Dzięki dlrzz za odpowiedź. A może podpowiesz w takim razie, który z tych trzech roomów (Party Poker, Poker770, PokerStars) będzie dla mnie najlepszy. Z góry dzięki za pomoc
Na tych limitach stawiałbym na duży traffic, dobry soft, możliwość otwarcia kilku stołów na raz i możliwy dobry table selection, więc dla mnie najlepszym wyborem jest PokerStars. Jeśli jesteś już doświadczonym graczem, warto spróbować powoli dodawać kolejne stoły FR.
Pozdrawiam
Napisane przez dlrzz
@emdzej1Spoiler
Napisane przez emdzej1
NL10-25 SH
CZAS : różnie 7-15h w tygodniu, 6-8 stołów
BANKROLL : ~600$
Wyrobiłem wszelkie bonusy na PP i chce się przenieść na room z najbardziej korzystnym rakebackiem ( trafic, ilość fishy też ważne ) może być z bonusu first depo, lub czysty rb. Mile widziane także NL20.Witam,
Warto z takim bankrollem zastanowić się nad Unibet Poker:
Unibet Poker
- promocje i informacje
- bonus od pierwszej wpłatyOtrzymujesz bonus od pierwszej wpłaty równy 1000 euro, co razem z 30 % flat rb, pozwala Ci na otrzymywanie 50 % rb przez dwa miesiące wyrabiania bonusu.
Pozdrawiam
Dzięki, wygląda nieźle. A jestes w stanie podać ile wynosi sredni rake/100h na NL10 i NL20 SH na Unibecie ? Kiedyś była taka tabela ale nie moge jej znaleźć.
I dla spokoju ducha zapytam jeszcze o jakąś alternatywe ( inny pokerroom) .
Witam , obecnie gram na gwiazdkach , ale chce rozpoczac gre na drugim sofcie.
Gram tu głownie SnG micro , lecz chce w niedalekiej przyszlosci zacząć grać MTT , co jest dosc trudno na P* , dlatego szukam pomocy w tym temacie. Zatem szukajac drugiego , alternatywnego poker roomu , (wedlug 1 postu) bede szukał;
-No limit Holdem (MTT)
-1-6 $
-full ring
-grając sng (45 man) dziennie gram 40-50 sitków. Grając (90 man) jakies 10 - 20 dziennie. Około 4-5 dni w tygodiu.
-Bankroll narazie jest niski (60$) ale w maire szybko rosnie .
-Nie mam podpietego konta PS.
-Jesli chodzi o SNG to przejscie na 180 4,5 . Jesli chodzi o MTT to szybkie ich ogarnięcie i polowanie na jakis strzał .
Prosze o pomoc
Spoiler
Napisane przez emdzej1
Napisane przez dlrzz
@emdzej1Napisane przez emdzej1
NL10-25 SH
CZAS : różnie 7-15h w tygodniu, 6-8 stołów
BANKROLL : ~600$
Wyrobiłem wszelkie bonusy na PP i chce się przenieść na room z najbardziej korzystnym rakebackiem ( trafic, ilość fishy też ważne ) może być z bonusu first depo, lub czysty rb. Mile widziane także NL20.Witam,
Warto z takim bankrollem zastanowić się nad Unibet Poker:
Unibet Poker
- promocje i informacje
- bonus od pierwszej wpłatyOtrzymujesz bonus od pierwszej wpłaty równy 1000 euro, co razem z 30 % flat rb, pozwala Ci na otrzymywanie 50 % rb przez dwa miesiące wyrabiania bonusu.
Pozdrawiam
Dzięki, wygląda nieźle. A jestes w stanie podać ile wynosi sredni rake/100h na NL10 i NL20 SH na Unibecie ? Kiedyś była taka tabela ale nie moge jej znaleźć.
I dla spokoju ducha zapytam jeszcze o jakąś alternatywe ( inny pokerroom) .
Według informacji na stronie Unibet Poker:
For tables with 3-10 players and stakes above 0.05/0.10, the House takes 5% of the pot up to a maximum of €3 or $3 – depending on the table currency. For heads up tables with stakes above 0.05/0.10, the House takes a maximum of 5% up to €1/$USD.
Powyżej NL10 rake wynosi 5%, czyli jest to dość normalna wartość, z czego będziesz otrzymywał w ciągu dwóch miesięcy połowę tego, a później 30%, co nie wygląda tak źle. Informacji o rake/100 niestety nie znalazłem.
Jeśli chciałbyś sprawdzić alternatywny room, warto rozważyć 24hPoker - jest to głównie room cashowy i nasi użytkownicy twierdzą, że posiada bardzo dużo słabych graczy. Otrzymasz tam także 30% rb oraz First Deposit Bonus 100% aż do 1000 €:
24hPoker
- promocje i informacje
- VIP System
- bonus od pierwszej wpłaty
- rake race po 8000 €
Dodatkowo możesz także zarobić na rake race:
https://polska.pokerstrategy.com/news/pokerstrategy/59917/
Pozdrawiam
Spoiler
Napisane przez Fiszu10
Witam , obecnie gram na gwiazdkach , ale chce rozpoczac gre na drugim sofcie.
Gram tu głownie SnG micro , lecz chce w niedalekiej przyszlosci zacząć grać MTT , co jest dosc trudno na P* , dlatego szukam pomocy w tym temacie. Zatem szukajac drugiego , alternatywnego poker roomu , (wedlug 1 postu) bede szukał;-No limit Holdem (MTT)
-1-6 $
-full ring
-grając sng (45 man) dziennie gram 40-50 sitków. Grając (90 man) jakies 10 - 20 dziennie. Około 4-5 dni w tygodiu.
-Bankroll narazie jest niski (60$) ale w maire szybko rosnie .
-Nie mam podpietego konta PS.
-Jesli chodzi o SNG to przejscie na 180 4,5 . Jesli chodzi o MTT to szybkie ich ogarnięcie i polowanie na jakis strzał .Prosze o pomoc
![]()
Witam,
Na micro SnG pozostałbym na PokerStars. Posiadasz tam bardzo duży traffic, łatwą możliwość multitablingu, gry otwierające się w każdej porze dnia i nocy oraz niski rake. Na Twoim miejscu zwiększyłbym bankroll i wtedy myślał nad przejściem na inny poker room.
Pozdrawiam
szukam 2 -3 roomów do nl holdem mtt 1-6$, tak zeby mozna bylo odpalic podczas sesji 10-14 stołów, odpada P*za duzy traffic
Szukam turków full ring jak i sh turbo i non turbo
dziennie gam 6-7h
roll przeznaczony na mtt to 1000$
do tej pory grałem i gram sng 6max 7$ non turbo na p*
co polecacie?? z góry dzieki
Witaj,
damianjermacz
Spoiler
Napisane przez damianjermacz
szukam 2 -3 roomów do nl holdem mtt 1-6$, tak zeby mozna bylo odpalic podczas sesji 10-14 stołów, odpada P*za duzy traffic
Szukam turków full ring jak i sh turbo i non turbo
dziennie gam 6-7h
roll przeznaczony na mtt to 1000$
do tej pory grałem i gram sng 6max 7$ non turbo na p*co polecacie?? z góry dzieki
Chyba najlepiej sprawdziłoby się u Ciebie połączenie PartyPoker i 888:
PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club
888poker
- promocje i informacje
- VIP System
W turniejach z takim wpisowym poziom będzie raczej nizutki, a połączenie tych 2 roomów powinno dać Ci swobodę w wyborze turniejów. Pamiętaj tylko, że na 888 maksymalna ilość stolików odpalona w tym samym czasie to 8.
Pozdrawiam
ok,wielkie dzieki
jeszcze jedno pytanie czy przelew w złotówkach zostanie przewalutowany przez platformy party poker, poker888 i bossmedii czy musze zrobic przelew w $$$ ?
Napisane przez damianjermacz
ok,wielkie dzieki
jeszcze jedno pytanie czy przelew w złotówkach zostanie przewalutowany przez platformy party poker, poker888 i bossmedii czy musze zrobic przelew w $$$ ?
Zostanie samoczynnie przewalutowany.
Napisane przez AdisJuve
@Eros91Spoiler
Napisane przez Eros91
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
fixed limit i raz na jakiś czas mtt dla rozrywkiNa jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
0.10/0.20 zaczynam NL i mtt z niskim wpisowymCzy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
full ringIle czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
3-4 dni w tygodniu, po parę godzinJaki jest Twój obecny bankroll?
56$Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
party pokerJakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
zwielokrotnić bankroll, wspinać się po limitachNie bardzo rozumiem co w końcu grasz, gdyż raz mówisz o FL, a raz o NL. Jednakże domyślam się, że w drugim pytaniu pojawił się mały błąd, gdyż Twój bankroll nie pozwala na granie tak wysokich stawek NL.
Chciałbym zaproponować Ci platformę, gdzie znajdziesz świetną ofertę MTT oraz bardzo słabych graczy stolikowych.
888poker
- promocje i informacje
- VIP System
- bonus od pierwszej wpłatyPowodzenia przy stolikach!
Pozdrawiam.
Na jakich innych roomach jest dużo stołów cash FL FR na micro stawkach ? Na PP ani 888 szału nie ma, praktycznie same 6 osobowe.
Więc z tego wszystkiego gram na PS, ale nie mam podpiętego konta.
Nie będę się rozpisywał, bo szukam roomu w ramach jednej konkretnej sieci, a mianowicie ipoker. Gram mtt i szukam roomu, który najlepiej spełni moje oczekiwania (kolejność wg priorytetu od najważniejszych):
-rb i promocje skierowane dla graczy mtt (mam na myśli takie dla graczy mid-high, nie interesują mnie jakieś freerolle na 1000 osób o piłkę z autografem)
-najniższe (żadne?) prowizje/przewalutowania itp przy wpłatach/wypłatach na mb w $ oraz ich szybkość
-kontakt z supportem
-mile widziany dostęp do satelit do turków live niedostępnych w pozostałych roomach sieci (jak np MPS na 770)
kiedyś zdecydowanie najlepiej z mojego punktu widzenia wyglądał pod tym względem room chilipoker, ale przestał istnieć, a room który go przejął (poker770) niestety pod względem organizacji jest na poziomie roomu krzaku...
e: może nie jestem aż tak początkujący, ale mimo wszystko liczę na jakąś podpowiedź kogoś z doświadczeniem na wielu roomach tej sieci
Szukam roomu gdzie mogę pograć hs od limitu nl25 najlepiej gdyby była dostępna gra w euro , funtach ( nie interesuje mnie wh)
Spoiler
Napisane przez HTAndrzej5
Nie będę się rozpisywał, bo szukam roomu w ramach jednej konkretnej sieci, a mianowicie ipoker. Gram mtt i szukam roomu, który najlepiej spełni moje oczekiwania (kolejność wg priorytetu od najważniejszych):
-rb i promocje skierowane dla graczy mtt (mam na myśli takie dla graczy mid-high, nie interesują mnie jakieś freerolle na 1000 osób o piłkę z autografem)
-najniższe (żadne?) prowizje/przewalutowania itp przy wpłatach/wypłatach na mb w $ oraz ich szybkość
-kontakt z supportem
-mile widziany dostęp do satelit do turków live niedostępnych w pozostałych roomach sieci (jak np MPS na 770)kiedyś zdecydowanie najlepiej z mojego punktu widzenia wyglądał pod tym względem room chilipoker, ale przestał istnieć, a room który go przejął (poker770) niestety pod względem organizacji jest na poziomie roomu krzaku...
e: może nie jestem aż tak początkujący, ale mimo wszystko liczę na jakąś podpowiedź kogoś z doświadczeniem na wielu roomach tej sieci
![]()
Witam,
Rakeback praktycznie na każdym roomie z sieci iPoker jest taki sam, znajdziesz jedynie kosmetyczne zmiany. Promocje: to zależy. Raz będzie promocja na roomie dla MTT, by później skupili się jedynie na cash i SnG. Przykładowo:
WSOP Warrior Master League z pulą 100 000 $
=== Titan Poker WSOP Warrior League 2012 ===
Jednak jest bardzo mało promocji na iPoker, dotyczących samego MTT.
Przewalutowań - brak, jeśli założysz konto w dolarach.
Szybkość wypłat - na Poker770 zdarzają się przypadki, że gracze muszą długo czekać. Jednak nie dotyczy to wszystkich. Także Poker770 jest jedyną w tym momencie platformą, która ma powiązania z live turniejami innymi niż WSOP. Jest to prawdopodobnie spowodowane tym, że roomy z sieci iPoker zajmują się także bukmacherką oraz kasynami, więc nie będą wydawać pieniędzy na turnieje na żywo.
Kontakt z supportem jest bardzo dobry na Titan Poker. Jeśli jesteś w stanie zrezygnować z MPS, to chyba tam powinieneś właśnie wpłacić swoje pieniądze:
Titan Poker
- promocje i informacje
- VIP System
Pozdrawiam
Napisane przez Mika46
Szukam roomu gdzie mogę pograć hs od limitu nl25 najlepiej gdyby była dostępna gra w euro , funtach ( nie interesuje mnie wh)
Witam,
Mógłbyś wytłumaczyć, jakie gry rozumiesz jako "hs"?
Pozdrawiam
iPoker ma podobny rozkład rake na każdej platformie i nie wiem, z jakiego powodu nie chcesz grać na William Hill - ponieważ należy do tej sieci czy masz już tam konto / chcesz otrzymać bonus od pierwszej wpłaty.
Możesz pomyśleć o sieci Ongame, na przykład Europoker:
EuroPoker
- promocje i informacje
- VIP System
- OnGame Points Race po 50 000 $
W tym momencie jest otwartych 7 stołów NL20 i 5 stołów NL30 na tej platformie.
Pozdrawiam
Witam.
Poszukuję roomu idealnego pod moją gra:
- no-limit
- nl2
- gram ok. 2h dziennie
- ok.50 $
- partypoker
- cele na najbliższe miesiące to wbić się an nl4
Napisane przez Mika46
To może Paddy Power?
- Bonus 200% do 2k$
- 4 SP za 1$ rake
- 90 dni na wyrobienie bonusa( na Titanie 30 dni, 770 45 dni)
Napisane przez dlrzz
iPoker ma podobny rozkład rake na każdej platformie i nie wiem, z jakiego powodu nie chcesz grać na William Hill - ponieważ należy do tej sieci czy masz już tam konto / chcesz otrzymać bonus od pierwszej wpłaty.Możesz pomyśleć o sieci Ongame, na przykład Europoker:
EuroPoker
- promocje i informacje
- VIP System
- OnGame Points Race po 50 000 $W tym momencie jest otwartych 7 stołów NL20 i 5 stołów NL30 na tej platformie.
Pozdrawiam
Tak mam konto na wh przypisane do ps to właśnie tam zaczynałam swoją przygodę z pokerem grałam właśnie gry heads up.
Nie ukrywam przydał by się first depo więc dzięki