Przejdź do forum
BSS FR ręce startow...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] BSS FR ręce startowe

65 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
9,035 Wyświetlenia
szok38

Call 20 zabezpiecza Cię na wszelkie ewentualności, jest zalecana dla początkujących.Natomiast call15 dotyczy graczy, którzy mają pewne doświadczenie w grze postflop.Yersh ulepszył tabelkę PS specjalnie dla graczy wchodzących na NL10 z niższych limitów.Pozdrawiam

Seta trafisz z taką częstotliwością, że teoretycznie wystarczyło by Call10 lub nawet Call9. Niestety tylko pod warunkiem, że za każdym razem przeciwnik będzie chciał wrzucić cały swój stack do puli.

Tak z ciekawości: jakie macie podstawowe staty (VP/PFR/AF) grając wg tej tabelki?

herekPL

nie gramy wg tabelki. Staty rózne w zależności od sesji. Srednio coś a ala 13/10/4,5/3,8/20/53 vp/pr/af/3B/wtsd/w$sd. Są sesje gdzie mam 21/18/5, a sa gdzie muruję.

zendera

Napisane przez herekPL
nie gramy wg tabelki. Staty rózne w zależności od sesji. Srednio coś a ala 13/10/4,5/3,8/20/53 vp/pr/af/3B/wtsd/w$sd. Są sesje gdzie mam 21/18/5, a sa gdzie muruję.

Srednie staty mam podobne, choc ostatnio zaczalem grac troche luzniej i mam 18/14

herekPL

Mi coraz bardziej sie rozluźnia zakres i coraz bardziej się to podoba. Choć wykres sesji wyglada jak EKG :) (ale to wina w słabym postflopie jeszcze - choć pracuję ostro nad grą). Czasem się łapię za głowę co ja gram, ale jak ciągle dostaję takie ręce to aż żal odpuścić.