Elo.
Prowadziłem bloga na głównej stronie Pokerstrategy.com co jest ogromnym wyróżnieniem, ale mając na uwadze moje skłonności do braku systematyczności skłoniło mnie to do chwilowego wstrzymania prowadzenia swojego bloga w tamtym miejscu i spróbowania własnych sił na naszym forum.
Po części zakładam to forum w związku z zaczynającymi się WCOOPami, na które sprzedałem udziały i mam zamiar robić z nich krótkie relacje by ten co nie widział miał pogląd jak turniej się rozgrywał.
O mnie...hmmm nie za wiele lubię pisać.
W pokera gra ok 2,5-3 lat na poważnie 2 lata.
Przez rok miałem przyjemność występować w Teamie Pokerstrategy.com, który niestety został rozwiązany. Mój największy sukces live to chyba 9 m-ce na WPT Barcelona, gdzie zaliczyłem bubble FT oraz wygrana na USOP w Wiśle 2 lata temu.
Online za swój największy sukces uważam 2 m-ce w turnieju 150rebuy na FTP za co zgarnąłem ok 50 klocków.
Prywatnie leń mieszkający z ukochaną gdzieś w Polsce
Z zainteresowań sport, który uprawiałem od dziecka(głównie siatkówka, ale także kosz czy szczypiorniak), ale od dwóch lat niestety stagnacja. Ale w TV oglądam każdą większa imprezę.
Obecnie właściciel kota, dwóch psów z czego kot mieszka z mamą, pies z siostrą a drugi pies jest dziewczyny
Dlatego też za około pół roku planuję zakup oto takiego psiaka:

O kupnie psa też będzie dalej bo dzięki kochanej siostrze wiem, że to nie takie proste
To chyba tyle na wstępie. Postaram się być regularny bo pisać lubię ale lenistwo to straszna choroba
Do następnego.