Hej szukam jakiegoś innego roomu żeby może załapać się na jakiś mega fajny bonus od wpłaty. Obecnie gram na 888 ale drażni mnie już tam wszystko zaczynając od 6stołów max. co już mnie wpienia do granic...
1. Odmiana: Holdem
2. Szukam FR tylko tak żeby był jakiś ruch i nie trzeba było długo czekać na szukanie stolika
3. Stawki - NL5 (~150$ BR)
4. Konta mam na 770poker, starsy, FTP, 888, everest - zastanawiałem się nad william hill?
5. Czas na grę - 1-2h dziennie jestem w stanie.
6. WH jest chyba też w siecii iPoker tak? Czy nadal są tam te problemy z softem co wszyscy piszą? + pytanie o wypłaty na skrill też taka mękka jest jak przy 770poker z wypłatą gdzie $ idą 3-4tyg. nieraz?
Pytanie jak tam wygląda RB np. w porównaniu ze starsami? Gdzie to lepiej wypada? i ew. jaki tam bonusik można dostać na WH? Chyba, że jakaś inna alternatywa?
a i kolejna rzecz ważne żeby HM1 działał tam.
Dzięki za jakieś ew. sugestie co i gdzie bo wypada w końcu wbić jakiś status w końcu a nie brąz.
Edit.: i też ważne pytanie chociaż wiem, że każdy powie, że NL5 to i tak nie ważne jacy ludzie ale czy na WH ludzie na niskich limitach są bardziej pokroju tych ze starsów (gdzie jednak jest sporo ludzi ogarniających) czy bardziej są pokroju właśnie ludzi z 888
? bo nie ukrywam wolałbym ten drugi typ ludzi gdzie VPIP oscyluje w granicach 40