Napisane przez Nilmar
Napisałeś na początku tematu porównanie osób wystawiających oferty do oszusta finansowego, człowieka zajmującego się wyłudzeniami, przestępcy, które to porównanie jest oczywiście nieprawdziwe. Ja osobiście jako że 3 lub 4 oferty wystawiłem poczułem, że mnie obrażasz. Więc jak to się ma do tego całego "nie hejtujemy ani kupujących ani wystawiających" o czym cały czas piszecie?Bez tego w ogóle nie zabierałbym tu głosu.
Wątek sam w sobie jest spoko, jak ktoś chce dyskutować, liczyć, uświadamiać innych to niech to robi, chociaż moim zdaniem sprawa jest dosyć oczywista. Kto chce kupuje, kto nie chce nie. MU 1.30 = oferta będzie profitowa jak gość będzie miał ponad 30% ROI. Każdy ma własną głowe i dysponuje swoimi pieniędzmi, może wybierać oferty profitowe a może stejkować na chybił-trafił.
A powiedz mi jedno, co sądzisz o osobach, które maja udokumentowany ROI w long runie powiedzmy na 20%, a wystawiają oferty, które dla inwestorów są opłacalne dopiero przy osiągnięciu ROI 25% ?
Uważasz, że to jest fair ?
statystyka, matematyka i wszystko w co wierzymy grając w pokera mówi, że na takiej ofercie inwestor może tylko stracić. Wystawiający o tym wie, ale takie oferty ciągle się pojawiają.
Uważasz, że to tylko sprawa tych co wykupują daną oferte ?
Uważasz, że wystawianie takiego czegoś jest w porządku ?