboysil
PokerStrategist

Temat 1: Swietoszek
Temat 2: Zdarzyc przed panem bogiem

Czytanie ze zrozumieniem: Tekst o internecie

Zdalemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D :D :D

mazaq
PokerStrategist

FUUUUUUUUUUU :D

wrongbelief
Elite Grinder

łaaatweee,zdalimy

mariuszl2
PokerStrategist

Ogolnie to trzeba byc slabo rozwinietym szympansem zeby nowej matury nie zdac :D
Chociaz u mnie w szkole pare osob oblalo, ale w Gliwickich slumsach szkola byla to sie nie dziwilem ;P

Napisane przez wrongbelief
łaaatweee,zdalimy

nie bój nic, jutro macie matematykę podobno ;)
przyjdzie i korekta:f_thumbsup:

Jak nie shipnalem +60% to sie zdziwie. Jak milo ze przeczytalem Zdazyc przed Panem Bogiem ;]