Aktualnie jestem na wakacjach, więc zdarza mi się spać nawet 11 godzin, a co... ale normalnie śpię od 6 do 7 godzin - czasami muszę podespać 2 godzinki dodatkowo w dzień.
Wstaję 4:45 - 5:00 jadę do pracy. Wracam o 17 lub 18:00. jem obiad i bawie se z synem. Latem idzie spac po 20 czasami po 21. Jak mały pójdzie spać to z zona mamy czas dla siebie. czasmi muszę zrobić coś do pracy. Godzinkę sobie pogram w poksa. Idę spać to jest 23:30 do 1:00 *(najczęściej po 00). Na spanie zostaje mi ok 4-5 godzin.jak w "Baladzie o Januszku"
Normalnie w trakcie roku studenckiego chodzę spać między 1-2, a wstaję o 6.23 jak mam zajęcia rano lub 7.23 jak nie mam. Także 6h to maks
Teraz chodzę spać o 3 i wstaje przed 10. Dłużej po prostu nie mogę
Aha, i zawsze budzę się kilka minut przed budzikiem, nieważne na którą bym go nastawił
Ja mam tak ze jak mam cos do zroboenia to i 12 za malo,
Mam to samo. Jak mam isc do szkoly to nie moge wstac przed 9, a w sobote wstaje sobie rześki o 6.
Napisane przez simon1989
Nieważne byleby jak najdłuzej![]()
Tez tak lubie
ile tylko sie da
Napisane przez boxer82
Wstaję 4:45 - 5:00 jadę do pracy. Wracam o 17 lub 18:00. jem obiad i bawie se z synem. Latem idzie spac po 20 czasami po 21. Jak mały pójdzie spać to z zona mamy czas dla siebie. czasmi muszę zrobić coś do pracy. Godzinkę sobie pogram w poksa. Idę spać to jest 23:30 do 1:00 *(najczęściej po 00). Na spanie zostaje mi ok 4-5 godzin.jak w "Baladzie o Januszku"![]()
boże dajcie mi skilla żebym w 2miechy doszedł do NL100 bo to samo mnie czeka!!
(po za zabawą z synem bo go jeszcze nie zrobiłem i za żonę wstawić narzeczoną ♠_biggrin:)
U mnie coś koło 8h
W wakacje zazwyczaj 8h-10h. Czasami zdarzy się nawet dłużej. A normalnie około 7h.
8 h. znam kumpla który prawie nie śpi (2-3h), ale później śpi po 16 h. chyba coś nie tak ?
ostatnio mało strasznie, chodze niewyspany, ciezko mi sie zasypia, jeszcze ciezej wstaje
Napisane przez simon1989
Nieważne byleby jak najdłuzej![]()
Ja porzucilem te zasade, bo za duzo tez nie jest dobrze.
~9h
Napisane przez babel92
5-6h, ale nie polecam![]()
+1.
U mnie dokładnie taka sama sytuacja.
Napisane przez piecykowy
~10h
poniżej 9h - dzień zjebany![]()
to nie za milo jak uzalezniasz dzien od snu ; o : )
slyszalem taka teorie ze ci kotrzy maja szybka przemiane materii moga spac krocej natomiast ci co wolna dluzej ;p