Cześć.
Proszę pilnie zorientowanych o pomoc w wyborze nowego roomu, będę bardzo wdzięczny za szybką reakcję.
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
NL SH 6 max
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
NL5
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
short handed
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
W najbliższych kilkunastu tygodniach (poświęcam) mam zamiar poświęcać 6 godzin dziennie, później max 3,5 godziny.
Jaki jest Twój obecny bankroll?
20 buyinów (BSS) na NL5
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
Posiadam przypisane konto do pokerstrategy na P*
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Oklepane, ale prawdziwe "grać NL SH 6 max i wspinać się po limitach".
Ja wiem, że P* są bezkonkurencyjni pod względem "usług" i całej "reszty", ale muszę zmienić room - proszę nie pytać dlaczego, taki mus.
Na nowym roomie najważniejsze są dla mnie następujące rzeczy:
1.Traffic na NL5 SH i wszystkich wyższych stawkach,chciałbym wiedzieć na przyszłość, jakie są najwyższe stawki na zaproponowanym roomie
(na tą chwilę), na których będzie się dało o prawie każdej porze dnia i nocy odpalić bez większego problemu przynajmniej 6-8 stołów (NL50,200, czy może wyżej?). Czy jakieś Ryby będą pływać na zaproponowanym roomie na stawkach wyższych niż NL50, czy to już będzie tylko "kilka stołów" z typem Regurals/Tight/Nit.
To niemożliwe, ale chcę coś najbardziej zbliżonego do P*, coś co jest na drugim miejscu pod tym względem po P* w odmianie jaką się zajmuję.
2.Możliwość podpięcia nowego roomu pod pokerstrategy i zdobywanie strategypoints.
3.Oprogramowanie roomu musi bez problemu współpracować z Poker Tracker 4.
4.To przepaść miedzy P* a resztą, ale oprogramowanie nowego roomu powinno być na tyle sprawne żeby dało radę zapamiętać rozmiary i ustawienia 6-8 stolików, by nie trzeba było używać jakiś dodatkowych "wspomagaczy".
5.Oprogramowanie przyjazne w użytkowaniu (nie pod względem kolorków i setek tematów stołów i kart do wyboru - to mnie nie interesuje), nie wieszające się i działające płynnie na szybkim komputerze, chodzi o ogólny komfort użytkowania.
6.Jakieś Bonusy od pierwszej wpłaty, itd. - mile widziane, ale nie jest to najważniejsze.
7.Proszę o podanie ewentualnych podchwytliwych opłat na zadanym roomie ( prowizje od cashoutów, czy inne zmyślne wynalazki) i o podanie różnicy w pobieranym rake'u względem P*.
Więcej rzeczy nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję i postanawiam....Nie, to nie ta bajka
Ogólnie to wszystkie moje wymagania,niby tego sporo ale może da się coś wymyślić, najważniejsze są punkty od 1-5.
Proszę pilnie o pomoc w wyborze :fdrink.