Cześć, proszę o pomoc w wyborze roomu.
Gram NL holdem, interesują mnie gry cash sh od najniższych limitów, bo na nowo buduje bankroll. Mam konto na p* i pp. Myślałem nad wpłaceniem rolla na p* i tam budowaniu się przynajmniej do nl10 (jak wygląda kwestia wpłaty/wypłaty na p*?), ale interesuje mnie też dołożenie 1-3 dobrych stołów z innych roomów. Czy są dostępne wpłaty ze skrill/neteller na Unibet ? Ewentualnie jaki inny room polecacie ? Zarówno do budowania rolla na nl2-nl10 jak i gry na wyższych limitach w przyszłości.
Hej,
Tak jak prawie zawsze w tym temacie zachęcałem użytkowników do zakładania kont na innych roomach (głównie po to aby wyrobić bonus od depozytu + zdobyć wyższy status na PokerStrategy.com) tak teraz już trochę zdanie co do tego zmieniam.
Głównie przez wybór poker roomów, który jest dużo mniejszy i nie można już tak bardzo "skakać" po poker roomach
Kolejna kwestia to blokady transakcji, które się co jakiś czas zmieniają.
W kwestii depozytów pojawiają się nowe opcje na PokerStars, warto przejrzeć wątki na forum w dziale Poker.
Na TigerGaming.com ja pieniądze wpłaciłem za pomocą Bitcoinów, trafik jest znośny na cash.
Na Unibet Poker oraz Stan James Netellerem nie mogłem wpłącić, Skrilla nie mam, podobnie sytuacja wygląda na partypoker.
TonyBet jest dobrym dodatkiem do sesji MTT/SnG, stolików cash jest tam trochę mało.
Tak to na tę chwilę wygląd.
Powodzenia!
Cześć. Gram cashe SH na stawkach NL10/16 za chwile pewnie 25 i moze 50tki. Szukam roomu innego niz P* i Party. Moim celem jest granie pod bonusy od wplaty. Gram na 4-6 stolikach. Fajnie by było gdyby taki room dało się podpiąć pod PS. Jeśli jest możliwość to prosiłbym o wypisanie listy takich roomow, bo po tych zmianach w ustawie pogubiłem sie kto dalej oferuje gry dla obywateli naszego pieknego kraju.
Hej kamzak,
Wszystkie poker roomy z naszej oferty są dostępne dla graczy z Polski.
Na Stan James (sieć MPN) na cash nie działa HUD. Natomiast na TigerGaming.com potrzeba hand convertera, za ok $40 (Czy jest to legalne? Niewiem).
Osobiście polecił bym ci Stan James, gdyż masz bonus od pierwszej wpłaty 200% aż do 1250 $.
Pozdrawiam DamianLuna.
Napisane przez DamianLuna
Hej kamzak,Wszystkie poker roomy z naszej oferty są dostępne dla graczy z Polski.
Na Stan James (sieć MPN) na cash nie działa HUD. Natomiast na TigerGaming.com potrzeba hand convertera, za ok $40 (Czy jest to legalne? Niewiem).
Osobiście polecił bym ci Stan James, gdyż masz bonus od pierwszej wpłaty 200% aż do 1250 $.Pozdrawiam DamianLuna.
Jak tam mam wplacic kase? Probowałem przez netka ale moj depozyt jest blokowany. Probowałem na stanjames.
Cześć kamzak,
Czy robiąc depozyt na NETELLER znaczyłeś, że "pieniądze nie będą przeznaczone na hazard"? Jeśli tak, niestety twój depozyt będzie blokowany.
Pozdrawiam DamianLuna.
ehh nie mam pojęcia nie kojarzę takiego komunikatu
możliwe ze przeoczyłem.
Jest jakas inna mozliwosc wplaty tam? I czy jak zalozylem tam konto a wplace np za pol roku to dalej bonus mi przysługuję?
Napisane przez hempin
a czy party poker trzeba grac na VPN czy jak zeby sie jakis urzad nie przyczepil?
Nie trzeba grać przez VPN, ściągasz soft partypoker, instalujesz i grasz.
Nie do końca rozumiem, wtedy wystawiam się chyba bo są ślady, ze grałem, czy jak? Będę naprawdę wdzięczny za info z komentarzem, jak nie tu to na priv
Napisane przez hempin
Nie do końca rozumiem, wtedy wystawiam się chyba bo są ślady, ze grałem, czy jak? Będę naprawdę wdzięczny za info z komentarzem, jak nie tu to na priv
Wystarczy grać przy oknie i obserwować czy nie kręci się po okolicy taka furgonetka z ciemnymi szybami i obracającą się anteną na dachu.
A jeżeli się zagapisz, to najwyżej staniesz się sławny, jako pierwszy pokerzysta on-line w Polsce dopadnięty przez organa ścigania.
A na serio, nie należy popadać w paranoję.
Cześć,
Widzę, że jesteś użytkownikiem z dość dużym stażem. Jeśli nie śledziłeś ostatnich zmian w świecie pokerowym to niestety muszę ciebie zmartwić, ale fx już praktycznie umarł, tzn. od dawna umiera ale jest to już mocno odczuwalne.
Poza kilkoma stolikami na PokerStars, praktycznie nigdzie te gry nie chodzą.
♠_frown:
Prośba o pomoc w doborze roomu. Szukam alternatywy dla PokerStarsa z szybką odmianą pokera typu zoom.
Stawki NL5/10 SH z opcją wpłat/wypłat przez Skrill. Coś takiego jeszcze istnieje ? Czy jestem skazany na nowe typy portfeli internetowych.
Napisane przez Rumak87
Prośba o pomoc w doborze roomu. Szukam alternatywy dla PokerStarsa z szybką odmianą pokera typu zoom.
Stawki NL5/10 SH z opcją wpłat/wypłat przez Skrill. Coś takiego jeszcze istnieje ? Czy jestem skazany na nowe typy portfeli internetowych.
Jedyną realną alternatywą dla PokerStars w odmianie Zoom/Fast dostępną dla Polaków jest PartyPoker.
Ale na Party nie działa Skrill. Działa za to Revolut ze swoją virtual Visa - podobno całkiem dobrze i korzystnie (nie tracisz nawet centa na przewalutowaniach).