Napisane przez kair0s
Napisane przez babel92
Napisane przez Urbi23
Zapewne po raz kolejny się zjawię, może w tym roku uda się wyjątkowo coś pograć w pokera![]()
osadnicy > poker, proste
![]()
mafia > osadnicy, jeszcze prostsze
![]()
tru
@ Qsy in tacz
Napisane przez kair0s
Napisane przez babel92
Napisane przez Urbi23
Zapewne po raz kolejny się zjawię, może w tym roku uda się wyjątkowo coś pograć w pokera![]()
osadnicy > poker, proste
![]()
![]()
tru
@ Qsy in tacz
Napisane przez babel92
Napisane przez kair0s
Napisane przez babel92
Napisane przez Urbi23
osadnicy > poker, proste
![]()
![]()
tru
![]()
@ Qsy in tacz
![]()
staropramen>mafia>osadnicy> poker
Wstępnie z Tazim jestem umówiony ale nie wiem jeszcze, może Wy będziecie mieli miejsce w aucie? ;p
To ja juz wiem dlaczego do Pardubic nie jeżdże... po piewsze primo jestem fisz, a po drugie primo:P w poksa to bym za bardzo nie pograł z taka ekipą
Napisane przez xiondz77
To ja juz wiem dlaczego do Pardubic nie jeżdże... po piewsze primo jestem fisz, a po drugie primo:P w poksa to bym za bardzo nie pograł z taka ekipą![]()
No ba. W tamtym roku przez tydzień pobytu zagrałem chyba 2 turnieje i może ze 3 razy byłem na cashu, w tym jeden w HORSE, gdzie "check is not an option"
Napisane przez darogiovanni
Napisane przez babel92
Napisane przez kair0s
Napisane przez babel92
Napisane przez Urbi23
osadnicy > poker, proste
![]()
![]()
tru
![]()
@ Qsy in tacz
![]()
staropramen>mafia>osadnicy> poker
![]()
potwierdzam.
Rejestracja do turniejów jest jakaś ograniczona i najlepiej rejestrować się przez internet czy na miejscu nie będzie problemów, nie wiem jak to wygląda gdyż to będzie mój pierwszy turniej live jeżeli się zbiorę ale z kumplem się napaliliśmy więc jeżeli coś z Krakowa możemy się z kimś zabrać i ewentualnie zakwaterować.
.
Oj z Main Eventem akurat chyba było dość ciężko na ostatnią chwilę. Ale:
- w pozostałych eventach nie było problemu
- Main event ma teraz chyba 50% więcej miejsc (3 dni startowe), więc też powinno być spoko
Co do turbinek to też prawda, ale to już na miejscu, że warto rejestrować się wcześniej (najlepiej dzień wcześniej lub danego dnia zaraz po przyjściu do AFI).
Ja w tamtym roku wkupowałem się do ME na miejscu i nie było problemu (chyba 2 dni wcześniej). Jedyny problem jaki pamiętam, to turbinki.
Siemka, ogólnie aby przez tydzień siedzieć i wejśc do main eventu ile kasy potrzeba tak orientacyjnie, możecie podpowiedzieć?
A jak z tym freerollem? Wiadomo jaka ilość miejsc? Można się jakoś zapisać online lub telefonicznie?
Napisane przez bacalinho
Siemka, ogólnie aby przez tydzień siedzieć i wejśc do main eventu ile kasy potrzeba tak orientacyjnie, możecie podpowiedzieć?
Na oko 8-10k Kč, czyli 1300-1700zł + dojazd. Tylko po co siedzieć tydzień jak się gra tylko ME?
edit: jak będziesz mieszkał w jakichś akademikach i nie szastał pieniędzmi to pewnie poniżej tysiaka też da radę. nie wiem, nie testowałem
Napisane przez 69CuZo69
A jak z tym freerollem? Wiadomo jaka ilość miejsc? Można się jakoś zapisać online lub telefonicznie?![]()
18:00 #1 Warm-up freeroll freeroll 0 Kč+100 Kč rebuye: 200 Kč CAP: 180
Do końca to taki freeroll nie jest. O zapisach sobie już sam poszukaj tutaj:
Dzięki za odpowiedź, nie tylko main event chce grać:p ktoś już odniósł tam jakieś większe sukcesy?
a ten 3 osobowy turniej drużynowy? jak to wygląda?
No to więcej kasy szykuj
Nie no nikt na razie nie odniósł... dzisiejszy news podsumowujący zeszły rok: https://polska.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/Poker-Festival-Pardubice-2013-zapraszamy!_73273/
Hej bacalinho,
Team Championship jest turniejem pod banderą PokerStrategy.com, wpisowe 9000 Kc to wpisowe na drużynę (3k/osobę). Nie znam dokładnej maksymalnej liczby drużyn, które mogą wziąć udział w turnieju, ale podejrzewam, że będzie możliwe formowanie teamów na miejscu.
Pozdrawiam.
Jeśli satka wypali to też się wybiorę na ME. Czas pokaże. Impreza zdecydowanie warta uczestnictwa
Może sformować ekipy tutaj jeżeli ktoś jest chętny, kto jest za tym aby osoby które wystąpią w tym evencie, miały koszulki z logo pokerstrategy i Polską flagą:P fajnie by było reprezentować nasze forum i kraj:p a naprasowanka to nie jest duży koszt na t-shirt.
Co o tym myślicie?
Chętnie byśmy rozdali Wam koszulki, ale niestety nie mamy obecnie na składzie (tzn. mamy "namioty" w rozmiarze XXXL).
Będziemy mieć natomiast naszywki z logo PokerStrategy.com na miejscu, także możecie łapać Thorka, żeby je zdobyć.
Napisane przez plushack
Jako, że znajomy nie jest mi w stanie wstępnie potwierdzić czy będzie jechał, poszukuje kogoś kto wybiera się z trójmiasta. Planuję pojechać tak, aby na miejscu być 26-27 i zostać około tygodnia. Więc jak ktoś jest chętny aby zabrać się razem to w kupie raźniej ;]PS. chyba najlepszym wyborem będzie polski bus, chyba, że uda się w tym czasie jakieś tanie bilety samolotowe dorwać.
PS2. Jeżeli znajomy się jednak zdecyduje to wybieramy się samochodem i będzie można też kogoś zabrać po drodze.
Witam.
Byc moze ja sie wybiore, narazie jakies 60%pewnosci, a jakbyscie jechali autem to macie mnie po drodze pod Swieciem tzn 30KM od
wrazie czego bedzie mozna sie dogadac. Pozdro