[Treść wyedytowana]
//post niezgodny z 3 punktem naszego regulaminu - Skibcio
Napisane przez andrzejowypokerzysta
[Treść wyedytowana]
Ja Ci moge przeslac ale tego nie zrobie
Po pierwsze z 2$ nie ugrasz nic i juz
Po drugie masz mnostwo promocji z darmowym kapitalem na gre wystarczy poszukac i zalozyc konto na jednym z wielu serwisow a przy tym sie czegos nauczyc.
Po trzecie jak chcesz zrobic z 6 zl tysiaka jak nigdy wczesniej nie grales - bo zakladam ze nie grales skoro nie masz kasy na zadnym roomie albo grales zle i wszystko przegrales
Witaj andrzejowypokerzysta,
Tego typu oferty nie są mile widziane na naszym forum. Tak jak zauważył Jarczyk jest wiele poker roomów, na których możesz otrzymać darmową gotówkę. Na niektórych z nich możesz otrzymać darmową gotówkę po dokonaniu własnego depozytu:
-> Darmowa pokerowa gotówka i bonus bez depozytu
Pozdrawiam.
Witaj waski33,
Nie napisałeś co grasz, ani na jakim limicie grasz. Nie wiem gdzie do tej pory miałeś konta, ani co Ci się w nich podobało lub nie. Więc nie wiem czego oczekujesz
Dobrą ofertę rakebackową ma PKR. Po dokonaniu depozytu i otrzymaniu rakebacku możesz liczyć na zwrot rake'u przekraczający 50%.
Pozdrawiam.
Witaj psychonauta,
Grałeś sporo w sieci iPoker. Więc warto pomyśleć o pozostaniu w niej? Znasz już oprogramowanie, prawdopodobnie masz jakąś bazę rąk/notatek na graczy.
Niestety w tej sieci nie ma gier w $. Są natomiast stoliku HU w €. Rake w zależności od szybkości szybkości stołów i stawek wynosi odpowiednio
2 € - 5,2% i 8,7%
5 € - 4,2% i 7,5%
-> Szczegóły zmian w sieci iPoker
Jednym z poker roomów, na którym nie masz jeszcze konta, a warto się nim zainteresować jest Everest Poker. W przyszłą niedzielę odbędzie się tu freeroll dla depozytorów z pulą 10 000 $. Warto więc wziąć w nim udział.
- Freeroll dla depozytorów z pulą 10 000 $ na Everest Poker
- Wyłączny freeroll dla polskiej społeczności (16 stycznia)
Pozdrawiam.
Witaj Muniek24,
Kilka tych poker roomów w sieci iPoker było. Pytanie czy szukasz innej skórki z tej sieci czy całkiem innego poker roomu.
Na Betfred Poker możesz otrzymać darmową gotówkę po złożeniu depozytu (w tokenach turniejowych, ale może uda Ci się jakiś wygrać). Dodatkowo za dokonanie depozytu na tym poker roomie otrzymasz najwyższy, bo aż 250% bonus od wpłaconej kwoty. Sieć iPoker już znasz, więc jest to moim zdaniem najlepszy wybór.
- VIP Club
- Darmowe 10 £ w tokenach turniejowych na Betfred Poker
Jeśli jednak szukasz poker roomu spoza tej sieci to daj znać.
Pozdrawiam.
właśnie mam zamiar zmienić poker rooma, gram na WH ale mnóstwo shortów tam gra na micro , niewiesz jaki poziom jest mniej więcej na betfred lub p* ?
Zastanawiałem się jeszcze nad poker stars niewiesz może jak to jest z tymi ticketami turniejowymi tzn. chodzi mi o ilość wypłacanych miejsc mniej więcej jak to wygląda
Witaj Garggamel,
Dużo pytań ♠_o:
Zacznijmy od tego, że nie odebrałeś jeszcze swojej darmowej gotówki. Może warto to zrobić. Jeśli grasz na nl5 to taki zastrzyk w wysokości kilku bi na pewno się przyda.
Gdybym był na Twoim miejscu wybierałbym między Poker770, a 24hPoker. Na obu tych poker roomach gry są w €. Przy czym Poker770 należy do sieci iPoker, a 24hPoker do Microgaming. W pierwszym przypadku trafick jest większy, w drugim, przynajmniej mi dużo bardziej podoba się oprogramowanie. Do tego na 24hPoker masz stały 30 % rakeback, a w sieci iPoker systm VIP. Nie powinno to jednak stanowić problemu, wyjaśnię to za chwilę.
1. Na tą chwilę nie przejmowałbym się nl50 czy nl200. Jesteś dopiero na nl5 zanim dojdziesz do wyższych limitów prawdopodobnie kilka razy zmienisz poker room.
Na Poker770 jest zdecydowanie większy trafick.Na niskich limitach nie ma problemów ze stołami nawet rankiem. O ile nie mówimy o grze na kilkunastu stołach.
W przypadku 24hPoker jest sporo stołów anonimowych.
2. Poker770 - 5 StrategyPoints za 1 $ rake'u
24hPoker - 4 StrategyPoints za 1 € rake'u
Lepiej wypada Poker770, ale na obu poker roomach złoto jest bardzo łatwo zdobyć.
3. Tylko PKR nie jest obsługiwany przez PokerTrackera 4.
4. Chyba na wszystkich poker roomach jest już możliwość zapamiętania ostatniego ustawienia stołów. Nie ma co najwyżej możliwości zapamiętywania profili.
PlaceMint jest darmowym programem, kilka minut pracy i nawet PokerStars nie jest w stanie mu dorównać w kwestii zarządzania stołami, a są jeszcze lepsze programy, tylko płatne.
5. W tym przypadku wygrywa raczej 24hPoker. W przypadku sieci iPoker pojawiają się czasem użytkownicy skarżących się na jego niestabilność. Rozegrałem ok 150k rozdań w tej sieci. Pamiętam 1 przypadek w którym poker room mi się zawiesił. Zdania na ten temat są więc różne.
6. To jest akurat bardzo ważne. Powiedziałbym, że niemal najważniejsze. Tak jak wcześniej wspomniałem, na 24hPoker masz 30 % stałego rakeback'u oraz bonus od depozytu, na Poker770 jest to system VIP oraz bonus od depozytu. Jednak poker roomów w sieci iPoker jest dużo i można je zmieniać wyrabiając kilka bonusów od depozytu. Raczej nie nastawiłbym się na grę na jednym poker roomie jeśli nie grasz na nl50+.
7. Nie słyszałem o ukrytych opłatach na tym poker roomie.
Analizę rake'u znajdziesz w tematach "promocje i informacje".
- VIP Club
Pozdrawiam.
Hej Muniek24,
Shorty są na wszystkich poker roomach. Nie unikniesz ich, chyba że będziesz grać na stołach deep, a one nie są zbyt popularne. W zdecydowanej większości gracze z mniejszym stackiem to słabi przeciwnicy. Mało jest dobrych MSS.
Nie jestem w stanie porównać poziomu graczy na poszczególnych poker roomach. Szczególnie, że w sieci iPoker nie gram od kilku miesięcy, a na PokerStars jeszcze nigdy nie grałem... no trochę grałem, jakieś freerolle.
Nie wiem jakie miejsca płatne masz na myśli. Jeśli masz pytanie dotyczące konkretnego poker roomu, to najlepiej zadać je w jego dziale:
-> PokerStars
Jednak tak jak wcześniej napisałem, od shortów nie uciekniesz.
Pozdrawiam.
Napisane przez Skibcio
Witaj Garggamel,Dużo pytań ♠_o:
Zacznijmy od tego, że nie odebrałeś jeszcze swojej darmowej gotówki. Może warto to zrobić. Jeśli grasz na nl5 to taki zastrzyk w wysokości kilku bi na pewno się przyda.
Gdybym był na Twoim miejscu wybierałbym między Poker770, a 24hPoker. Na obu tych poker roomach gry są w €. Przy czym Poker770 należy do sieci iPoker, a 24hPoker do Microgaming. W pierwszym przypadku trafick jest większy, w drugim, przynajmniej mi dużo bardziej podoba się oprogramowanie. Do tego na 24hPoker masz stały 30 % rakeback, a w sieci iPoker systm VIP. Nie powinno to jednak stanowić problemu, wyjaśnię to za chwilę.
1. Na tą chwilę nie przejmowałbym się nl50 czy nl200. Jesteś dopiero na nl5 zanim dojdziesz do wyższych limitów prawdopodobnie kilka razy zmienisz poker room.
Na Poker770 jest zdecydowanie większy trafick.Na niskich limitach nie ma problemów ze stołami nawet rankiem. O ile nie mówimy o grze na kilkunastu stołach.
W przypadku 24hPoker jest sporo stołów anonimowych.2. Poker770 - 5 StrategyPoints za 1 $ rake'u
24hPoker - 4 StrategyPoints za 1 € rake'uLepiej wypada Poker770, ale na obu poker roomach złoto jest bardzo łatwo zdobyć.
3. Tylko PKR nie jest obsługiwany przez PokerTrackera 4.
4. Chyba na wszystkich poker roomach jest już możliwość zapamiętania ostatniego ustawienia stołów. Nie ma co najwyżej możliwości zapamiętywania profili.
PlaceMint jest darmowym programem, kilka minut pracy i nawet PokerStars nie jest w stanie mu dorównać w kwestii zarządzania stołami, a są jeszcze lepsze programy, tylko płatne.
5. W tym przypadku wygrywa raczej 24hPoker. W przypadku sieci iPoker pojawiają się czasem użytkownicy skarżących się na jego niestabilność. Rozegrałem ok 150k rozdań w tej sieci. Pamiętam 1 przypadek w którym poker room mi się zawiesił. Zdania na ten temat są więc różne.
6. To jest akurat bardzo ważne. Powiedziałbym, że niemal najważniejsze. Tak jak wcześniej wspomniałem, na 24hPoker masz 30 % stałego rakeback'u oraz bonus od depozytu, na Poker770 jest to system VIP oraz bonus od depozytu. Jednak poker roomów w sieci iPoker jest dużo i można je zmieniać wyrabiając kilka bonusów od depozytu. Raczej nie nastawiłbym się na grę na jednym poker roomie jeśli nie grasz na nl50+.
7. Nie słyszałem o ukrytych opłatach na tym poker roomie.
Analizę rake'u znajdziesz w tematach "promocje i informacje".
Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club
- bonus od pierwszej wpłaty
24hPoker
- promocje i informacje
- VIP System (30% rakebacku)
- bonus od pierwszej wpłatyPozdrawiam.
Dziękuję SKibcio za odpowiedź, muszę to przeanalizować :fdrink.
Sam jakby myślałem Wiliam Hill , ale jeszcze nie podjąłem decyzji.
Skoro Poker770 i William Hill to Ipoker, to oni mają wspólną pulę graczy czyli na obu roomach traffic będzie taki sam??
A jeśli taki sam to jestem załamany, bo ściągnąłem sobie na próbę WH i widzę, że pod względem trafficu jest bieda z nędzą, ja tu nawet nie odpalę 6 stołów NL4 100BB
!!!
Czy to jest standard czy jak się zarejestruję to będzie inaczej???
Aktualnie na William Hill jest ponad 20 stołów nl4 i mniej więcej tyle samo stołów dla początkujących. Pula graczy jest taka sama na William Hill i na Poker770.
Ustawiłeś chyba zbyt dokładne filtry lub stoły deep.
Post skierowany był do Muniek24, ale:
Shorty są na wszystkich poker roomach. Nie unikniesz ich, chyba że będziesz grać na stołach deep, a one nie są zbyt popularne.
Pozdrawiam.
1. Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
Hold'em NL, MTT, okazjonalnie Omaha PL oraz SnG
2. Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
NL10, MTT z maks wpisowym 4.00
3. Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
SH
4. Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
~ 10h tygodniowo.
5. Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
~40 $.
6. Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Głównie zamierzam grać po równo NL i MTT w tygodniua w weekend pewnie położyłbym nacisk na MTT. Ciężko opisać plan na najbliższe miesiące, budowanie bankrollu by swobodnie grać na NL50, 3 stoły równocześnie. Zależy mi też na łatwej wypłacie (najchętniej używając innej metody niż moneybookers i neteller) / dużej ilości różnych sposobów wypłat. Nie mam doświadczenia z grą na profesjonalnych/popularnych e-poker roomach
Napisane przez Skibcio
Witaj waski33,Nie napisałeś co grasz, ani na jakim limicie grasz. Nie wiem gdzie do tej pory miałeś konta, ani co Ci się w nich podobało lub nie. Więc nie wiem czego oczekujesz
![]()
Dobrą ofertę rakebackową ma PKR. Po dokonaniu depozytu i otrzymaniu rakebacku możesz liczyć na zwrot rake'u przekraczający 50%.
PKR
- promocje i informacje
witam,
przepraszam, że nie napisałeś nic więćej
gram na p* nl10 sh regularne stoły zazwyczaj plus jakieś mtt micro od czasu do czasu. grałem na początku na party poker, ale nie wiem, czy nadal mi nalicza PS. ogólnie najbardziej mi zależy na sporej ilości stołów nl10 oraz w miarę przywoitym sofcie, bo niektóre to po prostu jakaś porażka są ;p oczekuję właśnie dobrego rakebacku oraz w miarę przyzwoitego levelowania PS.
jakiś room oprócz starsów dla :
no limit holdem
nl2 - nl5
full ring albo sh
jakiś słaby poziom
mniej regów
może skorzystam z kapitału startowego? POZDRO 600
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
Holdem, no-limit, fixed-limit
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
Mikro stawki, najniższe
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
Short handed
le czasu poświęcasz na grę?
3-4 godzinny dziennie
Jaki jest Twój obecny bankroll?
10-20$
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
William Hill, Pokerstars założyłem wczoraj, nic jeszcze nie wpłaciłem bo nie wiem czy to odpowiednie dla mnie.
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Ogólnie w pokera gram na bukach żeby odegrać to co zdarzy się wtopić na zakładach. Twarde ABC i daje jakoś radę. Odrobię to co straciłem i wychodzę. Nie są to wielkie kwoty ale zawsze. Na william Hill założyłem konto bo darmowe 10$ które niestety przegrałem przez własną głupotę i brak koncentracji. Jednak chciałem zacząć grać tak serio, wchodzę na stoliki, pełna koncentracja. Tylko poker. Wyjść na plus i nauczyć się dobrze grać by wejść na wyższe stawki.
Witam,
Po dłuższej przerwie planuje wrócić do gry w pokera. Wcześniej grałem na Evereście NL20-25 FR, 6 czasem 9 stołów, grałem strategią BSS. Teraz zaskoczył mnie bardzo mały traffic na tych stawkach.
NL
Na początek NL10, dopóki nie przypomnę sobie o co chodzi, później NL20-25
FR
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
Myślę, że około 30h miesięcznie.
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
~600$ na Evereście
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
Everest - przypisane
Przypomnieć sobie o co chodzi i zacząć wygrywać, może NL50.
Pozdrawiam
Cześć Malachius,
Napisane przez Malachius
1. Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)Hold'em NL, MTT, okazjonalnie Omaha PL oraz SnG
2. Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
NL10, MTT z maks wpisowym 4.00
3. Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
SH
4. Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
~ 10h tygodniowo.
5. Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
~40 $.
6. Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Głównie zamierzam grać po równo NL i MTT w tygodniua w weekend pewnie położyłbym nacisk na MTT. Ciężko opisać plan na najbliższe miesiące, budowanie bankrollu by swobodnie grać na NL50, 3 stoły równocześnie. Zależy mi też na łatwej wypłacie (najchętniej używając innej metody niż moneybookers i neteller) / dużej ilości różnych sposobów wypłat. Nie mam doświadczenia z grą na profesjonalnych/popularnych e-poker roomach
Zacznę od końca tzn. od tych wypłat. Generalnie jeśli nie chcesz korzystać z eportfeli, jedyne dostępne metody wypłaty to:
1) wypłata na kont bankowe
2) wypłata na kartę, z której dokonałeś depozytu na pokerroomie
3) ewentualnie możesz otrzymać czek pocztą
Wielu pokerzystów korzysta z eportfeli, bo są bardzo przydatne przy przesyłaniu pieniędzy z jednego pokerroomu na drugi. Poza tym ze względu na sytuację prawną pokera w Polsce część graczy woli nie dokonywać bezpośrednich transakcji pomiędzy swoim kontem bankowym a pokeroom'em (w szczególności wypłat).
O wiele łatwiej jest na dany pokerroom wpłacić. Poza standardowymi metodami można chociażby skorzystać np. z kuponu paysafecard czy ukash, które można dostać w niektórych salonikach prasowych.
Chyba najbardziej przyjaznym pokerroomem pod względem dostępnych metod wpłaty i wypłaty jest PokerStars.
Z takim bankrollem jaki posiadasz możesz skorzystać z bonusu od pierwszej wpłaty 100% do 600$ lub skorzystać z oferty FREE20+14, dzięki której otrzymać 20$ po dokonaniu wpłaty, a kolejne 14$ łatwo uwolnisz grając choć trochę każdego dnia przez 2 tygodnie od dokonania wpłaty.
PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System
Alternatywnie możesz zainteresować się roomem z sieci iPoker. Np. na Poker770 posiadając 40$ możesz w krótkim czasie powiększyć swój bankroll do 80$ na grę. Wystarczy, że założysz konto wpłacając 20$ korzystając z promocji FREE20, a kilka dni później skorzystasz z nadchodzącej promocji Cash Machine. W sumie uzbierasz 80$, z którymi możesz próbować swych sił.
Z posiadanym bankrollem jednak zacząłbym od NL2 i sprawdził jak mi idzie. Podstawa to dobre zarządzanie posiadanymi środkami.
Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club
- Cotygodniowe freerolle dla depozytorów z pulą 1000 $
- Odbierz 20 $ darmowej gotówki na Poker770
Cześć waski33,
Napisane przez waski33
Napisane przez Skibcio
Witaj waski33,Nie napisałeś co grasz, ani na jakim limicie grasz. Nie wiem gdzie do tej pory miałeś konta, ani co Ci się w nich podobało lub nie. Więc nie wiem czego oczekujesz
![]()
PKR
- promocje i informacje
witam,
przepraszam, że nie napisałeś nic więćej
![]()
gram na p* nl10 sh regularne stoły zazwyczaj plus jakieś mtt micro od czasu do czasu. grałem na początku na party poker, ale nie wiem, czy nadal mi nalicza PS. ogólnie najbardziej mi zależy na sporej ilości stołów nl10 oraz w miarę przywoitym sofcie, bo niektóre to po prostu jakaś porażka są ;p oczekuję właśnie dobrego rakebacku oraz w miarę przyzwoitego levelowania PS.
I znowu napisałeś, że jest jakieś oprogramowanie pokerowe, na którego sam widok miażdżysz myszkę w dłoni, ale nie napisałeś jakie? A jak Ci teraz takie polecę?
A ile to jest spora ilość ilość stolików nl10?
Poleciłbym Ci 24hPoker, bo osobiście uważam, ze soft Microgaming jest dość lekki i można się do niego przyzwyczaić. Kiedyś tam grałem i nie miałem zastrzeżeń do softu.
Tylko problem w tym, że jakiegoś mega multitablingu na zwykłych stołach (nie anonimowych, bo tych akurat jest dużo) nie zrobisz. Teraz jest 7 zwykłych stołów + 12 anonimowych. Wieczorem będzie więcej. Bonus od pierwszej wpłaty + 30$ stałego rakeback'u daje na początku zwrot zapłaconego rake'u w wysokości 50%.
24hPoker
- promocje i informacje
- VIP System (30% rakebacku)
- Top100 - 25 000 $ co miesiąc
- Wyłączny wyścig z pulą 5000 € na 24hPoker
O wiele więcej stolików znajdziesz na iPoker. Dwa room'y z najlepszym przelicznikiem 1$ rake'u - 5 StrategyPoints to Poker770 i William Hill
Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club
- Odbierz 20 $ darmowej gotówki na Poker770
- Promocja VIP Gemstone
William Hill
- promocje i informacje
- VIP System
- Promocja VIP Gemstone
Pozdrawiam
Cześć muzynek,
Napisane przez muzynek
jakiś room oprócz starsów dla :no limit holdem
nl2 - nl5
full ring albo sh
jakiś słaby poziom
mniej regówmoże skorzystam z kapitału startowego? POZDRO 600
Witam na naszym forum. Listę pokerroom'ów na których możesz uzyskać ofertę darmowej gotówki znajdziesz tutaj.
Full ringi już powoli wymierają i polecam skoncetrować się na SH. Jeszcze trochę FR na mikrolimitach znajdziesz w sieci iPoker. Z room'ów z sieci iPoker, na które oferujemy darmową gotówkę mamy Poker770, William Hill, Titan Poker i Betfred Poker.
One wiele się nie różnią, więc wybrałbym ten, na którym nie mam jeszcze konta, a który oferuje najwięcej darmowej gotówki
Pozdrawiam
Cześć sabuuq,
Napisane przez sabuuq
Holdem, no-limit, fixed-limit
Mikro stawki, najniższe
Short handed
le czasu poświęcasz na grę?
3-4 godzinny dziennie
Jaki jest Twój obecny bankroll?
10-20$
William Hill, Pokerstars założyłem wczoraj, nic jeszcze nie wpłaciłem bo nie wiem czy to odpowiednie dla mnie.
Ogólnie w pokera gram na bukach żeby odegrać to co zdarzy się wtopić na zakładach. Twarde ABC i daje jakoś radę. Odrobię to co straciłem i wychodzę. Nie są to wielkie kwoty ale zawsze. Na william Hill założyłem konto bo darmowe 10$ które niestety przegrałem przez własną głupotę i brak koncentracji. Jednak chciałem zacząć grać tak serio, wchodzę na stoliki, pełna koncentracja. Tylko poker. Wyjść na plus i nauczyć się dobrze grać by wejść na wyższe stawki.
Generalnie wybór pokerroom'u to sprawa drugorzędna. Najważniejsze to po prostu grać lepiej niż inni i wygrywać
Jeżeli założyłeś konto na PokerStars w powiązaniu z PokerStrategy.com to możesz tam spróbować swych sił.
Jeżeli nie, może warto założyć konto na którymś z partnerskich pokerroom'ów i zdobywać StrategyPoints?
-> -> Najlepsze bonusy pokerowe online
W ten sposób będziesz mógł uzyskać statusów na PokerStrategy.com i nowych materiałów szkoleniowych.
Z tego co piszesz potrzebujesz skupić się na nauce i przede wszystkim zmienić podejście do pokera. Motywacja "żeby się odegrać" niestety do niczego dobrego nie prowadzi.
Polecam na pocżątek zapoznać się z materiałami z działu Psychologia, a także skupić się na poprawie swojej gry.
Pozdrawiam