Po dzisiejszej nocnej sesji zaryzykuje stwierdzenie, ze jest pewna szansa na winrate pow. 20bb/100 jesli bedzie sie gralo tylko w nocy (22-8). poziom z bardzo niskiego zmienia sie w ultra niski.
Nie widzialem tylu dawcow od czasow odlaczenia amerykanow.
Nie wiem czy wiele osob jest pijanych (lub w innym odmiennym stanie swiadomosci) ale zagrania typu all inn preflop na 200-300bb z any two nie sa rzadkoscia.
jak narazie 5bb/100
Troche Ciebie podkręce na starcie.
Do później.
Pogralem troche, wczoraj z 200 flopow
Nie wiem jak tam można kosic 20 bb na sto, strasznie nudno sie gra bez stat jakos dziwnie , wcale nie ma jakiejs super fiszerni( grałem rano wiec moze dlatego ) nic specjalnego. anyways GL z czelendzem
Napisane przez Stasjo88
Po dzisiejszej nocnej sesji zaryzykuje stwierdzenie, ze jest pewna szansa na winrate pow. 20bb/100 jesli bedzie sie gralo tylko w nocy (22-8). poziom z bardzo niskiego zmienia sie w ultra niski.
Nie widzialem tylu dawcow od czasow odlaczenia amerykanow.
Nie wiem czy wiele osob jest pijanych (lub w innym odmiennym stanie swiadomosci) ale zagrania typu all inn preflop na 200-300bb z any two nie sa rzadkoscia.
Myślę że na to nie ma reguły.
Był na tym forum gracz z Unibetu który grał głównie nocami bo tylko wtedy mógł.
I on twierdził że największe randomy można spotkać w ciągu dnia, a w nocy są w miarę ogarnięci gracze.
Generalnie to wszystko zależy na jakie stoliki trafimy i czy akurat trafi nam się jakaś wesoła gromadka.
Trudno to powiązać z konkretną porą dnia, pewnie mam za małą próbkę, ale czasem takich świrów trafiałem rano, czasem w południe, czasem wieczorem.
Czasem też w nocy, ale raczej większość moich nocnych sesji była dość ciężka.
Po żyjemy zobaczymy.
Napisane przez drakke71
Ile stołów odpalasz z takim szalonym rollem?
Pewnie 5 bo na 6 juz nie da rady
2.5k handów na dzień, w dwa dni 5k handów i +2.36€.
Spoiler
Już Staffu miał lepszy winrate.:truestory:
Napisane przez Stasjo88
-6 Bi? Is not possible on this limit in Unibet when we know how to play
Możliwe, np. kilka flipów w dupę i set na set. Jak już piszesz po angielsku na polskim forum (nie wiem po co) to może chociaż bez błędów?
Rubin -> laska
Kurczak -> jego ego
Facet -> rzeczywistość
Również uważam, że na unibecie nocą jest najniższy poziom, zresztą identyko na starsach czy innych softach
ps. Oczywiście życzę Ci powodzenia i odbudowania jak najszybciej rolla.
Hmm a mam takie pytanie, bo jak nie rozumiem to wolę zapytać :
Po co pokazane są dzień po dniu ilość obejrzanych flopów ??
Jako osoba, która śledzi i pewnie jest jeszcze paru innych wolałbym zamiast scren z liczbą flopów, żebyś słownie opisał w 2-3 zdaniach ile rąk i swoje prywatne odczucia. Druga sprawa której nie chciałem poruszać, a która widzę, że się zemściła na Tobie - mianowicie zakładając, że grasz z 5BI, 5 stołów to nie jest to forma kozaczenia, żeby nie powiedzieć głupota ♠_confused: Wpłać sobie jak normalny człowiek ze 100€ i od tego zaczynaj ♠_thumbsup: Jeśli Ci się nie chce dzień po dniu to chociaż raz na tydzień zrób jakieś podsumowanko
Co by autorowi nie spadła motywacja to tylko przypomnę co sam napisał w pierwszym poście:
Napisane przez RubinPlayer
Motywacja?Sprawić by po tym wyzwaniu, wszelkie inne gówno i dupo challenge na stawkach do NL5 z WR mniejszym niż 10bb przestały mieć sens i stały się raczej powodem do politowania i współczucia a nie podziwu.
Noi oczywiście NA POHYBEL HEJTEROM !!
To Rubin współczuć Ci czy się litować?
edit/ żeby nie było że hejtuje czy coś dorzucę jeszcze motywację od Pana Michała
Hej dziubaski, już Wam odpisuję.
I nie wiem skąd pomysł że się poddaję. Chciałem tylko pokazać jakie mam fajne swingi
Napisane przez Stasjo88
-6 Bi? Is not possible on this limit in Unibet when we know how to play
nie -6bi, tylko -11bi.
Tuż przed ostatnią sesją Niedzielną miałem już 48€ w bankrolu.
Widać że chyba nie dorwał Cię jeszcze prawdziwy donswing na Unibecie.
Odkąd tam gram, miałem okazję już chyba 3 razy na NL4 doświadczać swingów do 11bi. Teraz mam okazję czwarty raz to przeżywać na własnej skórze.
Napisane przez DrWiktor
Napisane przez Stasjo88
-6 Bi? Is not possible on this limit in Unibet when we know how to playMożliwe, np. kilka flipów w dupę i set na set. Jak już piszesz po angielsku na polskim forum (nie wiem po co) to może chociaż bez błędów?
Nie inaczej. Dokładnie tak jak mówisz.
Mała próbka, te co zdążyłem chwycić.
Spoiler

Nie zrzucam koloru na fisza nawet na deepie, gdyby miał 73s też by wszedł push.

To była totalna fiszka, maniaczka, więc zrobiłem push już na flopie, ale okazało się że tym razem ma monster drawa.

Ciekawy spot. Gracz miał 1€ w staku. Od razu na flopie wszedł push, ja sprawdziłem, trzeci gracz sprawdził dlatego taka pula. Trzeci odpuścił kiedy zaatakowałem na river, jednak river dał nutsa shortowi.

Na turnie zrobiłem kolejnego c-beta, ale tym razem za resztę staka przeciwnika, a ten sprawdził. Miał 4% szans że to wygra.

Napisane przez YourMomBet
...
Również uważam, że na unibecie nocą jest najniższy poziom, zresztą identyko na starsach czy innych softach![]()
...
Śmiem się nie zgodzić.
Zawsze jak grałem w nocy to trafiałem samych nitów.
Tak samo wczoraj. Po północy zrobiłem sobie 3 godzinną sesję i była to bardzo nudna i mecząca rozgrywka. Same nity i jedna denerwująca fiszka co zabrała mi chyba ze 3 bi.
Na to nie ma reguły na Unibecie, wszystko zależy kogo trafisz przy stolikach.
Napisane przez borderliner
...
To Rubin współczuć Ci czy się litować?
...
Nie widzę powodów ani do jednego ani do drugiego.
Jedyne co mnie martwi, to że volume mi chwilowo spadnie. Dopóki nie odbuduję rolla lub do czasu spłynięcia kasy z promocji.
Napisane przez boroboro12
Hmm a mam takie pytanie, bo jak nie rozumiem to wolę zapytać :Po co pokazane są dzień po dniu ilość obejrzanych flopów ??
Jako osoba, która śledzi i pewnie jest jeszcze paru innych wolałbym zamiast scren z liczbą flopów, żebyś słownie opisał w 2-3 zdaniach ile rąk i swoje prywatne odczucia. Druga sprawa której nie chciałem poruszać, a która widzę, że się zemściła na Tobie - mianowicie zakładając, że grasz z 5BI, 5 stołów to nie jest to forma kozaczenia, żeby nie powiedzieć głupota ♠_confused: Wpłać sobie jak normalny człowiek ze 100€ i od tego zaczynaj ♠_thumbsup: Jeśli Ci się nie chce dzień po dniu to chociaż raz na tydzień zrób jakieś podsumowanko
![]()
Już Ci odpowiadam.
Wstawiam sreeny ze stanem konta i ilością obejrzanych flopów, żeby mniej więcej było wiadomo jakie volume danego dnia zrobiłem.
Na Unibecie nie ma licznika rozdań w sofcie.
Co do odczuć, to od 4 dni jadę na solidnym downswingu, więc chciałem poczekać z pisaniem odczuć do podsumowania.
Podsumowanie planowałem robić co 5 dni, a dokładniej dzień po każdym piątym dniu, ponieważ Polski chat pracuje do 22:00, a w niektóre dni krócej.
Wtedy też będę wstawiał dokładną historię gry z dokładną liczbą rozdań, co pozwoli precyzyjnie obliczyć WR.
O historie gry trzeba prosić na chacie i przysyłają na maila.
Pisałem o tym, ale przez gówno burzę nikt pewnie nie zwrócił na to uwagi.
Co do bankrolla, to rzeczywiście trochę przesadziłem z wypłatą przed wyzwaniem, ale spodziewam się spłynięcia 90€ z promocji CashPoint.
Najczęściej kasa z takich promocji spływa w okolicach między 10 a 12 kolejnego miesiąca.
Teraz troszeczkę się spóźnia.
No więc ogólne odczucia są takie że od pierwszego dnia mam istna kolejkę górską.
Dobrze że w czasie pierwszej godzinnej sesji pierwszego dnia, zarobiłem aż 4 bi, bo jeszcze tego samego dnia miałem zjazd na ponad 5 bi.
Generalnie już 3 razy byłem grubo ponad 40€ i stale wracam do punktu wyjścia. Downswing szaleje w najlepsze a wczoraj to już mnie dojechali na maksa.
Dobiłem do 48€ i potem zaczął się zjazd po równi pochyłej.
Zobaczymy jak to będzie, ponieważ wiele razy miałem okazję odbudowywać się niemal od zera. I nigdy nie zbankrutowałem na NL4, choć swingi potrafię mieć nawet na 11bi jak już pisałem.
Kiedyś miałem nawet 1€ i już myślałem że to koniec, ale jednak się odbudowałem.
Zobaczymy jak będzie tym razem.
Póki co nie muszę wpłacać, ponieważ czekam za 90€ z promocji, jak już wyżej pisałem.
Acha, i nie gram 5 stołów, nigdzie tak nie napisałem.
Takie spekulacje wysnuły ludki kilka postów wyżej.
Gram 4 stoły, a kiedy zejdę poniżej 16€ to gram tyle na ile mi roll pozwala i jak tylko mam minimum 125bb w stacku to schodzę i wracam z powrotem ze 100bb.
Póki co wysnułem tylko jeden wniosek z tej lekcji.
Nigdy nie robić wypłat przed rozpoczęciem wyzwania, bo Ci downswicza włączą i cholera wie jak długo będzie trzymał.
Pozdrawiam.