Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia
Refic
Oldschool Grinder

Minusem tych roomów dla Ciebie jest to, że gra się tam w €, a przy Twoim niedużym bankrollu znacznie wpłynie na ilość BI.

Dodatkowo na PH trzeba wyrobić 100€ rake'u miesięcznie aby otrzymać rakeback, co jest bardzo trudne do wykonania na NL2.

Jeśli jednak nie przeraża Cię €, to możesz spróbować Unibetu, tam dzięki PokerStrategy dostaniesz od razu 30% rakeback.

Wiedz również, że najniższym limitem na Unibecie jest NL4.

Unibet Poker
- promocje i informacje
- bonus od pierwszej wpłaty

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Kanecki
Oldschool Grinder

o mnie zapomniano?

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Napisane przez Kanecki
Witam
zacząłem grać NL20 BSS FR na William Hill. Skończył mi się bonus powitalny i chcę zmienić room na taki gdzie %zwrotu rake'u będzie największy. Interesują mnie tylko inne skiny ipoker, ponieważ będę miał tych samych przeciników i nowy nick.
Ważne żeby czas wyrabiania bonusu był sensowny, na WH miałem 3 miesiące.
pozdrawiam

Myślę, że jeśli chodzi o ipoker, to warto rozważyć tutaj Betfred:

Betfred
- promocje i informacje
- VIP Club
- wyścig rake'u z pulą 2500 $

Na wyrobienie bonusu od pierwszej wpłaty masz też 90 dni, więc czasu jest naprawdę sporo. Raty wypłacane są w transzach w wielkości zależnej od Twojego statusu VIP na stronie Betfred.
Sieć już znasz i myślę, że to będzie dobry wybór. :fdrink

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik
Oldschool Grinder

A co mi tam, sam się wpiszę :D

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
PLO
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
PLO5-10
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
SH
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
3h dziennie, generuję $300 rake'u
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
150-250
Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
P*, FTP, Unibet, Party 888, betfair, poker770
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Dodatni winrate :)

Zaproponujcie coś nowego, albo utwierdźcie mnie w moim przekonaniu :D

Odpowiedz
Cytat
maciasowy
PokerStrategist

Przy tylu podpiętych kontach została Ci tylko sieć Entraction i 24h Poker

Odpowiedz
Cytat

• Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
NL
• Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
NL2 na Party Poker
• Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
FR
• Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
jakies 20h tygodniowo
• Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
122$ i gram to NL2 ... wydaje mi sie ze powoli wypada przechodzic na nl4.. ale widzialem ze tam stoliki maja nizsze plr/flop i pule tez niezbyt ... dla TAGa to tak sobie
• Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
Party Poker
• Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
powolny spokojny rozwoj na niskich limitach ale i wzrastajacy roll .. po wakacjach to juz intensywny atak na nl5 nl10 moze wyzej

Odpowiedz
Cytat
pabo69
PokerStrategist

• Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
SNG 30man turbo ( ewentualnie 27-45man)
SNG 11$ na Betfair - mam tam rakeback
FR
• Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
generuję 300$ rake'u w miesiącu
• Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
1000$
• Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
Titan Poker
bet365
888poker
Cake Poker
WH
PaddyPowerPoker
EuroPoker
MansionPoker

rozbudowanie rolla do 2000$ i przejscie na sng30man turbo 22$, a za wyrobiony rakeback rogrywać mtt

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

@kapelusznik

Spoiler

Napisane przez kapelusznik
A co mi tam, sam się wpiszę :D

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
PLO
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
PLO5-10
SH
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
3h dziennie, generuję $300 rake'u
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
150-250
Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
P*, FTP, Unibet, Party 888, betfair, poker770
Dodatni winrate :)

Zaproponujcie coś nowego, albo utwierdźcie mnie w moim przekonaniu :D

Ja bym Ci raczej polecał wybranie jednego z roomów podanych przez Ciebie.
Na innych może być różnie z trafficiem.
Z tego co wiem, na Unibecie przyjemnie gra się najniższe limity w Omahę, jednak jak pewnie pamiętasz, gry odbywają się tam w €.

pozdro

Odpowiedz
Cytat
Prince25
PokerStrategist
  • Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? No Limit
  • Na jakim limicie grasz? NL10
  • Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up? Full Ring
  • Ile czasu poświęcasz na grę? Średnio 1,5-3 godzinki dziennie 5-6 dni w tygodniu.
  • Jaki jest Twój obecny bankroll? ~$400
  • Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)? P*, Party, 888, Europoker.
  • Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące? Przeskoczyć jak najszybciej nl10 bo jestem już na nim wystarczająco długo :f_thumbsup:

Obecnie gram nl10 na 888 i powoli próbuję szotować 1-2 stoliki nl20. Niestety zaobserwowałem, że jest ich strasznie mało (10-12 to max co widziałem) więc w przypadku wejścia na ten limit o jakiejkolwiek rozsądnej table selection nie może być mowy. Zaczynam się więc interesować powoli nad zmianą pokerroomu. Możecie mi polecić któryś room w którym można efektywnie grać NL20 czy 25? Mile widziany rakeback, jednak w tej chwili jeszcze nie jest on podstawowym kryterium wyboru.

Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

@arekpox

Spoiler

Napisane przez arekpox
NL
NL2 na Party Poker
FR
jakies 20h tygodniowo
122$ i gram to NL2 ... wydaje mi sie ze powoli wypada przechodzic na nl4.. ale widzialem ze tam stoliki maja nizsze plr/flop i pule tez niezbyt ... dla TAGa to tak sobie
Party Poker
powolny spokojny rozwoj na niskich limitach ale i wzrastajacy roll .. po wakacjach to juz intensywny atak na nl5 nl10 moze wyzej

NL4 na większości roomów jest bardzo porównywalne, prędzej czy później będziesz musiał stawić czoła nitowatym przeciwnikom. Jednakże wielu z nich, o ile nie wszyscy z racji tego, że jest to NL4, popełnia sporo błędów. Tutaj pojawia się pole do popisu dla Ciebie. Rozwijaj się pokerowo, a żadne stoliki nie będą Ci straszne _thumbsup:

Ponadto chciałbym jeszcze dodać, że jeśli brakuje Ci akcji na full ringach, może warto rozważyć przejście na stoliki short handed? Tam znajdziesz dużo luźniejsze gierki ;)

Aby mój post nie został tylko jakimś tam gadaniem, zaproponuję Ci kilka roomów, które mógłbyś wziąć pod uwagę. Teraz lub w przyszłości.

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Największy traffic w sieci, wielu słabych graczy. Bardzo dobre miejsce do kontynuowania swojej kariery.

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Zarówno WH, jak i pozostałe roomy z sieci iPoker, doskonale sprostają Twoim wymaganiom. Znajdziesz tutaj dobry traffic dla full ringów.

W przyszłości, jeśli zmieniłbyś odmianę na sh, polecam Ci roomy ze stałym 30% rakebackiem, to bardzo pomaga budować rolla.

Unibet Poker
- promocje i informacje

Poker Heaven
- promocje i informacje

Jednak musisz wiedzieć, że gry na tych roomach prowadzone są w €, ponadto na PokerHeaven musisz zdobyć 100€ rake'u miesięcznie, aby dostać rakeback.

Dlatego polecam Ci je, jako ewentualne długoterminowe cele.

To by było chyba na tyle, mam nadzieję, że rozsądnie wybierzesz ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

@pabo69

Spoiler

Napisane przez pabo69
FR
1000$
Titan Poker
bet365
888poker
Cake Poker
WH
PaddyPowerPoker
EuroPoker
MansionPoker

rozbudowanie rolla do 2000$ i przejscie na sng30man turbo 22$, a za wyrobiony rakeback rogrywać mtt

W twoim przypadku jedynym słusznym wyborem będzie:

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Jako, że grasz sng, możesz tutaj osiągnąć dobry rakeback, najlepszą metodą jest wydawanie zdobywanych FPP na satelity do sunday storm.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

@Prince25

Spoiler

Napisane przez Prince25

• Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? No Limit
  • Na jakim limicie grasz? NL10
  • Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up? Full Ring
  • Ile czasu poświęcasz na grę? Średnio 1,5-3 godzinki dziennie 5-6 dni w tygodniu.
  • Jaki jest Twój obecny bankroll? ~$400
  • Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)? P*, Party, 888, Europoker.
  • Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące? Przeskoczyć jak najszybciej nl10 bo jestem już na nim wystarczająco długo :f_thumbsup:

Obecnie gram nl10 na 888 i powoli próbuję szotować 1-2 stoliki nl20. Niestety zaobserwowałem, że jest ich strasznie mało (10-12 to max co widziałem) więc w przypadku wejścia na ten limit o jakiejkolwiek rozsądnej table selection nie może być mowy. Zaczynam się więc interesować powoli nad zmianą pokerroomu. Możecie mi polecić któryś room w którym można efektywnie grać NL20 czy 25? Mile widziany rakeback, jednak w tej chwili jeszcze nie jest on podstawowym kryterium wyboru.

Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam.

Moim zdaniem dobrym wyborem dla Ciebie, będzie gra na jednym z roomów które już masz przypisane, mam na myśli PokerStars oraz PartyPoker, tam znajdziesz dobry traffic.

Ewentualnie, możesz spróbować pograć w sieci iPoker, tam również jest sporo stolików FR.

Polecam tutaj:

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
hakunamatata1
Oldschool Grinder

Napisane przez Refic
@hakunamatata1

Spoiler

Napisane przez hakunamatata1
NL
NL2 na Poker 888 na NL4 nie ma stolow FR i NL6 tez na lekarstwo
FR
15godzin Tygodniowo powiedzmy:)
150$ i gram to NL2 ale sie tam mecze te 8 stolow mocny grind zeby grac NL6 a nie podoba mi sie tam ten limit bo sa 4 stoly 6 max...wszedlem dzisiaj na NL6 2 polamane nutsy i to jeszcze sami regowie trafiaja...;/
Pokerstars,Everest Poker,888Poker
Marzy mi sie NL10

Zostaly mi tez do uwolnienia 3 raty po 10$ na 888 Poker wiec tez stad moje pytanie :pokerface:

Ja tobie polecam:

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Znajdziesz tam sporo stołów odpowiadających Twoim wymaganiom, poziom jest również dosyć niski :) Możesz tam spokojnie budować rolla.

Pozdrawiam

Niestety mam konto na PP dawno zalozone ale nie przypiete;/ wgl zapomnialem ze je zakladalem:((
Wiec dalej zupelnie nie wiem jaki room wybrac pomocy :rage:

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

To może wypróbujesz któryś z roomów iPokera?

Polecam Ci:

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club

Jest tam bardzo dobry przelicznik rake/SP

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
pabo69
PokerStrategist

Napisane przez Refic
@pabo69

Spoiler

Napisane przez pabo69
FR
1000$
Titan Poker
bet365
888poker
Cake Poker
WH
PaddyPowerPoker
EuroPoker
MansionPoker

W twoim przypadku jedynym słusznym wyborem będzie:

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Jako, że grasz sng, możesz tutaj osiągnąć dobry rakeback, najlepszą metodą jest wydawanie zdobywanych FPP na satelity do sunday storm.

Pozdrawiam

1. moje konto na P*nie jest podpięte pod PokerStrategy :/
2. wole rake w gotowce
3. nie maja sng30man

Odpowiedz
Cytat
Ikcero
Oldschool Grinder

Szukam jakiegoś roomu pod granie w miarę dużej ilości sng wieloosobowych i więcej oraz na granie jakiś ciekawych mtt. Planuje wpłacić około 100-200$... P* odpada, gram już tam, 888poker też znam - zastanawiam się nad party poker i czymś z IPoker. Co byłoby najlepiej wybrać pod granie około 8 stołów na raz - jakiś dużych sng i mtt?

Odpowiedz
Cytat
ktosik
Oldschool Grinder

Napisane przez Ikcero
Szukam jakiegoś roomu pod granie w miarę dużej ilości sng wieloosobowych i więcej oraz na granie jakiś ciekawych mtt. Planuje wpłacić około 100-200$... P* odpada, gram już tam, 888poker też znam - zastanawiam się nad party poker i czymś z IPoker. Co byłoby najlepiej wybrać pod granie około 8 stołów na raz - jakiś dużych sng i mtt?

Hej

Jak widzę jesteś dobrze zorientowany jeśli chodzi o poker roomy z dobrą ofertą MTT i SnG - więc poza Pokerstars i 888 pozostaje Tobie właściwie jeszcze iPoker i Party właśnie.

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
bialy7711
PokerStrategist

Witam!

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
NL

Na jakim limicie grasz?
NL2

FR

ok. 3-4 h dziennie

Jaki jest Twój obecny bankroll?
10$

P*, PartyPoker, WH

Budowa BR i przejście na NL5 do końca marca

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

@bialy7711

Spoiler

Witam!

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
NL

Na jakim limicie grasz?
NL2

FR

ok. 3-4 h dziennie

Jaki jest Twój obecny bankroll?
10$

P*, PartyPoker, WH

Budowa BR i przejście na NL5 do końca marca

Hej,

zacznijmy od tego, że 5BI na limit to bardzo mało ;/ Nie jest to dobry BRM, który może się skończyć busto.
Wydaje mi się jednak, że najlepszą opcją będzie dla Ciebie WH.

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Oni często organizują mini promocje dla graczy z micro i sypią z rękawa dodatkowymi $ i ticketami. Jeśli uda Ci się zbudować dobry roll na kolejny limit, napisz jeszcze raz tutaj, to postaramy się znaleźć coś odpowiedniego :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
devies
Oldschool Grinder

Witam.

# Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
SNG

# Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
normlanie SNG 15$-60$, jednak chcę zacząć na nowym roomie od ~5$-15$
# Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
Heads up

# Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
~5h dziennie, 4-5 dni w tygodniu

# Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
~50$-100$ (na start- nie chcę przenosić całego bankrolla, a nawet jakiejś większej jego części)

# Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
żadnym

# Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Wyrobić chociaż status platyna na PokerStrategy

Chodzi głównie o wyrobienie konkretnego statusu PokerStrategy, bo jeżeli bym miał zostać na tym roomie na dłużej i przelać na niego cały swój bankroll to pozwolę sobie przykleić mojego poprzedniego posta z innego tematu:

Specjalizuję się w grach HUSNG normal speed 4 players. Na Pokerstars stawki mi odpowiadają, na Unibecie nie. A to dlatego, że na Unibecie takie turnieje odbywają się ze stawkami max 11€ buy in, a to za mało dla mnie. Na początek budowania rolla może i dobre, ale potem już nie.
Chciałbym znaleźć taki pokerroom, na którym były by powyższe gry za około 60$ (może być nieco mniej), a żeby zarazem nabić na tych grach trochę punktów do statusu na PokerStrategy. No i jeszcze ważna rzecz żeby było z kim grać, a nie jak na Unibecie, że do gry za 11€ trzeba czekać czasami godzinę, a nie raz i dwie żeby komplet czterech graczy się zarejestrował.

Odpowiedz
Cytat