Przejdź do forum
Jest brąz i są wyni...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jest brąz i są wyniki :)

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
690 Wyświetlenia
Miloszpoker2
Oldschool Grinder

Ostatnimi czasy widziałem wyczyn Mazaqa, który to zajął 3/990 za 1c. Więc ja, nie chcąc być gorszy też szarpnąłem na taki turek, tylko że o wyższym wpisowzym Przygotowania do turka trwały dnie i noce. :f_cool: Dobra idę się napawać wygraną w samotności :) :D Acha zaczynam podbój 25c :)

7 odpowiedzi

Zakaz reklamowania!

mazaq
PokerStrategist

O.o
A myślałem, że nikt mnie nie przebije :D

Kaczmarol
BlackMember

Czekaj aż się pojawi temat

Jest basic są wyniki !

kfas
Elite Grinder

Graty! Na co przeznaczysz wygrana?

kasperek17
PokerStrategist

ja kiedyś dostałem darmowe 2$ na P* i... udało się wygrać i to 2razy ten za 0,01$... swoją drogą to nagroda aż 220BI więc spoorko, ale gra tam polega na wrzuceniu od razu 3 aliinów i jak się uda to przeczekaniu aż się reszta wykruszy no i można w miarę grać. najgorsze są te 3 aliiny do przejścia :)
0,10 już prostsze (nie ma tej losowatowatości :p) a 0,25 to ideał na micro, bo nie turbo i można sensowniej pograć.
największy hardcore to chyba na FTP SnG 9osób za 1,50+0,20 super turbo i 300 żetonów na start :) po wygraniu paru poker tracker pokazuje 15-20$/hour :)

Jaketas
Legacy Member

pokonac 360 uczestnikow to nie lada wyczyn , tylko nie wiem co na to trenerzy bo mysle ze przesadziles z wysokoscia buy ina , byl zdecydowanie za duzo jak na twój bankroll... powinni Ci cofnac bonus powitalny =/

Miloszpoker2 Autor wątku
Miloszpoker2
Oldschool Grinder

@ kasperek17 nie wiem czy akurat 25c są najlepsze. Jak grałem 90os i poległem w HU to turek trwał 3h 40min. Jak dla mnie trochę długo trwa. W 10c pula jest większa, jest więcej do wygrania a tur trwa max 2h. Oczywiście jest sprawa czy ktoś lubi turbo :)

@Donkamil Nic tutaj nie reklamuję. Ja cenię obie te strony. W dzisiejszych czasach uważam że powinniśmy trzymać się razem. Peace.

Z bankrollem troche ryzykowałem przyznam się :)