Kontakt się urwał na długo (2 tygodnie?), nie odnosiles się do naszych postow, nie wrzuciłes żadnego podsumowania, nie wysłałeś nam bazy danych - w tym świetle tak, oszukałeś nas.
Termin był do 31 kwietnia, więc ledwo pięć dni. Nie zamknąłem sprawy dwa tygodnie temu i wciąż jej nie zamykam.
Do tego co pisali ludzie w twoim feedbacku to masz jeszcze długi niespłacone na kokosie i pewnie wielu innych portalach.
Wszystko mam spłacone.
Cóz na tym forum jest kilkanaście osób pokrzywdzonych przez ciebie gdzie potrafiłeś się za pare $ dosłownie zeszmacić.
Wypunktuj każdy przypadek, zapoznaj się z każdym, a potem ze 100% pewnością powiedz, że to ja byłem (swoją drogą, ja słyszałem o maks 4 przypadkach, nie licząc stackingu, czyżby przez 2 tyg tyle przybyło poszkodowanych?).
Saubo, nie pisz więcej
Demiurg12, tak, wiem, że teraz to się pogrążę na całego, ale w komputerze poszedł mi dysk i musiałem go odesłać do Czech (tam mają serwis Acer), wymienili na nowy i chyba była opcja zachowania chociaż części danych, ale wolałem nie dopłacać. Dlatego nie odzywałem się. W sumie jak ktoś gra na boss nl25/50 to może wkleić jakieś rozdania ze mną. Sprawa została tak rozdmuchana z powodu przegrania kasy, czy po prostu mi nie wierzycie, że przegrałem?
Ok, ze swojej strony przepraszam Rebusika. Dałem się ponieść. Wiem, że to wasza kasa, że zasłużyliście na nią, a ja podle ją przegrałem. Mam świadomość tego. Jednak, no, nie mam kasy. Mam tyle, żeby grać nl10 na P* no i wygrane będę jakoś dzielił. Wszystko do ugadania.
Wasze ataki były bezpodstawne. Przykro mi się zrobiło i odechciało się wszystkiego. Póki co idę spać...