Przejdź do forum
zazdrość straszna r...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] zazdrość straszna rzecz

103 Posty
56 Użytkownicy
0 Reakcje
7,990 Wyświetlenia

Napisane przez szok38
Nie tak bardzo Walderam.Paru kolegów na tym forum juz się przejechało...na szczęście nie ostatni raz!
http://ganc2.wrzuta.pl/audio/5TmKnZZcLw3/rudi_schuberth_-_monika_dziewczyna_ratownika

Mi zawsze wydawało się, że Mooris to kobieta (do czasu obejrzenia z nim wywiadu), także... :)

tylko jedna myśl przychodzi mi do głowy :
"Kraj wspaniały, tylko ludzie ku*wy"

Napisane przez zwirson
tylko jedna myśl przychodzi mi do głowy :
"Kraj wspaniały, tylko ludzie ku*wy"

W oryginale było chyba "naród wspaniały, tylko ludzie ch**e", ale jedno przesłanie.

airwee
Poker Player

czytając reakcje na tamtym forum gdzie ludzie bez czytania komentują i jadą po sobie dochodzę do wniosku że jednak nie jesteśmy tacy źli.... :))))

Napisane przez airwee
czytając reakcje na tamtym forum gdzie ludzie bez czytania komentują i jadą po sobie dochodzę do wniosku że jednak nie jesteśmy tacy źli.... :))))

Nie, to po prostu 2p2 :)

avril1991
Oldschool Grinder

I małe podsumowanie

rafaeelloooo
Oldschool Grinder

Bardzo gorzka prawda o naszym narodzie :(

RealGains
Oldschool Grinder

Lol, ludzie to maja wyobraznie, jak bardzo porabanym trzeba byc, aby wpasc na cos takiego? Chyba celofyz33 sprzedal komus z Polski 1 outera na river :P.

Wolandooo
Oldschool Grinder

Kto ma nick Maserski u nas na forum? Taki nick na roundersach drążył ten temat...

Napisane przez Awikun

Napisane przez fkmaster
Ale moderator Urbi23 nie napisał, że domyśla się iż jest to kobieta, (np. po wpisach na forum) tylko wyraźnie stwierdził że to konto jest zarejestrowane na kobietę. A z tego co wiem to były już na forum przypadki podszywania się, więc niczego nie można być pewnym. :]

Jakubie twoje odpowiedzi mnie też zawsze śmieszą ponieważ zawsze unikasz sedna sprawy. (dla ułatwienia tu masz wyboldowane sedno sprawy, nie żebym tym razem liczył na konkretną odpowiedź)

Nie chce Ci przerywać kolejnego pieniactwa, ale płeć + nick na serwisie internetowym nie jest daną osobową w świetle widzenia polskiego prawa.

Witam,

Widzę, że dyskusja wrze. IMO Celofyz33 pokazała świetnego skilla i udało się, więc uważam, że jak najbardziej są to zasłużone pieniążki. Wątpię żeby P* zrobiło z tego problem i tak na prawdę nikt tego głośno nie powiedział.

To co mnie oburza to cwaniactwo i zazdrość która nie ma granic. W Polsce zawsze tak było, że jak ktoś miał trochę więcej niż inni to mu zazdroszczono a co najgorsze źle życzono. To przykre, ale niestety mamy chyba to w naturze. Takie zachowanie należy tępić.

pozdrawiam

Nie chce Ci przerywać kolejnego pieniactwa, ale płeć + nick na serwisie internetowym nie jest daną osobową w świetle widzenia polskiego prawa.

Może to nie do końca dotyczy tematu ale myślę, że warto sprostować.

Płeć i nick w serwisie internetowym MOŻE być daną osobową.

Nie ma jasno powiedziane co jest, a co nie jest daną osobową. Daną osobową może być wizerunek, linie papilarne, czy nawet nagrany głos.

W definicji danych osobowych mieszczą się wszystkie informacje o osobie, które (nawet w pośredni sposób) pozwolą zidentyfikować określoną osobę bez nadmiernych kosztów (zarówno czasowych jak i środków finansowych).

Ustawowa definicja danych nie jest swego rodzaju listą, zamkniętym katalogiem. To czy coś jest daną czy nie należy w każdym przypadku rozpatrywać indywidualnie.

sedum77
PokerStrategist

Temat rzeka ale zdecydowałem się przeczytać wszystko.

Na początek wielkie gratki dla naszej użytkowniczki !!:)

Po drugie:

Wyraz szacunku dla administratorów polskiego Poker Strategy za wytrwałość w tłumaczeniu ułomnym użytkownikom całej sprawy.

Tak jak napisał Walderam: nikt nie udowodni tego (o ile tak w ogóle było), ze ktoś inny grał na koncie pani Celofyz33. Bo na pewno jest taka osoba w realu, której dane są przypisane do kont PS i P*.

Napisane przez Jakub
Ten thread na 2+2 jest bez wątpliwosci założony przez osobę chorą, nie posiadającą żadnych sukcesów w swojej gorzkiej egzystencji, która zajmuje się tylko szukaniem dziury w całym i utrudnianiem życia innym. Znam paru takich ludzi, szkoda że to akurat my polacy mamy często taką przypadłość. Jest mi po prostu wstyd.

Na szczęście wygrana Celofyz33 była całkowicie legalna, dlatego nie martwię się ani oddźwiękiem newsów na naszym, czy innych serwisach, ani hate-postów o których tutaj mowa. Załamuję jedynie ręce i spuszczam głowę, widząc niektórych moich rodaków usiłujących bezinteresownie zepsuć szczęście innych.

Tutaj sie zgadzam w 100% i to chyba koniec tematu.

Swoja drogą ciekawe jak zainwestuje te $$ Celofyz33...

Osobiście bardzo by mnie kręciło granie na nosie polskiej skarbówce, że mam 1 mln zł lewego dochodu i nic z tym nie mogą zrobić.

Wolandooo
Oldschool Grinder

A ja dalej nie rozumiem tego, że nie dociera do Was, że to był Rafał Arendt, a nie żadna kobieta :D

Wiadomo, że on teraz nie powie głośno o tym, że coś wygrał - pozdrowienia dla Maserskiego!

GoodReason
Oldschool Grinder

Spuentuje tą calą sytuacje powiedzonkiem mojego doktora od retoryki:

Ręce i cycki opadają...

piotereczek
Oldschool Grinder

Napisane przez Wolandooo
A ja dalej nie rozumiem tego, że nie dociera do Was, że to był Rafał Arendt, a nie żadna kobieta :D

Wiadomo, że on teraz nie powie głośno o tym, że coś wygrał - pozdrowienia dla Maserskiego!

ee tam narzekasz to na pewno była kobieta ,młoda ładna i bez chłopaka .

galer
Oldschool Grinder

Napisane przez Wolandooo
Kto ma nick Maserski u nas na forum?

Masterjari..?
Nie no żartuje... :rolleyes:

A co do tego wrzucania wszystkich Polaków do jednego wora, to byłbym ostrożny.

Takie osoby zdarzają się wszędzie i nie tylko Polacy lubią podkładać innym świnie z zawiści. Nie jesteśmy tu wcale w czołówce.
Lubimy za to bardzo, wytykać sobie wzajemnie takie rzeczy i odnosić to na ogół, czego nie zauważyłem nigdzie indziej.

Autora tych wypocin na 2p2, nie będę podsumowywać.
Sobie oszczędze nerwów, a moderatorom edytowania mojego posta..

Episodex
PokerStrategist

Napisane przez Zychoo

Może to nie do końca dotyczy tematu ale myślę, że warto sprostować.

Płeć i nick w serwisie internetowym MOŻE być daną osobową.

Nie ma jasno powiedziane co jest, a co nie jest daną osobową. Daną osobową może być wizerunek, linie papilarne, czy nawet nagrany głos.

W definicji danych osobowych mieszczą się wszystkie informacje o osobie, które (nawet w pośredni sposób) pozwolą zidentyfikować określoną osobę bez nadmiernych kosztów (zarówno czasowych jak i środków finansowych).

Ustawowa definicja danych nie jest swego rodzaju listą, zamkniętym katalogiem. To czy coś jest daną czy nie należy w każdym przypadku rozpatrywać indywidualnie.

To gratuluję jeśli na podstawie nicka i płci jednoznacznie uda Ci się kogokolwiek zidentyfikować bez nadmiernych kosztów ;). To że ktoś gdzieś indziej używa takiego samego nicka i podaje swój adres oczywiście nie uznaję za identyfikację, bo jeden nick w różnych miejscach mogą używać różni ludzie.

Komuna nauczyła ludzi donosicielstwa zazdrości i tym podobnych to i donoszą i zachowują się ostatnie chamy co przechodzi na kolejne pokolenia. 80% spraw w US to sprawy z donosów (zazwyczaj rodziny) ;)

Gratulacje dla osoby która pokazała świetny skill i ze Polacy nie gęsi i swoich pokerzystów też mają :)

Pawellipa
PokerStrategist

Waldemar ale jeden z modów (nie pamiętam już który a komentarze zostały usunięte) napisał ,że w danych osobowych pisze iż jest to kobieta.