Przejdź do forum
THOMASTHEKING nl25 ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

THOMASTHEKING nl25 SH

178 Posty
50 Użytkownicy
1 Reakcje
21 K Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

witam. oczywiście był to bad run, nie mam czasu odnosic sie do kazdej wypowiedzi. jestem zdziwiony tonem wypowiedzi... mialem utrudniony dostep do internetu. to co sie w tym watku wyprawia to jakis cholerny sen musi byc :facepalm:

z drugiej strony widze ze szuwar zachowal umiar i rozsadek dlatego wyslalem ci wlasnie 150e... nie obiecuje szybkiej splaty reszty ale zrobie co sie da, twoja splata jest dla mnie priorytetem i cokolwiek ugram idzie tylko do ciebie, daj znac czy dostales

zainwestowaliscie, ja przegralem, przyznaje sie ze troche nl50 bylo i troche tiltu ale i tak farcili jak nie wiem...

jeszcze jedno niech ktos pousuwa ten syf i zostawi wypowiedzi zainteresowanych osob bo nie wiem czy plakac czy sie smiac jak widze randomow co wtykaja nosy w nie swoje sprawy

Odpowiedz
Cytat
mazaq

lol jaka parówa

Odpowiedz
Cytat
xiondz77

:facepalm:

Odpowiedz
Cytat
SeBiX7

ale drama

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

aha a co do EV na bossie to juz od dawna karty sa wykrywane na SD

Odpowiedz
Cytat

Szczerze mówiąc nie wiem co napisać. Na prawdę.

Ja rozumiem że to internet i ludzie o niższym potencjale umysłowym mogą tutaj sobie pozwolić na więcej, bo jest się anonimowym, a i ludzi ciężej odczytać. Ale to co ty zrobiłeś w tym momencie na prawdę nie mieści mi się w głowie.

Wziąłeś nasze pieniądze, przegamblowałeś je/ bądź ukradłeś, nadal nie jestem pewny, a teraz jeszcze masz czelność być na tyle "łaskawym" w swojej bezczelności że jednym oddasz, bo byli grzeczni, innym nie oddasz bo pisali prawdę.

Jesteś zwyczajną [treść edytowana] bez klasy i odrobiny godności. Jeżeli chcesz się szmacić dla tych 200$, proszę bardzo. Współczuję tylko Twojej rodzinie i znajomym.

Nie pozdrawiam.

// rozumiem wzburzenie, ale proszę nie przeginać - galer

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Albo masz coś nie tak z tym pustym banakiem, albo udajesz. Mnie nazywasz bezczelnym, a przeczytaj swoje posty. Nie wypada robić takich rzeczy, to raz, po dwa przekroczyłeś granicę, po której odpowiadasz prawnie za zniesławienie. Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że za to grozi więzienie.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez ThomasTheKing
witam. oczywiście był to bad run, nie mam czasu odnosic sie do kazdej wypowiedzi. jestem zdziwiony tonem wypowiedzi... mialem utrudniony dostep do internetu. to co sie w tym watku wyprawia to jakis cholerny sen musi byc :facepalm:

jedynie do rebusika sie odniose. mozesz mnie w dupe calowac pedale jebany, tepy polaczku w dupie mam twoja wieksza grupke internetowy cwaniaku i zapraszam cie zmasakruje ci ten polski ryj kutasie myslisz ze tylko ty masz grupki obsrancu? kij ci w dupe a kurwa to twoja matka

z drugiej strony widze ze szuwar zachowal umiar i rozsadek dlatego wyslalem ci wlasnie 150e... nie obiecuje szybkiej splaty reszty ale zrobie co sie da, twoja splata jest dla mnie priorytetem i cokolwiek ugram idzie tylko do ciebie, daj znac czy dostales

zainwestowaliscie, ja przegralem, przyznaje sie ze troche nl50 bylo i troche tiltu ale i tak farcili jak nie wiem...

jeszcze jedno niech ktos pousuwa ten syf i zostawi wypowiedzi zainteresowanych osob bo nie wiem czy plakac czy sie smiac jak widze randomow co wtykaja nosy w nie swoje sprawy

Gardzę takimi śmieciami jak ty. Szanuję ludzi i staram się ich rozumieć, nigdy bym się nie spodziewał że pisząc w miarę sensownego bloga można się tak zeszmacić. Jesteś śmieciem i żyj z tą świadomością dalej.

Odpowiedz
Cytat

Haha.

Twój baniak za to pracuje bardzo poprawnie.

Złodziej grozi więzieniem. Milutko.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Eh, widzę, że nie ma sensu nic już pisać, bo macie swoje prawdy objawione i trudno, w sumie mi to wisi :)

A wystarczyło zaczekać, aż będę mógł napisać...

Dalszy ciąg wyłącznie na skype, bez tej złotej publiki.

PS. Saubon, co właściwie twoja wypowiedź wnosi? Chciałeś się pochwalić, jaki jesteś dzielny? Też mogę cię obrazić, nawet bardzo :)

To prawda, że przegrałem. Zainwestowaliście, przegrałem. Chyba nie sądzicie, że można rzucić 200$, położyć się i zbijać kokosy? Gdyby tak było, już dawno bym wziął kredyt i pomnażał bez ryzyka. Tak się nie da. Oczywiście, mogłem skończyć po stracie jakiegoś procentu. Ale nie było tego w umowie, przegrywałem pechowo. Miałem nadzieję, że w końcu się odbiję, nie udało się. To prawda, że mam lekki stosunek do pieniędzy i jednocześnie zdawałem sobie sprawę, że nikt nie inwestuje znacznej części swoich pieniędzy. Dlatego potencjalne korzyści dla obu stron uznałem za wyższe niż ryzyko bankructwa.

Odpowiedz
Cytat
kindee

A co twoja wypowiedź wnosi gnojku?
Za te ohydne wulgaryzmy do rebusika (jak i za całokształt działalnosci "pożyczkowej") powinieneś dostać bana forever.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Użyłem jego słów, zmieniając tylko dopełnienie.

Ok, po ochłonięciu swoje zdanie podtrzymuję, jednak zedytowałem post.

Zdenerwowało mnie to, że podsycał falę nienawiści, ciągle coś gderał, zupełnie nie mając pojęcia o rzeczywistości.

Odpowiedz
Cytat

To prawda, że przegrałem. Zainwestowaliście, przegrałem. Chyba nie sądzicie, że można rzucić 200$, położyć się i zbijać kokosy? Gdyby tak było, już dawno bym wziął kredyt i pomnażał bez ryzyka. Tak się nie da. Oczywiście, mogłem skończyć po stracie jakiegoś procentu. Ale nie było tego w umowie, przegrywałem pechowo. Miałem nadzieję, że w końcu się odbiję, nie udało się. To prawda, że mam lekki stosunek do pieniędzy i jednocześnie zdawałem sobie sprawę, że nikt nie inwestuje znacznej części swoich pieniędzy. Dlatego potencjalne korzyści dla obu stron uznałem za wyższe niż ryzyko bankructwa.

No tak, mogłeś w umowie napisać, że potrzebujesz kasę, by sobie pogamblować, bo z twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie było nawet widma jakiegokolwiek zysku.

Za to mogłeś zapytać się ludzi którzy dają ci pieniądze co z nimi masz robić. Otóż nie daliśmy ci ich, byś sobie mógł je zgrać do samiutkiego zera.

Ciekawi mnie jak zakończysz tą sprawę - czy zachowując odrobinę godności, czy kurwiąc się dalej.

Odpowiedz
Cytat

Moja wypowiedź wnosi tzw ''gówno'', [treść edytowana]

// wulgaryzmy - galer

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

[treść edytowana]

Hej, przecież ja nie uciekam przed odpowiedzialnością. Przyznałem już dawno, że to był mój błąd i zrobiłem głupio.
// wulgaryzmy - galer

Odpowiedz
Cytat
kindee

Gościu lepiej użyj mózgu i napisz coś, co jest prawdą, bo atmosfera się zagęszcza. Jeśli admini puszczą ten wybryk płazem to będę bardzo zawiedziony.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Stary, a mogę użyć jelita grubego? Bo jakoś mózgiem nie piszę, hm.

Odpowiedz
Cytat

[treść edytowana]

Hej, przecież ja nie uciekam przed odpowiedzialnością. Przyznałem już dawno, że to był mój błąd i zrobiłem głupio.

Ok w porządku, a teraz oddasz co ukradłeś?

Odpowiedz
Cytat

Śmieszne to najpierw nasz drogi Tomasz pod swoim fake kontem chwali się trafieniem milestona, jak linkuje do jego feedbacku to nagle sobie przypomina że miał staking i rzekome problemy z internetem. Dziwnym trafem na koncie iinatii nie miałeś??
link

Już miej trochę wstydu człowieku i sam się zbanuj z tej społeczności. W tej chwili okradłeś już parenaście osób bo to nie był twój pierwszy numer....

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A ukradłem coś? Zwłaszcza tobie?

Ok, jest mi przykro, że tak mnie potraktowaliście. Nie chciałem przewalić tej kasy, to chyba oczywiste. Nie miałem hamulców i bardzo głupio mi z tym... Wszedłem dzisiaj, żeby spłacić część, zastanawiałem się, jak to podzielić, jak zaplanować dalej, a musiałem czytać tyle ohydnych rzeczy pod moim adresem. Każdy miał coś do powiedzenia, nawet jeśli zupełnie sprawa go nie dotyczyła.

Tak, to prawda. Galera 50$ kiedyś przegamblowałem.
Nie, to nie prawda, że ktoś kupił ode mnie licencję i jej nie dostał.
Nie, to nie prawda, że mam kilka kont.
Tak, kilka razy zachowałem się nie w porządku.

Odpowiedz
Cytat