liczyliście jaka jest szansa na trafienie? z waszych obserwacji co ile milestone pada na stolik nl5?
Napisane przez Micholin21
liczyliście jaka jest szansa na trafienie? z waszych obserwacji co ile milestone pada na stolik nl5?
50% to chyba logiczne bo albo trafisz albo nie trafisz
Wystarczy spojrzeć, jak ten licznik zapie***la, żeby dojść do wniosku, że szanse na trafienie okrągłego rozdania są malutkie
Teraz jest ciężko trafić ale w godzinach wczesno rannych ten licznik wolniej "zapie***la i szanse są większe.
w sumie to kilka razy dziennie milestone pada na jednym z micro limitów. Na nl5 mam teraz ok 350 stołów. To daje 5-6 % szans na trafienie przy graniu 24 stolików jeśli już milestone trafi na nasz limit
polak na nl25sh mial milestona i zagral missclick
pozniej pisal ze mial flusha
no lol
w sumie to kilka razy dziennie milestone pada na jednym z micro limitów. Na nl5 mam teraz ok 350 stołów. To daje 5-6 % szans na trafienie przy graniu 24 stolików jeśli już milestone trafi na nasz limit![]()
Najpierw jeszcze masz kilka %, że trafi na właściwy limit, więc... 
Ja sobie bardzo z grubsza lcizylem dla 8 stolikow PLO to wyszlo mi jakies 1:3000 na trafienie pojedynczego milestona
A czy punkty z milionowego też się wliczają do mnożnika? Wydaje mi się, że nie...?
Bo na PT podają, że "ostatnie 50 rozdań przed okrągłymi", w sumie to nawet licznik przecież podaje nagrody w przypadku, gdyby następna była przełomowa...
PS. przed chwilą znów na nl2 6max, a 2 kolesi na sitoucie
to min pokazane dostaniesz wtedy kiedy zrobisz fold. wrzucisz stacka dostaniesz jeszcze przelicznik za to rozdanie,
jest 2 w nocy i zostało 38 milionów trzeba budzik na 11 zrobic może jeszcze nie padnie
to spokojnie na 12 budzik pójdzie :sdrink
tak z ciekawości bo nigdy nie grałem jaki jest teraza traffic miedzy 4:00 a 11:00 ?
Teraz 96 k ludzi i zostalo 35 milestonow, traffic jeszcze spadnie podejrzewam do 70~ k ludzi kolo 7 - 8 i wtedy juz w ogole beda wolno szly milestony. Ja teraz tez sie zawijam w kime zeby gdzies od poludnia wznowic polowanie