Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] czekam na 50 $

97 Posty
24 Użytkownicy
0 Reakcje
7,674 Wyświetlenia
macromia
PokerStrategist

No to jeśli nie ma maila ani ticketa to musisz poczekać co powie administrator :P

Btmzr
PokerStrategist

No czekam czekam caly czas .... mam nadzieje ze problem niedlugo zostanie rozwiazany ;]

Original od Btmzr
No czekam czekam caly czas .... mam nadzieje ze problem niedlugo zostanie rozwiazany ;]

Witaj Btmzr, :)

jutro sprawdzę co jest grane.

Pozdrawiam :)

eh zrobilem wszystko jak napisales simoo :) ale dostałem tylko $10 zapomnialem dodac przy rejestracji wpisałem kod PSVIP

Original od prestiaczek
eh zrobilem wszystko jak napisales simoo :) ale dostałem tylko $10 zapomnialem dodac przy rejestracji wpisałem kod PSVIP

PSVIP jest tylko jak robisz wlasny depozyt i dostajesz bonus % od niego xD
musisz pewnie zalozyc nowe acc na party z kodem T150 i napisac ticketa o zmiane konta w profilu na ps

co ma do tego poker strategy ze wpisalem kod PSVIP bo inny kod (chociaz tak pisało ze mam wpisac) to nie dostane $50?lol

Original od prestiaczek
co ma do tego poker strategy ze wpisalem kod PSVIP bo inny kod (chociaz tak pisało ze mam wpisac) to nie dostane $50?lol

Nie za bardzo rozumiem, dlaczego wpisałeś PSVIP ?( Przecież tutaj jest wyraźnie napisane, że musisz wpisać T150:

http://www.pokerstrategy.org.uk/pl/quiz/platform/1

Pozdrawiam

Btmzr
PokerStrategist

Administratorze i co sprawdziłeś co jest grane ? jak tak to prosze o jakieś informacje z góry dzieks :)

Ja mam pewien problem :P tzn nie wiem czy to jest problem czy moze ja czegos nie wiem. Ale aktywowalem Konto REAL MONEY w Cashier itd itp ale jak klikam pozniej w real money to pisze ze jesli chce aktywowac swoje konto to musze dokonac depozytu i teraz nie wiem czy aktywowalem czy nie :P Bo juz czekam okolo 30 H na 50$ i nie wiem wlasnie czy mi przyjdzie kasa czy nie :/

Original od Btmzr
Administratorze i co sprawdziłeś co jest grane ? jak tak to prosze o jakieś informacje z góry dzieks :)

Zapomniałeś wybrać platformę, na którą chcesz otrzymać 50$ startowego. Właśnie to zrobiłem i dopiero teraz znajdujesz się na liście oczekujących pieniądze. ;)

Pozdrawiam

Original od EjNo
Ja mam pewien problem :P tzn nie wiem czy to jest problem czy moze ja czegos nie wiem. Ale aktywowalem Konto REAL MONEY w Cashier itd itp ale jak klikam pozniej w real money to pisze ze jesli chce aktywowac swoje konto to musze dokonac depozytu i teraz nie wiem czy aktywowalem czy nie :P Bo juz czekam okolo 30 H na 50$ i nie wiem wlasnie czy mi przyjdzie kasa czy nie :/

Witam, :)

Nie wpisałeś w "Mój profil" swojego screnname na PartyPoker.

http://www.pokerstrategy.org.uk/pl/home/profile/

Witam simoo niewiesz czy ja moze sie znajduje na tel liscie bo czekam i czekam:P

Original od simoo

Original od EjNo

Witam, :)

Nie wpisałeś w "Mój profil" swojego screnname na PartyPoker.

http://www.pokerstrategy.org.uk/pl/home/profile/

Ej no :D Wpisywalem LOGIN na SCREENNAME nie ma miejsca tu jest link do mojego screenshota z MOJEGO PROFILU

Ej no :D Wpisywalem LOGIN na SCREENNAME nie ma miejsca tu jest link do mojego screenshota z MOJEGO PROFILU

Napisz ticketa, że nie dostałeś jeszcze pieniędzy i podaj im swój screenname na PartyPoker, to go dopiszą.

EDIT: nie pisz ticketa i sprawdź swoją skrzynkę. Powinieneś dostać maila od naszego supportu.

Pozdrawiam

@ EjNo & yessms : Nasz support wysłał Wam maila, z prośbą o kopię dowodu.

Pozdrawiam

wysłałem kopie dowodu zaraz po zdaniu quizu fajnie ze oni tracą takie rzeczy :/

Original od simoo

Original od prestiaczek

Nie za bardzo rozumiem, dlaczego wpisałeś PSVIP ?( Przecież tutaj jest wyraźnie napisane, że musisz wpisać T150:

http://www.pokerstrategy.org.uk/pl/quiz/platform/1

Pozdrawiam

tak wpisalem poniewaz znalazłem ta promocje na innej stronie i tam pisalo ze trzeba wpisac wlasnie PSVIP i co teraz?

Jesli nie mam jeszcze DOWODu bo sie wyrabia to moge zrobic zdjecie Paszportu? A maila wysle z zdjeciem jak tylko dostane od was tego maila bo jeszcze go nie ma

Simoo wysłałem skan zaraz po zdaniu quizu !!stracili moje dokomunty ??

wyslalem mejla na ten adres chyba dobry :P

support@pokerstrategy.org.uk