Temat rzeka ale zdecydowałem się przeczytać wszystko.
Na początek wielkie gratki dla naszej użytkowniczki !!:)
Po drugie:
Wyraz szacunku dla administratorów polskiego Poker Strategy za wytrwałość w tłumaczeniu ułomnym użytkownikom całej sprawy.
Tak jak napisał Walderam: nikt nie udowodni tego (o ile tak w ogóle było), ze ktoś inny grał na koncie pani Celofyz33. Bo na pewno jest taka osoba w realu, której dane są przypisane do kont PS i P*.
Napisane przez Jakub
Ten thread na 2+2 jest bez wątpliwosci założony przez osobę chorą, nie posiadającą żadnych sukcesów w swojej gorzkiej egzystencji, która zajmuje się tylko szukaniem dziury w całym i utrudnianiem życia innym. Znam paru takich ludzi, szkoda że to akurat my polacy mamy często taką przypadłość. Jest mi po prostu wstyd.
Na szczęście wygrana Celofyz33 była całkowicie legalna, dlatego nie martwię się ani oddźwiękiem newsów na naszym, czy innych serwisach, ani hate-postów o których tutaj mowa. Załamuję jedynie ręce i spuszczam głowę, widząc niektórych moich rodaków usiłujących bezinteresownie zepsuć szczęście innych.
Tutaj sie zgadzam w 100% i to chyba koniec tematu.
Swoja drogą ciekawe jak zainwestuje te $$ Celofyz33...
Osobiście bardzo by mnie kręciło granie na nosie polskiej skarbówce, że mam 1 mln zł lewego dochodu i nic z tym nie mogą zrobić.