Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia
INeverSaid
PokerStrategist

MTT 6-max i 4-max
Na których pokerroomach jest ich najwięcej?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć trzasku,

Spoiler

Napisane przez trzasku

Z racji że głownie gram na PokerStars który nie mogę podpiąć, a chciałbym zdobyć status srebrny, ewentualnie złoty, szukam drugiego pokerroomu na którym mógłbym tego dokonać.

• Na drugim roomie chcę grać tylko gry cash, NL2, fullring
  • Nie chcę wyrabiać bonusu % od sumy, natomiast chcę dostać natychmiastowy bonus pieniężny
  • Ważny jest dla mnie duży przelicznik strategy points
  • Mocno powiązany room z PokerStratgy (czyli często różne promocje związane z tym roomem).

Zdecydowanie będę grał przeważnie na PokerStars ale żeby napić trochę punktów strategii pogram też gdzie indziej. Mam już konto na William Hill ale bez gotówki. Mógłbym wpłacić do $100.

Natychmiastowy bonus pieniężny uzyskasz na Poker770. Za wpłatę minimum 20 EUR z kodem FREE20, otrzymasz dodatkowe 20EUR (w dwóch ratach po 10 EUR).

Poza tym na Poker770 praktycznie co miesiąc organizowana jest promocja CASH MACHINE (więcej szczegółów tutaj), gdzie w łatwy sposób można podbudować sobie rolla.

Na Poker770 masz też najwyższy przelicznik generowanego rake'u na StrategyPoints. Za każdego 1 $ rake'u otrzymasz 5 StrategyPoints (+ za pierwszą wpłatę otrzymasz minimum 100 StrategyPoints, co da status srebrny).

Poker770

- promocje i informacje

- VIP Club

- bonus od pierwszej wpłaty

- Cotygodniowe freerolle dla depozytorów z pulą 1000 $

- Odbierz 20 € darmowej gotówki na Poker770

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Urbi23
Oldschool Grinder

Cześć INeverSaid,

Napisane przez INeverSaid
MTT 6-max i 4-max
Na których pokerroomach jest ich najwięcej?

O ile z 6-maxami jeszcze sprawa jako tako wygląda na wszystkich większych sieciach, to 4-maxy występują w zasadzie wyłącznie na PokerStars i poza nim nie ma szans na grę, a przejrzałem ofertę roomóch w sieci Ipoker, Microgaming i OnGame, żadnych regularnych 4maxów tam nie zauważyłem :(

Na wypadek, gdybyś nie miał jeszcze konta : :)

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Skroderis
PokerStrategist

Hej, poszukuje roomu gdzie dostane free gotowke przy 1 wplacie. Zamierzam grac turnieje do 5 euro ale przy malym trafficu (bo na starsach ciezko sie przebić przez 2k luckerów :D ). Ma być w miare przystepny rakeback i darmowe turnieje za summit points cos tak jak na everest poker. :D Polecicie coś ?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj Skroderis,

Najwięcej darmowej gotówki po wpłacie własnych pieniędzy otrzymasz na Poker770. Dodatkowo jeśli wpłacisz na ten poker room co najmniej 50 $ i wyrobisz 5 $ rake'u (25 StrategyPoints) to będziesz mógł wziąć udział w specjalnym freerollu dla depozytorów z pula 10 000 $

Poker770

- promocje i informacje

- VIP Club

- Nie przegap nowego freerolla z pulą 10 000 $ na Poker770!

- Odbierz 20 $ darmowej gotówki na Poker770

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

1. NO LIMIT
2. 5-10 S$ MTT
3. FUUL RING
4. OK 2-3 godz dziennie
5. Ok 100 $

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj ferster60,

Polecam zapoznać się z tym postem, który przed chwilą napisałem:

-> schedulle micro bi mtt

Nie napisałeś jednak gdzie do tej pory grałeś, ani co Ci się na danym poker roomie podobało lub nie. Także trochę trudno coś konkretnego doradzić.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Stalmi321
PokerStrategist

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
Nl Holdem

Na jakim limicie grasz?
NL2

Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
Full ring, nie wykluczam też short handed

Ile czasu poświęcasz na grę?
Z racji wakacji ok. 3h dziennie

Jaki jest Twój obecny bankroll?
~10$ które dostałem za darmo. Jeżeli znajdę odpowiedni poker room to planuję skorzystać z jakiejś promocji, takiej jak np. na PokerStars, że za wpłacenie 20$ dostaje się drugie tyle.

Na których poker roomach posiadasz już konto
Nieprzypisane do PokerStrategy:
PokerStars (jak ja tego żałuje...)
Full Tilt Poker

Przypisane do PokerStrategy:
Poker770

Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Miliony dolarów :badteeth: A z takich realniejszych to generowanie stałego zysku i doskonalenie umiejętności. Może też spróbuje swoich sił w SnG albo MTT.

W Poker700 nie podoba mi się to, że jest bardzo mało stolików do gry. Na przykład na NL2 w najlepszych momentach jest to ~10 stolików gdzie na PokerStars jest ich 150+. I na większości z tych stolików spotyka się stałych graczy, którzy grają bardzo rozsądnie, przez co ciężko generować jakieś zyski.
Nie wykluczam też takiej możliwości, że głównie będę grał na PokerStars, a na innym poker roomie będę tylko zdobywał statusy na PokerStrategy.

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej Stalmi321,

Mogę Ci polecić PKR. Co prawda nie ma tam dużego trafficu, ale zawsze bez problemu znajdziesz stół do gry i do tego poziom graczy jest o wiele niższy niż np. na PokerStars.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Podbicie techniczne

Odpowiedz
Cytat

Czy któryś z pokerroomow współpracujących z PS będzie działał gdy będę chciał grac w USA?

Odpowiedz
Cytat
Edek07
PokerStrategist

Witam
- no limit
-nl10$
-full ring
-4h
-100$
-Pokerstars
-wyższy limit nl25$
Uwagi:
Gram multitabling 6 stołów strategia short stack.
Jak się pogra trochę na pokerstar i ma się dużo pozamykanych stolików to nie można się wkupić do stolika za najniższy buy-in. X(
Chodzi mi oto żebym się zawsze wkupował do gry za najniższy buy-in.
I w jakich godzinach grać żebym miał jak największy wybór stolików?
Dzięki

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

szymonpoker11,

Jedyny room z naszej oferty, na którym możesz grać w USA to Win Cake.

Muszę Cię natomiast ostrzec, że ostatnimi czasy ten poker room ma problemy z wypłatą gotówki

Edek07,

Jeśli chodzi o wkupowanie się za najniższy buy-in to jest to niestety obecne na każdym poker roomie. Jest to pewnego rodzaju zabezpieczenie przed nadużyciem ze strony graczy.

Jeśli chodzi Ci o godziny gry na PokerStars to na pewno wieczorem ruch jest największy (ludzie wracają z pracy, szkoły, itd.).

Co do nowego poker roomu, to polecam Ci Poker770. Mamy tam obecnie najwyższy przelicznik SP, więc warto. :)

Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Dzięki za info. Pozostaje mi wiec tylko czekać do powrotu do Pl.

Odpowiedz
Cytat
CleanForce
PokerStrategist

Witam proszę o pomoc w wybraniu poker roomu.

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
Nl Holdem

Na jakim limicie grasz?
NL10 / NL25

Short handed interesuja mnie szybkie stoły (Zoom, Fast Forward itp.)

Ile czasu poświęcasz na grę?
Przez najbliższe 4 miesiące ok 4k hands per day / 6 dni w tygodniu [96k hands miesięcznie]

Jaki jest Twój obecny bankroll?
~1003 $

Na których poker roomach posiadasz już konto
Nieprzypisane do PokerStrategy: - > PokerStars
Przypisane do PokerStrategy: - > Party Poker

Planuje w 4MM wskoczyć na BR na poziomie co najmniej 3.5k$ i Radzić sobie dobrze na limicie nl50 SH.

Czekam na jakieś ciekawe opcje. :pcuser:

Thx 4 help. ;) :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej CleanForce,

Polecam Poker770. Na tym roomie mamy najlepszy przelicznik rake -> SP, a także duży bonus od pierwszego depozytu. Znajdziesz tam też Speed Poker, a więc wszystko się zgadza. :)

Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012
PokerStrategist

Jeżeli ktoś dużo gra cash to najlepiej "przelecieć" wszystkie roomy ze stajni ipoker po kolej - na każdym wpłacając największy możliwy do objęcie promocją pierwszej wpłaty depozyt i po wyrobieniu całego bonusu zmienić room na następny ze stajni ipoker. Pula graczy jest ta sama - także statystyki zostają po zmianie room-u. Soft też jest praktycznie ten sam, także nie trzeba się przestawiać.
Na poker770 raz w mc można szarpnąć dodatkowe 20 euro gratis w promocji CashMachine czy jakoś tak.
A trochę tych room-ów w ipoker jest:)

Odpowiedz
Cytat
CleanForce
PokerStrategist

Dzięki za sugestie. ;)

Odpowiedz
Cytat

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
no-limit holdem, mtt
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
NL5
mtt 1-2$
Full ring
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
około 5 godzin dziennie
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
200$
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
P*,
Winner poker

(grałem teraz na winner poker i spodobały mi się codzienne turnieje o 9.45 z gtd pulą 500euro i około 200-250 graczy,szukam czegoś podobnego, bo na p* do takich turniejów wchodzi około 1500 osób)
Zbudować bankroll na mtt i wejść na NL10

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej KonradoPL,

Na Poker770 znajdziesz za równo MTT jak i Cash NL5/NL10. Są tam też codzienne oraz cotygodniowe freerolle dla depozytorów, z pulą odpowiednio $100 i $1000. Do tego $1 rake'u to aż 5SP dla Ciebie.

Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat