Dzięki!
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
cash no-limit (Wcześniej grałem MTT ale to chyba nie dla mnie)
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
NL2 Chcę się piąć powoli po limitach
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
hort handed
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
dziennie od 3 do 6 godzin
:spade:Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
ponad 100$
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
Poker Stars
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
przede wszystkim grać i przeskakiwać limity.
Nie chcę wchodzić na zbyt wysokie stawki, wolę grać na takich na których będzie mi się grało najlepiej (najprzyjemniej) i będę mógł wyciągać jak najwięcej kasy.
Hej fspl95,
Poker 770 spełni twoje oczekiwania. Jest bonus od pierwszej wpłaty, do tego mamy na tym roomie najwyższy przelicznik rake -> SP, więc myslę że powinieneś być zadowolony.
Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club
- bonus od pierwszej wpłaty
- Cotygodniowe freerolle dla depozytorów z pulą 1000 $
- Odbierz 20 € darmowej gotówki na Poker770
Pozdrawiam
SnG 9os
SnG 0,5$
STT 9os
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
około 5 godzin tygodniowo
Jaki jest Twój obecny bankroll?
30$
Na których poker roomach posiadasz już konto?
pokerstars, pkr
Nauka, nauka, nauka aż do zostania wygrywającym graczem na mikro limitach.
Hej Sudderman,
Polecam 888 poker, jest to mała sieć i nie gra tam tak dużo ludzi jak na PokerStars, ale myślę że spokojnie dasz radę znaleźć wystarczającą ilość SNG.
888 Poker
- 888poker - przegląd oferty
- 888poker - promocje i informacje
- Bonus 100% aż do 400 $ + Pakiet Bonusowy warty 88 $
Pozdrawiam
no limit holdem
nl 2 bo spadlem z nl 5 na ps do 70$:)
9 osobowe zazwyczaj
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $
rake'u w miesiącu)
dziennie staram sie grac pare h, w weekendy jak pracy nie ma to wiecej, ale z rożnym skutkiem
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych
limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
obecnie mam 70$ zrobione z 10 $
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
pokerstars
chcialbym zostać graczem wygrywającym na nl2 i isc limity wyzej, nie zalezy mi na zarobku jako takim, ale zeby isc do gory i nabierac doswiadczenie
Dziękuje za wszelkie porady
no-limit MTT
:diamond:Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
MTT 1$-5$
full ring
:diamond:Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
3-5 godzin dziennie
:diamond:Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
myślałem nad EverestPoker i TitanPoker (ewentualnie poker770). Na starsach w turniejach z niskim wpisowym jest baaardzo dużo ludzi i przy tym ciężko wygrywa się takie turnieje, w każdej fazie turnieju znajdzie się mega fish, który będzie wciskał stacka z każdą ręką byle się nabudować albo odpaść i zapisać się do następnego turnieju
dodam jeszcze, że ruszam od października na studia więc raczej szukam roomu gdzie jest sporo turniejów po południu jakoś 15-17 i wieczorem
co nie znaczy, że podchodzę do pokera jedynie rozrywkowo, raczej chciałbym się piąć, rozwijać i iść do przodu
- Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
no-limit - Na jakim limicie grasz?
NL10-25H - Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
SH zwykłe, rozważam też stoliki typu fast fold - Ile czasu poświęcasz na grę?
10-20h tygodniowo - Jaki jest Twój obecny bankroll?
Obecnie +600$ - Na których poker roomach posiadasz już konto?
WH,PP - Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Celem jest wyrobienie jakiegoś bonusu first depo/złapanie dobrej promocji, chce przejść na "stałe" na NL20-25 z rollem powyżej 1k$ + wypłaty minimum 150$ miesięcznie na życie
Hej Najczarniejszy,
Zdecydowanie polecam PokerStars. Jest duży ruch, są zoomy (a więc fast fold), do tego bonus 100% od pierwszej wpłaty (kod STARS600) pozwala Ci właśnie na wpłatę do $600.
PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System
Pozdrawiam
:heart:Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
no-limit MTT oraz SnG
:heart:Na jakim limicie grasz?
0,25$-2,5$
:heart:Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
FR
:heart:Ile czasu poświęcasz na grę?
15h gry + 10h nauki tygodniowo
:heart:Jaki jest Twój obecny bankroll?
0, zanim wpłacę chce się dowiedzieć, która platformę wybrać. Wpłacę max 40$
:heart:Na których poker roomach posiadasz już konto?
PS i FTP
:heart:Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Zdobyć srebrny status i przyswoić wiedzę na zadowalającym poziomie z gry MTT oraz SnG.
Spoiler
Napisane przez frozeblade
no limit holdem
nl 2 bo spadlem z nl 5 na ps do 70$:)
9 osobowe zazwyczaj
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $
rake'u w miesiącu)
dziennie staram sie grac pare h, w weekendy jak pracy nie ma to wiecej, ale z rożnym skutkiem
![]()
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych
limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
obecnie mam 70$ zrobione z 10 $
pokerstars
chcialbym zostać graczem wygrywającym na nl2 i isc limity wyzej, nie zalezy mi na zarobku jako takim, ale zeby isc do gory i nabierac doswiadczenie
Dziękuje za wszelkie porady
Witaj frozeblade,
Wybacz za późną odpowiedź.
Stolików FR poza PokerStars jest niestety bardzo mało. Takie stoły znajdziesz na iPoker, ale większy wybór jest tylko na nl2. W przypadku wyższych limitów nl4-nl20 można znaleźć do ok. 4 stołów w godzinach wieczornych.
Dużo lepiej sytuacja wygląda na 888Poker i z tego powodu polecam założyć konto na tej platformie. Otrzymasz dodatkowo do 88 $ darmowej gotówki oraz bonus od depozytu.
- 888poker - bonus od pierwszej wpłaty
- 888poker - Cotygodniowe Freerolle dla Depozytorów z pulą 1000 $
- Darmowe 88 $ na grę w pokera na 888poker
Pozdrawiam
Spoiler
Napisane przez patryk111
no-limit MTT
:diamond:Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
MTT 1$-5$
full ring
:diamond:Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
3-5 godzin dziennie
:diamond:Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
myślałem nad EverestPoker i TitanPoker (ewentualnie poker770). Na starsach w turniejach z niskim wpisowym jest baaardzo dużo ludzi i przy tym ciężko wygrywa się takie turnieje, w każdej fazie turnieju znajdzie się mega fish, który będzie wciskał stacka z każdą ręką byle się nabudować albo odpaść i zapisać się do następnego turnieju
dodam jeszcze, że ruszam od października na studia więc raczej szukam roomu gdzie jest sporo turniejów po południu jakoś 15-17 i wieczorem
co nie znaczy, że podchodzę do pokera jedynie rozrywkowo, raczej chciałbym się piąć, rozwijać i iść do przodu
![]()
Witaj patryk111,
Masz kilka alternatyw.
Nie napisałeś jednak gdzie grasz, a jest to bardzo ważna wiadomość podczas wyboru nowego poker roomu.
W przypadku PokerStars, granie z małym bankrollem nawet na niskich limitach może bardzo szybko zakończyć się utratą kapitału. Chyba lepszym wyborem na PokerStars jest granie SnG. Są z pewnością mniej wariacyjne od MTT.
Jednak w przypadku MTT masz dość duży wybór. Problemem może być czas, który chcesz przeznaczyć na sesję. 3-5h nawet na małym poker roomie, gdzie turnieje trwają krócej niż na PokerStars w przypadku dobrych wyników mogą nie wystarczyć.
Wcześniej wspomniany przez Ciebie Poker770, a teraz jest to już NetBet Poker jest na pewno dobrym wyborem. Masz teraz biały status na PokerStrategy.com, możesz więc odebrać na tej platformie darmową gotówkę. Dodatkowo w przeszłości na Poker770 było organizowanych wiele promocji dla graczy z niskich stawek. Na NetBet Poker nie powinno ich zabraknąć. Na niskich limitach na tej platformie spokojnie znajdziesz kilka ciekawych turniejów.
- VIP Club
Pamiętaj, że jeśli chcesz otrzymać darmową gotówkę to musisz wybrać NetBet Poker na poniższej stronie i zarejestrować się zgodnie z instrukcją, którą tam otrzymasz:
- Wybierz poker room, na który chcesz otrzymać darmową gotówkę na grę w pokera
Dodatkowo pamiętaj o uzupełnieniu swoich danych:
Alternatywą do NetBet Poker i sieci iPoker jest na pewno 888Poker. Warto wybrać ten poker room po odebraniu darmowej gotówki na NetBet Poker. Jest jej mniej, ale łatwiej ja wyrobić.
Pozdrawiam.
Spoiler
Napisane przez MalyFarciarz
:heart:Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
no-limit MTT oraz SnG
:heart:Na jakim limicie grasz?
0,25$-2,5$
:heart:Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
FR
:heart:Ile czasu poświęcasz na grę?
15h gry + 10h nauki tygodniowo
:heart:Jaki jest Twój obecny bankroll?
0, zanim wpłacę chce się dowiedzieć, która platformę wybrać. Wpłacę max 40$
:heart:Na których poker roomach posiadasz już konto?
PS i FTP
:heart:Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Zdobyć srebrny status i przyswoić wiedzę na zadowalającym poziomie z gry MTT oraz SnG.
Witaj MalyFarciarz,
Masz biały status na PokerStrategy.com. Przysługuje Ci więc oferta darmowej gotówki. W połączeniu z Twoją wpłatą da Ci to bankroll w okolicach 100 $.
Dlatego najlepszym rozwiązaniem będzie wybranie jednego z poniższych poker roomów:
- Wybierz poker room, na który chcesz otrzymać darmową gotówkę na grę w pokera
Dodatkowo nie zapomnij wprowadzić swoich danych:
Polecam Ci zapoznać się z odpowiedzią, którą udzieliłem patryk111. W Twoim przypadku wygląda to bardzo podobnie. Różnica granych stawek nie jest tak duża. W przypadku MTT wpisowe 2,5 $ a 5 $ nie jest dużą różnicą. W sieci iPoker (NetBet Poker) oprócz turniejów z niskim wpisowym znajdziesz także mikro SNG, m.in. turnieje On Tap.
- VIP Club
- Odbierz 20 $ darmowej gotówki na Poker770
- Top100 - 25 000 $ co miesiąc
Pozdrawiam.
Witam. Do tej pory grałem tylko za dolary od pokerstrategy. Na żaden room nigdy nic nie wpłacałem. Na długi czas zaniedbałem pokera i teraz wracam do gry. Na William Hill mam 68$, a na party poker 12$. WH mi nie odpowiada więc czas na przeprowadzkę i teraz moje pytanie: jak żyć?
Chciałbym grać NL5 z porywami na NL10
Full Ring
Na grę chcę przeznaczyć ok. 3 godziny dziennie grając na 6-10 stołach.
Cel ogólny: Robić na pokerze najniższą krajową, żeby udowodnić sobie, że można
A w sumie i ja skorzystam.
-Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
no-limit holdem
-Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
micro nl2
-Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
SH.
- zależy obecnie od 2h+ dziennie, gdy zacznę studia może być różnie
-Jaki jest Twój obecny bankroll?
zamierzam wpłacić 20$ + bonus od pierwszej wpłąty
P*- odpada brak przypisanego konta, a chcę trochę wam rejku powbijać za status
888- odpada, na nl2 można siadać do stolików sh z maks 50bb
netbet- odpada, dawno temu zakładając tam konto, podałem błędne dane, co może prowadzić do późniejszych komplikacji.
Fajnie jakbyś ktoś zwrócił uwagę szczególnie na poziom graczy- jak najwięcej rybek;
i żeby można było całkiem sprawnie status wbijać.
Myślałem nad bet365, ale mam już tam konto na bukmacherce, czyli konta na poker, aby było przypisane do pokerstrategy nie mogę już założyć?
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
NL, okazjonalnie SnG
Na jakim limicie grasz?
NL2/NL4
SH i FR
Ile czasu poświęcasz na grę?
Zależy od dnia, od 0 do nawet 6-7h dziennie
Powiedzmy, że w tygodniu średnio 15h
Ciężko powiedzieć, planuję na początek 50 lub 100$
Na których poker roomach posiadasz już konto
przypisane na PKR, nieudanie przypisane na NetBet i założone dawno na PokerStars
Trening i niewielki stały zarobek
##
NetBet wydawał się ok, ale nieudało mi się przypisać konta(pewnie coś źle zrobiłem), poza tym czytam tu i tam, że ostatnio są problemy, więc odpada.
PKR mnie nie zadowala, na NL2 jest bardzo mało graczy, poza tym graficzny interface jest ciężki, co przy większej ilości stołów mogłoby być problemem.
Szukam więc roomu, gdzie na NL2 będzie duża ilość graczy. Chciałbym mieć możliwość podpięcia konta do PokerStrategy, żeby generować punkty. Bonusy w postaci darmowych ticketów na SnG byłyby fajne.
O PokerStars mówi się dużo złego, więc jeśli mógłbym to chętnie bym uniknął.
Hej,
Machina92,
Zdecydowanie polecam PokerStars. Jest duży ruch, znajdziesz o każdej porze stół do gry, do tego możesz dostać bonus 100% od pierwszej wpłaty (kod STARS600) aż do $600.
PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System
Karolp512 i Ryboos,
Wam polecam William Hill, oferujemy na tym roomie najlepszy przelicznik SP, tj. $1 rake = 5SP. Do tego bonus od pierwszej wpłaty wynosi 200% aż do $2000. Organizujemy też na tym roomie dzienne freerolle dla naszych użytkowników.
William Hill
- promocje i informacje
- VIP System
- Top100 - 25 000 $ co miesiąc
Pozdrawiam,
Crimson
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
Texas Holdem No-limit
Na jakim limicie grasz?
NL2
Full ring
Ile czasu poświęcasz na grę?
Obecnie mam przerwę, a tak to średnio około 15-20h/tydzień
Na razie mam jedynie 30$, więc liczę na jakiś bonusik przy wpłacie, żeby mieć prawidłowy BRM na NL2.
Na których poker roomach posiadasz już konto?
- Niestety na PokerStars założyłem konto zanim wiedziałem o pokerstrategy
- Do NetBet przypisałem konto ojcu jak sobie zakładał, więc też odpada
Przede wszystkim przejście w końcu NL2
Osobiście zastanawiam się nad 888Poker, chyba będzie to najlepsza opcja w moim przypadku.
Jeśli grasz FR to tylko Pokerstars na innych roomach w ogóle nie ma ruchu na tej odmianie tylko na starsach jest sporo stolików. Pozdro
Hej adriano241,
Proponuję 888poker - w tej chwili jest otwartych 50 stołów na NL2 FR.
888Poker
- 888poker VIP System
Pozdrawiam,
Crimson