Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] czekam na 50 $

97 Posty
24 Użytkownicy
0 Reakcje
7,673 Wyświetlenia
LordawISD
Poker Player

Witam rozwiązałem quiz zalogowałem sie na Party poker wpisałem kod bonusowy ale jeszcze nie dostałem meila zeby wysłać im zeskanowany dowod... dlugo mam czekac?? czekam chyba jzu 2 dni...
moze zrobilem cos zle??

ps podalem innego meila na poker party niz nam na poker strategy to moze byc przyczyną??

96 odpowiedzi

Ja tez juz czekam dosyc sporo, ale widocznie maja wiecej pracy albo sobie wakacje zrobili :)

Wszystko jest ok, już wkrótce powinna być kasę na Waszym koncie PartyPoker.

pozdrawiam :)

LordawISD Autor wątku
LordawISD
Poker Player

ale ja jeszcze nie dostalem meila zeby im dowod wyslac...

wlodi18
PokerStrategist

być moze nie dostaniesz tego emaila, bo nie wszystkich o to proszą, kasa powinna być na twoim koncie wkrótce

Czy jak zdałem quiz w poniedziałek to będę miał kasę do końca tygodnia??

Original od PENDZEL3000
Czy jak zdałem quiz w poniedziałek to będę miał kasę do końca tygodnia??

Jeśli wszystko jest ok, to nie powinno być z tym problemu...

Podobnie tutaj... . Miałem zweryfikować swoje konto w PartyPoker poprzez meila co uczyniełem ale na razie nie ma odzewu w sprawie 50$. Wysłałem ticket ale jak mówię - cisza na razie.

LordawISD Autor wątku
LordawISD
Poker Player

dostalem meila od party poker
ale zabardzo neiwiem co ztym zrobic pisze wszystko po angielku a u mnie z angielkim kiepsko
mogby mi ktos to przetlumaczyc albo napisac co mam zrobic??

Dear 'l......',

On 18-Jul-07, we received a request from account "lordaw21" to transfer funds from his/her Account to your Account, however the transaction has failed because your Account is not yet validated to receive money.

To correct the problem and receive the money you must first validate your e-mail, update your profile with your personal details, and then have "lordaw21" send you the money again, as this initial attempt failed.

To validate your e-mail and update your profile, please login to the PartyAccount Software and proceed as follows from the Lobby:

1.Click 'My Account' and then 'Validate E-mail' and once done
2.Click 'My Account' and 'Update Profile'.
If you have any questions or concerns, please don’t hesitate to contact us. Our Customer Care team is available 24/7.

Sincerely,

Party Team

LordawISD Autor wątku
LordawISD
Poker Player

juz miejwiecej wiem co mam zrobic sam doszedlem ale nie moge znalesc velidation code... nie wiem gdzie on jest w meilach nie moge go znalesc... chyba ze cos zle robie...

wlodi18
PokerStrategist

a nie ma tam zadnego linku? zeby kliknąc, jesli nic nie ma to sproboj wykonac drugą czesc czyli zaktualizowac swoj profil

Miałem tak samo, po prostu wyślij jeszcze raz meila do nich po kod i przyjdzie :)

haha, a ja dostałem moje 50,01 $ już po niecałych 2 godzinach od zdania quizu ! :D

Btw swietna robota pokerstrategy team, nie spodziewałem się tak szybkiek wpłaty kasy ;- )))

bardzo bym poprosila o kapital 50 $

Witamy na PokerStrategy! :)

Nie musisz prosić, bo po zdaniu quizu każdy użytkownik otrzymuje od nas $50 kapitału startowego, niezależnie od tego czy o to prosi czy nie. :P

Proszę o przeczytanie:

http://www.pokerstrategy.org.uk/wbb_pl/thread.php?threadid=565

Pozdrawiam :)

Original od simoo
Witamy na PokerStrategy! :)

Nie musisz prosić, bo po zdaniu quizu każdy użytkownik otrzymuje od nas $50 kapitału startowego, niezależnie od tego czy o to prosi czy nie. :P

Proszę o przeczytanie:

http://www.pokerstrategy.org.uk/wbb_pl/thread.php?threadid=565

Pozdrawiam :)

Tak zdałem dzisiaj i otrzymalem miel i przeslalm skan dowodu pozdrawiam i oczekuje

Czy musze przeslac skan dowodu zeby dostac pieniadze?

Czekam okolo 70-80h i pieniedzy jak nie bylo tak nie ma...
Nie wyslaliscie meila, abym wyslal skan dowodu. Moj nick to Ganz. Gram na titanie.
Pozdrawiam

macromia
PokerStrategist

Original od Ganz
Czy musze przeslac skan dowodu zeby dostac pieniadze?

Czekam okolo 70-80h i pieniedzy jak nie bylo tak nie ma...
Nie wyslaliscie meila, abym wyslal skan dowodu. Moj nick to Ganz. Gram na titanie.
Pozdrawiam

A przyszedł może jakiś ticket ??

teraz chyba chca od kazdego skan dowodu :)