Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] czekam na 50 $

97 Posty
24 Użytkownicy
0 Reakcje
7,675 Wyświetlenia

Original od simoo

Aha no spoko rozumiem :P czyli byc moze ja tez teraz po sprawdzeniu szybko dostane? :P i jeszcze jedno po jakim czasie moge wyplacic ta kase bo szukam i szukam i nie moge znalezc nawet w POMOC nie ma :/

Dopiero po ugraniu całego bonusu.

Pozdrawiam :)

czyli jak ugram jeszcze te 100$ to moge wyplacic? :P bo ja chce ugrac tak z 300-400 :D zeby na prawo jazdy miec :D hehe tylko ciekawe ile znowu bede musial czekac

Jestem moze juz na liscie oczekujacych?

jest roznica czy wyslemy skan na security@pokerstrategy.cc czy na security@pokerstrategy.com ? Bo w meilu jest ten 1 adres podany

Original od grucha123
jest roznica czy wyslemy skan na security@pokerstrategy.cc czy na security@pokerstrategy.com ? Bo w meilu jest ten 1 adres podany

Nie ma, ale prosimy o używanie security@pokerstrategy.com

Btmzr
PokerStrategist

Witam to znow ja :) Jezelo dobrze zrozumialem czytajac wczesniejsze posty to ..... po tym jak znajde sie juz na liscie oczekujacych na 50$ musze odczekac conajmniej 48 godz ... moge dostac wczesniej ale nie powinno trwac dluzej tak ??? a wiec ja jeszcze nie dostalem kaski odkad znalazlem sie na liscie oczekujacych a minelo juz chyba te 48 h :) .... nie dostalem zadnego meila abym wyslal kopie dowodu nie bylo zadnego telefonu no i ticketow tez brak :) tak wiec ile mam jeszcze czekac ??????? czy nadal cos jest nie tak ? ..... Czy dostane wkocnu te 50$ :) Prosze o odpwoiedz administratorze ...

Pozadrawiam ...........

Jesteś na liście i wszystko jest ok. Możliwe, że trwa to troszkę dłużej z powodu weekendu, ale za niedługo powinieneś otrzymać 50$ startowego.

Witam czekam cierpliwie na pieniazki bonusowe niewiesz simoo czy dostane je w ten weekend wyslalem skany wszystko zrobilem jak trzeba :) niewiesz czy jestem na tej liscie juz pozdroo !!

ha tez czekam na telefon i chetnie bym sie spytal simoo czemu nie dzwonia wiesz moze ?:) juz 2 dni czekam hehe

Original od kacrek86
Witam czekam cierpliwie na pieniazki bonusowe niewiesz simoo czy dostane je w ten weekend wyslalem skany wszystko zrobilem jak trzeba :) niewiesz czy jestem na tej liscie juz pozdroo !!

Witam,

nie wiem niestety kiedy będą pieniądze, ale jak na razie wszystko jest ok. :)

Pozdrawiam

Original od mks2002
ha tez czekam na telefon i chetnie bym sie spytal simoo czemu nie dzwonia wiesz moze ?:) juz 2 dni czekam hehe

Witam,

znajdujesz się na liście z przelewami, więc powinieneś za niedługo otrzymac 50$ startowego.

witam , podalam wszystkie dane czekam na prosbe o skan dowodu i niestety nic a 50 tez nie widac ? czekam juz ok 3 dni moj nick to jukubala ale 2 sprawa dostalam meila o takiej tresci nie zbyt rozumiem prosze o pomoc

Hi Player,
Our records show you haven’t claimed your bonus from PartyPoker.com yet.

Don’t delay: Your $100.00USD bonus is waiting for you..

mail od party poker.......

Btmzr
PokerStrategist

OK pieniadze zostaly juz przelane na moje konto :) :) :) Troche to trwalo ... wsumie wiekszosc z mojej nie wiedzy ;] jednym slowem mowiac oplacalo sie czekac Dzieks.

Original od simoo

Original od mks2002

Witam,

znajdujesz się na liście z przelewami, więc powinieneś za niedługo otrzymac 50$ startowego.

kolejny dzien minal a 50$ nie ma .... czekamy:)

Lukasus
Elite Grinder

Niedziela minęła jak każda ... jeśli pracowałeś w tą niedzielę co najmniej 8 godzin tak jak i w sobotę ( bo to przecież normalne nie ? ) to możesz mieć pretensje. Jeśli obijałeś się to daj i innym to samo robić, jutro pewnie dostaniesz tą kasę.

Ech,quiz zdany kilka dni temu, skan wyslany.Od angielskiego supportu otrzymalam informacje ze moje dane zostaly zweryfikowane,i w ciagu 48 godzin otrzymam kapital startowy. 48 godzin minelo, pieniedzy nie ma,odpowiedzi od angieslkiego supportu rowniez,i cos czuje ze jednak nie otrzymam tych pieniedzy...

Mozna sprawdzic (prosbe kieruje do moderatorow i adminow) czy jestem na liscie,i czy mam szanse otrzymac naprzyklad dzisiaj pieniadze na konto w partypoker?

pokerstrategy- renata81
partypoker- renata8181

flogum
PokerStrategist

Serdecznie witam kolejną kobietę na forum :) Nie jestem adminem ale z twojego posta wnioskuję, że wszystko jest w porządku a jeżeli tak to nie było jeszcze osoby, która nie dostała pieniędzy :) Czasem to trwa troszkę dłużej więc potrzeba trochę cierpliwości ale na pewno będą :)

Pozdrawiam

Rowniez witam:)

Z tego co czytam,to rzeczywiscie bardzo wiele osób dostaje ten kapital startowy,ale z racji tego ze naczytalam sie mnostwo o pokerze,o grze w partypoker, oraz z racji tego ze jestem osoba niecierpliwa, to juz nie moge sie doczekac gry na real money:)

Mam nadzieje ze dojdzie bezproblemowo,i w miare szybko do przelewu tych 50 $:)