Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Teoria stakingu

132 Posty
81 Użytkownicy
0 Reakcje
37.8 K Wyświetlenia
jerry2008
PokerStrategist

napisane przez jociasija
jak ktoś nie umie liczyc, niech nie inwestuje i tyle

No właśnie o tego jest szkoła , aby się nauczyć . Jednak co racja to racja , Ja nigdy nikgo nie stakuje i nie chce być stakowany . Jednak zdaża mi sie przeglądac forum stakingu jak również natrafić na jakieś żale użytkowników , że ktoś kase wziął i nie odesłał.
Ostatnim czasem mam wrażenie ,ze częśc ludzi bawią sie w typową gamblerke , a forum stakingu świetnie się do tego nadaje .

Odpowiedz
Cytat
musashi87
Oldschool Grinder

Napisane przez jerry2008

napisane przez musashi87
Albo PS bierze opowiedzialnosć za staking albo nie i tyle w temacie. Jeśli nie bierze odpowiedzialności to nie moze też wyciągać konsekwencji.

Skoro PS tak skrupulatnie filtruje każdy temat i apeluje o przestrzeganie swojego regulaminu to dlaczego nie ma to się tyczyć forum stakingu .
Jedno jest pewne skoro PS jest szkoła pokera , a staking to częsc pokera to i PS powino zapewnić swoim użytkownika dostęp do wiedzy na ten temat.

Jak najbardziej PS moglo by zrobic jakis poradnik stakowania i podpiac go pod ten dział. _thumbsup:

Chodzi mi bardziej o sytuacje gdy jeden użytkownik zarzuca drugiemu oszustwo i prosi o zbanowanie go na forum. Jeśli PS nie chce wziasc odpowiedzialnosci za to podforum nie moze tez za domniemane(a nawet i pewne) oszustwa na nim karać.

Odpowiedz
Cytat
majkjel
PokerStrategist

Nie branie odpowiedzialności za dział a banowanie oszustów i usuwanie powiązanych kont to według dwie różne sprawy.

Dopóki dział był dostępny od złota było znacznie lepiej niż jest obecnie.
Takie są moje uwagi...

Odpowiedz
Cytat
musashi87
Oldschool Grinder

Napisane przez majkjel
Nie branie odpowiedzialności za dział a banowanie oszustów i usuwanie powiązanych kont to według dwie różne sprawy.

Dopóki dział był dostępny od złota było znacznie lepiej niż jest obecnie.
Takie są moje uwagi...

ale zakladanie watkow dalej jest od złota ?( ?( ?(
a w jaki sposob inwestor Cie moze oszukać :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
majkjel
PokerStrategist

Random widzi dział, wydaje kilka $ na pakiet złoto ...profit

Odpowiedz
Cytat
A1varo
Poker Player

Soprano - trzeba było brac profit i dawać 50% MU - zapłaciliby za samego nicka :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

tak jak wspominałem wcześniej- za moich czasów staking nie był formą zarobku i wykorzystywaniem niewiedzy innych osób, a jedynie formą pomocy w walczeniu z wariancją

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Sopran23
tak jak wspominałem wcześniej- za moich czasów staking nie był formą zarobku i wykorzystywaniem niewiedzy innych osób, a jedynie formą pomocy w walczeniu z wariancją

..ale czasy się zmieniły. Na lepsze?

Odpowiedz
Cytat
hazelasty
PokerStrategist

Dobry timing.

Odpowiedz
Cytat
prostowtwarz
PokerStrategist

Napisane przez Sopran23

Wspomożesz mnie? Bo wariancja mnie tyra już od 1M rozdań....

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez magkrs

Napisane przez Sopran23

..ale czasy się zmieniły. Na lepsze?

oczywiscie ze na gorsze
kiedyś nie trzeba było robić nic i wygrywać na high stakes'ach
teraz nie robiac nic mozna co najwyzej pewnie wygrywac na 25 czy 50

Odpowiedz
Cytat
Rysiobrutal
Poker Player

teraz wystawia sie oferty z MU 1,41 na EPT i liczy sie na "rzyga"

Odpowiedz
Cytat