Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia

@nuktap Twoim kryteriom odpowiada tylko: PokerStars - promocje i informacje - VIP System - bonus od pierwszej wpłaty Tylko tam znajdziesz sng fifty 50. Pozdrawiam

A ewentualnie room z DONami, z trafficiem pozwalającym w miarę szybko otworzyć 9 stołów?

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

Napisane przez nuktap
A ewentualnie room z DONami, z trafficiem pozwalającym w miarę szybko otworzyć 9 stołów?

Jedyna sieć/room który nadaje się do grania donów, to moim zdaniem iPoker.
Jednak tam musiałbyś łączyć 10$ i 20$, 10-cio osobowe dony z 6-cio osobowymi.
Inaczej traffic byłby zbyt mały.

Polecam więc:

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System
- bonus od pierwszej wpłaty

Odpowiedz
Cytat
hakunamatata1
Oldschool Grinder

Napisane przez Refic
@hakunamatata

Spoiler

Napisane przez hakunamatata1
Watek w sam raz dla mnie! Od paru dni zastanawiam sie gdzie ulokowac pieniadze zalozylem 2 watki:Nl2 Wady i zalety , ale malo sie z nich dowiedzialem i mam nadzieje ze mi pomozecie :)

1.Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
No-Limit Hold'em
2.Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
Planuje grać Nl2 strategia BSS
3.Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
Są to stoliki Full ring lecz wiem ze bardziej przyszlowsciowe sa short handed wiec gdy bedzie potrzeba sprobuje sie przerzucic :)
4.Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
W tygodniu bede gral na pewno mniej niz w weekendy ale mysle ze okolo 10-13h powinienem grac:)
5.Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
Mam zamiar wplacic okolo 80$-90$
6. Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Moje cele to na pewno duzo nauki.Planuje rozpisac sobie harmonogram i dzialac wedlug niego aby byc systematycznym i przechodzic na wyzsze limity z sukcesami:)

Witam,
tak naprawdę sporo roomów odpowiada twoim wymaganiom, jednak prześledziłem wątki do których podałeś linki i odrzuciłem te które z jakichś powodów Ci nie pasują.
Z tego wszystkiego wyszło mi w tym momencie to:

888poker
- promocje i informacje
- VIP System

Jest tam dobry traffic dla Ciebie, jednak słaby rakeback, ale na to ciężko poradzić na tak niskim limicie wszędzie oferty rakebackowe będą marne.
Gdy twój roll trochę wzrośnie, mógłbyś spróbować przejść na:
Unibet Poker
- promocje i informacje
lub
Poker Heaven
- promocje i informacje

Unibet, tam gry są w € i najniższym limitem jest NL4, jednak poziom jest dość niski i jest stały rakeback wynoszący 30%.

PokerHeaven podobnie jw. z tym że rakeback jest wypłacany, jeśli w miesiącu wygenerujesz 100€ rake'u.

Mam nadzieję, że trochę pomogłem ;)
Pozdrawiam

Bardzo dziekuje za pomoc wlasnie na to czekalem! A po jakim czasie i z jakim rollem radzisz zmienic room?

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Witaj

Rozumiem, że zdecydowałeś się na 888poker, a pytasz, kiedy przejść na inny? Bardzo możliwe, że zadomowisz się na 888poker i nie będziesz chciał szukać alternatyw. Jeśli jednak, to polecam szukać czegoś w momencie, kiedy dojdziesz co najmniej do NL10 - dlaczego? Z prostego powodu - wtedy łatwiej będzie Ci wyrobić bonus od pierwszej wpłaty na nowym roomie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
loosekiddie
PokerStrategist

To i ja zobaczę co mi doradzicie ;) Gram NL20/25 SH, roll trochę ponad 0.5k USD i preferuję rommy w tej walucie. Cel to wspinaczka po limitach i budowanie rolla. Gram 4 stoły, liczę na soft lepszy niz na Everescie. Przede wszystkim oczekuje niezłego trafficu i oczywiście fishy od rana, zeby między 8 a 10 można bylo spokojnie zacząć pierwszą sesję. Do końca miesiąca mam zamiar grac około 25h/tydzień. Potem ok. 11h/tydzień, w dni robocze głównie po południu. Mile widziane jakieś dodatki typu RB czy osiągalne na moim limicie rake race, ale głównie zależy mi na grze pod winrate z fishami.

Odpowiedz
Cytat
vured
PokerStrategist

odmiana: no limit holdem, okazjonalnie mtt
limit: nl2/nl4 sh
czas: 10-15h tygodniowo
roll: ~60$
cel: budowa rolla :D

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

@micuu

Spoiler

Napisane przez micuu
1,2,3 NL50 SH
4. ~2h dziennie
5. ~2k euro
6. Nauka i budowanie rolla na nl100.

Gram obecnie na PH, gdzie na nl50 trzeba się kisić z 10 tymi samymi regami. Nie są to bogowie pokera, ale życia nie ułatwiają. Stołów też nie ma dużo (koło 5 grywalnych) więc z konieczności mixuje nl30. Planuję w ferie przenieść się na 888, ale może macie jakieś inne ciekawe propozycje :) (albo jakieś info nt poziomu na nl50 na 888)

Pozdrawiam

Witam,

mogę Ci polecić następujące roomy:

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Unibet Poker
- promocje i informacje

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Na każdym z tych roomów, NL50 jest bardzo dobrze grywalne, mam tu na myśli poziom, jest on wszędzie stosunkowo niski.
Na Unibecie masz dodatkowo stały 30% rakeback, na pozostałych roomach są systemy Vip, o których możesz poczytać wchodząc w poszczególne tematy, do których są tam linki.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dzikijoe69
PokerStrategist

Czessc szukam roomu z duza iloscia fishy , stalym rakebackiem i dobrym softem nl20-30sh 6-8 stolow , 50 k rozdan miesiecznie

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Napisane przez dzikijoe69
Czessc szukam roomu z duza iloscia fishy , stalym rakebackiem i dobrym softem nl20-30sh 6-8 stolow , 50 k rozdan miesiecznie

Ja bym Ci tutaj polecił coś z sieci Ongame.

Grałem tam niedawno i na pewno znajdziesz sporo dobrych stołów do gry.
Do tego bonus od pierwszej wpłąty 100% do 1000$.
Wielu ludzi narzeka na soft, ale mi grało się całkiem dobrze. To po prostu kwestia gustu i musisz sprawdzić sam.

Płaskiego rakebacku jako takiego nie ma, bo system opiera się na wymianie punktów na kasę, ale największym plusem jest poziom graczy, który jest naprawdę WYRAŹNIE słabszy niż na wielu innych roomach. To potrafi zrekompensować rakeback z nawiązką :)

Tutaj masz wszelkie informacje:

bwin
- promocje i informacje
- VIP System
- OnGame Points Race po 50 000 $

Odpowiedz
Cytat
marinero36
Elite Grinder

Nie dość, że czekam 3 dni, to jeszcze mnie pomineliście :fdrink

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

marinero36, nikt nie został pominięty, cierpliwości, każdy otrzyma odpowiedź :).
Jeśli chodzi o Twoją odmianę, czyli FR i granie NL100 z intencją wejścia na NL200 w najbliższym czasie to chyba jedynym rozsądnym rozwiązaniem będzie PokerStars. Wiele osób Twierdzi, że im wyżej tym gorzej z trafficiem na stołach FR, na PokerStars jest on prawdopodobnie największy.

Więcej informacji:
PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Ewentualnie alternatywą może być PartyPoker, ale tutaj traffic jest już mniejszy:

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder
Spoiler

Napisane przez pipinkayy
:diamond: Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
SnG 10 osobowe, choc mam zamiar zaczac grac 30 lub 50. Raz na jakis czas MTT
:diamond: Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
SnG 1-3$ MTT 1-2$
:diamond: Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
Full ring
:diamond: Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
Gram okolo 10h tygodniowo
:diamond: Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
70$
:diamond: Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Przede wszystkim mam zamiar porzadnie przylozyc sie do nauki i powoli zaczac budowac bankroll

Witam pipinkayy,

w twoim przypadku jest tylko jedno rozsądne wyjście:
PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Tylko tam znajdziesz odpowiedni traffic dla twoich gier.
W przyszłości masz zamiar grać 30 osobowe i 50-cio, uwierz mi, że tylko na PokerStars istnieje traffic dla takich gier, na mniejszych roomach po prostu się one nie odpalają.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
marinero36
Elite Grinder
Spoiler

Napisane przez imgoingtomirage
marinero36, nikt nie został pominięty, cierpliwości, każdy otrzyma odpowiedź :).
Jeśli chodzi o Twoją odmianę, czyli FR i granie NL100 z intencją wejścia na NL200 w najbliższym czasie to chyba jedynym rozsądnym rozwiązaniem będzie PokerStars. Wiele osób Twierdzi, że im wyżej tym gorzej z trafficiem na stołach FR, na PokerStars jest on prawdopodobnie największy.

Więcej informacji:
PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Ewentualnie alternatywą może być PartyPoker, ale tutaj traffic jest już mniejszy:

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Pozdrawiam.

A ipoker? WH/Titan? Jak tam sprawa wygląda?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Proszę bardzo, dane sprzed chwili z iPoker (Titan Poker) jeśli chodzi o traffic: 5 stolików NL100 FR ($, €, £), natomiast NL200 jakieś 4 stoliki (a można powiedzieć, że są to raczej godziny "szczytu" nie licząc weekendów). Także jeśli grywasz 6 stolików max to może się to udać, jeśli więcej to musiałbyś miksować limity (na NL50 jest tych stolików około 16 full).

O Titan Poker oraz William Hill możesz poczytać tutaj:

Titan Poker
- promocje i informacje
- VIP System

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Piotrek9456
Poker Player

1. Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

Hold'em no limit i MTT

2. Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)

NL5/NL10 mss, MTT z maks wpisowym 3.30

3. Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

Full ring

4. Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

14 godzin w tygodniu

5. Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.

Waha się między 150/200$ cały czas.

Hmm, głównie mój plan polegałby na tym, że grałbym cash w tygodniu a w weekendy odpalałbym sesję MTT. Zależy mi na tym, aby poziom graczy był niski na stawkach NL5/NL10 i NL25 i żeby w sumie łatwo grało się turnieje, bo zależy mi na zwycięstwie w takowym.Obecnie gram na Pokerstars, ale może spróbuję czegoś innego i chętnie podpiąłbym konto pod Pokerstrategy. Więc czy coś pod tymi względami jest lepsze od Pokerstars? Chciałbym też podpiąć konto pod pokerstrategy i postarać się o srebro/złoto.

Myślałem nad bwin, co sądzicie?

Odpowiedz
Cytat
GramNaTilcie
PokerStrategist

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

FL, NL

Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)

NL5

Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

FR

Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

5h/day

Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.

50$

Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?

Ugrać 1000$

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez Piotrek9456
1. Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

Hold'em no limit i MTT

2. Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)

NL5/NL10 mss, MTT z maks wpisowym 3.30

3. Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

Full ring

4. Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

14 godzin w tygodniu

5. Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.

Waha się między 150/200$ cały czas.

Hmm, głównie mój plan polegałby na tym, że grałbym cash w tygodniu a w weekendy odpalałbym sesję MTT. Zależy mi na tym, aby poziom graczy był niski na stawkach NL5/NL10 i NL25 i żeby w sumie łatwo grało się turnieje, bo zależy mi na zwycięstwie w takowym.Obecnie gram na Pokerstars, ale może spróbuję czegoś innego i chętnie podpiąłbym konto pod Pokerstrategy. Więc czy coś pod tymi względami jest lepsze od Pokerstars? Chciałbym też podpiąć konto pod pokerstrategy i postarać się o srebro/złoto.

Myślałem nad bwin, co sądzicie?

bwin jest bardzo dobrym pomysłem. Bardzo dużo fishy, którzy siadają do stolików, a tak na prawdę znają się tylko na bukmacherce ;) Problemem może być ich system essence, który jednak daje mały zwrot % rakebacku dobrym graczom. Jeśli zdecydujesz się na ten room, to pamiętaj, aby przed ściągnięciem softu z naszego linku wyczyścić cookies, co by podpisanie konta udało się w pełni.
Poker Heaven to też świetna propozycja. Może soft nieco gorszy, ale mają dobry rakeback (trzeba miesięcznie wyrobić 100€ rake'u) na poziomie 30%. Stoliki 5max. Weź ten room również pod uwagę!

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Napisane przez GramNaTilcie
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

FL, NL

Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)

NL5

Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

FR

Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

5h/day

Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.

50$

Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?

Ugrać 1000$

Ja tutaj bym poszedł chyba w PartyPoker.

Ruch jest więcej niż przyzwoity na tym limicie, poziom na pewno nie jest specjalnie wyższy niż na innych pokerroomach, a do tego PartyPoker pobiera chyba najniższy rake na NL5 ze wszystkich roomów.
Do tego bonusik 100% do 500$ od pierwszej wpłaty.

Tutaj więcej info:

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Odpowiedz
Cytat
vured
PokerStrategist

Napisane przez vured
odmiana: no limit holdem, okazjonalnie mtt
limit: nl2/nl4 sh
czas: 10-15h tygodniowo
roll: ~60$
cel: budowa rolla :D

nie chce niepotrzebnie spamowac, ale ja i jeszcze dwoch kolegow zostalismy pominieci ;p

Odpowiedz
Cytat

hej, mam pytanie odnosnie PokerParty jest mozliwos ustawienia zeby wykrywal mi karty zmakowane przez innych graczy ? bo chcialbym wiedziec z czym grali itp , to samo z ALLIN wogole nie moge zobaczyc na jakie karty gram :/ w replayerze to samo widac tylko moje karty jak zwyciezam a dochodzi do showdownu ? gdzie tego szukac przepatrzylem cale ustawienia i nie znalazlem tego ;/

Odpowiedz
Cytat