Witam , mam pytanie strategy points i ich zdobywanie mam podpięte pod euro poker bo to byłła 1 platforma na której grałem i moje pytanie czy jeśli gram na william hill teraz to czy będa mi się nabijać punkty strategy points ? Bo chciałbym oglądać szkolenia omahy z wyższej pólki ;p
Witaj Pesymist,
jeżeli podczas rejestracji swojego konta na William Hill podałeś kod promocyjny PSVIP to jak najbardziej będą Ci się nabijały Strategy Points!
Pozdrawiam
Witaj Pesymist,
Na początku muszę zapytać czy konto na William Hill masz również podpięte do PokerStrategy.com?
Dla ułatwienia link do instrukcji przyłączenia konta William Hill do PokerStrategy,com
Jak otrzymać bonus na William Hill
Jeżeli wykonałeś wszystko według zamieszczonej pod linkiem instrukcji, twoje konto powinno być przypisane do PokerStrategy.com i powinieneś otrzymywać Strategy Points za swoją grę.
Najłatwiej jest to sprawdzić na stronie głównej naszego serwisu w miejscu gdzie masz sumę Strategy Points uzyskaną na każdym poker roomie. (tabela - Twoje poker roomy). Jeżeli obok William Hill znajduje się mała strzałeczka pozwalająca Ci rozwinąć listę zawierającą ilość Strategy Points uzyskane każdego dnia. Jeżeli masz taką możliwość oznacza to, że konto jest prawidłowo podpięte do strategy points.
Pozdrawiam,
plushack
PS. Widzę, że ventaici mnie uprzedził :>
dzięki , niestety wpisałem inny kod także po ptakach , a szkoda bo mrbociana szkolenia bym poogladal ;p
Witaj,
Jeżeli rozważasz taką możliwość to możesz też przenieść swój bankroll na inny poker room współpracujący z PokerStrategy.com. William Hill jest częścią sieci iPoker, a z tej sieci współpracują z nami takie poker roomy jak:
-> Poker770
-> bet365
-> Titan Poker
-> paddypowerpoker
Na każdym z tych poker roomów będziesz miał taką samą pulę graczy, więc traffic taki sam, a możesz zdobywać Strategy Points jeżeli tylko przypiszesz sobie konto do PokerStrategy.com
Jeżeli nie wiesz, który poker room będzie spełniał Twoje oczekiwania to polecam Tobie ten wątek na naszym forum ♠_thumbsup:
Pozdrawiam