Przejdź do forum
THOMASTHEKING nl25 ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

THOMASTHEKING nl25 SH

178 Posty
50 Użytkownicy
1 Reakcje
21 K Wyświetlenia
szuwar69

to prawda kilka dni po tym jak mi dal kase thomas wysunal propozycje zebym ja zwrocil a on cos tam doda i rozdzieli na wszystkich. co z tego jak juz nawet nie mialem tego hajsu? dostalem go jako swoją spłatę i gdzie tu widzisz problem? a zreszta nawet jakbym mial to znasz moj punkt widzenia

Odpowiedz
Cytat

ze jedyna kasa jaka zwrocil thoams to 150 euro i wzial ja całą jeden inwestor?

ok wymyslaj swoje powody, znizajac sie do poziomu do thomasa, by zaj**** pieniadze a jesli po prostu nie rozumiesz dlaczego powiniens te pieniadze rozdzielic to coz... hmmm :rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
szuwar69

to nie prawda co piszesz.

thomastheking zapowiedział spłate długów , zaznaczył że spłata mojego długu jest dla niego priorytetem po czym wysłał mi 150e (z wyraznym zaznaczeniem ze to splata czesci mojego dlugu). ciagle czekam na pozostale 150e

wyobraz sobie sytuacje w ktorej pozyczasz XYZ $1000. on przebimba kase, przyznaje sie ze spierdolil sprawe i zapowiada ze odda hajs. XYZ oddaje ci $500 a za kilka dni proponuje bys mu je odesłał, on coś do tego dorzuci i rozdzieli hajs na więcej ósób, bo ma jeszcze kilku dłużników. dodatkowo jakiś random (tak, o tobie mowa) spamuje ci zebys mu oddal xx$ bo tez pozyczal hajs XYZ i chce czesc tych pieniedzy ktore zostaly ci oddane i jeszcze w dodatku nazywa cie zlodziejem. z jakiej paki mialbys komukolwiek oddawac swoj hajs?

Odpowiedz
Cytat

Sytuacja jest jasna, jasny wątek z jasnymi informacjami kto ile inwestował w staking. To jest zupełnie inna sytuacja niż ta o ktorej mowisz bo nie masz pojęcia wtedy o jakichś tam innych dłużnikach.

Thomastheking oszukał nas wszystkich, sam wiesz dobrze, że powinien te 150 euro rozdzielić, ale po raz kolejny postąpił w kretyński sposób, i jeśli miałbyś odrobinę lojalności wobec inwestorów i poczucie ze wszyscy zostali oszukani i ten typ jeszcze oddajac pieniadze znow postapil bez sensu to pomyslalbys zeby to oddac. Jesli chcesz to zaj***** to trudno ja juz nic z tym nie zrobie.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz

yro77
ogarnij sie
jestes kilkoma literkami w internecie, nikt nie poczuwa sie 'lojalnym' wobec ciebie

koles wystawil was wszystkich, jednemu sie poszczescilo i czesc kasy odzyskal - pretensje mozesz meic tylko do stakowanego, bo to on cie wystawil i to on powinien cie splacic

Odpowiedz
Cytat
David1992pl

I jak się wyjaśniła sprawa jeśli można spytać?
Wiem że nie jestem inwestorem ale chyba mogę spytać.

Odpowiedz
Cytat
evog

I jak tam pieniądze już oddane?
Bo widzę że Thomas ładnie w tym miesiącu ciśnie:

Ranking Top100 PL PokerStrategy.com

Ponad 6k strategy points zrobił w tym miesiącu

Odpowiedz
Cytat

Nie oddane, nadal zawłaszczone. Wygląda na to, że nie ma zamiaru niczego oddawać, co było do przewidzenia.
Rebusik

Odpowiedz
Cytat
Supremezdw

Widze ze wałkowania ciag dalszy w stackingach a wiara zadowolona . Przegral kase za stacking ok zdarza sie ale nawet nie podsumowal tematu skad macie pewnosc ze nie zawinal tej kasy . Kolejna nauczka ze bez skanow dowodu lepiej kogos nie stackowac . I jeszcze ktos pisze ze koles dalej cisnie w poksa high live na koszt ps crew . :nh

Odpowiedz
Cytat

Koleś ma już na was wyjebane. Na forum sie udziela, w poksa dalej gra, a pieniądze ukradł.

Odpowiedz
Cytat
progtilldeath

Hej, wybaczcie, że odkopuję temat! Chciałem tylko powiedzieć dla pocieszenia co niektórych (chociaż to kasy nie zwróci...), że gościu wpadł. Przybył na inne forum, gdzie budował image dobrego gracza i konkretnego gościa. Wykorzystał to i wyciągnął ze mnie i ze współforumowicza po 300$ i zniknął z forum. Udało się jednak go znaleźć i zacząć walczyć o odzyskanie kasy. Mamy z powrotem połowę, reszty jednak nie chce oddać, gdyż oczekuje przeprosin za mocne słowa w jego kierunku (tutaj też groził konsekwencjami karnymi za znieważanie, no nie? :D). Poszło do gościa pismo poleconym z wezwaniem do zapłaty, w przeciągu paru dni, o ile nie otrzymamy reszty, składam pozew do sądu - mam wsparcie prokuratora, adwokata i notariusza w kwestiach prawnych (rodzina prawnicza ftw!), gościu jest z tyłu niemiłosiernie. Może i kwota marna, ale liczą się zasady :) Kibicujcie nam więc!

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Daj inwestorom namiary :P

Odpowiedz
Cytat
progtilldeath

Niestety nie mogę... Jak sprawa wchodzi już na etapy sądzenia się, to nie można ryzykować i strzelać sobie w kolano :)

Odpowiedz
Cytat
martelo777

Ja się tylko przyglądałem tej historii. No i usłyszeć teraz, że ten cwaniak ma kłopoty, to prawdziwa przyjemność :nh

Odpowiedz
Cytat

Jako że ten śmieć ukradł mi też koło 200-300$, mam nadzieję, że to co piszesz to prawda, i że smutno się to dla tej kurwy skończy.

Sorka za mocne słowa, ale niech ginie w męczarniach ;)

Odpowiedz
Cytat
toMOKASYN

gl, naróbcie mu syfu, może się nauczy. aż mi się miło na sercu zrobiło, bo bezczelność tego typa była nie do pomyślenia

Odpowiedz
Cytat
siweq86

daj linka ;)

Odpowiedz
Cytat
buktodfeind

problemy z odbytem Tomasza K.

czy przyczyną może być zła karma?

jako że strona zawiera m.in. dokładny opis konsystencji kału Tomasza, oraz jego odrażające metody w walce ze swędzącym problemem, nie polecam czytania w trakcie posiłku

http://commed.pl/post572355.html#p572355

Spoiler

swędzi mnie odbyt. Ulgę przynosi podrapanie się.

Odpowiedz
Cytat