Przejdź do forum
PartyPoker/TitanPok...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PartyPoker/TitanPoker

49 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
4,629 Wyświetlenia

Witam,

Trochę namieszałem ;)

Po pierwsze jakiś czas temu założyłem konto na PP i dostałem od nich bonus 10$. Pograłem trochę i oczywiście przegrałem :)

Później dostałem info od kolegi o tej stronie, artykułach bonusach itp.

Zarejestrowałem się więc tutaj. Zobaczyłem, że na PP trzeba mieć konto i innym bonusem startowym, więc zdecydowałem się, że założę konto na Titan.

Jakoś tak się zakręciłem, że założyłem je z kodem PSVIP a nie tym poprawnym.

Później w polskim FAQ wyczytałem, że jeśli mam konto na PP to wystarczy założyć nowe z tutejszym kodem ST150. Tak też uczyniłem. Po rozmowie ze znajomym który w instrukcji zakładania konta na PP wyczytał, że konto zakłada się z kodem T150 zacząłem przeglądać FAQ w innych językach i na wersji anglojęzycznej wyczytałem, że broń Boże nie można mieć 2 kont na PP.

Reasumując.

1) Zdałem Quiz ;)
2) Mam 2 konta na PP nie wiem czy którekolwiek z nich ma dobry kod i czy nie usuną mi ich obu ;)
3) Mam konto na TitanPoker ale z niewłaściwym kodem startowym ^^

Mam już sobie strzelać w głowę, czy jest jakaś szansa że dostanę bonus startowy ?:)

48 odpowiedzi
wlodi18
PokerStrategist

Z tymi 2 kontami na party poker to moze byc faktycznie problem, kase od poker strategy na pewno dostaniesz, gorzej z jej wypłatą, z pewnością beda kazali ci zadzownić i wyjasnic sprawe, ale jesli powiesz ze nie uzywasz juz tamtego i zeby usuneli to powinno byc ok, kod ST150 jest juz nieaktualny ale jesli sie rejestrowałes i był na stronie taki podany to dostaniesz bez problemu, nie orientuje sie w sprawach titan poker.

Jeżeli Twoje pierwsze konto na PP nie było kontem "real money", to nie powinno być z tym żadnego problemu - możesz założyć jeszcze jedno.

Nasz kod bonusowy dla nowych użytkowników na TitanPoker to PS150, ale z PSVIP też nie powinno byś problemu bo wiadomo, że zarejestrowałeś się przez PokerStrategy. Możliwe, że będziesz musiał troszkę dłużej poczekać, ale kasa będzie na 100%!

pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Original od simoo
Jeżeli Twoje pierwsze konto na PP nie było kontem "real money", to nie powinno być z tym żadnego problemu - możesz założyć jeszcze jedno.

Niestety było .... Napisałem już do nich w tej sprawie...
No chyba, że ja nie rozumiem nazewnictwa ;) Na konto nie wpłacałem żadnego depozytu, ale miałem wypełnionego cashiera i dostałem jakiś 10$ bonus.

Original od simoo
Nasz kod bonusowy dla nowych użytkowników na TitanPoker to PS150, ale z PSVIP też nie powinno byś problemu bo wiadomo, że zarejestrowałeś się przez PokerStrategy. Możliwe, że będziesz musiał troszkę dłużej poczekać, ale kasa będzie na 100%!

to dobra wiadomość.

Czy mam wysłać jakiegoś ticketa gdy rozwiąże się sprawa z PP gdzie wolałbym grać, czy też czekać na bonus na TP?

skaitynas
PokerStrategist

Witam!
michjuda napisz co Ci odpowiedzieli.

Do admina: mam podobny problem, co michjuda... Kiedys mialem konto na PartyPoker(real mony). Nigdy jednak nie wplacilem ani nie wyplacilem na nim $$$ Wygralem raz freeroll'a wyrobilem kilkanascie punktow i tyle. Nie gralem tam przez pol roku...nawet haslla nie pamietam :P
Mam klopot bo myslalem ze jezeli wybieram miedzy Titan a Party tzn ze jezeli nie mialem na Titan konta to moge swobodnie skorzystac z bonusa...
No i skorzystalem:D Dostalem 50$, co wiecej wygralem wczoraj 117$ w turnieju(w sumie to dzisiaj po 3 w nocy:D). Pytanie brzmi:
1. co musze zrobic by nie miec klopotow z wyplata na Titan?
2. Czy na Titan obowiazuje bonus PS150 bo w zakladce bonusy mam 0$ a bonusa 50$ dostalem...
3. Jezeli tak to gdzie moge sprawdzic ile RH wyrobilem na Titan?
4* aha i jeszcze jedno czy moge wyplacic czesc kwoty ktora wygralem, jezeli nie ugralem tych 5000RH

Bede wdzieczny za info

Z pozdrowieniami

skaitynas

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Original od skaitynas
Witam!
michjuda napisz co Ci odpowiedzieli.

Uparcie twierdzą, że nie da się mieć dwóch kont bo dane z pierwszego konta nie pozwalają założyć drugiego takiego samego :D a jak im napisałem, że najwidoczniej jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę to przestali ze mną korespondować ;) Wygląda na to, że będę musiał grać na Titan'ie :)

pzdr

skaitynas
PokerStrategist

To ja jestem 2 wyjatkiem, chyba ze po pol roku nieaktywnosci konto zostaje zamrozone albo co...nie wiem.
A probowales wyplacac juz na Titan?
Czekam na odp admina:D

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nie, bo jeszcze nie dostałem funduszy ;)

Original od skaitynas

1. co musze zrobic by nie miec klopotow z wyplata na Titan?
2. Czy na Titan obowiazuje bonus PS150 bo w zakladce bonusy mam 0$ a bonusa 50$ dostalem...
3. Jezeli tak to gdzie moge sprawdzic ile RH wyrobilem na Titan?
4* aha i jeszcze jedno czy moge wyplacic czesc kwoty ktora wygralem, jezeli nie ugralem tych 5000RH

1. O jakie problemy Ci dokładnie chodzi?
2. Tak, PS150 obowiązuje na Titanie. Titan ma problemy techniczne z wyświetlaniem tego bonusu, ale bonus jest jak najbardziej aktualny!
3. Na Titanie liczy się rake a nie raked hands! Bonus na Titan Poker jest wypłacany po 10 dalarów. Za $35 rake, $10 bonusu.
4. Tak, możesz - ale jaki to ma sens? Graj dalej, powiększ bankroll i wypłać sobie za kilka tygodni o wiele więcej!

pozdrawiam :)

skaitynas
PokerStrategist

:D Dzieki za cenna rade, ale jako poczatkujacy jestem troche do tylu na innych roomach, wiec sobie wyrownam zeby byc na zero i zaczne budowac bankroll od podstaw:D

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

simoo,
mógłbyś się zorientować co się dzieje w mojej sprawie?
napisałem ticketa, odpowiedział mi niejaki Uli.
Napisałem do niego i cisza.

Chciałbym grać jednak na TitanPoker tylko że podałem tam kod PSVIP.

Pozdrawiam

Witam,

z tego co widzę, to wszystko jest ok. Titan otrzymał już od nas listę z Twoim nickiem i teraz muszą jeszcze tylko dodać $50 do Twojego konta. Tego procesu nie jesteśmy w stanie przyśpieszyć, bo zależy to wyłącznie od Titana.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Original od simoo
Witam,

z tego co widzę, to wszystko jest ok. Titan otrzymał już od nas listę z Twoim nickiem i teraz muszą jeszcze tylko dodać $50 do Twojego konta. Tego procesu nie jesteśmy w stanie przyśpieszyć, bo zależy to wyłącznie od Titana.

Dzięki za szybką odpowiedź.

Czy weryfikacja za pomocą skanu dowodu osobistego to przez nich może być przeprowadzana, czy skoro Wy nie chcieliście to oni już też nie bedą chcieli?

Pzdr.

Wątpię, że będą chcieli kopię Twojego dowodu. Bardziej prawdopodobne jest to, że do Ciebie zadzwonią.

pozdrawiam

benek222
PokerStrategist

moze byc kot na party poker t150 z małej litery

Szalu
PokerStrategist

Witam!

Mam pytanie odnośnie promocji z Titanem. Założyłem około 2-3 miesięcy temu konto na Titan Poker używając kodu PSVIP. Zrobiłem depozyt (300$), jednak w zakladce bonusow nic sie nie pojawilo. Dopiero kilka dni temu zauwazylem na stronie Pokerstrategy zakladke w ktorej trzeba bylo dopisac swoje dane z Titana na ktore zalozylem konto, co tez uczynilem. Moje pytania:

Czy jest jeszcze szansa uzyskania bonusu?

Czy dostane punkty (na PokerStrategy) za wygenerowanego wczesniej rake'a?

Pozdr.

Original od Szalu
Witam!

Mam pytanie odnośnie promocji z Titanem. Założyłem około 2-3 miesięcy temu konto na Titan Poker używając kodu PSVIP. Zrobiłem depozyt (300$), jednak w zakladce bonusow nic sie nie pojawilo. Dopiero kilka dni temu zauwazylem na stronie Pokerstrategy zakladke w ktorej trzeba bylo dopisac swoje dane z Titana na ktore zalozylem konto, co tez uczynilem. Moje pytania:

Czy jest jeszcze szansa uzyskania bonusu?

Czy dostane punkty (na PokerStrategy) za wygenerowanego wczesniej rake'a?

Pozdr.

Napisz proszę ticket do naszego supportu. Jak będą problemy z językiem, to chętnie pomogę.

Pozdrawiam

Original od benek222
moze byc kot na party poker t150 z małej litery

Nie na 100%, ale nie powinno być z tym chyba problemu.

Pozdrawiam.

artex11
PokerStrategist

Witam,
Mam konto na Titan Poker, ale nie jest to konto do końca zarejestrowane, tzn. nie real money. Czy mogę w związku z tym skorzystać z Waszej promocji (zdać quiz i dostać kasę na TP, lub ewentualnie wpłacić swoje pieniądze z Waszym kodem bonusowym).
Pozdrawiam
artex11

Jeśli nie masz jeszcze konta real money, to nie powinno być z tym problemu.

http://www.pokerstrategy.org.uk/pl/quiz/platform/3

Pozdrawiam