Przejdź do forum
THOMASTHEKING nl25 ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

THOMASTHEKING nl25 SH

178 Posty
50 Użytkownicy
1 Reakcje
21 K Wyświetlenia

Napisane przez ThomasTheKing
A ukradłem coś? Zwłaszcza tobie?

Cóz na tym forum jest kilkanaście osób pokrzywdzonych przez ciebie gdzie potrafiłeś się za pare $ dosłownie zeszmacić. Do tego co pisali ludzie w twoim feedbacku to masz jeszcze długi niespłacone na kokosie i pewnie wielu innych portalach.

to że mnie nie okradłeś to nie znaczy że innych nie okradłeś. To twój obowiązek oddać ludziom pieniądze po tym co zrobiłeś. Naprawde myslisz że ty komuś tutaj łaskę robisz??? Zero honoru

Odpowiedz
Cytat

Właściwie to ukradłeś.

Wziąłeś nasze pieniądze na stacking, nie rozegrałeś tyle rąk ile trzeba, nie grałeś tyle stołów ile miałes, i nie grałeś tych limitów, by po jakimś czasie napisac połowicznie, że przegrałeś całą kasę i zniknąłeś.

Kontakt się urwał na długo (2 tygodnie?), nie odnosiles się do naszych postow, nie wrzuciłes żadnego podsumowania, nie wysłałeś nam bazy danych - w tym świetle tak, oszukałeś nas.

A że w grę wchodziły pieniądze, to nazywa się to kradzieżą.

Odpowiedz
Cytat
Demiurg12

witam. oczywiście był to bad run, nie mam czasu odnosic sie do kazdej wypowiedzi. jestem zdziwiony tonem wypowiedzi... mialem utrudniony dostep do internetu. to co sie w tym watku wyprawia to jakis cholerny sen musi byc :facepalm:

ok thomas , ja nie jestem jednym z inwestorow , ale jezeli tak bylo naprawde , to po prostu wyslij jednemu lub dwom inwestorom te 30k rozdan co rozegrales bo to 5 min roboty , a sprawdzenie tego tez zajmuje pare minut i po problemie , wyslesz oni sprawdza i wtedy tylko bedziesz mogl oczekiwać przeprosin

Odpowiedz
Cytat

A ukradłem coś? Zwłaszcza tobie?

Ukradłeś. Mi nic. Ale innym tak. Powtarzam się, ale gardzę takimi śmieciami jak ty, oddaj co ukradłeś i poproś o bana. Przynajmniej zachowasz resztki kurewskiego honoru.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kontakt się urwał na długo (2 tygodnie?), nie odnosiles się do naszych postow, nie wrzuciłes żadnego podsumowania, nie wysłałeś nam bazy danych - w tym świetle tak, oszukałeś nas.

Termin był do 31 kwietnia, więc ledwo pięć dni. Nie zamknąłem sprawy dwa tygodnie temu i wciąż jej nie zamykam.

Do tego co pisali ludzie w twoim feedbacku to masz jeszcze długi niespłacone na kokosie i pewnie wielu innych portalach.

Wszystko mam spłacone.

Cóz na tym forum jest kilkanaście osób pokrzywdzonych przez ciebie gdzie potrafiłeś się za pare $ dosłownie zeszmacić.

Wypunktuj każdy przypadek, zapoznaj się z każdym, a potem ze 100% pewnością powiedz, że to ja byłem (swoją drogą, ja słyszałem o maks 4 przypadkach, nie licząc stackingu, czyżby przez 2 tyg tyle przybyło poszkodowanych?).

Saubo, nie pisz więcej :)

Demiurg12, tak, wiem, że teraz to się pogrążę na całego, ale w komputerze poszedł mi dysk i musiałem go odesłać do Czech (tam mają serwis Acer), wymienili na nowy i chyba była opcja zachowania chociaż części danych, ale wolałem nie dopłacać. Dlatego nie odzywałem się. W sumie jak ktoś gra na boss nl25/50 to może wkleić jakieś rozdania ze mną. Sprawa została tak rozdmuchana z powodu przegrania kasy, czy po prostu mi nie wierzycie, że przegrałem?

Ok, ze swojej strony przepraszam Rebusika. Dałem się ponieść. Wiem, że to wasza kasa, że zasłużyliście na nią, a ja podle ją przegrałem. Mam świadomość tego. Jednak, no, nie mam kasy. Mam tyle, żeby grać nl10 na P* no i wygrane będę jakoś dzielił. Wszystko do ugadania.

Wasze ataki były bezpodstawne. Przykro mi się zrobiło i odechciało się wszystkiego. Póki co idę spać...

Odpowiedz
Cytat
erefkey

musiałem czytać tyle ohydnych rzeczy pod moim adresem.

swoje wypowiedzi ładnie wyedytowałeś

Odpowiedz
Cytat
kindee

haha...

ile ty masz lat?
przykro ci się zrobiło...
naprawdę musiałeś w życiu trafiać na głupszych od siebie, że chce ci się jeszcze płodzić te banialuki bez ładu i składu, z nadzieją na nie wiem co?
dysku mu przepadł..do czech wysłał (tam mają serwis acer! :))

ale może ktoś z nim faktycznie grał te 20k rozdań i wklei, panowie przejrzyjcie swoje hh?

hahah..admini proszę...

Odpowiedz
Cytat

Masz jakieś rozchwianie emocjonalne, albo problem z osobowością? Raz wrzucasz mi wiązankę na 782 znaków, a teraz znów druga skrajność.

Nie chcę twoich przeprosin, chcę tylko usłyszeć jak planujesz rozwiązać tę sprawę, najlepiej krok po kroku. I chciałbym wiedzieć co uważasz za zamykające tą sprawę.

Odpowiedz
Cytat

Będę pisać to, co uważam za słuszne, so gtfo.

Zamiast pierdolić te swoje smutki oddaj to co jesteś dłużny, albo potwierdź że jesteś ofiarą wariancji, a nie złodziejskim śmieciem bez honoru.

Odpowiedz
Cytat
aldon7

// spam - galer

Odpowiedz
Cytat

jak dla mnie dla takich ludzi powinny lecieć bany 4ever
[treść edytowana], pozdrawiam :f_thumbsup:

// wulgaryzmy - galer

Odpowiedz
Cytat
galer

Ze względu na to, że użytkownik ThomasTheKing właściwie przyznał się do "przepuszczenia" pieniędzy stakujących graczy, przekażę ten temat wyżej, do decyzji adminów. Pamiętajcie jednak, że biorąc udział w procesie Stakingu, każdy z Was zgadza się na przestrzeganie regulaminu tego działu i składa oświadczenie, które brzmi:

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Na pewno admini przedstawią tutaj swoje stanowisko.

Ze swojej strony, prywatnie, mogę napisać tylko:

A ukradłem coś?

Tak, to prawda. Galera 50$ kiedyś przegamblowałem.

Sprawa nigdy nie została rozwiązana.

Odpowiedz
Cytat
Dettifoss

Jednak, no, nie mam kasy. Mam tyle, żeby grać nl10 na P*

Skoro masz rolla na nl10 to czemu ostatnio kilkukrotnie widziałem Cie na nl25? :)

Odpowiedz
Cytat
toMOKASYN

Ja mam prośbę do adminów by faktycznie przyjrzeli się powiązaniu konta iinnaattii. Dostałem kiedyś od Thomasa maila zarejestrowanego na jakąś Natalię. Może na tej podstawie dostanie bana, bo to już naprawdę żenada. Aha, pamiętam że to konto miało w sygnaturce coś z ThomasTheKing. Tzn. teraz już nie ma, ale widzę, że franeczek też odkrył powiazanie, więc admini dysponując większymi środkami nie powinni mieć problemu.

Odpowiedz
Cytat

Thomas sprawa wygląda tak ludzie zainwestowali łącznie 700 euro miałeś zagrać xx k rozdań nie rozegrałeś bo

1. Gamblowałeś na NL50
2. Grałeś 12 a nie 6 stołów
3. Nie informowałeś o bad runie tylko grałeś ( lub nie bo bazy ofc nie masz :facepalm: )
4. Kontakt urwał się nagle po twoim poście że przegrałeś coś koło 50 BI w tydzień
5. A teraz jeszcze piszesz że stacking ma swoje ryzyko i ludzie nie mogą mieć zastrzeżeń do twojej gry bo uważałeś że lepsze vaule jest w gamblowaniu do końca niż zejściem niżej szkoda że takiej informacji nie umieściłeś w stackingu.

A teraz powiedz jakim prawem jednym chcesz oddać pieniądze a drugim nie ?

Tak jak piszą wcześniej zachowaj resztki honoru i zniknij z tej społeczności bo jesteś oszustem delikatnie mówiąc

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
Dreadman7

Zamiast obrzucać się mięsem, które nic nie wnosi do tematu wysilcie się na bardziej konstruktywne komentarze - to jest komunikat do obu stron.

Skoro ThomasTheKing nie możesz wrzucić nigdzie swojego handhistory - z powodów dosyć kontrowersyjnych, to są jeszcze inne sposoby, żeby zobaczyć co się stało z Twoimi pieniędzmi. Najlepiej, jeżeli podasz swój nick na sieci, na której grałeś, a zainteresowani sprawdzą jak Ci szło na pokertableratings. Strona trackuje około ~70% rozdań, ale taki badrun zostanie na pewno zauważony. Do tego zainteresowani mogą sprawdzić, do kogo przegrałeś te wszystkie pieniądze - bo jeżeli się okaże, że te 50BI wygrała jedna czy dwie osoby, to sytuacja będzie oczywista.

Jeżeli jednak nadal to sytuacja nie będzie rozwiązana, to uważam, że ThomasTheKing powinien zaproponować jak spłacić graczy, bo jednak przegranie 50BI w krótkim okresie, potem problem z internetem na dwa tygodnie (nie wspominając, że zawsze jest możliwość skorzystania z kafejki/znajomych/biblotek by dać sygnał na forum, że jest problem), aż w końcu awaria komputera i utrata danych są łącznie argumentami bardzo, ale to bardzo wskazującymi na chamski wałek. Dodając do tego fakt, że już wcześniej byłeś zamieszany w szemrane interesy [nie wnikam czy zostały rozwiązane, ale jednak nadszarpują Twój wizerunek], to sytuacja robi się tak bardzo podejrzana, że aż prawie oczywista.

Napisz ThomasTheKing jaki masz pomysł na spłatę graczy i zacznij to realizować od dzisiaj. Złego wizerunku pewnie nie naprawisz, ale być może unikniesz bardziej poważnych konsekwencji (bo chyba global dla Ciebie czai się w powietrzu).

pozdrawiam

EDIT:
Zauważyłem, że pokertableratings nie trackuje rąk z BossMedii. Zatem tak jak napisano poniżej, najlepiej jak poprosisz support o handhistory i prześlesz go dalej jednemu z inwestorów.

Odpowiedz
Cytat
Dreadman7

.

Odpowiedz
Cytat
panmarcepan

// spam - galer

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

A nie da sie poprosic support, zeby przeslal Ci historie na maila? No chyba sie da.

Odpowiedz
Cytat