Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.3 K Wyświetlenia
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj saja13,

Takie pytanie najlepiej zdać w miejscu do tego przeznaczonym: PokerStars - bonus od pierwszej wpłaty.
Zostanie zachowany porządek na forum, a ty będziesz miał pewność, że otrzymasz odpowiedź od osoby odpowiedzialnej za dany dział.

Przeniosłem Twój post do wspomnianego tematu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
BuddhaLounge9
Oldschool Grinder

Skibcio,
dzięki, czy są tam jakieś freerole, żeby nagrać coś na początek i oólnie sobie zobaczyć co i jak, czy konieczne jest dokonanie depozytu aby w ogóle coś zagrać??

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Poker room możesz pobrać i przejrzeć listę gier. Jednak jak sam napisałeś grałeś już na William Hillu oraz Everest Poker, paddypowerpoker należy do tej samej sieci iPoker. Oprogramowanie jest takie samo. Pula graczy także. Różnią się tylko promocjami oraz niektórymi turniejami. Większość freerolli jest jednak przeznaczona dla osób które posiadają już bankroll.

Jeśli szukasz poker roomu do freerolli to trochę informacji znajdziesz pod tym linkiem: Gdzie znajdę najlepiej płatne freerolle?.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Dobry, szukam pokerroomu pod wyrobienie bonusu do pierwszej wpłaty + wyrobienie chociaż złota na PS.

Gram nl10 SH, w godzinach 18-22 max. Wychdzoi z 40h miesięcznie po ~5 stołów. Irytuje mnie obcowanie z oprogramowaniem niskiej jakości.

Zalezy mi na tym, żebym mógł zrobić przelew przez netellera. Mam zamkniętego skrilla i szkoda mi czasu żeby to odblokować.

Odpada FTP, party poker, everest, p* - na tych roomach mam już konto.

Cel: Profitowa, prosta gra na nl10. Scarry money blokuje mnie przed wejsciem wyżej, wiec pogrindować nl10 na innej stronie.

Odpowiedz
Cytat
avallach
PokerStrategist

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
gram cash na p* ale pokerromu szukam na rozpoczzęcie gry mtt, wiekszosc swietnych graczy radzi odpuscic sobie p* ze wzgledu na duża ilość graczy.
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
obecnie gram nl5 FR
Ile czasu poświęcasz na grę?
bardzo różnie, czasmi gram po 4-5 godzin codziennie w tygodniu a czasem 3 godziny tygodniowo, ze wzgledu na nielimitowany czas pracy, ale ogolnie codziennie poswiecam troche czasu pokerowi. jak nie moge grac to czytam arty, albo przegladam dział oceny rozdan.
Jaki jest Twój obecny bankroll?
220$
Na których poker roomach posiadasz już konto?
na p*
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
nauka icm, i niszczenie sng 1,5-5$(18, 27, 45) potem mtt:)
z góry dzieki za odpowiedzi.

Odpowiedz
Cytat
avallach
PokerStrategist

up:) dodam, ze chodzi mi tez o taki pokeroom ktory oferuje duzo fajnych mtt, z umiarkowana ilosia przeciwnikow.

Odpowiedz
Cytat
meffmeff
Oldschool Grinder

Cześć avallach!

Myślę, że mógłbyś spróbować gry na poker roomie Poker Heaven. Posiada dobrze rozbudowaną ofertę micro oraz low MTT do 12-15 euro. Graczy jest zdecydowanie mniej niż na p*, stąd turnieje są krótsze i łatwiej coś tam wygrać. Poziom też jest zdecydowanie niższy.

Dodatkową korzyścią są bonusowe StrategyPoints przy depozycie oraz wyłączny rakeback 30%

Sprawdź ofertę Poker Heaven
Pobierz oprogramowanie Poker Heaven
Przejdź na forum Poker Heaven

Jeżeli ta oferta nie będzie Ci odpowiadać to zapraszam ponownie i chętnie poszukamy Ci kolejnej oferty.

Mam nadzieję, że Ci pomogłem.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
avallach
PokerStrategist

Tak, bardzo dziękuje. Rozumiem, że sam tam grasz? Czy mógłbyś powiedziec coś o sofcie? Przyznam się, że P* przyzwyczaiło mnie do absolutnie niezawodnego i szybkiego softu. Wczoraj grałem fajny mtt za 5,5 z az 17K gwarantowanymi. czy na poker haven są podobne(kuszace duzymi wygranymi) mtt?

Odpowiedz
Cytat
kleko91
PokerStrategist

Witaj kk43r,

Przerpaszam, że tak długo czekałeś :). Mam nadzieję, że uda mi się wynagrodzić to poprzez polecenia dobrego roomu dla Ciebie, gdzie będziesz brylował na stawkach :).

Szukasz poker roomu, gdzie będzie fajny traffic w godzinach wieczornych, możliwość wpłaty przez nettelera, dobry support oraz spokojnie będziesz mógł grindować nl10.

Moja propozycja to:
Bet365 (sieć ipoker)

- schludne i przejrzyste lobby,
- bardzo dobry support,
- dobry traffic w godzinach wieczornych

Wadą może być na tym roomie brak rakebacku, ale bet365 oferują bardzo ciekawy Program VIP, dzięki któremu możesz podwyższać swój status na tej platformie oraz zdobywać nagrody pieniężne.

Co do poziomu graczy, to przeglądając internet można się natknąć na bardzo fajne opinie, że poziom jest niski, spotkasz dużo graczy, którzy przenieśli się z zakładów bukmacherskich :).

Warto zainteresować się ofertą jaka jest na bet365 :).

Pozdrawiam,
kleko91

Odpowiedz
Cytat
avallach
PokerStrategist

Napisane przez meffmeff
Cześć avallach!

Myślę, że mógłbyś spróbować gry na poker roomie Poker Heaven. Posiada dobrze rozbudowaną ofertę micro oraz low MTT do 12-15 euro. Graczy jest zdecydowanie mniej niż na p*, stąd turnieje są krótsze i łatwiej coś tam wygrać. Poziom też jest zdecydowanie niższy.

Dodatkową korzyścią są bonusowe StrategyPoints przy depozycie oraz wyłączny rakeback 30%

Sprawdź ofertę Poker Heaven
Pobierz oprogramowanie Poker Heaven
Przejdź na forum Poker Heaven

Jeżeli ta oferta nie będzie Ci odpowiadać to zapraszam ponownie i chętnie poszukamy Ci kolejnej oferty.
Mam nadzieję, że Ci pomogłem.
Pozdrawiam

znalazlem taki post na forum heaven poker co mnie zmartwilo:

Napisane przez Krismentor
Od dzis (13 maja 2013) sieć IPN/Boss media wprowadza nowy grafik turniejów, który jest tak nieatrakcyjny, że zastanawiam sie poważnie nad zabraniem rolla z tego roomu.

Turnieje te w wiekszości mają:
- mniejszy stack startowy - 1000
- blindy przeskakują co 8 minut a nie 10 jak było dotychczas
- pule gwarantowane są zdecydowanie mniejsze niż wcześniej

nie dotyczy to wszystkich turniejów gdyż turnieje z wpisowym większym niż 10+1 mają wolniejsze blindy i normalny stak ale jest ich zdecydowana mniejszość.. :(

Co oni jeszcze wymyślą aby skutecznie wystraszyć i przepędzić graczy?

Czy może to jakiś eksperyment? Bo już od paru tygodni obserwuje znikające i pojawiające się ponownie tunieje..

troche mnie to martwi... jak sie do tego odniesiesz? Co jeszcze bys zaproponowal? nie skreslam jeszcze heaven poker ale chcialbym wiecej info.

Odpowiedz
Cytat
meffmeff
Oldschool Grinder

Napisane przez avallach

znalazlem taki post na forum heaven poker co mnie zmartwilo:

Napisane przez Krismentor
Od dzis (13 maja 2013) sieć IPN/Boss media wprowadza nowy grafik turniejów, który jest tak nieatrakcyjny, że zastanawiam sie poważnie nad zabraniem rolla z tego roomu.

Turnieje te w wiekszości mają:
- mniejszy stack startowy - 1000
- blindy przeskakują co 8 minut a nie 10 jak było dotychczas
- pule gwarantowane są zdecydowanie mniejsze niż wcześniej

nie dotyczy to wszystkich turniejów gdyż turnieje z wpisowym większym niż 10+1 mają wolniejsze blindy i normalny stak ale jest ich zdecydowana mniejszość.. :(

Co oni jeszcze wymyślą aby skutecznie wystraszyć i przepędzić graczy?

Czy może to jakiś eksperyment? Bo już od paru tygodni obserwuje znikające i pojawiające się ponownie tunieje..

troche mnie to martwi... jak sie do tego odniesiesz? Co jeszcze bys zaproponowal? nie skreslam jeszcze heaven poker ale chcialbym wiecej info.

Faktem jest, że większość micro turków ma obecnie stack startowy 1000. Największym plusem niewątpliwie jest fakt małych fieldów, dużej liczby fishy i spotykane w turniejach overlaye.

Napisane przez avallach
Tak, bardzo dziękuje. Rozumiem, że sam tam grasz? Czy mógłbyś powiedziec coś o sofcie? Przyznam się, że P* przyzwyczaiło mnie do absolutnie niezawodnego i szybkiego softu. Wczoraj grałem fajny mtt za 5,5 z az 17K gwarantowanymi. czy na poker haven są podobne(kuszace duzymi wygranymi) mtt?

Jeżeli chodzi o soft, no to trudno znaleźć jest jakikolwiek, który byłby w stanie się porównywać z PokerStars. Zdecydowanie trudno będzie znaleźć jakikolwiek room, który będzie w stanie zaspokoić Twoje potrzeby, jeżeli dotychczas grałeś na PokerStars. Może dobrą opcją byłoby spróbować wieloosobowych SNG na PokerStars?

Odpowiedz
Cytat
AirFace
PokerStrategist

Napisane przez avallach
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
gram cash na p* ale pokerromu szukam na rozpoczzęcie gry mtt, wiekszosc swietnych graczy radzi odpuscic sobie p* ze wzgledu na duża ilość graczy.
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
obecnie gram nl5 FR
Ile czasu poświęcasz na grę?
bardzo różnie, czasmi gram po 4-5 godzin codziennie w tygodniu a czasem 3 godziny tygodniowo, ze wzgledu na nielimitowany czas pracy, ale ogolnie codziennie poswiecam troche czasu pokerowi. jak nie moge grac to czytam arty, albo przegladam dział oceny rozdan.
Jaki jest Twój obecny bankroll?
220$
Na których poker roomach posiadasz już konto?
na p*
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
nauka icm, i niszczenie sng 1,5-5$(18, 27, 45) potem mtt:)
z góry dzieki za odpowiedzi.

Próbowałeś FTP? Mają ciekawy RB, fieldy w turkach są niewielkie, a poziom na micro stawkach bardzo niski. Soft pod względem funkcjonalności jest porównywalny do P* (o ile nie lepszy).

Odpowiedz
Cytat
AirFace
PokerStrategist

dubel

Odpowiedz
Cytat
avallach
PokerStrategist

hmm co do FTP to nie probowalem, bo myslałem ze to taka kopia P* niestety chyba ftp nie wspołpracuje z pokerstrategy...
zastanowie sie i zdecyduje. pozdrawiam i dzieki za pomoc.

Odpowiedz
Cytat
Grigo92
PokerStrategist

Szukam roomu na nl10, gram SH cash.
Mam konta podpięte pod PS na PP, FTP, bet365, P*.
Szukam najlepszej oferty, żebym miał jak największy profit na godzinę, nieważne czy przyjdzie od słabych graczy, czy z jakiś bonusów. Interesuje mnie czysty zysk. Mogę grać 6-9 stolików jednocześnie i tyle chcę grać.
Najczęściej grywam popołudniu, wieczorami. W weekendy różnie.

Odpowiedz
Cytat
kleko91
PokerStrategist

Cześć Grigo92,

moja propozycja dla Ciebie to:

PKR

• Wyjątkowe oprogramowanie 3D
  • Wyłączny bonus od 1. depozytu: 125% aż do 500 $
  • Wyłączny 30% rakeback

To nie wszystko, co dla Ciebie mam :) Jeśli będziesz troszkę cierpliwy i dokonasz swojego pierwszego depozytu na PKR w dniach 1-30 czerwca korzystając z kodu PokerStrategy.com PSMEGADEAL, będziesz uprawniony do walki o fajne nagrody. Więcej informacji znajdziesz tutaj: PKR MEGADEAL: nagrody przy pierwszym depozycie w czerwcu

Obecny traffic na PKR to ok. 4k ludzi przy 618 otwartych stołach.

Gdybyś miał również problem z HUDem na wszystkich stolikach to polecam Ci zajrzeć od razu do tego linku: PKR Network

W razie jakichkolwiek problemów, wątpliwości, pisz. Postaram się jakoś doradzić :)

Pozdrawiam,
kleko91

Odpowiedz
Cytat
1Mecko1
Poker Player

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? nl
Na jakim limicie grasz? nl2
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up? fr
Jaki jest Twój obecny bankroll? 50$

jestem bardzo początkujący

Odpowiedz
Cytat
kleko91
PokerStrategist

Cześć 1Mecko1,

postaram się Ci pomóc w wyborze poker roomu :).
Na pierwszy rzut oka na pewno ciężko będzie o traffic ze stolikami FR poza platformą PokerStars i siecią IPoker :)

Mówisz, że jesteś bardzo początkujący więc na pewno będzie dobrze również zacząć czytać artykuły, oglądać video oraz co bardzo ważne, wrzucać rozdania do analizy, gdzie nasi trenerzy wyłapią Twoje leaki w grze :)

- Strategia

- Video

- Dział oceny rozdań

Przejdźmy do poker roomu :) Początkującemu graczowi na pewno poleciłbym grać w sieci IPoker.

Poker770

• Najlepsza stawka: 5 StrategyPoints za 1 $ rake'u
  • Wyłączne codzienne freerolle z pulą 100 $ o 20:00 polskiego czasu
  • Wyłączne freerolle z pulą 1000 $ - wtorki o 20:00 polskiego czasu
  • Zdobądź do 500 StrategyPoints przy depozycie

Zakładam, że nie jesteś mulittablerem dlatego nie będziesz mieć problemów ze znalezieniem kilku stołów FR :)

Sam poker room oferuje bardzo fajny Vip Club, o którym możesz dowiedzieć się wchodząc w ten link: Poker770 VIP Club

Mam nadzieje, że troszkę pomogłem :)
Pamiętaj również, że sieć iPoker to nie tylko Poker770 :) Jest jeszcze wiele innych platform należących do tej sieci :)

Pozdrawiam,
kleko91

Odpowiedz
Cytat

1.Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
- Texas Holdem NL

2.Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
- Nl2

3.Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
- Full ring

4.Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
- Gram mniej-więcej 3-4 godziny dziennie

5.Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
- Posiadam 49$

6.Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
- Edukacja, poprawa gry oraz wejście na NL10
- Obecnie gram na William Hill dzięki czemu udało mi się uzyskać Srebrny status na pokerstrategy.com, niestety jeśli chodzi o bankroll to +-0
- Poprawić grę post-flop
- Mniej blefować
- Poprawić/nauczyć się hand reading'u
- Zacząć poprawnie grać na większej ilości stołów (Grając na czterech wychodzę na 0 gdyż popełniam dużo, błedów. Zarabiam jedynie grając na 1-2 stołach)

Odpowiedz
Cytat
aceventura013
Poker Player

NL HOLDEM ZOOM NL25 FR

ok. 2500 hands/dzień

Roll: 1000$

Szukam roomu do podpięcia do Strategy, by mieć dostęp do wyższych statusów.
Grałbym 1-3 dni w miesiącu. Wymagania: pewny room, przejrzyste lobby, przyzwoity traffic na NL25, możliwość gry z HUDem.

Odpowiedz
Cytat