Przejdź do forum
BSS FR ręce startow...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] BSS FR ręce startowe

65 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
9,033 Wyświetlenia
szok38

W pierwszej tabelce jest według pozycji tak: 1)Wszyscy pasują, 2)sprawdzają(limpują) 3 osoby lub mniej, 3) sprawdzają 3 osoby lub więcej.W drugiej tabelce odpowiednie pozycje:1)wszyscy pasują, 2)sprawdził(zlimpował) jeden , 3) sprawdziło kilku.W obu tabelkach w pozycjach 4 i 5 dla danego zakresu kart są reakcje na podbicia z wyszczególnionych pozycji.Pod druga tabelką ręce dla steal.Pozdrawiam

szok38

Przy Ak: nie dotyczy jeśli po raise nastąpi reraise.

Barteklo

Pozwoliłem sobie zrobić Polska wersję tej tabelki.

Niestety kompletnie nie znam Rosyjskiego także tłumaczenie jest na podstawie jakiegoś translatora znalezionego w necie.

Mam nadzieję, że nie pójdę siedzieć za jakieś prawa autorskie czy coś :] :] :]

Jak coś to porszę o info to usunę ten link.

Plik do Pobrania

Można pobrać tylko 10 razy bo niestety nie wiem gdzie to wstawić, żeby było lepiej :)

bebek

Tabelka spoko.Gram bardzo podobnie bez tabelek.
Ale jednego nie rozumiem:
KJs KTs QJs QTs JTs jako first in podbijamy z CO/BTN a po jednym limperze z MP.
Nie wiem co autor miał tutaj na myśli....

szok38

Bardzo dobrze Ci to wyszło.Jersz nagrał specjalnie filmik o tej tabelce.Korygował w nim SHC z naszej strony i tłumaczył dlaczego tak , a nie inaczej.Co do podbicia jednego limpera z kartą typu JTs Jersz: call jest mało opłacalny ponieważ nie mamy odpowiednich implied oddsow ze spekulacyjną ręką w grze przeciwko dwóm przeciwnikom w niepodbitej puli( o ile BB zrobi check).Natomiast lepszym rozwiązaniem jest izolacja limpera i gra z nim sam na sam w pozycji.Czyli jest to bardziej dochodowe;).Pozdrawiam

bebek

Chodziło mi bardziej o to że jako pierwsi podbijamy z CO/BTN.
A po limperze już z MP

szok38

No tak. Generalnie chodzi o to aby być na najlepszej możliwie pozycji.To czy podbijamy zalezy raczej od przeciwników.Nie chcemy to nie pobijamy z MP.Wtedy fold

Gomez224

Hej

Kto już pobrał ten plik może mi go przesłac na maila : Gomez224

Ja już tego nie mogę pobrac :(

Pozdrawiam

adramalech
plusEVqba

usuniete wiez poprosze o przeslanie na maila : jakub.ojrzynski@gmail.com

mchmielo

Wrzućcie na jakiś serw albo podeslijcie mi ja mam premium na rapidzie to wrzuce,
m-chmielo@o2.pl

mchmielo
kNoq001
plusEVqba

gitarka :D

Felicissimus

Podbijam temat z prośbą o tą tabelkę (linki już nie działają) jakby ktoś mógł przesłać to będę wdzięczny ;) paragraf175@gmail.com

Pozdr

bebek

Felicissimus napisał
Podbijam temat z prośbą o tą tabelkę (linki już nie działają) jakby ktoś mógł przesłać to będę wdzięczny ;) paragraf175@gmail.com

Pozdr

poszło

kabulek

Ja gram wg swojej tabelki z głowy :) Ciekawi mnie jak ta słynna tabelka wygląda, jesli ktos ma czas może mi wrzucic na pocztę kabulek@o2.pl no chyba że jedną z pozycji jest LIMP to podziękuję, limpowania nie uznajemy.

salyk

właśnie dziś ten sam temat odkopałem, też bym prosił na @, w celu zeznajomienia sie ;)

salyk[at]poczta.onet.pl

i ja proszę o tabelke befek2@gmail.com

Prosze bardzo, świeży link z tabelka
Yersh___BSS_FR_NL10_Polska_wersja_by_Barteklo.pdf