Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia
GramNaTilcie
PokerStrategist

Napisane przez galer
Ja tutaj bym poszedł chyba w PartyPoker.

Ruch jest więcej niż przyzwoity na tym limicie, poziom na pewno nie jest specjalnie wyższy niż na innych pokerroomach, a do tego PartyPoker pobiera chyba najniższy rake na NL5 ze wszystkich roomów.
Do tego bonusik 100% do 500$ od pierwszej wpłaty.

PP zostawiam gdy mi zaproponujecie drugi kapitał startowy :D

Odpowiedz
Cytat
loosekiddie
PokerStrategist

Napisane przez vured

Napisane przez vured
odmiana: no limit holdem, okazjonalnie mtt
limit: nl2/nl4 sh
czas: 10-15h tygodniowo
roll: ~60$
cel: budowa rolla :D

nie chce niepotrzebnie spamowac, ale ja i jeszcze dwoch kolegow zostalismy pominieci ;p

Odpowiedz
Cytat
Huricano
PokerStrategist

Nie będę się specjalnie rozpisywał...jest gdzieś akcja w cash Fixed Limit 5 card draw poza Starsami?

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Raczej szczątkowa... :(

W tej chwili widzę coś tylko na Ongame (jeden stolik pełny 0.05/0.10 i jeden 0.25/0.5). Jest też na Bossie 1/2 funciaki jeden stolik.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

vured, Twoim wymaganiom sprosta praktycznie każdy pokerroom, aczkolwiek polecam sieć iPoker, głównie dlatego, że jest tam bardzo duży traffic i wręcz tragicznie niski poziom graczy.
Nasza oferta pokerroomów z sieci iPoker jest szeroka, polecam:

Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club
- bonus od pierwszej wpłaty

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Titan Poker
- promocje i informacje
- VIP System

(więcej informacji o każdym pokerroomie znajdziesz klikając w odpowiedni link).

Huricano, tutaj może być bardzo ciężko, w sieci iPoker nie znajdziesz takich stołów, nie oferuje ich także 888 oraz PartyPoker, wydaje mi się, że jedynym rozsądnym wyjściem jest pozostanie na PokerStars.

Odpowiedz
Cytat

NL
roznie na malych stawkach bo nie stac mnie na wieksze
raczej full ring
20-30
15$
Nauka! Jestem ciemny jak narazie w tym wszystkim. Gram w pokerach juz troche czasu ale nigdy nie interesowaly mnie jakies statystyki czy cos w tym podobne gdy bylem zawsze na + teraz mam strasznie zla passe bo nic ugrac nie moge i caly czas minus jest coraz wiekszy i nie wiem co sie dzieje. Chcialbym sie odbic troche z tego minusu powoli i isc w gore z kasa i stawkami z czasem.

Odpowiedz
Cytat
rootpl
Oldschool Grinder

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

NO LIMIT BSS

Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)

NL 2 i NL 5

Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

SH

Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

Gram min. 5 godz. dziennie, głównie nocami

Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.

100-150$

Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?

100k rąk na miesiąc minimum, do zrobienia bez problemu :)

Odpowiedz
Cytat
srubapl
Oldschool Grinder

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? SnG
Na jakim limicie grasz? 7$
stoliki full ring
Ile czasu poświęcasz na grę? gram 10-15 godzin w tygodniu

Witam, skonczyl mi sie bonus powitalny na PS czy warto przejść na jakiś innym poker room i "wyrabiac" bonus, jesli tak to jaki polecacie?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

piszczu18, z takim bankrollem niestety ciężko będzie grać NL, gdzie najniższy limit to NL2 i miałbyś 7.5BI na taką grę, czyli z przestrzeganiem zasad kapitału startowego nie miałby to wiele wspólnego.
Polecam spróbować sił w SNG za kilkadziesiąt centów na PokerStars:

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Witam srubapl,

Napisane przez srubapl
stoliki full ring

Witam, skonczyl mi sie bonus powitalny na PS czy warto przejść na jakiś innym poker room i "wyrabiac" bonus, jesli tak to jaki polecacie?

widziałem, że grasz na PokerStars. Jeśli chodzi o ilość turniejów SnG, to zapewne nie znajdziesz lepszego poker roomu z powodu ilości stolików oraz szybkości rozpoczynania turniejów.

Alternatywą może byłaby gra SnG w sieci iPoker. Tutaj proponowałbym William Hill:
William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Odpowiedz
Cytat
Wojaq
PokerStrategist

Napisane przez dohpaZ
Witam srubapl,

Napisane przez srubapl
stoliki full ring

widziałem, że grasz na PokerStars. Jeśli chodzi o ilość turniejów SnG, to zapewne nie znajdziesz lepszego poker roomu z powodu ilości stolików oraz szybkości rozpoczynania turniejów.

Alternatywą może byłaby gra SnG w sieci iPoker. Tutaj proponowałbym William Hill:
William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Przy ~2-3h dziennie nie opłaca Ci się gra na WH. SnG otwierają się całkiem dobrze tylko w godzinach szczytu i niewiele jest tam do wyboru (czyli do swobodnej gry). Tam najlepiej otwierają się 5.5$ i 11$ STT i DoNy, oczywiście tylko gdy jest duży traffic. Dodatkowo przy takiej ilości raczej za dużo bonusu nie wyrobisz, a jest tam całkiem przyjemny 1st depo, więc lepiej zostawić sobie na czarną godzinę :P

Odpowiedz
Cytat
ktosik
Oldschool Grinder

Cześć rootpl

Napisane przez rootpl

NO LIMIT BSS

NL 2 i NL 5

SH

Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

Gram min. 5 godz. dziennie, głównie nocami

Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.

100-150$

100k rąk na miesiąc minimum, do zrobienia bez problemu :)

Co do Twoich wymagań to chyba wszystkie poker roomy spełniają Twoje wymagania czyli oferują grę przy stołach SH na NL2/NL5.

Jednak mając na uwadze, że miesięcznie wyrabiasz sporą sumę rake warto byś wziął pod uwagę poker roomy na których oferujemy Rake Race wtedy miałbyś szansę na dodatkowe 100$ miesięcznie.

O wyścigach rake dla poszczególnych roomów i minimalnych wartościach rake potrzebnych do nagród możesz przeczytać TUTAJ

Dobrym wyborem mógłby być
Poker Heaven
- promocje i informacje

lub

Unibet Poker
- promocje i informacje

Dodatkowo zaleta jest taka, że na tych roomach masz stały Rakeback

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Paddre
PokerStrategist

:spade: Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
:heart: NL

:spade: Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
:heart: NL10

:spade: Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
:heart: NL SH

:spade: Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
:heart: 3-6h

:spade: Jaki jest Twój obecny bankroll?
:heart: 280$

:spade: Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
:heart: Wrócić na wyższe stawki, nauczyć się grać vs tagi [bo mnie ładnie kroją]

Ogólnie to grałem na Unibecie - ale na NL10 az roi się od graczy typu 20/18, na Everescie to samo. Za malo ludzi z którymi gra może być profitowa - nie umiem z takimi grać :( Dlatego zastanawiam się nad zmianą otoczenia :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat

[*] Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

no limit holdem

[*] Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)

NL10

[*] Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

SH

[*] Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

ok. 10h tygodniowo

[*] Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.

250-300$

[*] Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?

Jak najszybciej NL25 oraz mam w planach granie MTT

Odpowiedz
Cytat
mgrudzie
Oldschool Grinder

Napisane przez mgrudzie
chce grac nl50-200 hu ok 2hdziennie

podbijam, ma ktos jakis pomysl ?

Odpowiedz
Cytat

NL + SNG + FREEROLE

NL2 CZASAMI NL5

TYLKO FULL RING

NAJCZĘŚCIEJ 2H W TYGODNIU. WEEKEND DO 8H.

Jaki jest Twój obecny bankroll?
54$, NIEDAWNO ODROBIONY Z 32$.

NAUKA NAUKA + BUDOWANIE BANKROLLA ABY WEJŚĆ NA WYŻSZE LIMITY. CELEM JEST 1000$ I WYPŁATY POWYŻEJ TEGO CO MIESIĄC, ALE TO DOPIERO PO USTABILIZOWANIU POZIOMU ODPOWIEDNIEGO.

50$ OD POKERSTRATEGY WPŁACONE NA PP, TAM TEŻ GROMADZĘ PUNKTY, MAM TEZ KONTO NA POKERSTARS Z DAWNYCH CZASÓW NIE PODPIETE.

CHCE WPŁACIĆ OK 50 $ I WYROBIĆ BONUS. CO POLECACIE?
PS. SORKI ZA CAPSLOCKA ALE PADŁA MI KLAWIATURA W LAPKU I NIE MOGĘ WYŁĄCZYĆ.

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Napisane przez Paddre
:spade: Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

:spade: Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

:heart: Wrócić na wyższe stawki, nauczyć się grać vs tagi [bo mnie ładnie kroją]

Ogólnie to grałem na Unibecie - ale na NL10 az roi się od graczy typu 20/18, na Everescie to samo. Za malo ludzi z którymi gra może być profitowa - nie umiem z takimi grać :( Dlatego zastanawiam się nad zmianą otoczenia :f_biggrin:

Witaj

Jak przeczytałem sam początek, to chciałem polecić Ci coś z Ongame, ale końcówka posta zweryfikowała mój pogląd :) Na Ongame również znajdziesz takich graczy, więc ta sieć dla Ciebie raczej odpada. Jeśli chcesz grać z tagami, to polecam PokerStars.

Chociaż może prostsze będzie nauczenie się gry przeciwko słabym graczom - na Ongame trafiają się i 60/30 :) - od takich bardzo łatwo wyciągnąć pieniądze, niż "męczyć" się z tagami.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Napisane przez nomen82
NL + SNG + FREEROLE

NL2 CZASAMI NL5

TYLKO FULL RING

NAJCZĘŚCIEJ 2H W TYGODNIU. WEEKEND DO 8H.

Jaki jest Twój obecny bankroll?
54$, NIEDAWNO ODROBIONY Z 32$.

NAUKA NAUKA + BUDOWANIE BANKROLLA ABY WEJŚĆ NA WYŻSZE LIMITY. CELEM JEST 1000$ I WYPŁATY POWYŻEJ TEGO CO MIESIĄC, ALE TO DOPIERO PO USTABILIZOWANIU POZIOMU ODPOWIEDNIEGO.

50$ OD POKERSTRATEGY WPŁACONE NA PP, TAM TEŻ GROMADZĘ PUNKTY, MAM TEZ KONTO NA POKERSTARS Z DAWNYCH CZASÓW NIE PODPIETE.

CHCE WPŁACIĆ OK 50 $ I WYROBIĆ BONUS. CO POLECACIE?
PS. SORKI ZA CAPSLOCKA ALE PADŁA MI KLAWIATURA W LAPKU I NIE MOGĘ WYŁĄCZYĆ.

Witaj

Ja na Twoim miejscu został bym na PP. Świetny soft, masa graczy, masa SnG oraz freerolli. Z tego co napisałeś, póki co grasz raczej rekreacyjnie (2h w tyg), więc skup się bardziej na nauce.

Teraz świetnie trafiłeś, ponieważ na PP masz reload bonus 100% aż do 100 $ - przy minimalnej wpłacie właśnie 50 $ - czyli tyle, ile zamierzałeś wpłacić. Otrzymasz nie tylko bonus, ale i możliwość w zagraniu we freerollu dla depozytorów z pulą 50 000 $.

Więcej informacji znajdziesz w tym newsie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Paddre
PokerStrategist

Napisane przez Mooris

Napisane przez Paddre

Witaj

Jak przeczytałem sam początek, to chciałem polecić Ci coś z Ongame, ale końcówka posta zweryfikowała mój pogląd :) Na Ongame również znajdziesz takich graczy, więc ta sieć dla Ciebie raczej odpada. Jeśli chcesz grać z tagami, to polecam PokerStars.

Chociaż może prostsze będzie nauczenie się gry przeciwko słabym graczom - na Ongame trafiają się i 60/30 :) - od takich bardzo łatwo wyciągnąć pieniądze, niż "męczyć" się z tagami.

Pozdrawiam

Jak bym chciał grać z tagami to bym został na Unibecie/Everescie ;) Również rozważałem P*, ale jednak zdecydowałem się na Betfair (przed odpowiedzią w tym temacie :) ) ale mimo wszystko dziekuję za odpowiedź :)

Odpowiedz
Cytat
pabloe65
PokerStrategist

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz NL FR mtt
Na jakim limicie grasz? nl 5
Ile czasu poświęcasz na grę?15-20 h tyg
Jaki jest Twój obecny bankroll? 120 $$
Chce sie rozwijac pokerowo tzn zdobywac jak największa wiedze potrzebna do wygrywania ze słabszymi graczami i do pokonywania kolejnych limitów nie utknąc na za dlugo na danym limicie.zagrac kilka turniejów w weekend bo mam duzo czasu na gre :)

Odpowiedz
Cytat