1. Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
Hold'em no limit i MTT
2. Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
NL5/NL10 mss, MTT z maks wpisowym 3.30
3. Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
Full ring
4. Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
14 godzin w tygodniu
5. Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
Waha się między 150/200$ cały czas.
6. Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Hmm, głównie mój plan polegałby na tym, że grałbym cash w tygodniu a w weekendy odpalałbym sesję MTT. Zależy mi na tym, aby poziom graczy był niski na stawkach NL5/NL10 i NL25 i żeby w sumie łatwo grało się turnieje, bo zależy mi na zwycięstwie w takowym.Obecnie gram na Pokerstars, ale może spróbuję czegoś innego i chętnie podpiąłbym konto pod Pokerstrategy. Więc czy coś pod tymi względami jest lepsze od Pokerstars? Chciałbym też podpiąć konto pod pokerstrategy i postarać się o srebro/złoto.
Myślałem nad bwin, co sądzicie?