Przejdź do forum
100 miliarodwe rozd...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

100 miliarodwe rozdanie

495 Posty
169 Użytkownicy
0 Reakcje
45.1 K Wyświetlenia
mnm87
PokerStrategist

hey ludzie widze, ze wy troche macie pojecia o tym, wiec mam do was pytanie: o ktorej godz. bedzie to 100 miliardowe rozdanie, bo do konca zostalo jeszcze 30 milionow? jest szansa, ze bedzie to wieczorem po 18?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez mnm87
hey ludzie widze, ze wy troche macie pojecia o tym, wiec mam do was pytanie: o ktorej godz. bedzie to 100 miliardowe rozdanie, bo do konca zostalo jeszcze 30 milionow? jest szansa, ze bedzie to wieczorem po 18?

Ja już wczoraj się bałem, że nie zdążę po pracy na 100mld, bo myślałem, że się wszyscy rzucą jak szaleni :P a się okazało, że od 8 do 17 zleciało zaledwie 20 kilka mln, teraz idzie podobnym tempem jak wczoraj, ludzie rzucają się dopiero wieczorem, wcześniej jak 18 nie będzie na bank.

Odpowiedz
Cytat
darkog
Legacy Member

ile jeszcze pozostało do miliardowego?

Odpowiedz
Cytat
panpankracy
Elite Grinder

27 milionow

Odpowiedz
Cytat
OlsenACAB
PokerStrategist

23.5

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kiedy wszystkie nagrody w przełomowym rozdaniu zostaną wyliczone, pozostałe środki z Rozdania Milion Dolarów zostaną rozdzielone pomiędzy wszystkich graczy, którzy podczas tego rozdania siedzieli przy takich samych stołach i na takich samych stawkach, z tą samą strukturą obstawiania (na przykład, $0,10/$0,25 No Limit Hold’em). Nazywamy to „Stake Share“. To doskonała szansa na włączenie się w to historyczne wydarzenie!

Takie coś znalazłem. Mam pytanie czy ktoś się orientuje jak to wygląda jeśli chodzi o $ ?

Przed rozdaniem otwieram 8 stołów nl2 - nl200 sh i 8 stołów nl2 - nl200 fr Jak padnie to na jakiś z tych stawek ile $ można wygrać ?

Odpowiedz
Cytat
malanowski
PokerStrategist

Rozmiar stołu też musi być taki sam? Trzeba by wtedy obstawić fr, sh i heads up na jednym limicie.

Odpowiedz
Cytat
maciasowy
PokerStrategist

Nikt Ci tego nie wyliczy bo to zależy ile zostanie kasy z puli 100 miliardowej ręki i wtedy będzie podział reszty miedzy wszystkimi stołami z danych stawek...

Odpowiedz
Cytat
pomurz
PokerStrategist

Jak padnie na jakimś nl2-nl5 to do podziału będzie mnóstwo graczy więc dostanie się jakieś symboliczne drobne. Jeśli padnie na PL5O albo jakimś 5 card draw to do podziału będzie sporo i mało osób do dzielenia się, więc nagrody pocieszenia będą spore.

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

Z tego miliona dolarów pozostało jeszcze niecałe 57 000 dolarów, a przed nami 22 nagradzane rozdania.

Myślę, że zostanie z 10 000$, więc to na pewno będą grosze na jakichkolwiek stawkach ;) Chyba że trafi na badugi :D :D

Odpowiedz
Cytat

w poprzednim finalowym rozdaniu kazdy gracz na stole dostal minimum 10k$ tak ze napewno przekroczą 1mln$

Odpowiedz
Cytat

jak zostalo 57 000? przeciez to w tym jednym rozdaniu pula bedzie miala 1 mln. Przynajmniej ja tak zrozumialem

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

Ah, ja myślałem, że chodzi o ten milion dolarów do podziału na 300 przełomowych rozdań :P Sorry.

Odpowiedz
Cytat
bariox
Oldschool Grinder

Przecież pula za Mega Milestone wynosi 1kk$
min 100 k$ dla winera
10 k$ dla pozostałych graczy na stole
więc to jakieś 200-400k$ a reszta idzie dla graczy z limitu na którym padł mega milestone

Czy może się mylę?

Edit. Spóźniłem się :D

Odpowiedz
Cytat

1 mln jest do podziału na 299 nagradzanych rąk (rozdania milionowe), drugi 1 mln do podziału za stu miliardowe rozdanie

łącznie p* przeznaczył 2mln $

pozostała kasa zostanie podzielona dla graczy na tym samym limicie co winer miliardowego rozdania

Odpowiedz
Cytat

jak tam licznik? zaczeka jeszcze 3h az wroce z pracy? nie trafilem w tej edycji zadnego ale mam info ze starsy chca mi podarowac miliardowe:-D

Odpowiedz
Cytat

jeszcze 20 teraz idzie srednio jedno na 30 min

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Yasiu7
jak tam licznik? zaczeka jeszcze 3h az wroce z pracy? nie trafilem w tej edycji zadnego ale mam info ze starsy chca mi podarowac miliardowe:-D

jeszcze 20 milionowych rozdań .... obstawiam że 100 miliardowe rozdanie padnie tak między 18 - 19 :)

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

Napisane przez dabropl
pozostała kasa zostanie podzielona dla graczy na tym samym limicie co winer miliardowego rozdania

Jak to będzie z tym podziałem? Każdy gracz dostaje tyle samo czy każde miejsce przy stole dostaje tyle samo (wtedy gracz siedzący przy 20 stolikach dostanie więcej niż gracz siedzący przy 10)?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Podsumowanie promocji mega mielstone :/

Ostatnie 10 milionow poleci tak szybko ze ciezko bedzie sie dosiasc do stolikow

Odpowiedz
Cytat