Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? hyper turbo sng 1$ na pp
Na jakim limicie grasz? 1$
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up? full ring
Ile czasu poświęcasz na grę? 30-40 turków dziennie miedzy 10 a 24-1
Jaki jest Twój obecny bankroll? wplaciłem 10$ mam 80$
Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com PartyPoker i titan
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?

wskoczenie na 6$ sng (moze dony), pierwsza wypłata po dobiciu do 500$, podszkolenie sie w MTT, dalsze skzolenie sng, okielznanie sng wizarda pt3 i 4 i zapewne jeszcze kilku przydatnych programów ktorych jeszcze nie znam.

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

@mchzstyle

Spoiler

Napisane przez mchzstyle
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
:club: NL5/NL10
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
:club:SH
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
:club:~17-20k rak w tygodniu
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
:club:~20bi na NL10
Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
:club:starsy,William Hill, 888poker, bwin
:club: zalezy mi na roomie z flat rb, waluta obojetna, rb ma mi pomoc zbudowac rolla na nl25, multitabluje 12-20 stolow. Poker heaven odpada.

Witam,

Warto zastanowić się nad 24hPoker:

24hPoker
- promocje i informacje
- VIP System
- bonus od pierwszej wpłaty
- rake race po 8000 €

Otrzymasz tam 30% rakebacku + bonus od pierwszej wpłaty równy dodatkowym 20%.

Ewentualnie możesz poczekać na rozwój sytuacji z Cake Poker. W tym momencie gracze otrzymują tam 36% rakebacku, ale sytuacja z HUDem nie jest jeszcze do końca jasna. Room zostaje zakupiony przez nową sieć:

Cake Poker
- promocje i informacje
- VIP Club
- Cotygodniowe wyścigi rake na Cake
- Cotygodniowy rake race na Cake

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

@szavic

Spoiler

Napisane przez szavic
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? hyper turbo sng 1$ na pp
Na jakim limicie grasz? 1$
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up? full ring
Ile czasu poświęcasz na grę? 30-40 turków dziennie miedzy 10 a 24-1
Jaki jest Twój obecny bankroll? wplaciłem 10$ mam 80$
Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com PartyPoker i titan

wskoczenie na 6$ sng (moze dony), pierwsza wypłata po dobiciu do 500$, podszkolenie sie w MTT, dalsze skzolenie sng, okielznanie sng wizarda pt3 i 4 i zapewne jeszcze kilku przydatnych programów ktorych jeszcze nie znam.

Witam,

Warto na początku zdecydować się na rozgrywaną odmianę. Tylko wtedy będziemy mogli pomóc najlepiej jak umiemy. Gry HT są jednak bardzo mocno swingowe i posiadają niski ROI. Może warto na początek rozgrywać turnieje turbo na PokerStars?

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
mchzstyle
PokerStrategist

Napisane przez dlrzz
@mchzstyle

Spoiler

Napisane przez mchzstyle
:club: NL5/NL10
:club:SH
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
:club:~17-20k rak w tygodniu
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
:club:~20bi na NL10
Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
:club:starsy,William Hill, 888poker, bwin
:club: zalezy mi na roomie z flat rb, waluta obojetna, rb ma mi pomoc zbudowac rolla na nl25, multitabluje 12-20 stolow. Poker heaven odpada.

Witam,

Warto zastanowić się nad 24hPoker:

24hPoker
- promocje i informacje
- VIP System
- rake race po 8000 €

Otrzymasz tam 30% rakebacku + bonus od pierwszej wpłaty równy dodatkowym 20%.

Ewentualnie możesz poczekać na rozwój sytuacji z Cake Poker. W tym momencie gracze otrzymują tam 36% rakebacku, ale sytuacja z HUDem nie jest jeszcze do końca jasna. Room zostaje zakupiony przez nową sieć:

Cake Poker
- promocje i informacje
- VIP Club
- Cotygodniowe wyścigi rake na Cake
- Cotygodniowy rake race na Cake

Pozdrawiam

a jak sie ma do tego unibet, warto?

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

Na Unibet Poker wykasowano waiting listy i wprowadzono wiele stołów anonimowych. Jeśli to Ci nie przeszkadza, przejrzyj tę ofertę:

Unibet Poker
- promocje i informacje

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

fixed limit i raz na jakiś czas mtt dla rozrywki

Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
0.10/0.20 zaczynam NL i mtt z niskim wpisowym

full ring

3-4 dni w tygodniu, po parę godzin

Jaki jest Twój obecny bankroll?
56$

party poker

zwielokrotnić bankroll, wspinać się po limitach

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve
PokerStrategist

@Eros91

Spoiler

Napisane przez Eros91
fixed limit i raz na jakiś czas mtt dla rozrywki

0.10/0.20 zaczynam NL i mtt z niskim wpisowym

full ring

56$

party poker

zwielokrotnić bankroll, wspinać się po limitach

Nie bardzo rozumiem co w końcu grasz, gdyż raz mówisz o FL, a raz o NL. Jednakże domyślam się, że w drugim pytaniu pojawił się mały błąd, gdyż Twój bankroll nie pozwala na granie tak wysokich stawek NL.

Chciałbym zaproponować Ci platformę, gdzie znajdziesz świetną ofertę MTT oraz bardzo słabych graczy stolikowych.

888poker
- promocje i informacje
- VIP System

Powodzenia przy stolikach!

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Tak chodziło mi o FL, ciężko idzie mi w NL. Dobrze się zastanowiłem, przeczytałem pare blogów i artów i wygląda na to że FL jest dla mnie najlepszy :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat

Cześć. Chciałem się z tego typu akcjami wstrzymać aż do przejścia na NL25, ale po namowie znajomego coacha postanowiłem już teraz znaleźć sobie jakiś room, na którym będę grał przede wszystkim w celu uwolnienia First Depo. Planuję tam zacząć grać w ciągu tygodnia-dwóch. Parę istotnych rzeczy:

• Gram NL10 SH.
  • Eksperymentuję z ilością stolików, moją dolną granicą jest 6, a górną 12.
  • Na samą grę (nie licząc nauki) poświęcam różnie - czasami godzinę, czasami 5 godzin dziennie. Średnio wychodzi mi pewnie ok. 20 godzin w tygodniu.
  • Ważne jest, że najczęściej nie gram wieczorami, zwykle jest to w godzinach od 8 do 17 - nie na każdym roomie w tych porach jest dostateczna ilość graczy.
  • Obecnie gram zoom lub zwykłe stoliki na PokerStars i to konto mam podpięte pod PokerStrategy. Nie mam żadnego innego konta pokerowego.
  • Moim celem na najbliższe miesiące jest zbudowanie sobie bankrolla pozwalającego mi na szybsze wspinanie się po limitach. Stąd pomysł, żeby uwalniać bonusy First Depo na różnych platformach, które pozwolą mi szybciej wygrywać żywą gotówkę.
  • W związku z moim powyższym celem, najbardziej istotna będzie dla mnie stopa zwrotu i szybkość uwolnienia bonusu w stylu First Depo.
  • Mój obecny bankroll waha się w okolicach 400$, ale mogę wpłacić więcej tylko dlatego, żeby "aktywować" bonus, a potem zwrócić sobie pieniążki przez MB na konto. Dlatego przyda mi się również informacja jak szybko będę mógł zrobić wypłatę części środków bez utraty możliwości uwalniania bonusu.
  • Moim dodatkowym celem jest awansowanie na tak wysokie stawki, bym we wrześniu był w stanie wyrobić Diamentowy status i zakwalifikować się na zlot w Berlinie ;)

Chciałbym również wiedzieć mniej-więcej jak szybko uwalnia się takie bonusy na danej platformie. Jeśli komuś się będzie chciało, może mi opisać to w dłuższej perspektywie, np. podać mi platformę, na której bonus idzie najszybciej i na tę platformę wszedłbym w pierwszej kolejności. NL10 to nie jest zbyt dobry limit do uwolnienia np. 500$ bonusu i podejrzewam, że mi troszkę na to zejdzie? Na NL20 czy NL25 poszłoby już szybciej, toteż mniej mi będzie zależeć na w/w szybkości.

Jak widzicie, przykładam do tej decyzji dosyć dużą wagę, dlatego mam nadzieję uzyskać od Was przemyślaną pomoc ;) Mam troszkę stracha przed przejściem na nowy room - czuję się jak uczniak rozpoczynający edukację w nowej klasie w liceum xD

Z góry bardzo dziękuję za porady i sugestie! ;)

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve
PokerStrategist

@00471

Spoiler

Napisane przez 00471
Cześć. Chciałem się z tego typu akcjami wstrzymać aż do przejścia na NL25, ale po namowie znajomego coacha postanowiłem już teraz znaleźć sobie jakiś room, na którym będę grał przede wszystkim w celu uwolnienia First Depo. Planuję tam zacząć grać w ciągu tygodnia-dwóch. Parę istotnych rzeczy:

• Gram NL10 SH.
  • Eksperymentuję z ilością stolików, moją dolną granicą jest 6, a górną 12.
  • Na samą grę (nie licząc nauki) poświęcam różnie - czasami godzinę, czasami 5 godzin dziennie. Średnio wychodzi mi pewnie ok. 20 godzin w tygodniu.
  • Ważne jest, że najczęściej nie gram wieczorami, zwykle jest to w godzinach od 8 do 17 - nie na każdym roomie w tych porach jest dostateczna ilość graczy.
  • Obecnie gram zoom lub zwykłe stoliki na PokerStars i to konto mam podpięte pod PokerStrategy. Nie mam żadnego innego konta pokerowego.
  • Moim celem na najbliższe miesiące jest zbudowanie sobie bankrolla pozwalającego mi na szybsze wspinanie się po limitach. Stąd pomysł, żeby uwalniać bonusy First Depo na różnych platformach, które pozwolą mi szybciej wygrywać żywą gotówkę.
  • W związku z moim powyższym celem, najbardziej istotna będzie dla mnie stopa zwrotu i szybkość uwolnienia bonusu w stylu First Depo.
  • Mój obecny bankroll waha się w okolicach 400$, ale mogę wpłacić więcej tylko dlatego, żeby "aktywować" bonus, a potem zwrócić sobie pieniążki przez MB na konto. Dlatego przyda mi się również informacja jak szybko będę mógł zrobić wypłatę części środków bez utraty możliwości uwalniania bonusu.
  • Moim dodatkowym celem jest awansowanie na tak wysokie stawki, bym we wrześniu był w stanie wyrobić Diamentowy status i zakwalifikować się na zlot w Berlinie ;)

Chciałbym również wiedzieć mniej-więcej jak szybko uwalnia się takie bonusy na danej platformie. Jeśli komuś się będzie chciało, może mi opisać to w dłuższej perspektywie, np. podać mi platformę, na której bonus idzie najszybciej i na tę platformę wszedłbym w pierwszej kolejności. NL10 to nie jest zbyt dobry limit do uwolnienia np. 500$ bonusu i podejrzewam, że mi troszkę na to zejdzie? Na NL20 czy NL25 poszłoby już szybciej, toteż mniej mi będzie zależeć na w/w szybkości.

Jak widzicie, przykładam do tej decyzji dosyć dużą wagę, dlatego mam nadzieję uzyskać od Was przemyślaną pomoc ;) Mam troszkę stracha przed przejściem na nowy room - czuję się jak uczniak rozpoczynający edukację w nowej klasie w liceum xD

Z góry bardzo dziękuję za porady i sugestie! ;)

Generalnie, problemy z ilością stołów dotyczą zazwyczaj graczy FR. Z SH wygląda to znacznie korzystniej.

Moją pierwszą propozycją jest WPT Poker oraz Party Poker.
Dokonując wpłaty 500$ musimy wyrobić 3000 WPT Points/Party Points co jest równoznaczne z wygenerowaniem 1500$ rake'u. Zwrot zatem wynosi 33%. Oczywiście możesz wykorzystać bonusy na obu platformach.

WPT Poker
- promocje i informacje
- VIP Club

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Kolejną platformą, którą polecam jest Bwin. Maksymalny bonus to aż 1000$, dlatego też mimo lepszego procentu zwrotu (36%) w tych propozycjach znajduje się na drugiej pozycji.

bwin
- promocje i informacje
- VIP System
- OnGame Points Race po 50 000 $

Kiedy wykorzystasz te trzy bonusy to z pewnością Twoje wymagania ulegną zmianie. Myślę, że jest to podstawowa oferta, którą po prostu warto wykorzystać.

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to śmiało pisz.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

SnG, MTT, oraz czasem cash no-limit

udało mi się zdać quiz i mogę dostać kapitał startowy - oprócz tego nie mam nic

full ring

tylko kapitał startowy

jeszcze nie mam

zwielokrotnić bankroll

No i jeszcze coś odemnie

W pokera gram od około pół roku, ale tylko darmówki - głównie na WP.PL.
Teraz kolega mnie namówił na darmowy kapitał ze strony PS.
Przeczytałem trochę artykułów i zobaczyłem jakie dno grałem (mimo, że udawało mi się wygrywać). Zdałem quiz i chciałem zacząć grać "na poważnie"
Teraz jest problem z wyborem poker romu. Kolega namawiał mnie na Party Poker - ale nie ma go w waszej ofercie. Poker770 zdecydowanie mi odradził (utrudniony kontakt z supportem, kłopoty z wypłatami i.t.p.)
Everest - mały traffic. Betfair nie zna, podobnie jak William Hill i Titan Poker.
Wiec proszę o poradę, oraz o odpowiedź czy na którymś z tych pokerromow są freerolle dla nowych członków.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve
PokerStrategist

@AnteKris

Spoiler

Napisane przez AnteKris
SnG, MTT, oraz czasem cash no-limit

udało mi się zdać quiz i mogę dostać kapitał startowy - oprócz tego nie mam nic

full ring

tylko kapitał startowy

jeszcze nie mam

zwielokrotnić bankroll

No i jeszcze coś odemnie

W pokera gram od około pół roku, ale tylko darmówki - głównie na WP.PL.
Teraz kolega mnie namówił na darmowy kapitał ze strony PS.
Przeczytałem trochę artykułów i zobaczyłem jakie dno grałem (mimo, że udawało mi się wygrywać). Zdałem quiz i chciałem zacząć grać "na poważnie"
Teraz jest problem z wyborem poker romu. Kolega namawiał mnie na Party Poker - ale nie ma go w waszej ofercie. Poker770 zdecydowanie mi odradził (utrudniony kontakt z supportem, kłopoty z wypłatami i.t.p.)
Everest - mały traffic. Betfair nie zna, podobnie jak William Hill i Titan Poker.
Wiec proszę o poradę, oraz o odpowiedź czy na którymś z tych pokerromow są freerolle dla nowych członków.

Pozdrawiam

W pierwszej kolejności chciałbym zasugerować Ci wybór odmiany. Granie wszystkiego po trochu nie wydaje się najlepszym pomysłem (ze względu na konieczność edukacji).

Ze względu na świetny przelicznik 1$ - 5SP chciałbym polecić Ci William Hill. Na tym Poker Roomie znajdziesz codziennie wyłączne freerolle z pulą 100$ oraz cotygodniowe z pulą 1000$.

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Bardzo dziękuję AdisJuve!

W takim razie mam jeszcze kilka pytań.

1. Jak jest na PartyPoker jest z rakebackiem? Z tego, co czytam na podstronie Nasza wyłączna oferta VIP na PartyPoker jakikolwiek rakeback będę otrzymywał dopiero po wyrobieniu 250$ rake'u w miesiącu (wtedy wynosi on 11%), czyli od drugiego miesiąca, w którym będę grał na PartyPoker? Bo zaczynając od połowy czerwca nie dam rady tyle wygenerować na NL10, więc np. zacząłbym z początkiem lipca i rakeback dostawał od sierpnia?
  2. Jednak na podstronie PartyPoker VIP Club jest z kolei mowa o nagrodach pieniężnych/bonusach i już totalnie nie ogarniam czy to było wliczane w poprzednie obliczenia czy nie.

Jak widzisz, próbuję ustalić realną stopę zwrotu, jaką będę otrzymywał za swój rake. Bo jeśli np. na Party przez pierwszy miesiąc nie dostaję żadnego rakebacku, a na bwin dostaję go od razu np. 30%, a tego doszłoby te w/w 36% First Depo, to chyba bardziej opłaca mi się posiedzieć teraz na bwinie i uwolnić mniejszą ilość bonusu na NL10, a potem na NL25 atakować Party/WPT? Tym sposobem może dostanę w longrunie mniej darmowych pieniędzy, ale szybciej będę wspinał się po limitach, na czym mi zależy najbardziej, bo wtedy i żywej gotówki będzie więcej. Czy może źle kombinuję?

Swoją drogą, na PokerStars widzę, że generuję w okolicach ~~52$ rake/10 tys. rąk, czyli zakładając, że Party pobiera tyle samo i robiłbym volume w okolicach 45 tys. rąk miesięcznie, dałbym radę generować ~~230-240$ rake'u - dosyć niewiele. Choć pewne odchyły są, bo widzę, że za ostatnie 40 tys. rąk mam wygenerowane 240$

3. Rozumiem, że bonus na tych samych zasadach mogę wykorzystać najpierw na Party, a potem na WPT? To by było całkiem cool.
  4. Rozumiem również, że skoro bonus powitalny jest uwalniany w transzach po 10%, to skoro i tak nie dam rady uwolnić na tak niskim jak NL10 limicie pełnych 500$ bonusu, bardziej opłaca mi się wpłacić mniejszą ilość gotówki, żeby transze były mniejsze i tym sposobem zaistnieje mniejsze prawdopodobieństwo, że nie zdążę np. uwolnić ostatniej, dużej 50$-owej raty, tylko będę sobie uwalniał np. raty po 30$ każda i będę je uwalniał swobodniej?

Kolejne moje dwa pytania dotyczą nieścisłości na forach pl.pokerstrategy oraz stronach Party/WPT.

5. Na stronie Bonus powitalny na PartyPoker jest napisane, że na wyrobienie całego bonusu mam 60 dni, natomiast na forach PS jest podane 120 dni. lolwut? ;) Czy może są to jakieś specjalne warunki, które zapewnia partnerstwo z PokerStrategy?
  6. Na stronie WPT Poker jest mowa jedynie o bonusie 100% do 100$, a nie do 500$.

Pytania dodatkowe:

7. Czy Party i WPT mają dokładnie tę samą pulę graczy? Tzn. czy grając na Party czy WPT gram w tej samej sieci graczy i tak naprawdę nie ma to dla mnie znaczenia, z którego "skinu" korzystam?

Odpowiedzi na powyższe zagadnienia szukam od dobrej godziny i dalej tego do końca nie rozumiem, stąd zawracanie tyłka moderatorom ;) Podejrzewam, że jak jeszcze się coś urodzi, to jeszcze się odezwę xD

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve
PokerStrategist

Już śpieszę z odpowiedzią.

1. & 2. W temacie Nasza wyłączna oferta VIP znajdują się informacje na temat zwrotów "regularnych". Możesz zamówić sobie bonus po dwóch miesiącach, gdyż Party Points (dotyczy to również WPT Points) nie są kasowane. Generalnie im większy osiągniesz status VIP, tym bonusy będą korzystniejsze.

Jeśli generujesz miesięcznie 250$ rake'u to zdobywasz 500 Party Points. Tym samym osiągasz status Silver (od 400 punktów). Ten status uprawnia Cię do nagrody pieniężnej 50$ za 1500 punktów (6,7% rakeback) lub bonusu (do uwolnienia) 80$ (10,7% rakeback).

Więc w przypadku Party Poker i WPT Poker otrzymujesz 33% rakeback'u z pierwszego depozytu oraz zwrot z nagród pieniężnych lub bonusu.

Trudno jest się odnieść do tego co będzie dla Ciebie korzystniejsze. Te dwie oferty są bardzo zbliżone i nie sądzę by była jakaś wielka różnica. Jeśli na początku wybierzesz Party i WPT to możliwe, że będziesz w stanie uwolnić cały bonus na Bwin.

3. Tak. Możesz skorzystać zarówno z bonusu na Party Poker jak i WPT Poker.

4. Jeśli jesteś w stanie obliczyć ile bonusu uwolnisz w ciągu 120 dni to faktycznie lepiej ograniczyć tą wpłatę.

5. & 6. Oferta dla graczy PokerStrategy jest na lepszych warunkach. Tyczy się to zarówno Party Poker jak i WPT Poker (a także innych platform).

7. Tak, pula graczy jest ta sama.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Witam! Posiadam już konto na PokerStars, więc ten odpada. Szukam roomu na którym panuje dość dobry traffic jeśli chodzi o Fixed Limit. W tej chwili gram FL 50 i szotuję 100. Ważne jest abym mógł podpiąć nowe konto do PS i wyrobić jakiś fajny bonus od pierwszej wpłaty.

Dzięki

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Cześć Bandsaw! :)

Niestety FL nie jest obecnie tak popularny jak kiedyś. Większość akcji przeniosła się na Poker Stars i tam możesz znaleźć najwięcej, najbardziej smakowitych gier.

Oprócz Poker Stars jedynie na Party Poker możesz od czasu do czasu znaleźć jakieś stoliki, jednak to już jest zależne od stawek i na wyższych limitach też może być ciężko.

Przyjrzyj się naszej ofercie odnośnie tego poker roomu:

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
emdzej1
Oldschool Grinder

NL10-25 SH
CZAS : różnie 7-15h w tygodniu, 6-8 stołów
BANKROLL : ~600$
Wyrobiłem wszelkie bonusy na PP i chce się przenieść na room z najbardziej korzystnym rakebackiem ( trafic, ilość fishy też ważne ) może być z bonusu first depo, lub czysty rb. Mile widziane także NL20.

Odpowiedz
Cytat
Mystyfik
PokerStrategist

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
No-Limit od czasu do czasu SnG i MTT

Na jakim limicie grasz?
NL2 ale wkrótce mam zamiar dojść do NL10

Full Ring

Ile czasu poświęcasz na grę?
4-5 dni w tygodniu po parę godzin

Jaki jest Twój obecny bankroll
40$

Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com
Party Poker, Poker770, PokerStars

NL10 a może nawet NL25

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

@emdzej1

Spoiler

Napisane przez emdzej1
NL10-25 SH
CZAS : różnie 7-15h w tygodniu, 6-8 stołów
BANKROLL : ~600$
Wyrobiłem wszelkie bonusy na PP i chce się przenieść na room z najbardziej korzystnym rakebackiem ( trafic, ilość fishy też ważne ) może być z bonusu first depo, lub czysty rb. Mile widziane także NL20.

Witam,

Warto z takim bankrollem zastanowić się nad Unibet Poker:

Unibet Poker
- promocje i informacje

Otrzymujesz bonus od pierwszej wpłaty równy 1000 euro, co razem z 30 % flat rb, pozwala Ci na otrzymywanie 50 % rb przez dwa miesiące wyrabiania bonusu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

@Mystyfik

Spoiler

Napisane przez Mystyfik
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
No-Limit od czasu do czasu SnG i MTT

Na jakim limicie grasz?
NL2 ale wkrótce mam zamiar dojść do NL10

Full Ring

Ile czasu poświęcasz na grę?
4-5 dni w tygodniu po parę godzin

Jaki jest Twój obecny bankroll
40$

Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com
Party Poker, Poker770, PokerStars

NL10 a może nawet NL25

Witam,

Sądzę, że nie warto poszukiwać nowego roomu, gdyż posiadasz konta założone na tych najlepszych do gry FR. Jeśli chcesz otrzymać bonus od pierwszej wpłaty, możesz założyć konto na William Hill:

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Player pool będzie identyczny jak na Poker770, gdyż jest to ta sama sieć iPoker.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat