MTT 6-max i 4-max
Na których pokerroomach jest ich najwięcej?
Cześć trzasku,
Spoiler
Napisane przez trzasku
Z racji że głownie gram na PokerStars który nie mogę podpiąć, a chciałbym zdobyć status srebrny, ewentualnie złoty, szukam drugiego pokerroomu na którym mógłbym tego dokonać.
- Na drugim roomie chcę grać tylko gry cash, NL2, fullring
- Nie chcę wyrabiać bonusu % od sumy, natomiast chcę dostać natychmiastowy bonus pieniężny
- Ważny jest dla mnie duży przelicznik strategy points
- Mocno powiązany room z PokerStratgy (czyli często różne promocje związane z tym roomem).
Zdecydowanie będę grał przeważnie na PokerStars ale żeby napić trochę punktów strategii pogram też gdzie indziej. Mam już konto na William Hill ale bez gotówki. Mógłbym wpłacić do $100.
Natychmiastowy bonus pieniężny uzyskasz na Poker770. Za wpłatę minimum 20 EUR z kodem FREE20, otrzymasz dodatkowe 20EUR (w dwóch ratach po 10 EUR).
Poza tym na Poker770 praktycznie co miesiąc organizowana jest promocja CASH MACHINE (więcej szczegółów tutaj), gdzie w łatwy sposób można podbudować sobie rolla.
Na Poker770 masz też najwyższy przelicznik generowanego rake'u na StrategyPoints. Za każdego 1 $ rake'u otrzymasz 5 StrategyPoints (+ za pierwszą wpłatę otrzymasz minimum 100 StrategyPoints, co da status srebrny).
- VIP Club
- Cotygodniowe freerolle dla depozytorów z pulą 1000 $
- Odbierz 20 € darmowej gotówki na Poker770
Pozdrawiam
Cześć INeverSaid,
Napisane przez INeverSaid
MTT 6-max i 4-max
Na których pokerroomach jest ich najwięcej?
O ile z 6-maxami jeszcze sprawa jako tako wygląda na wszystkich większych sieciach, to 4-maxy występują w zasadzie wyłącznie na PokerStars i poza nim nie ma szans na grę, a przejrzałem ofertę roomóch w sieci Ipoker, Microgaming i OnGame, żadnych regularnych 4maxów tam nie zauważyłem
Na wypadek, gdybyś nie miał jeszcze konta :
PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System
- bonus od pierwszej wpłaty
Pozdrawiam
Hej, poszukuje roomu gdzie dostane free gotowke przy 1 wplacie. Zamierzam grac turnieje do 5 euro ale przy malym trafficu (bo na starsach ciezko sie przebić przez 2k luckerów
). Ma być w miare przystepny rakeback i darmowe turnieje za summit points cos tak jak na everest poker.
Polecicie coś ?
Witaj Skroderis,
Najwięcej darmowej gotówki po wpłacie własnych pieniędzy otrzymasz na Poker770. Dodatkowo jeśli wpłacisz na ten poker room co najmniej 50 $ i wyrobisz 5 $ rake'u (25 StrategyPoints) to będziesz mógł wziąć udział w specjalnym freerollu dla depozytorów z pula 10 000 $
- VIP Club
- Nie przegap nowego freerolla z pulą 10 000 $ na Poker770!
- Odbierz 20 $ darmowej gotówki na Poker770
Pozdrawiam.
Witaj ferster60,
Polecam zapoznać się z tym postem, który przed chwilą napisałem:
Nie napisałeś jednak gdzie do tej pory grałeś, ani co Ci się na danym poker roomie podobało lub nie. Także trochę trudno coś konkretnego doradzić.
Pozdrawiam.
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
Nl Holdem
Na jakim limicie grasz?
NL2
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
Full ring, nie wykluczam też short handed
Ile czasu poświęcasz na grę?
Z racji wakacji ok. 3h dziennie
Jaki jest Twój obecny bankroll?
~10$ które dostałem za darmo. Jeżeli znajdę odpowiedni poker room to planuję skorzystać z jakiejś promocji, takiej jak np. na PokerStars, że za wpłacenie 20$ dostaje się drugie tyle.
Na których poker roomach posiadasz już konto
Nieprzypisane do PokerStrategy:
PokerStars (jak ja tego żałuje...)
Full Tilt Poker
Przypisane do PokerStrategy:
Poker770
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Miliony dolarów
A z takich realniejszych to generowanie stałego zysku i doskonalenie umiejętności. Może też spróbuje swoich sił w SnG albo MTT.
W Poker700 nie podoba mi się to, że jest bardzo mało stolików do gry. Na przykład na NL2 w najlepszych momentach jest to ~10 stolików gdzie na PokerStars jest ich 150+. I na większości z tych stolików spotyka się stałych graczy, którzy grają bardzo rozsądnie, przez co ciężko generować jakieś zyski.
Nie wykluczam też takiej możliwości, że głównie będę grał na PokerStars, a na innym poker roomie będę tylko zdobywał statusy na PokerStrategy.
Hej Stalmi321,
Mogę Ci polecić PKR. Co prawda nie ma tam dużego trafficu, ale zawsze bez problemu znajdziesz stół do gry i do tego poziom graczy jest o wiele niższy niż np. na PokerStars.
Pozdrawiam
Czy któryś z pokerroomow współpracujących z PS będzie działał gdy będę chciał grac w USA?
Witam
- no limit
-nl10$
-full ring
-4h
-100$
-Pokerstars
-wyższy limit nl25$
Uwagi:
Gram multitabling 6 stołów strategia short stack.
Jak się pogra trochę na pokerstar i ma się dużo pozamykanych stolików to nie można się wkupić do stolika za najniższy buy-in.
Chodzi mi oto żebym się zawsze wkupował do gry za najniższy buy-in.
I w jakich godzinach grać żebym miał jak największy wybór stolików?
Dzięki
szymonpoker11,
Jedyny room z naszej oferty, na którym możesz grać w USA to Win Cake.
Muszę Cię natomiast ostrzec, że ostatnimi czasy ten poker room ma problemy z wypłatą gotówki
Edek07,
Jeśli chodzi o wkupowanie się za najniższy buy-in to jest to niestety obecne na każdym poker roomie. Jest to pewnego rodzaju zabezpieczenie przed nadużyciem ze strony graczy.
Jeśli chodzi Ci o godziny gry na PokerStars to na pewno wieczorem ruch jest największy (ludzie wracają z pracy, szkoły, itd.).
Co do nowego poker roomu, to polecam Ci Poker770. Mamy tam obecnie najwyższy przelicznik SP, więc warto.
Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club
Pozdrawiam
Witam proszę o pomoc w wybraniu poker roomu.
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
Nl Holdem
Na jakim limicie grasz?
NL10 / NL25
Short handed interesuja mnie szybkie stoły (Zoom, Fast Forward itp.)
Ile czasu poświęcasz na grę?
Przez najbliższe 4 miesiące ok 4k hands per day / 6 dni w tygodniu [96k hands miesięcznie]
Jaki jest Twój obecny bankroll?
~1003 $
Na których poker roomach posiadasz już konto
Nieprzypisane do PokerStrategy: - > PokerStars
Przypisane do PokerStrategy: - > Party Poker
Planuje w 4MM wskoczyć na BR na poziomie co najmniej 3.5k$ i Radzić sobie dobrze na limicie nl50 SH.
Czekam na jakieś ciekawe opcje.
Thx 4 help.
:fdrink
Hej CleanForce,
Polecam Poker770. Na tym roomie mamy najlepszy przelicznik rake -> SP, a także duży bonus od pierwszego depozytu. Znajdziesz tam też Speed Poker, a więc wszystko się zgadza.
Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club
Pozdrawiam
Jeżeli ktoś dużo gra cash to najlepiej "przelecieć" wszystkie roomy ze stajni ipoker po kolej - na każdym wpłacając największy możliwy do objęcie promocją pierwszej wpłaty depozyt i po wyrobieniu całego bonusu zmienić room na następny ze stajni ipoker. Pula graczy jest ta sama - także statystyki zostają po zmianie room-u. Soft też jest praktycznie ten sam, także nie trzeba się przestawiać.
Na poker770 raz w mc można szarpnąć dodatkowe 20 euro gratis w promocji CashMachine czy jakoś tak.
A trochę tych room-ów w ipoker jest:)
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
no-limit holdem, mtt
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
NL5
mtt 1-2$
Full ring
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
około 5 godzin dziennie
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
200$
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
P*,
Winner poker
(grałem teraz na winner poker i spodobały mi się codzienne turnieje o 9.45 z gtd pulą 500euro i około 200-250 graczy,szukam czegoś podobnego, bo na p* do takich turniejów wchodzi około 1500 osób)
Zbudować bankroll na mtt i wejść na NL10
Hej KonradoPL,
Na Poker770 znajdziesz za równo MTT jak i Cash NL5/NL10. Są tam też codzienne oraz cotygodniowe freerolle dla depozytorów, z pulą odpowiednio $100 i $1000. Do tego $1 rake'u to aż 5SP dla Ciebie.
Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club
Pozdrawiam