Przejdź do forum
zazdrość straszna r...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] zazdrość straszna rzecz

103 Posty
56 Użytkownicy
0 Reakcje
7,995 Wyświetlenia
rafaeelloooo
Oldschool Grinder

Już nawet Niemcy mają w newsie o wygranej link na forum 2+2 :(

@perun86

To ja wyłączyłem komentarze do newsa o Sunday Million, a to dlatego że właśnie tacy ludzie jak ty, zamiast gratulować wygranej Celofyz33, uparcie dodawali wysnute z zazdrosnego palca komentarze o teorii spisku i podawali nazwisko kogoś, kto z tym sukcesem nie musiał mieć nic wpólnego. Ciekawe jak ty byś się czuł osiągając taki wynik w turnieju, a następnie czytając mnóstwo nasyconych nienawiścią i zazdrością opinii swoich rodaków. Sprawdź komentarze do newsa o Celofyz33 w innych wersjach językowych naszego serwisu - nic poza szczerymi gratulacjami...

Ten thread na 2+2 jest bez wątpliwosci założony przez osobę chorą, nie posiadającą żadnych sukcesów w swojej gorzkiej egzystencji, która zajmuje się tylko szukaniem dziury w całym i utrudnianiem życia innym. Znam paru takich ludzi, szkoda że to akurat my polacy mamy często taką przypadłość. Jest mi po prostu wstyd.

Na szczęście wygrana Celofyz33 była całkowicie legalna, dlatego nie martwię się ani oddźwiękiem newsów na naszym, czy innych serwisach, ani hate-postów o których tutaj mowa. Załamuję jedynie ręce i spuszczam głowę, widząc niektórych moich rodaków usiłujących bezinteresownie zepsuć szczęście innych.

Pozdrawiam wszystkich z wykropkowanymi postami w tym temacie - podzielam w 100% Wasze zdanie.

Tak naprawdę niema tu żadnego problemu to, że koleś napisał, że to on grał... cóż może teraz napisać, że nie grał lub jak chce, że słońce jest granatowe... Jedyny problemem jest pożałowania godna zazdrość paru osób. Moim zdaniem niema też co obrażać całego narodu oto bo myśle, że większość z nas jest dumna z jego/jej sukcesu.

Tworzywo
PokerStrategist

@perun86

"Gdyby nie News na PS (z którym Celofyz33 nie ma nic wspólnego oprócz tego, że pechowo skorzystał/a z linka PS) to całej sprawy by NIE BYŁO."

Wygrałeś zawody na leszcza roku. Dobranoc.

maciejush
PokerStrategist

Damn! A ja wciąż nie mogę się połapać kto tak na prawdę zajął te drugie miejsce. Czy to rzeczywiście jest kobieta z pokerstrategy czy Arendt? Ani jedno ani drugie słowem nie piśnie.

Nie wiem o co tyle szumu. To ja napisałem tego posta na 2+2, bo nie zycze sobie, żeby jakiś oszust miał tyle pieniedzy... Mam nadzieje, że jak najszybciej zostanie zbanowany, a jak nie to składam donos do US, koniec i kropka.

Napisane przez maciejush

Damn! A ja wciąż nie mogę się połapać kto tak na prawdę zajął te drugie miejsce. Czy to rzeczywiście jest kobieta z pokerstrategy czy Arendt? Ani jedno ani drugie słowem nie piśnie.

Wiesz maciejush, jakbym to ja wygrał milion złotych, to raczej przez jakiś czas nikt by mnie nie zobaczył na forum :)

Urbi23
Oldschool Grinder

Tak na prawdę, to ja grałem wtedy na tym nicku, ale nie chciałem się przyznawać...

Ludzie, ogarnijcie się. Gratulacje dla Celofyz33, kimkolwiek by nie był

Urbi23
Oldschool Grinder

Napisane przez ztn555
a jak nie to składam donos do US, koniec i kropka.

Resztę posta ignoruję

US nic tu nie może. Tra la la ;)

Dinde
Oldschool Grinder

Napisane przez ztn555
Nie wiem o co tyle szumu. To ja napisałem tego posta na 2+2, bo nie zycze sobie, żeby jakiś oszust miał tyle pieniedzy... Mam nadzieje, że jak najszybciej zostanie zbanowany, a jak nie to składam donos do US, koniec i kropka.

Spoko, znajdziemy cię.

babel92
Oldschool Grinder

Napisane przez ztn555

Prowokacja??? ?(
EDIT: A jeśli nie, to czy można załatwić temu panu "praworządnemu" jakiegoś bana za: głupie pomysły, psucie atmosfery w tak elitarnym gronie (jakim bez wątpienia jest PokerStrategy)? :D No i przydałby się dane osobowe... _evil: Prosimyyy :D

Pozostaje mieć nadzieje, że to prowokacja. Bo jeśli nie to chyba do reszty starce wiarę w ludzkość.

perun86
PokerStrategist

Napisane przez Jakub
@perun86
To ja wyłączyłem komentarze do newsa o Sunday Million, a to dlatego że właśnie tacy ludzie jak ty, zamiast gratulować wygranej Celofyz33, uparcie dodawali wysnute z zazdrosnego palca komentarze o teorii spisku i podawali nazwisko kogoś, kto z tym sukcesem nie musiał mieć nic wpólnego. Ciekawe jak ty byś się czuł osiągając taki wynik w turnieju, a następnie czytając mnóstwo nasyconych nienawiścią i zazdrością opinii swoich rodaków. Sprawdź komentarze do newsa o Celofyz33 w innych wersjach językowych naszego serwisu - nic poza szczerymi gratulacjami...

Ja tylko odpowiedziałem na poprzednie komentarze o tym, że Rafał nie ma żadnego związku z celofyz33. Teraz patrząc na ten post na 2+2 widzę, że bardzo dobrze zrobiłeś usuwając komentarze.
Nie miałem żadnych złych intencji w stosunku do tej osoby, której oczywiście gratuluję sukcesu.
Gdybym wiedział, że ktoś jest w stanie zrobić coś tak ohydnego jak Marvin Doon na pewno nie umieściłbym tego komentarza do newsa

Napisane przez Urbi23
Awikun,
Fakty są takie :
- Konto celofyz33 na PS jest założone na kobietę
- Konto Celofyz33 na P* jest podpięte do konta celofyz33 na PS

I co to kogo obchodzi !!!
W regulaminie piszecie, że dane osobowe są tylko dla potrzeb PS i właściwie chronione.
PŁEĆ JEST TEŻ CZĘŚCIĄ DANYCH OSOBOWYCH I TO WY JĄ UJAWNILIŚCIE !!!
To, że ktoś pisze w rodzaju żeńskim nic nie znaczy i nie jest żadnym dowodem. (wielu facetów w internecie udaje kobiety :))

Przed pisaniem news'a o sukcesie Celofyz33 należało się z nim/nią skontaktować i poprosić o zgodę / wywiad !!! a nie chwalić się, że to użytkownik Pokerstrategy !!!

To witryna PS i wasze chore marketingowe ambicje są przyczyną i powodem całej tej sytuacji.

A teraz zanim zrozumiecie to co napisałem:
3,2,1, 0 startujcie z nagonką na mnie albo kasujcie mój post (bo nic innego nie umiecie)

Napisane przez Walderam
Ja pierdzielę, Ty chyba sam nie wiesz, jakie bzdury piszesz. Przeczytaj jeszcze raz newsa i zastanów się, o co Ci chodzi tak naprawdę.

Postaraj się przeczytać (ze zrozumieniem) moją odpowiedź na post Urbiego a potem sam się zastanów, kto/co? rozpoczęło całą tą chorą sytuację.

Podpowiedź:
News Pokerstrategy i ujawnienie (na podstawie posiadanych przez PS dokumentów) że Celofyz33 to kobieta !!!

perun86
PokerStrategist

Napisane przez Tworzywo
@perun86

"Gdyby nie News na PS (z którym Celofyz33 nie ma nic wspólnego oprócz tego, że pechowo skorzystał/a z linka PS) to całej sprawy by NIE BYŁO."

Wygrałeś zawody na leszcza roku. Dobranoc.

@ Tworzywo
lol
Przecież to nie ja to napisałem tylko Awikun!!! Nie zauważyłeś ramki Cytat ?

rafaeelloooo
Oldschool Grinder

Awikum, lepiej idź grać i zarabiać, bo rachunek musisz zapłacić za neostradę..

Drogi Awikunie,

nie wykasujemy twojego posta, nie łamiesz naszego regulaminu, a twoje wypowiedzi zawsze powodują u mnie szczery śmiech. Podziwiam cię za wytrwałość w twoim pesymiźmie,

pozdrawiam serdecznie! _thumbsup:

Pawellipa
PokerStrategist

Właśnie a pokerstrategy może ujawniać czyjeś dane osobowe bez zgody?

maciejush
PokerStrategist

Napisane przez Jakub

Napisane przez maciejush

Wiesz maciejush, jakbym to ja wygrał milion złotych, to raczej przez jakiś czas nikt by mnie nie zobaczył na forum :)

A ja bym się raczej pochwalił. Bo to jest poważne osiągnięcie, które warte jest uwagi. No i pewnie przy okazji miałbym za co podziękować PS, że dało mi wiedzę i umiejętności ażeby takie wygrane zdobywać.

Ale nie mam zamiaru wdawać się w jakiekolwiek głębsze dyskusje. Jeżeli wygrany/a nie chce się pochwalić osobiście, jego/jej sprawa.