Przejdź do forum
zazdrość straszna r...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] zazdrość straszna rzecz

103 Posty
56 Użytkownicy
0 Reakcje
7,993 Wyświetlenia

Napisane przez Pawellipa

Właśnie a pokerstrategy może ujawniać czyjeś dane osobowe bez zgody?

PokerStrategy.com nie może, ani nigdy nie ujawniło danych osobowych żadnego ze swoich użytkowników.

Napisane przez Urbi23
Awikun,
Fakty są takie :
- Konto celofyz33 na PS jest założone na kobietę
- Konto Celofyz33 na P* jest podpięte do konta celofyz33 na PS

I tyle. Nikt nic więcej nie napisał. Nic więcej nie wiemy. Niczego nie sugerujemy.

A płeć, to nie dane osobowe?

babel92
Oldschool Grinder

A można wiedzieć o co ten szum :f_rolleyes: Tak dla zasady? IMO wątek jest bez sensu i do zamknięcia...

Napisane przez fkmaster

Napisane przez Urbi23

Awikun,

Fakty są takie :

I tyle. Nikt nic więcej nie napisał. Nic więcej nie wiemy. Niczego nie sugerujemy.

Jeśli użytkownik jest zarejestrowany i wypowiada się na forum jako kobieta, to zakładam że to kobieta. Tak samo jak myślę że ty jesteś mężczyzną, bo w swoich wpisach mówisz "wyłączyłem" i "wyszedłem". Nie ujawniłem chyba twoich danych osobowych?

rafaeelloooo
Oldschool Grinder

Napisane przez fkmaster

Napisane przez Urbi23
Awikun,
Fakty są takie :

Jak widzisz kobietę na ulicy, to znaczy, że znasz jej dane osobowe, bo znasz jej płeć..?

Czepiacie się już byle czego.

Jaketas
Legacy Member

ludzie ,naprawde nie macie innych problemow bądź zajęć? róbcie coś pozytecznego zamiast bezsensownie czepiać się każdego

~nolifers~

Ale moderator Urbi23 nie napisał, że domyśla się iż jest to kobieta, (np. po wpisach na forum) tylko wyraźnie stwierdził że to konto jest zarejestrowane na kobietę. A z tego co wiem to były już na forum przypadki podszywania się, więc niczego nie można być pewnym. :]

babel92
Oldschool Grinder

Jakub duży szacun :f_thumbsup: Mi by było szkoda życia na pisanie i wyjaśnanie jakieś bzdurnych kwestii takim ignorantom :f_rolleyes:
Eh, admin to ma czasem ładnie przesrane...
Pozdrawiam =)

whatsyourname
Legacy Member

Napisane przez ztn555
Nie wiem o co tyle szumu. To ja napisałem tego posta na 2+2, bo nie zycze sobie, żeby jakiś oszust miał tyle pieniedzy... Mam nadzieje, że jak najszybciej zostanie zbanowany, a jak nie to składam donos do US, koniec i kropka.

nie wiem czy sobie zdajesz sprawe ale upubliczniając czyjeś dane osobowe i nazywajac go oszustem łamiesz prawo. zreszta co ci do tego kim jest ta osoba, to zupelnie nie twoj interes. a jesli czujesz sie oszukany to napisz do supportu ps, oni na pewno pomoga ci w twoim problemie. forum, a szczegolnie dzial o plotkach i newsach, to nie miejsce na takie zale. az tak cie to boli ze on wygral a ty nie? po prostu brak mi slow, dorosnij zawistny polaczku

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez Awikun
Obstawiam jakiegoś nadgorliwego moderatora/pracownika Pokerstrategy.

Uparte twierdzenia, że Celofyz33 to kobieta POCHODZĄ OD PS bo tylko pracownicy PS mają dostęp do danych osobowych osób zakładających konta na PS.

Gdyby nie News na PS (z którym Celofyz33 nie ma nic wspólnego oprócz tego, że pechowo skorzystał/a z linka PS) to całej sprawy by NIE BYŁO.

Gratulacje !!!
Napiszcie teraz News'a :
POKERSTRATEGY demaskuje oszusta, dostaniecie nagrodę dla najlepiej kablującego afiliata.
/sarkazm off

a więc kochany nasz przyjacielu:

Zapewniam Cię, że gdyby nawet konto nie było podpięte do PokerStrategy to i tam byśmy napisali newsa, gdyż tak duża wygrana użytkownika z Polski zawsze cieszy i należy o tym mówić !!!

Przed pisaniem news'a o sukcesie Celofyz33 należało się z nim/nią skontaktować i poprosić o zgodę / wywiad !!! a nie chwalić się, że to użytkownik Pokerstrategy !!!

hehe i pewnie jak piszemy newsa o Antoniusie to też mamy go prosić o zgodę ? a to, że konto Celofyz33 jest przypisane do PokerStrategy to jest to akurat powód do "chwalenia się".

Pozdrawiam Cię

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez whatsyourname

Napisane przez ztn555
Nie wiem o co tyle szumu. To ja napisałem tego posta na 2+2, bo nie zycze sobie, żeby jakiś oszust miał tyle pieniedzy... Mam nadzieje, że jak najszybciej zostanie zbanowany, a jak nie to składam donos do US, koniec i kropka.

nie wiem czy sobie zdajesz sprawe ale upubliczniając czyjeś dane osobowe i nazywajac go oszustem łamiesz prawo. zreszta co ci do tego kim jest ta osoba, to zupelnie nie twoj interes.ale zauwazylem prowokację w twoim poście i nie będę go dalej komentował

fixed your post

Napisane przez fkmaster
Ale moderator Urbi23 nie napisał, że domyśla się iż jest to kobieta, (np. po wpisach na forum) tylko wyraźnie stwierdził że to konto jest zarejestrowane na kobietę. A z tego co wiem to były już na forum przypadki podszywania się, więc niczego nie można być pewnym. :]

Jakubie twoje odpowiedzi mnie też zawsze śmieszą ponieważ zawsze unikasz sedna sprawy. (dla ułatwienia tu masz wyboldowane sedno sprawy, nie żebym tym razem liczył na konkretną odpowiedź)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

btw bedzie news o najlepszych tematach na forum? bo mój ma dopiero 4 godziny a poruszył serca czytelników lepiej niz ballady i romanse mickiewicza

Napisane przez Suprys

Napisane przez whatsyourname

Napisane przez ztn555

nie wiem czy sobie zdajesz sprawe ale upubliczniając czyjeś dane osobowe i nazywajac go oszustem łamiesz prawo. zreszta co ci do tego kim jest ta osoba, to zupelnie nie twoj interes.ale zauwazylem prowokację w twoim poście i nie będę go dalej komentował

fixed your post

Brawo Suprys widzę, że osiagane przez Ciebie dobre wyniki pokerowe to nie przypadek :P

airwee
Poker Player

nie bardzo wiem co tu omawiać.
bawi mnie stwierdzenie "cziter" skierowane w kierunku pokerzysty, tak jakby ktoś miał x-ray w oczach i widział co kto ma...

temat brzmi "zazdrość straszna rzecz" i w tym miejscu powinien się zakończyć. Jeśli miało miejsce jakiekolwiek wykroczenie to zarówno jeden jak i drugi PS zajmą się tematem obojętnie od tego czy ktoś o tym napisze publicznie czy nie.

edit. ja wiem że w świecie pokerowym mln w tą czy w tamtą wydaje Wam się śmieszny ale zapewniam Was że poker roomy wiedzą co robią zanim przeleją kasę...

kindee
PokerStrategist

Jeśli osoba grająca na koncie Celofyz33, grała w tym SM również na innym koncie (a jak myślę jest to do sprawdzenia) to obawiam się, że kasa może nie zostać wypłacona.

Podobny przypadek jest opisany tutaj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Teltscher

Jeśli taka sytuacja nie miała miejsca, to chyba nic jej/mu nie zrobią :)

szok38
Elite Grinder

_thumbsup:

szok38
Elite Grinder

Niestety tej osobie nie dane jest zaznać spokoju,.A ten cały burdel , który się dzieje wokół działa na niekorzyść nas wszystkich.

Walderam
Oldschool Grinder

Napisane przez Pawellipa
Właśnie a pokerstrategy może ujawniać czyjeś dane osobowe bez zgody?

A czy gdzieś zostały ujawnione dane osobowe?

Skoro dana osoba wcześniej pisała na forum w rodzaju żeńskim, to zakładam, że jest kobietą, proste jak budowa cepa...

szok38
Elite Grinder

Nie tak bardzo Walderam.Paru kolegów na tym forum juz się przejechało...na szczęście nie ostatni raz!
http://ganc2.wrzuta.pl/audio/5TmKnZZcLw3/rudi_schuberth_-_monika_dziewczyna_ratownika