Napisane przez CichyGrzmot
A nie da sie poprosic support, zeby przeslal Ci historie na maila? No chyba sie da.
da sie:)
Napisane przez CichyGrzmot
A nie da sie poprosic support, zeby przeslal Ci historie na maila? No chyba sie da.
da sie:)
... Najlepiej, jeżeli podasz swój nick na sieci, na której grałeś, a zainteresowani sprawdzą ...
podał nick - abcdef1234 - tylko nie wiem gdzie znajdziesz staty z BOSS. w sieci można znaleźć kilka jego rozdań i tyle.
ok wysłałem maila do supportu, napisałem również wczoraj do SZUWARA, żeby zwrócił te 150e i to po równo podzielę, według udziału procentowego, ale prawdopodobnie się nie zgodzi
Możecie mi dosłać parę stówek na nl25, czuję, że teraz polecę na fali upswingu
Dasz mi sie stacknac na NL100 na wylaczonosc? Zysk dzielimy 75:25 dla Ciebie, + caly RB Twoj.
wyjdę na sknerę, ale ostatecznie 85% - 11% a 4% przekażemy na redbulle, żebym miał siłę grać. Jak się zgadzasz to posyłaj dutki na moje konto, inni też mogą!!
Nie mam pojęcia co tu się dzieje, ale to jest żałosne. Rozumiem że można obracać sytuację w żart, ale to chyba jeszcze nie ten moment. I na pewno nie ci aktorzy.
Napisane przez ThomasTheKing
ok wysłałem maila do supportu, napisałem również wczoraj do SZUWARA, żeby zwrócił te 150e i to po równo podzielę, według udziału procentowego, ale prawdopodobnie się nie zgodziMożecie mi dosłać parę stówek na nl25, czuję, że teraz polecę na fali upswingu
W tym momencie padłem
Napisane przez Rebusik
Nie mam pojęcia co tu się dzieje, ale to jest żałosne. Rozumiem że można obracać sytuację w żart, ale to chyba jeszcze nie ten moment. I na pewno nie ci aktorzy.
Dokładnie. Mnie to co THOMAS czy jak mu tam robi w tym temacie, a dokładnie "możecie dosłać mi parę stówek na NL25..." nie śmieszy wcale i najchętniej bym mu dosłał kilka butów w mordę. Przepraszam za słownictwo, ale :
Zero szacunku do ludzi którzy mu zaufali i chcieli pomóc oferując swoje ciężko zarobione pieniądze. Brak honoru, osobowość bez wartości, dla mnie ktoś taki jest wart mniej niż zero.
A tobie THOMAS czy jak ci tam radzę popracować nad sobą bo żyjesz w nieświadomości. Wszystko do nas wraca...
ok wysłałem maila do supportu, napisałem również wczoraj do SZUWARA, żeby zwrócił te 150e i to po równo podzielę, według udziału procentowego, ale prawdopodobnie się nie zgodziMożecie mi dosłać parę stówek na nl25, czuję, że teraz polecę na fali upswingu
mam propozycje - odeslij mi 750e ktore dostales i to po rowno podziele, wedlug udzialu procentowego
a tak na serio - dostalem 150e, czekam na reszte tak jak inni (w moim przypadku kolejne 150)
pozdro
jadę panowie na nl100 tylko frajerzy farcą i póki co -29 buy inów, ale nie poddaję się!!
jadę panowie na nl100 tylko frajerzy farcą i póki co -29 buy inów, ale nie poddaję się!!
Na swoim drugim koncie iinnaattii sam się chwaliłeś że trafiłeś milestona 700$, dlaczego więc twierdzisz że nie masz żeby spłacić inwestorów??
anonimowosc w internecie jest na prawde straszna - zwykly zlodziej ktory mowi o tym otwarcie smieje sie w twarz osobom ktore okradl, szydzi z nich i robi sobie kabaret z calej sytuacji
szczerze Ci zycze (chociaz na prawde trzeba sie postarac aby wywolac u mnie takie mysli) aby ktos w przyszlosci oskubal Cie na cale Twoje oszczednosci
spamuję i robię tak, bo pisałem wcześniej, żeby ludzie niezwiązani nie zaśmiecali, bo trudno znaleźć jakiekolwiek informacje, ale skoro inni mają to gdzieś...
macie dowody na wiele kont - pisać do adminów, załóżcie nowy temat, cokolwiek, po co to tu walić i każdym innym temacie?
Przecież nie wypłaciłem kasy i nie kupiłem nic, przegrałem i wyrażam chęć spłaty - wysłałem 150e - ale tłum żąda krwi
przecież mogłem już tu nigdy nie zajrzeć...
ok, jestem gamblerem, mam spore długi i nie tylko u was, w banku u znajomych, z 10 koła będzie, a jeszcze trzeba żyć, płacić rachunki, po prostu to jest silniejsze ode mnie, za niedługo jadę do Holandii to pewnie większość spłacę