Przejdź do forum
100 miliarodwe rozd...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

100 miliarodwe rozdanie

495 Posty
169 Użytkownicy
0 Reakcje
45.1 K Wyświetlenia
wukaesiak
Oldschool Grinder

Napisane przez blelol
mam taki problem nie wiem czy związany z mielstonami. Dzisiaj chciałem sobie wypłacić 2000$ robie cash out patrze a tutaj musze odczekać 48h a nic nie wpłacałem od 2 miesięcy chyba. :/

pewnie trzeba poczekać 48 h jak przy każdym depozycie, tym razem żeby fishe zdążyły z powrotem wrzucić kasę do systemu

Odpowiedz
Cytat
iqnorant
Oldschool Grinder

Na pewno teraz zostali zalani zleceniami wypłaty, więc pewnie będą utrudnienia. Lepiej jakby fishaki siadły z tą dodatkową kasą do stołów i wysłały do nas elixiry :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

To już bym wolał tego nie trafić :/ może support to fixnie jakos, za 4 godziny miałem jechać na weekend :rage: :rage:

Jak ostatnio trafiłem mielstona to można było wypłacać :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

Mogli zmienić zasady :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Fafarafa
Elite Grinder

Ogólnie super promocja, głównie ze względu na mase fiszy przy stołach, szkoda tylko że pokerstars akurat zechciało testować mój mindset ;/

yruk eiksur ćebaj

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

napisałem do suportu i już kasa na koncie :D będą dziwki :f_biggrin:. Widac fish protection było.

Odpowiedz
Cytat
greg9666
PokerStrategist

na nl 5 nie mogłem odpalić stolików wiec grałem na nl10 _cry: :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
Franczo
PokerStrategist

a ja ***a dostałem :f_frown:

Odpowiedz
Cytat

ja gralem na jednym nl5fr i ok 3 minuty przed milestonem - niefart i sitout. ale dzis patrze na konto +40$ wiec chyba mi policzylo vpp z ostatnich 49rozdan i cos tam dostalem.

ale maila nie dostalem nadal.

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

0.12 VPP :facepalm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
piatekmario
Poker Player

Napisane przez satisfaction7

Napisane przez piatekmario
właśnie też dostałem kilka $

a Ty chyba też trafiłeś jakiegoś milestonsa parę dni temu? jeśli dobrze pamiętam

Tak trafiłem kilka buksów :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Polski support ssie pałke zobaczcie co oni wypisują

Spoiler

Dziękujemy za wiadomość. PokerStars zapewnia swoim graczom bardzo wysoki poziom zabezpieczeń. Jednym z elementów systemu bezpieczeństwa jest wprowadzenie 48-godzinnego okresu oczekiwania od ostatniej wpłaty zanim wypłata środków będzie możliwa. Potwierdzamy, że Twoja wygrana MILESTONE została wpłacona na Twoje konto, więc traktowana jest przez nasz system jak regualrna wpłata i 48-godzinna blokada została zastosowana. Zasada ta jest powszechne stosowana przez inne witryny pokerowe. Informacje dotyczące polityki wypłat znajdziesz na naszej stronie: http://www.pokerstars.pl/poker/real-money/cashouts/ Mam nadzieję, że rozwialiśmy Twoje wątpliwości związane z zatwierdzeniem przez nas Twojej wypłaty i że nadal będziesz przyjemnie spędzać czas na naszej witrynie. Przyjmij równiez nasze gratulacje z powodu Twojej wygranej! Brawo!!! W razie dalszych pytań, prosimy o ponowny kontakt. Pozdrawiam, Wiktor Obsługa Klienta PokerStars --- Poker to my!

do tego odpowiedz z polskiego supportu trwała 3 godziny a angielski odpowiedział w 10 min

Spoiler

Thank you for writing in. Allow us to apologise for the system recognising the Mega Milestone Stake Share promotion credit as a deposit. We have reset your account and you should have no issues requesting the cashout now. Once again, we apologise for any inconvenience caused and look forward to helping you the next time you need our assistance. Regards, Yulianna PokerStars Support Team

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

czyli dość czasu na powrot kasy do systemu :f_pleased:

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

Ja dostałem 25$ za niecały 1vpp... Nigdy więcej nie otworzę 24 stołów omaha, FL i NL. Po pół godzinie miałem totalny oczopląs i wygrałem grosze, a przy stołach straciłem majątek :D

Odpowiedz
Cytat