Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

MBC. 100kh/msc - ambitnie

8 Posty
4 Użytkownicy
3 Reakcje
1,274 Wyświetlenia
dawidstr

Siema. Dawid, 23 lata.

Mial byc blog ale ze wzgledu na zbyt niski status na forum bedzie taki o to wymyslony challenge :

Wpłata - 50zł
Wyplata - 5.000 zł

Jak zamierzam wykonac postawiony sobie cel :

NL2 12$ - 80$
NL5 80$ - 200$ - jak spadne do 50$ cofka na NL2 na odbudowanie
NL10 200$ - 600 - jak spadne do 150$ cofka na NL5 na odbudowanie
NL25- jak spadne do 500$ cofka na NL10 na odbudowanie

celuje + - 100kh/msc

W ciagu dnia gram 4 sesje. Maks. na jednej gram 1200h a min. 850h.
Raz w tygodniu moge zrobic offa od pokera. Oczywiscie jesli bedzie jakas nieoczekiwana sytuacja ktora zmusi mnie do zmienienia tego lub bede w bardzo zlym stanie emocjonalnym to bez wzlgedu na wszystko rozsadek wygrywa i zmieniam to.

W przerwach miedzy sesjami:
-chodze na silownie, basen, saune, biegac
-poswiecac 1h dzennie na czytanie ksiazek

Wszystko zgodnie z planem na dany dzien. Trzymam dopieta diete. Posilki przyrzadzam z rana na caly dzien. Jest to 5-6 posilkow.

Poswiecam przynamniej 2h co 2-3 dni na ogladanie sesji graczy z wyzszych stawek lub ogladam inne filmy szkoleniowe. Ze wzgledu na zbyt niski jeszcze status na forum, bede musial pokombinowac i znalesc filmy dostepne poza forum :).

Postanowilem sobie ze do konca roku edukuje sie w kierunku pokera i poswiecam na to najwiecej czasu.

Jest to moj pierwszy mini blog, challange. Pierwszy raz bede tak systematycznie grac. Jesli challenge sie powiedzie, co znacznie zwiekszy moja motywacje i chec edukacji w tym kierunku to nastepny bedzie wiekszy. W pokera gralem tak jak podpowiadala mi intuicja. Do tej pory bylo zdecydowanie wiecej praktyki niz teorii.

Wpisy zazwyczaj beda krotkie ale tresciwe. Przygode zaczynam od jutra.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
HandSmither

Jak nie masz statusu to polecam filmy dawarsawa na yt.

Odpowiedz
Cytat
dawidstr Autor wątku
dawidstr

Fajnie, dziekuje za podpowiedz, kazda na pewno sie przyda. Skorzystam z jego filmow.

Odpowiedz
Cytat
dawidstr Autor wątku
dawidstr

v

Odpowiedz
Cytat
jejeejej

Powodzenia! i czekam na częste aktualizacje postępów :D

Odpowiedz
Cytat
dawidstr Autor wątku
dawidstr

Przez ostatnie dwa tygodnie dalem d**y i nic nie gralem. Dlatego powstal ten mini blog, aby mnie motywowac do zrealizowania postawionego sobie celu i o to jestem znowu. Od dzisiaj staram sie grac regularnie.

W ciagu ostastniej nieobecnosci systematycznie chodzilem na silownie, biegalem i trzymalem diete. Odpadl poker.

Sesja z dzisiaj:

Odpowiedz
Cytat
dawidstr Autor wątku
dawidstr

Jak wstawic bezposrednio zdjecie ?

Odpowiedz
Cytat
Kwapinio

Napisane przez dawidstr

Jak wstawic bezposrednio zdjecie ?

Em, z tego co się orientuję, to kopiuj-wklej ;)

Odpowiedz
Cytat