Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Magia Umysłu

248 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
7,738 Wyświetlenia
grabek1985
Poker Player

wienzi555 :heart:,

Powodzenia i zachowania tej radosci i smialego dzielenia sie przezyciami. Podoba mi sie, ze nazywasz zycie cudem i masz tyle pozytywnej energii.

Swiat sie zmienia, ludzie w kraju tez, przekazuj swoja radosc dalej. Spojrz tez na inne drogi jakie niesie zycie, ale o tym pewno pamietasz.

pzdr,
G.

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Każdego dnia dostaje niezły wycisk ale tzn że żyje a skoro tak to wszystko zależy od mojego podejścia do życia ...
Jeśli zmienimy samych siebie i swoje stare nawyki życie nabiera barw ...
Można mówić codziennie że życie przecież jest do dupy że wszędzie jest KRYZYS że nie ma pracy , narzekać jakie to są H...e drogi a są , i wiele innych ale można spojrzeć na to z Dystansem ... Do niedawna borykałem się z problemami mieszkania nie z rodziną bo sobie wienzi gra w pokera ale to wszystko teraz bardziej smakuje a może i jakiś sukces przyjdzie jak minie dawnswing o ile to możliwe online włśnie przegrałem AA z 44 pierwsza gra od razu AA pobite .
Wiele zależy od nastawienia i doświadczenia życiowego i nas samych,żyjąc w zgodzie ze sobą jestem dość szczęśliwy a reszta albo się dostosowuje albo znika z grona znajomych przyjaciół i rodziny . Właśnie dostałem książkę od siostry która zawsze jest moim Aniołem stróżem tytuł ,,Szczęście to nie przypadek ,, i zapewne tak jest każdy jest kowalem swojego losu i można kreować świat czy to Medytując czy na jawie ...
Zawsze mi mówiono zejdź na ziemie a to jest fajne w życiu że masz takie życie jakie sobie wymyślisz dlatego życie to dar .
Całe życie narzekałem i byłem agresywny i co mi to dało jedynie stres choroby itd byłem wiecznie nieszczęśliwy bo zawsze jest powód by narzekać i zawsze są powody by żyć tu i teraz i cieszyć się życiem bo można wiele nawet pisanie może sprawiać frajdę jak wiesz że są pokrewne dusze we wszechświecie ...
Czas pokaże ... Warto wierzyć w siebie , myśleć pozytywnie i cieszyć się życiem być wdzięcznym że jesteśmy tu teraz że jest pokój że gramy sobie w pokera a nie idziemy np na Wojnę walcząc na śmierć i życie z jakimś Hitlerkiem
Mamy wiele czasu na ziemi jak ktoś tego nie docenia i innych rzeczy to już jego problem wszystko zależy od pkt widzenia i podejścia w głowie Psychika to potęga co sobie wkręcisz tak jest ...
Np po bad becie możesz się czuć źle a możesz się śmiać bo albo soft jest riged albo donk miał fart albo los nie jest z Tobą albo jesteś za dobry na tą grę i musisz dostawać bad bety seriami _cool:
Będzie dobrze staram się być Cierpliwy i doceniać to co mam ...

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Niedawno wstałem muszę dojść do siebie mam chwile więc napiszę coś na temat KJ bo strasznie nie przepadam za tą kartą !!!
Zwykle odchodzę od tematu pokera a dzisiaj podzielę się swoją opinią na temat tych właśnie kart.
Hmm ... Generalnie KJ wydaje się że coś tam już mamy bo 2 wysokie karty bo może być stret do nutsa bo można trafić K lub waleta itd jednakże po roku gry w Pokera z hakiem jest to ręką którą osobiście nie lubię , i uważam za słabą rękę startową jest wiele powodów dla których ta ręka gra słabo zwłaszcza na mikro stawkach wyżej może to jest inaczej aczkolwiek filmiki z Tony G oraz wiele innych doświadczeń sugerowałyby iż ta karta bardzo często jest dominowana przez karty typu Aj , KD , Ak , Ax itd Grając turnieje Mtt zakończyłem na tej ręce startowej wiele turniejów i jak miałem fazę push or fold i dostawałem KJ i musiałem grać alina wymuszonego to przegrywałem raz po raz odpadałem z hukiem miałem takich sytuacji wiele i często ta karta mnie zawodziła .
Oczywiście czasem coś wpadnie ale procentowo u mnie to są straty ...
Jak zobaczyłem film Tony G z tym ruskiem A2 alin vs kj i pojechał po gościu ostro to też dało do myślenia ... Poker jak poker donk sprawdzi mnie z kj i oczywiście wpadają mu 2 parki lub fule do tego da się ok ale ja już osobiście wolę K10 lepiej jakoś to wypada w porównaniu do kj .
Ostatnio miałem turniej już było płatne ale parę bb muszę grać i kjs dostałem i zagrałem to miałem na flopie 2 do koloru i 47% ale odpadłem do AJ i często tak mam że karty którą troszeczkę ,,znienawidziłem ,, wpada mi np na any 2 cards i gram i odpadam ironia heh już 35s wolę niż te Kj ...
Wniosek - u mnie KJ to słaba ręka startowa jest wiele ciekawszych staram się nie nadużywać tej karty a jak już ją rozgrywam to bardzo bezpiecznie post flop i zwykle z POZYCJA ... Gdyby ktoś kiedyś miał trudną decyzje i trudnego spota ma KJ dla mnie easy fold . Wiemy że wszystko w pokerze zależy od dynamiki i graczy fazy turnieju i wielu innych i to trzeba pamiętać każda karta może okazać się świetną i tą najgorszą ...

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

45 stg stolik finałowy 8 gości alina kk z 55 i oczywiście 5tka dla gościa i padam na 8 miejscu najgorszym z możliwych :sdrink normalnie nie mogę ostatnio albo 13 na 90 osób już gorszego pecha mieć nie można .
KK przegrane chyba z 30 raz na ostatnie 35 kk to już zaczyna być nudne i to moment do tego idealny na ft wygrywam alina i przynajmniej do 5 bym pocisnął :) Strasznie wariancja potrafi być okrutna co cieszy siadam do stg następna gra na bublu bez kart nadziewam się moje 66 na AA moje 20% wiadomo bez szans _cool: jedziemy dalej i okazuje się że gram cały czas A game po mimo takich ciosów aż sam w to nie dowierzam cały ten Dawnswing paromiesięczny mam w dupie tak naprawdę i robię swoje aczkolwiek boli non stop po 80% minimum i seryjne porażki ciekaw jestem jak to wygląda u innych ...
Trenerzy z tego co widziałem to piszą że 67% to już biorą zawsze a jak to się ma do pieniędzy skoro ja potrafię mieć minimum 80% i przegrywać po 15-20 razy z rzędu _cool: to o co chodzi no chyba chcąc grać w Poksa minimum pół profesjonalnie to muszę się zaprzyjaźnić z bad betami jednakże przy takiej ilości bad betów jakie ostatnio mnie nawiedziły przez pół roku to ciężko widzę wybicie się przy takim pechu _evil:
Im lepiej gram tym większy wycisk dostaje bardzo ciekawe Wariancja mnie po prostu uwielbia spychać w ciemną du...
Bardzo trudno jest pamiętać w każdym momencie o poprawnej grze i skupieniu jednak widzę że jest to możliwe Mindset potrafi zdziałać cuda zawsze wiedziałem że mam super psychike ale nieraz i ja mam słabości po serialach anbeliveble run . W pokerze chyba wszystko zmierza do Tiltu bez opanowania nie ma co brać się za grę dlatego rok ciężko pracowałem nad opanowaniem samego siebie ,emocji i oceny graczy bez huda grając 1den stolik np jest to dość proste grając 2 już nie jestem w stanie ocenić graczy tak dobrze bez statystyk samą intuicją . Tak samo umyka wiele rzeczy dynamika okazje i wiele innych ... Zobaczymy jeszcze miesiąc do końca Roku 2013 planuje budowanie Bankrola . Może się powtarzam ale sam sobie musze to wbić do łba 2013 zero wypłat buduje bankrol ,skila w dalszym ciągu i się zobaczy skoro liczy się long run sam wiem że jak mnie bad bety nie łapią to robię co chce na stołach i turniejach zwłaszcza na mikro gdzie cały czas gram.
W dalszym ciągu brak szipa _ugly: i czegoś spektakularnego Nikt nie mówił że będzie łatwo wrrr Poker to niezłe wyzwanie prędzej czy później każdemu daje wycisk niezłe piekiełko generalnie Lubie Nightmare level jeśli tylko jest taka szansa to zrobię wszystko by wygrać z tym Losem nie chcę się odgrywać ale chcę by wariancja Tańczyła dla mnie może i zatańczy w końcu ...
Sam widzę po sobie że ten rok nie jest stracony i mimo dawnswingu wiecznego wiele mnie nauczył przetrwałem nie jedno piekło i na stole i w życiu i dalej robię swoje z uśmiechem na twarzy i z bankrolem dającym nadzieje i w zgodzie z rodziną i najbliższa mi osoba stara się akceptować to co robię tak naprawdę to już mały sukces walczyłem o to wiele lat _cool:
Akceptacja jest ,rodzina odzyskana , cierpliwość jest , przyjaciele są teraz jeszcze $$$$$$$$$$$ KASA i będzie wyglądany latami sukces bardzo tego potrzebuje zwłaszcza że Los zwykle był trudny dla mnie ale nie oznacza to że był okrutny doświadczył mnie tak jak w dawnswingu wiele w życiu zrozumiałem i w pokerze potrzebuje iskry i małego przełomu finansowego i może odmienię Los . Nie jest łatwo samemu stawić czoła światu kiedy nie ma się wsparcia rodziców i bliskich mogłem np skończyć w jakimś więzieniu albo zostać ćpunem , alkoholikiem itd no tak rodzina powie jesteś Hazardzistą więc musi być sukces by udowodnić prawdę nawet samemu sobie .
Chciałbym kiedyś popatrzyć w lustro i powiedzieć sobie że to wszystko miało sens , że się nie oszukiwałem i że jestem Pokerzystą i bukmacherem a nie Hazardzistą ... Dlatego to takie ważne bo granica sami wiecie jak niewielka jest bo Poker może być i rozrywką i pracą i hazardem to już zależy od nas dlatego cieszę się że mogę pisać po tych wszystkich nieprzyjemnych serialach bad betów bez emocji i z podniesioną głową masą energii i wizją przyszłości i w całkiem dobrym położeniu biorąc pod uwagę gdzie byłem w kwietniu _cool: Wniosek - Warto wierzyć w siebie i Nigdy ale to Nigdy nie poddawać się ... Muszę być konsekwentny to jedyna szansa by się przebić ...
Siła spokoju - jak w tym filmie niech triumfuje spokój dystans i Umysł wszystko jest w głowie pierwszy raz w życiu wiem że robię coś zgodnie ze sobą i nie dążę do agresji , samo destrukcji itd . Czas pokaże trzeba pracować Walczyć iść do przodu każdy ma tam swój kosmos koło siebie i inną drogę dlatego tak trudno się nieraz zrozumieć . Podoba mi się Cierpliwość i panowanie nad emocjami dystans itd ...
Mam nadzieję że najgorsze już za mną a najlepsze przed ...
Damy radę musi być wiara w sukces ...

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

PokerStars Turniej nr 658010745, No Limit Hold'em
Wpisowe: $1.00/$0.10 USD
3135 graczy
Łączna pula nagród: $3135.00 USD
Turniej rozpoczął się o 01/12/2012 0:00:00 CET [30/11/2012 18:00:00 ET]

Drogi/Droga wienzi555,

Ukończyłeś turniej na 11y miejscu. Nagroda w wysokości 19,28 USD
została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.

Ostatnia ręka smal blind vs BB JJ vs KDs oczywiście K na river za 400 tyś chipsów i finał był na wyciągnięcie ręki !!!

W sumie i tak jestem zadowolony bo w pewnym momencie miałem 1bb _cool:
średni stak był coś koło 20 tyś a ja miałem niecałe 600 chipsów gość sprawdził luźno moje A4 za plecami z jakimiś śmieciami i tak oto odżyłem kroczek po kroczku szkoda tego K na river bo już procent był duży na turnie prowadziłem tylko K albo D no to procentowo sporo miałem niby !!! Ale Riverstars i wszystko jasne _cool:

Tak jak ostatnio pisałem spokój jest pełny 2 dni oddechu się teraz przyda jutro idę na imprezkę potańczyć i coś łyknąć bo już abstynentem zostanę szkoda że nie shipnąłem było by co świętować heh :sdrink
jednakże krok po kroku budujemy Bankrol z zamiarem opuszczenia mikro czas pokaże siada jj potem dostaje monstera i można z 200 $ już było chapnąć no ale nie ma nic od razu widocznie tak ma być _cool:
Bankrol 324$ mam jeszcze trochę czasu do końca roku i potem ostre budowanie bankrola 2013 może zbyt długo skila trenowałem i walke z tiltem mindset itd ale może ta taktyka się opłaci czas pokaże puki co jest ok .
Mimo fatalnego rivera jestem zadowolony jak to mawia R . Lewandowski
,, Presja spadła znam swoją wartość ,,

W sumie wolę mieć umiejętności niż farta a Szczęście to nie przypadek wypracowałem sobie to 11 miejsce a mogło być lepiej ...
Pozdrawiam pokrewne dusze ... Grabki i te inne :sdrink

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Święta tuż tuż ...
Właśnie pasuje podsumować rok i coś tam skrobnąć.
Jestem chory osłabienie organizmu poty itd nawet nie mam siły grać organizm upomina się o wolne _cry:
W sumie zacząłem grę w Pokera rok temu w Lipcu ale by to jakoś miało skład to pomyślałem sobie że można to podsumowywać jakoś sezonami a ze gram na Jokerstars :) i wszystkie pkt i naliczenia kasują to zaliczę te niecałe półtorej roku jako jedność i o ile przetrwam wszystkie wyzwania próby i zostanę przy pokerze to chcę widzieć swoje postępy i osiągnięcia sezon po sezonie ...

Hmmm już ostatnio pisałem że główny nacisk dawałem na tilt i mindset opanowanie emocji to nie jest tak że opanowałem to w 100% bo to chyba nie realne ale przy odpowiednim podejściu i skupieniu można o tym pamiętać i mając tam swoje zabezpieczenia czy jak to Yac mówił klucze można nad tym jakoś panować generalnie jest niebo a ziemia Wienzi teraźniejszy a rok temu lata swoje co prawda mam ale nie umiałem trzymać emocji na wodzy i możliwe że w dalszym ciągu będę pracował nad tym by opanowywać przede wszystkim samego siebie czy to chodzi o Pokera czy życie ...
Ostatnio pograłem z tydzień w Zooma i bardziej mi to leży jak HU co prawda mój wieczny dawnswing dał znać o sobie w wielu przypadkach no ale cóż nikt nie mówił że będzie łatwo 2 x z rzędu w ciągu pół godziny kolor na A z flopa i 2x przegrany do fula :) albo akcja z wczoraj K10 pik Floop 10K10 wymarzony ale nie dla mnie :) bo już na flopie byłem w głębokiej D...
Oczywiście KK przeciwnika i nawet Wienzi świetny strateg i defensor musi opłacić takiego Colera LOL akcje typu Set na set ok zawsze mam tego mniejszego mimo że nie wchodzę na niskie parki LOL podsumowując ZOOMa mimo tych różnych akcji całkiem gra mi leży jak to mawiacie Kara się typków za słaby Range i zły dobór kart pre flop ...
Dzisiaj na Nl 2 - udało się ugrać 300 BB w niedługim czasie to chyba dobry wynik zważając że dalej gram bez HUDA LOL co ciekawe na zoomie chyba najmniej jest potrzebny a intuicja i dobry Range daje dużą przewagę .
Coraz więcej 3 betuje niestety zwykle na zoomie przynajmniej na razie dużo foldują a te pule co uda się rozegrać więcej strat z tego niż korzyści ale przynajmniej coś tam próbuję z innego poziomu zagrania heh ...
Bankrol około 330$ wiele nie zdziałałem w ostatnim miesiącu a mordercze MTT które cisnąłem nocami jedynie wykończyły mnie i moje zdrowie ...
Wyniki całkiem przyzwoite ale bez Spektakularnych FT itp więc jak dla mnie cienizna znowu nie udało się zaliczyć ciekawszej wygranej ...
W sumie próbowałem większość odmian pokera przez ostatni rok najlepiej mi idą 50/50 w co grałem od samego początku i najdłużej , cash nie jest taki zły ocena przyjdzie na wyższych limitach do NL 10 strasznie się murują i nudziło mnie tam granie mimo iż są pewnie bardziej opłacalne niż Stg .
HU - musiałbym całkowicie się oddać tej odmianie a puki co nie widzę tak tego i moje poczynania w tej grze na razie odpuszczam jest dość dużo regów od tej odmiany i bez huda to mają przewagę i nie chce mi się męczyć z nimi po godzinie czy tam pół i potem spada mu szczęśliwie i mam dość tak że Hu mnie nie bawi zbytnio jeśli chodzi o Long Run ...
MTT - Jak najbardziej to moja odmiana gry ale na kasę się to na razie nie przenosi więc pasowałoby to grać jakoś według planu i grać na ilość bo wariancja jest spora puki co to ochłapy same no ale takie limity głównie grałem więc nie ma się co dziwić mam zamiar po woli piąć się w górę i może w końcu doczekam się tego upragnionego szipu ale to już nie w tym roku raczej niestety ...
Zoom - Całkiem niezły ale początkującym faktycznie może to być ciężko dość zaregowane od najniższej możliwej stawki i nie tak łatwo wyciąga się BB od przeciwników trzeba dokładnie wiedzieć lub mniej więcej i samemu trzeba mieć już konkretny układ do tego dochodzi szybka dynamika wiele zmiennych i początkujący gracz nie ma szans do tego szybki tryb gry i już o myśleniu można zapomnieć jeśli ktoś nie wyrobi stylu ...

A więc zamierzam grać 50/50 w dalszym ciągu od 3,5$ - 15$ w zależności od bankrola Zooma - Nl2-Nl50 w zależności od bankrola
Mtt - wedle planu wpisowe od 1,1 - 11$
Z ilością stolików to u mnie jest tak że wolę grać limit wyżej i w dalszym ciągu 1 -2 max 4 stoliki -( może to zmienię w przyszłości )
No i może jeszcze jakieś Stg 45,90,180 - w zależności od bankrola

No i podsumowując to są oczywiście jak dla mnie wszystkie gry Normal czyli żadne turbo jedyne co szybkie to Zoom

2013 - Postaram się rozbudowywać teraz bankrol i główny nacisk na to kładę
Staram się też cały czas poszerzać wiedzę no i może Huda jakiegoś w końcu sprawię coś tam jest w planie czas pokaże ...

Generalnie 2012 Sezon 1 powoli się się kończy - Generalnie na + bez rewelacji ale można powiedzieć że coś tam się człowiek nauczył , Torba jedna też była by nie było że jestem prawiczek _cry: trochę wymuszona ale jednak . Styl TAG - To ja i pasuje mi to jedynie w MTT przydałby się większy Mix ale może popracuję nad tym w przyszłym roku.
Skoro podsumowania idą to jeszcze wspomnę że brakuje świeżości i powera do gry potrzebuje sobie dychnąć w święta i zregenerować ...
Co za dużo to nie zdrowo Święte Słowa ...

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO

ROKU 2013 !!!

OWOCNYCH SZIPÓW - SPEŁNIENIA MARZEŃ

Życzy WIENZI555

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Opanowane emocje trochę stłumiły moją osobę zbytnio wszystko przyjmowałem na klatę nie w moim stylu czas na powrót do pełni zdrowia do formy i wejście na nowy level . 2013 Budujemy Rola ...

Wkurwiłem się 2013 ... w Polsce będzie kryzys jednak trzeba ostro pracować i iść wyznaczonym torem Nie poddam się ...

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Wczoraj wyskoczyła impreza nieplanowana i chcąc nie chcąc zamiast kondycje bieganie i ćwiczenie :) poćwiczyłem odchylanie się do tyłu z kielonem dość masywnym :sdrink
Gdzie się człowiek nie ruszy to widać że ludzie mają kryzys życie wyciska z ludzi ostatnie soki hehe wszyscy walczą fajne jest to że w końcu nie patrzą na mnie jak na Hazardzistę tylko na człowieka który ma rodzinę i dąży po swojemu do sukcesu . Wszyscy są mili przyjaźni i doceniają człowieka to dodaje sił po tym wszystkim co przechodziłem w 2012 można powiedzieć z perspektywy czasu że niezłe piekiełko mnie spotkało ale jak się idzie zawsze pod górę i się jest wytrwałym to życie odpłaca . Wszystko jest w naszych głowach i od tego trza zacząć można mieć mega kaca i czuć się do bani i ponarzekać jak to jest kijowo itd a można też dostrzegać ciszę spokój że jest dość ciepło i wiele innych ...
W czasach kryzysu jest to fajne że większy procent ludzi nie ma kasy i zaczynają się liczyć inne wartości takie jak kiedyś bo był moment że słowo Honor już kompletnie zanikało ... Na spotkania towarzyskie ludzie chodzą z ochotą i szukają odreagowania codziennych stresów generalnie zawsze tak było ale przynajmniej w środowiskach których ja się obracam zauważyłem zmiany może też przez to że sam nabrałem dystansu i po tych wszystkich przemianach bardziej się integruje z tymi wszystkimi ludźmi aczkolwiek widać że dużo osób ma problemy to ludzie młodzi i to chyba w tych najmłodszych najbardziej uderza brak pracy itp Ostatnio sąsiadka też mi się żaliła jak to za ich czasów było super a teraz ciężko powiązać koniec z końcem ...
Weszliśmy w Nowy Rok z hura optymizmem i to jest na pewno budujące ale fakty są takie że jeśli chodzi o kryzys to on raczej dopiero pokaże swoje rogi i będzie zbierał zasiane plony czas pokaże ...

U mnie plany są następujące ...
1.Sezon tenisa ruszył pełną parą do tego zawsze jakiś inny sport i wydarzenie które można przewidzieć jak np podium Kamila Stocha w skokach , jakiś mecz piłki , siatka , snooker itd
2. Poker i wszystko co za tym idzie począwszy od nauki , budowania bankrola , no i kończąc na samej Grze

- generalnie pełny rozwój Powtórzenie całej wiedzy i nazwijmy to Aktualizacja jak w komputerze czy systemie takie wyrzucenie z siebie wiedzy np na papier a potem zaprogramowanie czyli zapamiętanie i potem wykorzystywanie - Można to nazwać Plany rozłożone na czynniki a potem kolejne itd może też inaczej nazywając uporządkowanie wiedzy w systemie heheh Sam zauważyłem po sobie że magazynowałem ogromną ilość wiedzy a potem jakby ona gdzieś tam była na twardym dysku i nie korzystałem z niej ,,BO PO CO ,, (DONK)

Może i nie udało mi się nic konkretnego shipnąć w zeszłym Roku ale rzutem na taśmę przed zamknięciem się Bramy (końcem Roku)dostałem olśnienia i wyrzuciłem z siebie całą zbieraną wiedze na papier czyli Nie poddałem się do samego końca i znalazłem sposób jak tu wyciągnąć skarby z pod ziemi :)
Każdy z nas jest Myślami w pewnym sensie i mamy ogromne zasoby wiedzy może nie wszyscy ale większy % tak naprawdę nie pieniądz się liczy a Ewolucja człowieka patrząc na siebie z boku mogę powiedzieć że żyłem tylko w świecie Energi Iluzji itd a wrzucony do piekła w przenośni nauczyłem się równolegle działać w świecie bardziej realnym codziennym a więc można powiedzieć o życiu 2 wymiarowym nie jest to żadne rozdwojenie jaźni myślę że taka Gra jak Poker może sporo nauczyć jeśli ktoś chce wyciągnąć naukę i włoży w to sporo Energi i tak jest ze wszystkim .
Oczywiście to nie wzięło się wszystko z samej Gry w pokera ...
Najważniejsze jest w życiu mieć cel i drogę którą podążamy ...
Często czytelnicy zarzucali mi że ciężko się czyta to co piszę jak to mawiają nie ma nic za darmo w życiu trzeba włożyć trochę trudu a można dostać wiele ... Po co taki przykład przytoczyłem - bo tak jest ze wszystkim !!!
Można wszystko krytykować dla samego bełkotu a można zastanowić się poczytać dać z siebie trochę energii włożyć trochę trudu i wejść sobie na inny poziom zrozumienia i Ewolucji ludzkiej ...

Poker pokerem Gra Grą kasa kasą ale i tak liczy się Ewolucja czyli zrozumienie świata , szczęście , samo zadowolenie z samego istnienia że możemy być tu i teraz , że możemy odczuwać dosłownie wszystko , ja zrozumiałem dlaczego podświadomie zawsze buntowałem się nauce , pracy , narzuconym schematom stereotypom bo to wszystko jest LIPA

Przedszkole , Szkoła , Praca , Emerytura , Pogrzeb i co z takiego życia Niewiele

Pewnie dlatego wybrałem podświadomie Gry , Energie ,Psychologie , Rywalizacje , Sporty , Paranormalne , Co z tego mam życie pełne przygód , samo rozwój , Intuicje na wysokim poziomie , a co najważniejsze Szczęście z życia jakie prowadzę bo czuję że żyję i lepiej sobie radzę w czasach kryzysu od przykładowego gościa ze schematu stereotypów ludzie są zagubieni nie umieją cieszyć się życiem i żrą się wszyscy dookoła i oszukują ...

3. Biznes - To kolejna sprawa jaką się chce zająć - Zarobkowanie w Internecie coraz więcej jest możliwości i to zarabiania całkiem niezłej kasy wykorzystując mózg heh Gość z Angli mój były szef handluje panelami coś na zasadzie lokat , wykupywania paliwa , trafik takie tam generalnie pisze mi że jest Sharkiem hehe i ze 100$ po pół roku wyciągnął 18tyś dolców ma 2 konta coś jakby ktoś grał 2 stoliki w Pokera biznes coś w stylu Piramidy ale widzę że to działa puki co i ja to przetestuje heh jak będą wyniki to coś więcej napiszę na ten temat ...

4. Aktualizacje , Analizy , Rozwój

5 . Sport - więcej ruchu i aktywności być może powrót w lecie na korty tenisowe

PODSUMOWANIE hmmmmm

Na kacu mam dobrą gadane hahahahah

Strasznie sucho ....

Czasem dobrze jest wypić :) bo są przynajmniej plany noworoczne hehe

Nie bijcie konia tylko posuwajcie królową :)) to kondycja będzie lepsza:)

I wygrywajcie dużo kasy trzymajcie ją dla mnie jak wejdę na wyższe limity heheh

Najlepszego 2013 mam de ja vi z sylwestra opóźnione w końcu refleks Szachisty co by nie było :diamond:

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Ostatnio trochę byłem zajęty ...
W planach noworocznych pisałem o Biznesie i to na nim skupiłem się ostatni miesiąc w pokera grałem sporadycznie po godzinach ...
A więc plany wyglądają następująco .

Uważam że zbudowałem solidny maindset i skila grając rok w pokera głównie na 1-2 stoliki : uważam że jestem gotowy by zarabiać więcej i grać na wyższych limitach .

Jednakże na mojej drodze pojawił się Biznes o którym pisałem i wypłaciłem całego bankrola by dołączyć i móc brać udział w Biznesie ...

Już w najbliższym czasię wyjeżdżam za granice w celach zarobkowych by w roku następnym 2014 zacząć dobre zarobkowanie ...
Poznałem wszystkie pkt które musi mieć dobry pokerzysta i warunki jakie muszą być spełnione by czerpać z tego zyski do satysfakcjonującego życia ...

Większość pkt w moim przypadku już jest spełniona brakuje mi kasy albo czasu a ponieważ mam rodzinę i ciężko mi pogodzić jedno i drugie rachunki zwykle są zbyt szybko by spokojnie robić swoje ...
Dlatego poświęce rok 2013 większą jego część na zarobek za granicami naszego kraju bo u nas to bym pracował do końca życia i nie odłożył paru groszy :sdrink To tak w zarysie przyszłości i od 2014 zacznie się prawdziwy sprawdzian dla mnie jako Pokerzysty i zobaczymy na co mnie na prawdę stać ...

Mając to wszystko na uwadze dowiadując się o Biznesie postanowiłem zainwestować trochę dolarów w coś co za rok lub 2 może przynosić już niezły ZYSK . Miałem trudne decyzje do podjęcia ale nie wycofałem się przed żadną z nich po prostu idę we wszystkich kierunkach w tym samym czasie jest to dość duże obciążenie ale odrzucając strach przed nieznanym wychodząc problemom na przeciw okazuje się że możemy więcej niż człowiek jest w stanie sobie wyobrazić !!!

O Biznesie -------------

Inwestuje się od 100$ - 300$ np i z miesiąca na miesiąc rozbudowuje się finanse ponieważ tak samo jak w pokerze każda wypłata powoduje krok w tył tak samo i tam warto potrzymać kasę wewnątrz i poobracać nią by rozkręcić swój potencjalny zarobek jak najszybciej .
Ponieważ dzisiejsze czasy się zmieniają i jest coraz więcej możliwości zarabiania w sieci i coraz więcej powstaje firm tego pokroju i możliwości uważam że warto spróbować tym bardziej że niewielkim nakładem ryzyka i niewielkim wkładem finansowym po okresie np Roku można już generować dość dobry zysk . Poza tym jest wiele możliwości zarabiania tam na wiele różnych sposobów . Dodatkowo z pewnego źródła dowiedziałem się że firma która działa od 2ch lat planuje się rozwijać w ciągu kolejnych 5 nie powinna zniknąć z rynku powstają nowe siedziby w Bristol i Manchesterze i ciągle się rozwijają . Wiadomo że my wpłacający inwestujemy kasę i firma nią obraca i muszą mieć dobry pomysł jak przetrwać na rynku by nie zbankrutować itd .
Tym bardziej że patrząc na zarobek nie powinniśmy się śpieszyć zbytnio z wypłatami jak wspominałem ...
W życiu wiele różnych biznesów było wiele upadało i sam musiałem dogłębnie sprawdzić czy warto inwestować choćby 100 czy 200$ w coś czego potem np nie odzyskam ... Firma ma licencje jest w Canadzie i mają siedziby na całym świecie i planują urosnąć do rozmiarów google , facbooka itp
Jeśli ktoś by chciał się więcej dowiedzieć na ten temat to proponuje na skypie się ze mną kontaktować artur.wiesek1 .
Mój przyjaciel z angli dołączył do tego biznesu rok temu w sierpniu i z niewielkich pieniędzy obraca już dobrą gotówką rzędu 12 tyś funtów !!!
Jak to możliwe po prostu wszystko co zarabia inwestuje dalej i ma coś w rodzaju 3 kont łacznie z żoną i jedno na fimre -- to tak jak ktoś by grał na 3 stolikach w Pokera np .
Ponieważ nie chcę zdradzać za wiele szczegółów tutaj zapraszam na skype .
Po miesiącu już wiem dużo na temat tej firmy i wiem jak zarobkować .

System nie jest jakoś bardzo skomplikowany na pewno trzeba umieć planować swoje wydatki i budować strategie Biznesu Gry itd a więc jest to coś dla ludzi którzy mają świetne MÓZGI a wielu z pokerzystów jest świetnymi matematykami itd a tam bez tego ani rusz !!!
Pewnie sobie myślicie teraz po co o tym piszę itd .

A WIĘC ODPOWIEM ---

Ludzie tutaj szanują tylko wygranych i tych co zarabiają grubą kasę nazwijmy to normą życiową a ponieważ ja jestem lekko mówiąc odmieńcem i czasami trudno mnie zrozumieć albo przerażam ludzi to tylko chciałem przypomnieć że wciąż Idę po swoje i nie poddaję się nigdy .

Większość blogów umiera dużo graczy ma słomiany zapał dużo blogerów ma słomiany zapał ja wciąż trwam i robię swoje kto będzie mądry skorzysta i w końcu doceni co ma na wyciągnięcie ręki .
To jest nic innego jak Magia Umysłu o której nieraz wspominałem ...

Jak ktoś śledził moje poczynania od zeszłego kwietnia to wie jaką drogę musiałem przejść i nic nie było proste ale jak to mawiają Sukcesy rodzą się w bólach tylko trzeba znać kierunek i podążać uparcie tą samą drogą ...
Jeszcze rok i w końcu wybiję się z mikro stawek i w końcu będę inaczej postrzegany jako ogół ...
I tak celem mojego bloga było pisanie więc będę robił to nadal ...
Szkoda że nikt nie podał ręki ale to nic ja wyciągam ręce do was heh
Pamiętam jak grałem w plemiona i sam musiałem się mierzyć z wieloma plemionami i wieloma przeciwnikami na raz i tak odnosiłem sukces i osiągałem swoje i powodowałem że gracze mieli Respekt jak już jestem tutaj i podjąłem się zadania to nie wycofam się ...
Czas płynie i pokaże na koniec kto jest kto ...

By nie było że nie napisałem nic o pokerze to napisze krótko ...

AK to straszne gówno jak słysze trenerów którzy radzą stakować się z Ak to śmiać mi się chce może na turnijach Mtt ta karta ma jeszcze jakąś moc ale pograjcie na zoomie z AK to i po 50 razy z rzędu można przegrać na to mając nawet AK na flopie i Ak w łapie dziwne ale prawdziwe ...

Wierze że spełni się przepowiednia moja R.Kubica odzyska swoją F1 ja w tm czasie będę już zarabiał dobre pieniądze dobre przygotowanie to podstawa ...
Każda porażka uczy więcej niż wygrane ...

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Jak wspominałem rozpocząłem inwestycje biznesowe i całkiem z dobrym skutkiem generalnie powstaje teraz wiele możliwości zarabiania online ...
Wolę pierw zbudować solidne finanse by móc grać na wyższych stawkach na mikro jakoś to idzie ale zarobki nie są zadowalające a gra online też mi śmierdzi więc wolę puki co stawiać na coś pewniejszego ...
Ryzyko jest teraz w każdej dziedzinie i nikt tego nie zmieni nigdy trzeba mieć nosa do wyboru biznesu tak samo jak ktoś wybiera gracza stakującego itp.

Na ile zarobki i inwestycje z biznesu podniosą moje zaplecze finansowe czas pokaże jednak wolę raz na czas popatrzyć np na akcje i zobaczyć że zarobiłem 10$ na dzień niż użerać się z riverstarsami i bandą donków na mikro ...
Wieczny dawnswing przez rok jaki grałem w pokera wzmocnił mnie ale po czymś takim słabo dowierzam w 100% uczciwości gry onlie zreszta od początku biję się z tymi pytaniami i nieraz coś wspominałem puki co szala się przechyla w 2 stronę bo ileż można czekać aż coś się zmieni widać Poker jest dla szczęściarzy puki co ja nim nie jestem jedynie mogę wygrywać grając super tight i jak Rzemieślnik kiedy mam 100% na wygraną wygrywam wszystkie pule i tyle pozwolę na zalosowanie nawet przy 90% i odrazu jedna jedyna i tak non stop od roku więc coś tu jest nie halo nie twierdzę że nie można wygrywać online ale trzeba wiele się nagimnastykować i dostać trochę po dupsku !!!
Dlatego puki co buduję kasę w biznesie a w pokera buduje bankrol od zera ...

Przyjaciel z Walii prawnik inwestując w akcje 1000$ zarabia 65$ dziennie to taki przykład że czas to pieniądz a w pokerze można jak widać mieć i rok dawnswing i nie zarobić zbyt wiele a nawet pewnie jest wiele takich osób co przegrywa kasę a myśli że są do przodu ...
Poker rozwinął moje myślenie i poszedłem trochę dalej - nie wycofuję się z pokera jednak w chwili obecnej pieniądze i zarobki czerpię z biznesów online...
Mamy grupę kilku osób która zarobkuje razem z nami i będziemy szukać kolejnych możliwości do inwestycji ...
Jeśli jest ktoś zainteresowany inwestycjami od 100$-1000$ mogę przekazać info na skypie artur.wiesek1
Są bizjesy które przynoszą od razu dochód są takie gdzie zarobek będzie po roku może 2ch że to wszystko buduje się wolniej ale nie przeszkadza to w prowadzeniu paru biznesów jednocześnie ...
Więcej info na skype ktoś chętny to zapraszam ...

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Wspominałem o możliwościach zarobkowania w różnych dziedzinach dzisiaj chciałem odkryć swoje niektóre Asy w rękawie by pokazać kto tu jest prawdziwym Mózgiem operacji bo wkurza mnie to co się dzieje z ludźmi dookoła ... Ponieważ wienzi555 jest jaki jest więc pokaże pewne swoje możliwości wkurza mnie że jest tu tyle mózgów a są kompletnymi IDIOTAMI , DEBILAMI i myślą wyłącznie o sobie nikt Ci ręki nie poda potrafią rzucać słowa na wiatr i tylko myślą o swojej dupie ... Nie szkodzi zajmie mi to więcej czasu i tak dojdę tam gdzie zmierzam ... I będę pomagał tym co na to zasługują pora odkryć pewne karty bo co niektórzy jak nie zobaczą to nie uwierzą ...

Jest teraz wiele możliwości rozwoju poczynając od Biznesu , Bukmacherki i samego pokera i pewnie po drodze znajdą się inne możliwości ale skupiał się będę na tych 3 puki co dzisiaj pokaże wyniki z Roku 2013 głównie z dziedziny Tenisa gdzie w ciągu 3 miesięcy grając pewnym schematem potrafiłem wyeliminować błąd grając Procesem (system) i dobrym doborem meczów (wiedza) zamknąłem 40 Procesów po kolei i wyeliminowałem błąd .
Co to znaczy wyeliminować błąd - tzn.

System - wielopoziomowy gdzie błędy są ale się je eliminuje
System - nazywa się Proces - który np składa się z 7 poziomów a może składać się z 11 poziomów wszystko zależy jak sobie to rozpiszemy i ile mamy gotówki i ile chcemy wygrywać z danego procesu dysponując jakąś określoną z góry pulą pieniężną ...
To tak w skrócie generalnie chodzi tak czy siak o wiedzę sportową i przewidywanie wyników sportowych głównie tutaj skupiam się tutaj na dziedzinie Tenis - ale nie tylko jak się nadarza inne zdarzenie to dołączam je ... Ponieważ dzięki Pokerowi Online gdzie jest wiele zagadek związanych z magicznymi riverami i innymi trikami zamierzam stworzyć małą grupkę zaufanych osób np na skypie gdzie będę zarządzał wiedzą wynikami zarobkami i wszystkim co za tym idzie ... Osoby które postawiły na mnie krzyżyk i odbierają mnie za kogoś kim nie jestem mówię na wstępie - Panom Dziękujemy za uwagę obejdziecie się smakiem i gorycz porażki zostanie -
Nienawidzę obłudy i braku szacunku poza tym głupoty cwaniactwa i jak ktoś myśli wyłącznie o swojej dupie i oszukuje innych ...
To taka mała riposta dla tych co nawet nie potrafią odpowiedzieć na wiadomość myślą że są bogami świetnymi trenerami i świetnymi graczami a prawda jest taka że zwykłymi oszustami i bezwartościowymi ludźmi ...
A ja jestem inny i tutaj stworzę sobie swoją grupę ludzi którzy chcą zarabiać kasę a udowodnią swoją przydatność i zaangażowanie i uczciwość przede wszystkim ... To nie żadne żale biorę się ostro do pracy jestem skupiony by osiągnąć sukces w tych trudnych czasach i wejść na szczyt góry a kto będzie mądry to dołączy i stworzymy wygrywający zespół ...

Kontakt - Skype - artur.wiesek1
meil - wienzi555@interia.pl

Cała reszta odnośni jakichkolwiek informacji na temat zakładów i biznesu i pokera na skypie bądź meilu
Przykłady wygranych kuponów dodam już za chwile by info nie było za długie
kiedyś prowadziłem stronkę wygraj.znami czy jakoś tak ...
Wygrane kupony i trafienia pokaże sprawność systemu i wiedzę jaką posiadam na temat sportu i możliwości przewidywania spotkań i nie tylko ...
I nie jestem Wróżbita Marcin tylko jestem mózgiem i mam wiedzę i umiejętności na które pracowałem z 15 lat dzień w dzień ..
Dziękuje za Uwagę a wszystkim szujom mówię Pa zakłamane gnidy ...

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Ponieważ chcę żeby to było przejrzyste powklejam tylko wyniki bez dat bo mi się to rozmazuje a chcę to zrobić szybko i sprawnie systemem kopiuj wklej ...

Mecze są od 2.Stycznia jak zaczął się sezon i pokazuje trafienia które eliminowały wcześniejsze jakieś błędne decyzje błędy muszą być i będą jak bad bety w pokerze ale można je skutecznie eliminować ...
Wyeliminowanie błędu zajmuje trochę czasu ale 40 procesów w 3 miesiące bez błędu to świetny wynik !!!

Dobra przechodzimy do przykładów ...

Proces 1

Victoria Azarenka @ 1.17
Angelique Kerber @ 1.14
Somdev Devvarman @ 1.53

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 2

Daniel Brands @ 2.62
Victoria Azarenka @ 1.17
Angelique Kerber @ 1.14
Somdev Devvarman @ 1.53

Wygrany
Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 3

Alexandr Dolgopolov @ 1.50
Nikolay Davydenko @ 1.83

Unieważniony
Wygrany

Unieważniony - Krecz przeciwnika gram na Wiliam Hilu za krecze zwrota prosta sprawa Profesjonalista zadowolony

Proces 4

Daniel Brands @ 1.33
Nikolay Davydenko @ 1.22
Shuai Peng @ 1.44

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 5

Nikolay Davydenko @ 1.25
Benoit Paire @ 1.67
Monica Niculescu 2-0 @ 1.61

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 6

Marcos Baghdatis @ 1.73
Kei Nishikori @ 1.67
A. Radwańska @ 1.12
Serena Williams @ 1.44

Wygrany
Wygrany
Wygrany
Unieważniony

Dodam jeszcze że to tak na szybkości wklejam z Wiliama Hila wszystko mam udokumentowane i w tabelach również a ponieważ chcę to zrobić szybko to mogą być drobne niezgodności z numerami procesów itp ale to mało istotne dla was...

Proces 7

Nikolay Davydenko ₋ Richard Gasquet – Zakłady na 1. seta Nikolay Davydenko @ 1.67 Wygrany

Proces nr 8

Skoki narciarskie - Puchar Świata - HS 140 - Bischofshofen – Klasyfikacja końcowa
Roberto Bautista-Agut ₋ Janko Tipsarevic – Zakłady na mecz Live

Gregor Schlierenzauer @ 2.50
Janko Tipsarevic @ 1.28

Wygrany
Wygrany

Jak powiedziałem wcześniej wiedza jest ogromna Sport nie zawsze to jest tylko tenis jestem jak Hunter ...

Proces 9

Jie Zheng @ 1.50
Kirsten Flipkens @ 1.44
Mona Barthel @ 1.25

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces nr 10

Kirsten Flipkens @ 1.44
Mona Barthel @ 1.25

Wygrany
Wygrany

Proces 11

Kevin Anderson @ 1.44
Bernard Tomic @ 1.67
Kirsten Flipkens @ 1.61

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 12

Kevin Anderson @ 1.44
Juan Martin del Potro @ 1.17
A. Radwańska @ 1.28
Angelique Kerber @ 1.44

Wygrany
Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 13

Mona Barthel @ 1.40
Sloane Stephens @ 1.25
Bernard Tomic @ 1.33
Sam Querrey @ 1.28

Wygrany
Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 14

Monica Niculescu ₋ Kirsten Flipkens – Zakłady na mecz Live Kirsten Flipkens @ 2.05 Wygrany

Mecze na live najlepiej można ocenić jednakże czasami emocje sięgają zenitu i opanować je graniczy z cudem jednak doświadczenie i opanowanie emocji z pokera pomaga ...

Proces 15

Gregor Schlierenzauer @ 2.10
Mona Barthel @ 1.40
Kirsten Flipkens @ 1.61
Bernard Tomic @ 1.36

Unieważniony
Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 16

Neil Robertson @ 1.67
Angelique Kerber @ 1.08
Nicolas Almagro @ 1.17
Kirsten Flipkens @ 1.20

Wygrany
Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 17

Nikolay Davydenko @ 1.17
Daniel Brands @ 1.73

Wygrany
Wygrany

Proces 18

Judd Trump @ 1.30
Shaun Murphy @ 1.40
Gael Monfils @ 1.25

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 19

Gael Monfils @ 1.70
Judd Trump @ 1.30
Shaun Murphy @ 1.40

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 20

Janko Tipsarevic @ 1.17
Kei Nishikori @ 1.05
A. Radwańska @ 1.05
Mark Selby @ 1.53

Wygrany
Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 21

Angelique Kerber @ 1.40
Mark Selby @ 1.36

Wygrany
Wygrany

Proces 22

Jeremy Chardy @ 2.25
Jo-Wilfried Tsonga @ 1.50

Wygrany
Wygrany

Proces 23

Victoria Azarenka @ 1.12
Maria Sharapova @ 1.07
Novak Djokovic @ 1.17
David Ferrer @ 1.22

Wygrany
Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 24

Novak Djokovic @ 1.57
Victoria Azarenka @ 1.53

Wygrany
Wygrany

Proces 25

Novak Djokovic 3-1 @ 3.75
Victoria Azarenka @ 1.60

Wygrany
Wygrany

Jak widać np w tym przykładzie też przewiduje dokładne wyniki setów np rozpisując 2 drogowo wynik 3-0 3-1 i weszła opcja 3-1 czasem są to dokładne wyniki spotkań

Proces 26

Robert Kranjec @ 1.50
Mona Barthel @ 1.40

Wygrany
Wygrany

Proces 27

Jarkko Nieminen 2-0 @ 2.10
Grega Zemlja @ 1.83
Horacio Zeballos @ 1.61

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 28

Benoit Paire @ 1.40
Ivan Dodig @ 1.67
Paolo Lorenzi @ 1.57

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 29

Rhyne Williams @ 1.33
Milos Raonic @ 1.57
Stephen Maguire @ 1.73

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 30

Stephen Maguire @ 1.73
Rhyne Williams @ 1.60
Milos Raonic @ 1.57

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 31

Milos Raonic ₋ Tommy Haas – Zakłady na mecz Live Milos Raonic @ 1.57 Wygrany

Proces 32

Juan Martin del Potro @ 1.28
Nicolas Almagro @ 1.14
Petra Kvitova @ 2.20

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces 33

Petra Kvitova @ 1.28
Stanislas Wawrinka @ 1.33

Wygrany
Wygrany

Proces 34

Kei Nishikori @ 1.28
Jo-Wilfried Tsonga @ 2.20

Wygrany
Wygrany

Proces 35

Judd Trump @ 1.17
Neil Robertson @ 1.25
Juan Martin del Potro @ 1.17
Dmitry Tursunov @ 1.36
Kevin Anderson @ 1.36

Wygrany
Wygrany
Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces nr 36

Daniel Brands @ 1.40
Somdev Devvarman @ 1.83
Bernard Tomic @ 1.22
Stephen Maguire @ 1.40
Ding Junhui @ 1.33

Wygrany
Wygrany
Unieważniony
Wygrany
Wygrany

Proces nr 37

Dmitry Tursunov @ 2.75
Stuart Bingham @ 1.25
Judd Trump @ 1.20

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces nr 38

Kevin Anderson @ 1.40
Venus Williams @ 1.25
Fabio Fognini @ 1.73

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces nr 39

Ernests Gulbis 2-1 @ 4.00
Mark Allen @ 1.44

Wygrany
Wygrany

Proces nr 40

Mark Allen @ 1.44
Monica Niculescu @ 1.28

Wygrany
Wygrany

Mniej więcej mi się zgadza nawet tak na szybkiego i 2 Procesy dodatkowe z wczoraj ...

Proces nr 41

Ivo Karlovic @ 1.67
James Blake @ 1.83
Carla Suarez Navarro @ 1.28

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces nr 42

Yen-Hsun Lu @ 1.57
Svetlana Kuznetsova @ 1.44

Wygrany
Wygrany

To tak na szybkiego w skrócie nie muszę chyba mówić ile to wymagało pracy umiejętności i wysiłku itd chcę współpracować z ludźmi na poziomie !!!
A ludziom którzy myślą że mi rozum odjęło mogę pośmiać się teraz prosto w twarz i powiedzieć że posty typu wróżbita Marcin to świadczą o debilizmie tych właśnie osób ..
Nie patrze w przeszłość patrzę Sukcesu i przyszłości

Bukmacherka to tylko jedna z dziedzin jakie mogą i przynoszą zysk do tego będą biznesy i Poker rzecz jasna jak ktoś jeszcze ma wątpliwości o co tu chodzi i że ciężko to się czyta to niech se pierdolnie koko lub zaparzy dobrej kawy i pójdzie po rozum do głowy bo wyjdę kiedyś z siebie _cool:

Wienzi555 , R2D2555 , Nigdy się nie poddaje niedowiarki ...

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Dodam jeszcze od kwietnia w krk pokój do wynajęcia jeden duży i jeden mały

duży dla 2ch osób ewentualnie 1 z możliwością pokrycia kosztów całościowych
i jedynka

Mieszkanie do 2015 powinno być bez problemów więcej info na skypie i meilu
Tylko poważne normalne osoby które są skupione na sukcesie

Puki co ja tam będę mieszkał i rekrutował osoby do mieszkania od 1 kwietnia
więc jak ktoś jest zainteresowany być może mógłbym zamieszkać z pokerzystami itp puki co 3 wolne miejsca ...

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Proces nr 43

Ernests Gulbis @ 1.44
Caroline Wozniacki @ 1.30
Mona Barthel @ 1.67

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces nr 44

U. Radwańska @ 3.00
Jo-Wilfried Tsonga @ 1.22
Milos Raonic @ 1.61

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Proces nr 45

Tomas Berdych @ 1.50
Juan Martin del Potro @ 1.25

Wygrany
Wygrany

Proces nr 46 I np takie cudo :))

Specjalnie nie podaje kwot bo to zależy od kapitału jakim dysponujemy ...

Roger Federer 2-1 @ 4.50
Rafael Nadal 2-1 @ 4.00

Wygrany
Wygrany

£2.00 £36.00

Tu urodził się kurs 18 Majstersztyk :)

Proces nr 47

Juan Martin del Potro @ 2.75 Wygrany

Del Potro z wczoraj

Odpowiedz
Cytat
krawczeiro
Oldschool Grinder

chcesz powiedziec ze wygrales 47 kuponow z rzedu, nie przegrywajac zadnego?

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

gdybyś czytał uważniej to byś znał odpowiedź ...
Chyba zdajesz sobie sprawę że to niemożliwe !!
Jednakże eliminowanie błędów jest możliwe jak widać w przykładach ...

47 Procesów z rzędu bez błędu a Proces składać się może z wielu poziomów
zamykając Proces eliminując błąd poprawnym trafieniem przechodzę do następnego itd ...

Proces to nazwa systemu który składa się np z wielu poziomów ...
Podam prosty przykład ...

Przegrywasz 2 funty
Przegrywasz 4 funty
Przegrywasz 8 funty
I np na 4 poziomie wygrywasz dajmy na to kurs 2-3 za 20 funtów

Wygrywasz jesteś na + i tak w kółko ...

Dysponując dobrą kasą np możesz rozpisać system do 11 porażek
czyli musiałbym np popełnić 11 błędów by wyjść na minusie

Puki co w tym roku przez te prawie 4 miechy udało się zamknąć prawie 50 procesów można Podsumować błąd WYELIMINOWANY _cool:
Tak czy siak to złożony proces i lata pracy heh
Aha dodam że operowałem Tabelką do 7 poziomu a można rozpisać więcej czyli na 7 prób nie miałem błędu przez okres 4 miesięcy ...
Tzn że zawsze naprawiłem wcześniejszy błąd i nie pomyliłem się jak 6-7 razy z rzędu ...
W roku 2011 zamknąlem 120 Procesów bez błedu przez okres 5 miesięcy z procesu wysiągając przykładowo +20 funtów jakąś 100 wtedy nie potrafiłem panować nad emocjami i po 5 miechach wpadłem w tilt i rozwaliłem część kasy w tym samym momencie Kubica miał wypadek ciężki tak sobie wytłumaczyłem że Kubica się poskleja i ja też i tak po 2ch latach krok po kroku zmartwychwstaje i kubica też takie życie jednakże Grając w Pokera od roku ponad trochę poprawiła się opanowanie emocji zwłaszcza w tych extremalnych momentach które zawsze nadchodzą prędzej czy później albo kiedy typujemy live ... Puki co w pokerze idzie jak idzie ale sam fakt opanowania tiltu pomógł mi w Bookmacherce jak widać ...
Wszystko w swoim czasie krok po kroku w pokerze też jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa gram rok a Bokmacherce poświęciłem z 15 lat jest lekka różnica hehe

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

Proces nr 48

Dmitry Tursunov @ 1.80
James Blake @ 1.83

Wygrany
Wygrany

Proces nr 49

John Isner @ 1.50
Dominika Cibulkova @ 1.28
Milos Raonic @ 1.12

Wygrany
Wygrany
Wygrany

Kubica znowu auto rozbił heh widać przełamanie będzie w najbliższej przyszłości a by było śmieszniej widziałem nr 5 na samochodzie znaki :)
Mam nadzieje że opanowane emocje pozwolą już w pełni kontrolować bookmacherską stronę !! Taki Precedens dożywotni który właśnie zacząłem w 2013 to pomoże mi krok po kroku zaistnieć w Pokerze choćby na jakimś tam poziomie który sprawi niezależność finansową ... Było by miło ... A kto wie może pierw wywalczę większą pulę w turniejach MTT i dopiero wykorzystam swoje możliwości ... Czas pokaże jestem dobrej myśli od kwietnia wracam do turniejów i zadbam trochę bardziej o formę fizyczną ...

Odpowiedz
Cytat
wienzi555 Autor wątku
wienzi555
PokerStrategist

W pokerze break even w bookmacherce na szczyt hehe

Proces nr 50

Gilles Simon @ 1.61
A. Radwańska @ 1.17

Wygrany
Wygrany

Proces nr 51

David Ferrer @ 1.53
Andy Murray @ 1.25

Wygrany
Wygrany

Proces nr 52

David Ferrer @ 2.30
Andy Murray 2-1 @ 4.20

Wygrany
Wygrany

Ferrer na live po przegranym 1wszym secie Murek 2-1 dla kursu przebicie idealne duble duble heheh to z wczoraj ...

Odpowiedz
Cytat