Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia
stekubuk
Oldschool Grinder

Zapraszam na Poker Heaven. Ja miałem taką samą potrzebę jak Ty i nie dość, że zaraz złoto wyrobie to jeszcze sporo Euro można wygrać, bo fisharnia jest przepiękna :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
siekov
PokerStrategist

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...) / SnG/MTT czasami cash na nl
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $) / micro, b. micro do 3$ ale to w max ze względu na brm
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up? / SH jak i FR próbowałem również HU ale to nie dla mnie
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu) / jeśli są pieniądze to moge grac całymi dniami, jeśli ich nie ma to jak tu grac :/
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u. / czekam na wypłatę i planuję wpłacić jakieś 50$-60$
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)? / przypisane tylko do party poker, nie przypisane posiadam na PS, FT
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące? / Nie stracić brm a stopniowo isc w górę, obecnie mam wrażenie, że PS uwziął się na mnie i nie ważne co gram to przegrywam, przykład: mam AQ flop - 4 9 Q koleś all in ja sprawdzam on pokazuje Q7 (lol) na turnie co spada? 7.... tak tracę pieniądze właśnie, potem pod wpływem nerwów gram nie te limity co trzeba :/ ale czas się wziąć za siebie dlatego prosze o pomoc...

Odpowiedz
Cytat
aceventura013
Poker Player

Opłaca się wyrabiać bonus od pierwszej wpłaty na PokerHeaven?

Nie ma problemu z późniejszą wypłatą na skrill?

Odpowiedz
Cytat
stekubuk
Oldschool Grinder

No zawsze to bonus więc się opłaca _cool:

Zleciłem wczoraj wypłatę i ma dojść w 1-4 dni, zobaczymy. Ale wygląda wszystko bezpiecznie :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Cyyri
PokerStrategist

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
NL
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
NL2/5
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
SH
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
1-2 godz.
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
Tu jest cała moja zagwózdka^^ max 100$ lub 100E w zależności od tego w jakiej walucie będą dostępne stoły z w miarę dobry traffickiem...
Mój głowny pokerrom to Pokerstars, ale nie mam go przypisanego do pokerstrategy, a zależy mi na artach i filmikach... bo coś nie mogę wyjść z nl5...to długa historia bo zaczynaęłm na FR a teraz gram na SH i to jest to ^^
Chciałbym wyrobić bonus to po pierwsze oraz wyrabiać poziomy co najmniej Gold tutaj na pokerstrategy co miesiąc...super by było jakby były jakieś inne fajne bonusy itp.
Czytałem o unibet oraz pokerhaeaven.. ale nie umiem się zdecydować... zależy mi też na nie bawieniu się w dowody scany itp. zwykła wpłata netellerem i wypłata za jego pomocą to mnie interesuje.
Tutaj proszę tez o info jaka waluta jest w roomie i jaką się gra oraz na jakiej walucie jest więcej traffic'u
A HM2 musi działać na unibet już doczytałem o jakis zabawach ze stolikami annyouns..ale mam nadzieje, że na mirco jest dużo stołów tych zwykłych..jakby co...
I możliwość gry na 6-10 stołach jednocześnie...
w skrócie dobry bonus, super rake na pokerstrategy , brak problemów z wypłata i traffc'iem na tych limatach co powiedziaęłm głownie NL2/5 więcej z tym BM nie wyjdę...
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
partypoker ... ale tam nie gram , a jakis czas temu były jakieś problemy z polakami oraz cóż już z nimi nie gracie)
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Wejść na NL10 z odpowiednim BRM...

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć LockeOn,

Spoiler

Napisane przez LockeOn
1.Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
- Texas Holdem NL

2.Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
- Nl2

3.Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
- Full ring

4.Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
- Gram mniej-więcej 3-4 godziny dziennie

5.Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
- Posiadam 49$

6.Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
- Edukacja, poprawa gry oraz wejście na NL10
- Obecnie gram na William Hill dzięki czemu udało mi się uzyskać Srebrny status na pokerstrategy.com, niestety jeśli chodzi o bankroll to +-0
- Poprawić grę post-flop
- Mniej blefować
- Poprawić/nauczyć się hand reading'u
- Zacząć poprawnie grać na większej ilości stołów (Grając na czterech wychodzę na 0 gdyż popełniam dużo, błedów. Zarabiam jedynie grając na 1-2 stołach)

Na wstępie przepraszam za taki długi czas oczekiwania na odpowiedź. Niestety o stoliki FR jest coraz trudniej. Pokerroom'em, na którym bez problemu znajdziesz zawsze chętnych do gry jest PokerStars. Chociaż z Twoim bankrollem trochę szkoda wykorzystać bonus od pierwszej wpłaty. Lepiej przenieść się na ten room, gdy Twój bankroll będzie większy.

Jeżeli jak piszesz ciągle się uczysz i nie grasz wielu stolików, to na iPoker powinieneś znaleźć odpowiednią ilość gier.

Czy uwalniasz na William Hill bonus od pierwszej wpłaty? Jeżeli aktualnie nie masz żadnego bonusu, może dobrym pomysłem będzie przeniesienie się na inny pokerroom z sieci iPoker np. Titan Poker. Będziesz miał nowy bonus do wyrobienia, a oprogramowanie nie różni się w zasadzie tylko kolorem i będzisz grał z tymi samymi graczami co na William Hill.

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System
- bonus od pierwszej wpłaty

Titan Poker
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć aceventura013,

Spoiler

Napisane przez aceventura013
NL HOLDEM ZOOM NL25 FR

ok. 2500 hands/dzień

Roll: 1000$

Szukam roomu do podpięcia do Strategy, by mieć dostęp do wyższych statusów.
Grałbym 1-3 dni w miesiącu. Wymagania: pewny room, przejrzyste lobby, przyzwoity traffic na NL25, możliwość gry z HUDem.

Gdy zależy Ci na jak najłatwiejszym uzyskaniu statusu najlepiej jest grać codziennie. Dzięki poniższej promocji uzyskasz bonusowe 10 Strategy Points za każdy dzień, w którym wyrobisz 1 SP. To jest praktycznie 300 StrategyPoints bez większego wysiłku.
-> === Otrzymuj dodatkowe 10 StrategyPoints każdego dnia ===

O stoliki FR nie jest łatwo poza PokerStars, ale na proponowanym przez stekubuk ( :sdrink) PokerHeaven powinieneś coś znaleźć. Wystarczy dorzucić czasem stolik do sesji i bez problemu powinieneś móc uzyskać wyższy status.

Poker Heaven
- promocje i informacje

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć siekov,

Spoiler

Napisane przez siekov
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...) / SnG/MTT czasami cash na nl
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $) / micro, b. micro do 3$ ale to w max ze względu na brm
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up? / SH jak i FR próbowałem również HU ale to nie dla mnie
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu) / jeśli są pieniądze to moge grac całymi dniami, jeśli ich nie ma to jak tu grac :/
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u. / czekam na wypłatę i planuję wpłacić jakieś 50$-60$
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)? / przypisane tylko do party poker, nie przypisane posiadam na PS, FT
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące? / Nie stracić brm a stopniowo isc w górę, obecnie mam wrażenie, że PS uwziął się na mnie i nie ważne co gram to przegrywam, przykład: mam AQ flop - 4 9 Q koleś all in ja sprawdzam on pokazuje Q7 (lol) na turnie co spada? 7.... tak tracę pieniądze właśnie, potem pod wpływem nerwów gram nie te limity co trzeba :/ ale czas się wziąć za siebie dlatego prosze o pomoc...

Nie ma czegoś takiego, że "soft się na mnie uwziął". Tutaj trzeba popracować nad właściwym podejściem do wariancji. Czytałem na Twoim blogu, że zamierzam przeczytać książkę "Poker Mindset". To dobry krok _thumbsup:

Czytałem również, że zdecydowałeś się jednak pozostać na PokerStars. Z Twoim bankrollem SNG o niskim wpisowym to dobry wybór. Ucz się, graj zgodnie z BRM, a efekty kiedyś muszą nadejść :sdrink

Pozdrawiam i powodzenia

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć Cyyri,

Spoiler

Napisane przez Cyyri
NL
NL2/5
SH
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
1-2 godz.
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
Tu jest cała moja zagwózdka^^ max 100$ lub 100E w zależności od tego w jakiej walucie będą dostępne stoły z w miarę dobry traffickiem...
Mój głowny pokerrom to Pokerstars, ale nie mam go przypisanego do pokerstrategy, a zależy mi na artach i filmikach... bo coś nie mogę wyjść z nl5...to długa historia bo zaczynaęłm na FR a teraz gram na SH i to jest to ^^
Chciałbym wyrobić bonus to po pierwsze oraz wyrabiać poziomy co najmniej Gold tutaj na pokerstrategy co miesiąc...super by było jakby były jakieś inne fajne bonusy itp.
Czytałem o unibet oraz pokerhaeaven.. ale nie umiem się zdecydować... zależy mi też na nie bawieniu się w dowody scany itp. zwykła wpłata netellerem i wypłata za jego pomocą to mnie interesuje.
Tutaj proszę tez o info jaka waluta jest w roomie i jaką się gra oraz na jakiej walucie jest więcej traffic'u
A HM2 musi działać na unibet już doczytałem o jakis zabawach ze stolikami annyouns..ale mam nadzieje, że na mirco jest dużo stołów tych zwykłych..jakby co...
I możliwość gry na 6-10 stołach jednocześnie...
w skrócie dobry bonus, super rake na pokerstrategy , brak problemów z wypłata i traffc'iem na tych limatach co powiedziaęłm głownie NL2/5 więcej z tym BM nie wyjdę...
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
partypoker ... ale tam nie gram , a jakis czas temu były jakieś problemy z polakami oraz cóż już z nimi nie gracie)
Wejść na NL10 z odpowiednim BRM...

Rozważasz Unibet z sieci Microgaming, ale ja polecałbym Ci 24hPoker z tej samej sieci, ponieważ znajdziesz tam więcej stolików. Unibet na mikrolimitach ma tylko własne stoły i wybór jest mniejszy. Na 24hPoker gra się w Euro. Jako użytkownik PokerStrategy.com będziesz miał najwyższy poziom VIP, co daje 30% rakeback'u. Razem z bonusem od pierwszej wpłaty rakeback wynosi 50%.

Rozważasz również PokerHeaven. To też jest dobry wybór. Aktualnie na tym roomie można grać w dwóch sieciach: Boss Medii (Euro) i Ongame (USD). Więcej informacji znajdziesz w linkach poniżej:

24hPoker
- promocje i informacje
- VIP System (30% rakebacku)
- Promocja VIP Gemstone

Poker Heaven
- promocje i informacje

Na obu tych room'ach działa HM2, oprócz stolików anonimowych w sieci Microgaming.

Jeżeli chodzi o konieczność wysyłania skanów dokumentów, to niestety każdy pokerroom może o to poprosić. Oczywiście zdarza się, że czasem nie jest to konieczne, ale niestety nie mogę zagwarantować, że tak będzie w Twoim przypadku. To normalna procedura w przypadku pokerroom'ów. Nie ma się czego obawiać.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990
PokerStrategist

Siema!
Od nowa buduję bank roll grając cash NL2 i starając się robić to poprawnie, a nie tak jak poprzednio (gdzie moje 200$?:( ). Gram na Poker Stars jednak nie mam podpiętego konta do Poker strategy a zależy mi na strategy points żeby mieć dostep do artów i innych materiałów.
Konto Titan poker co prawda mam powiązane z tym portalem jednak przez firewall w akademiku nie mogę się na nie zalogować, to samo dotyczy filmów z działu trening. Dowiedziałem się, że można to obejść poprzez VPN czyli utworzenie innej sieci. Nie chcę jednak kombinować w ten sposób, zwłaszcza że wygląd TP średnio mi leży i po prostu zdecyduję się na założenie konta na innym poker roomie.
Teraz pytanie, który room będzie dobrze działał z takim firewallem czy to jest zagadka?
Odnośnie innych "wymagań" to chciałbym żeby wszystko było czytelne jak na Starsach i historia rozdań była dostepna szybko i możliwa do wklejenia do notatnika jak na PS właśnie (nie mam HM niestety). Na titanie jakoś niespecjalnie mi się to podoba. Najlepiej byłoby też gdybym od razu na start dostał jakąś kasę bez deponowania $$$

Odpowiedz
Cytat
walezbani
PokerStrategist

NL 2-5 SH zoom

NL 2-5 SH zoom

SH

około 2-3 H dziennie

150 $

Pokerstars, FTP, Partypoker, Titan

Przechodzić na kolejne limity / zarabiać jak najwięcej

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć Witcher1990,

Spoiler

Napisane przez Witcher1990
Siema!
Od nowa buduję bank roll grając cash NL2 i starając się robić to poprawnie, a nie tak jak poprzednio (gdzie moje 200$?:( ). Gram na Poker Stars jednak nie mam podpiętego konta do Poker strategy a zależy mi na strategy points żeby mieć dostep do artów i innych materiałów.
Konto Titan poker co prawda mam powiązane z tym portalem jednak przez firewall w akademiku nie mogę się na nie zalogować, to samo dotyczy filmów z działu trening. Dowiedziałem się, że można to obejść poprzez VPN czyli utworzenie innej sieci. Nie chcę jednak kombinować w ten sposób, zwłaszcza że wygląd TP średnio mi leży i po prostu zdecyduję się na założenie konta na innym poker roomie.
Teraz pytanie, który room będzie dobrze działał z takim firewallem czy to jest zagadka?
Odnośnie innych "wymagań" to chciałbym żeby wszystko było czytelne jak na Starsach i historia rozdań była dostepna szybko i możliwa do wklejenia do notatnika jak na PS właśnie (nie mam HM niestety). Na titanie jakoś niespecjalnie mi się to podoba. Najlepiej byłoby też gdybym od razu na start dostał jakąś kasę bez deponowania $$$

Przepraszam, że tak długo musiałeś czekać na odpowiedź.
W Twoim przypadku ciężko coś Ci polecić, bo przez ten problem z firewallem trudno ocenić, co będzie działać, a co nie dopóki nie spróbujesz.

Ponieważ Titan Poker nie działa, to podejrzewam, że wszystkie pokerroom'y z sieci iPoker też nie będą działały, więc one odpadają.

Tu trzeba zadziałać zgodnie z zasadą: jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ;)

Darmowe 10$ możesz otrzymać na PKR postępując zgodnie z instrukcjami z tej strony. Zaletą PKR jest niski poziom graczy, ale trzeba trochę się przyzwyczaić do wyglądu i sposobu gry. Z historią rozdań nie będzie tak prosto, bo z poziomu oprogramowania chyba nie można jej skopiować. Jest ona za to zapisywana w plikach tekstowych w folderze z programem, skąd można ją skopiować.

Jeżeli PKR Ci nie odpowiada, to proponuję spróbować PokerHeaven lub 24hPoker i sprawdzić, który z nich będzie działał przy Twoim połączeniu internetowym.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć walezbani,

Spoiler

Napisane przez walezbani

NL 2-5 SH zoom

NL 2-5 SH zoom

SH

około 2-3 H dziennie

150 $

Pokerstars, FTP, Partypoker, Titan

Przechodzić na kolejne limity / zarabiać jak najwięcej

Ciekawy nick ;)

Widzę, że edytowałeś wpis, bo wcześniej chyba chciałeś grać zwykle stoliki, a nie zoom'a.

Skoro się zdecydowałeś na szybkiego pokera, to nie ma co tu dużo kombinować: najwięcej graczy + świetny soft znajdziesz na PokerStars i chyba tam powinieneś pozostać. Rzadko jest tak, że zmiana softu spowoduje, że będziemy grać lepiej czy wygrywać więcej.

Jeżeli mimo wszystko chciałbyś zmienić pokerroom, to zoomopodobną odmianę znajdziesz w sieci iPoker pod nazwą Speed Poker. Z tej sieci polecę Ci William Hill, ponieważ na tym roomie organizowane są często dodatkowe promocje (np. pościgi rake'u), które dają dodatkowy zwrot rake'u.

Więcej informacji o tym room'ie znajdzie w linkach poniżej:

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
sandraardnas
Elite Grinder

siema, szukam jakiegoś pokoju gdzie można grać heads upa nl20 albo 25 i gdzie nie płaci się ogromnego rejku.
Są wogóle jakieeś inne kasyna oprócz Ipokera gdzie gra się takie limity?

dzięki i pozdro

Odpowiedz
Cytat
iamnotheretojudge
PokerStrategist

:spade: NL Hold'em
:spade: NL2
:spade: Czasem jakieś MTT 1$
:spade: SH
:spade: Zazwyczaj grałem weekendami po 2-6h dziennie, natomiast sesja na uczelni się kończy i planuje grać 2-6h dziennie lub rozdzielać po prostu na dwie sesje. ;)
:spade: Mam zamiar dokonać wpłaty w wysokości 100$
:spade: William Hill, Titan Poker, Poker Stars (wszystkie przypisane)
:spade: Oglądam sporo filmików, staram się wyłapać leaky i nauczyć się jak najwięcej, do końca wakacji chcę obejrzeć 100 (15% done na ten moment), pracuję też nad swoim mindset'em by nie tiltować albo przynajmniej ograniczyć rage, a zdarzały się i takie momenty. Chciałbym do końca wakacji zadomowić się już na NL10. Analizować ręcę po sesjach.

Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi :)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez sandraardnas
siema, szukam jakiegoś pokoju gdzie można grać heads upa nl20 albo 25 i gdzie nie płaci się ogromnego rejku.
Są wogóle jakieeś inne kasyna oprócz Ipokera gdzie gra się takie limity?

dzięki i pozdro

Witaj sandraardnas,

Poza siecią iPoker to tylko raczej PokerStars pozostaje. W sieci OnGame są raczej niższe stawki z tego co mi wiadomo.

Z oceną wysokości rake to ciężka sprawa, bo ciężko o porównanie płaconego rake.

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam,
jeneral86

Odpowiedz
Cytat
WaszkaG21
PokerStrategist

no-limit holdem

nl2

sh

ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

Ostatnio mialem około półroczną przerwę, ale poogarnialem inne sprawy i chcialbym znowu spróbować. Generalnie poswiecalbym na to od okolo 2 do 4h dziennie w zaleznosci.

Około 40$.

Przypisane :
Poker770
William Hill
Titan Poker
PKR
Unibet
Everest
Cake

Nieprzypisane:
Pokerstars
Poker Heaven

Rozwijać swoją grę, pracować nad sobą i przejść w końcu nl5 ;)

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć iamnotheretojudge,

Spoiler

Napisane przez iamnotheretojudge
:spade: NL2
:spade: Czasem jakieś MTT 1$
:spade: SH
:spade: Zazwyczaj grałem weekendami po 2-6h dziennie, natomiast sesja na uczelni się kończy i planuje grać 2-6h dziennie lub rozdzielać po prostu na dwie sesje. ;)
:spade: Mam zamiar dokonać wpłaty w wysokości 100$
:spade: William Hill, Titan Poker, Poker Stars (wszystkie przypisane)
:spade: Oglądam sporo filmików, staram się wyłapać leaky i nauczyć się jak najwięcej, do końca wakacji chcę obejrzeć 100 (15% done na ten moment), pracuję też nad swoim mindset'em by nie tiltować albo przynajmniej ograniczyć rage, a zdarzały się i takie momenty. Chciałbym do końca wakacji zadomowić się już na NL10. Analizować ręcę po sesjach.

Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi :)

Grasz taką popularną odmianę, że w zasadzie każdy pokerroom będzie dobry. Jak Ci się grało w sieci iPoker? Jeżeli dobrze, to wystarczy wybrać nowy room z ten sieci i cieszyć się nowym bonusem od pierwszej wpłaty. Warty rozważenia jest np. Betfair Poker. Przez 90 dni będziesz miał bonus od depozytu dający 30% rakeback'u.

Jeżeli chciałbyś spróbować czegoś innego zapraszam do wypróbowania sieci Microgaming i 24hPoker. Jako gracz z PokerStrategy.com będziesz otrzymywał 30% stałego rakebacku. Do tego dochodzi bonus od pierwszej wpłaty dający 20% zwrotu.

Betfair Poker
- promocje i informacje
- VIP System
- Wyścig punktów po 2x5000 $ na Betfair Poker

24hPoker
- promocje i informacje
- Promocja VIP Gemstone

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć WaszkaG21,

Spoiler

Napisane przez WaszkaG21

no-limit holdem

nl2

sh

ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

Ostatnio mialem około półroczną przerwę, ale poogarnialem inne sprawy i chcialbym znowu spróbować. Generalnie poswiecalbym na to od okolo 2 do 4h dziennie w zaleznosci.

Około 40$.

Przypisane :
Poker770
William Hill
Titan Poker
PKR
Unibet
Everest
Cake

Nieprzypisane:
Pokerstars
Poker Heaven

Rozwijać swoją grę, pracować nad sobą i przejść w końcu nl5 ;)

Spójrz proszę na mój post wyżej :)
W zasadzie masz podobną sytuację. Takie limity możesz grać wszędzie. Masz już wiele kont, więc masz rozeznanie, w której sieci jest jaki soft i jak Ci się tam grało. Betfair Poker lub 24hPoker to dobry dla Ciebie wybór, bo będziesz mógł wyrabiać bonus od pierwszego depozytu.

Betfair Poker
- promocje i informacje
- VIP System
- Wyścig punktów po 2x5000 $ na Betfair Poker

24hPoker
- promocje i informacje
- Promocja VIP Gemstone

Odpowiedz
Cytat
pawel0520
Poker Player

:spade: NL2 lub NL5
:spade: Czasem jakieś MTT 1$, ale mam za mały bankroll
:spade: full
:spade: Teraz staram się poświęcać ok. godziny dziennie, czyli ok. 7 tygodniowo.
:spade: Zawsze zaczynam od niskiej wpłaty i powoli buduję mój bankroll. Chciałbym wpłacić 20$.
:spade: P*, PartyPoker
:spade: Wyrobić złoto w level up, zadomowić się na nl5 (ten miesiąc). Potem chciałbym uzbierać odpowiedni bankroll na kolejne stawki. Zbieram też na MTT, abym miał odpowiedni bankroll na wariancję.

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat