haha, w takim razie z ważnych komunikatów to po festiwalu będę też szukał wątroby
Napisane przez MateQC
Planuję z ziomkiem wyjazd z Pomorza. Póki co jest nas dwóch, więc 2-3 miejsca w aucie się znajdą. Pewnie wygodniej będzie w 4, więc 2 miejsca...
Jeśli coś by się zmieniło z ilością miejsc będę informował.
Może dobrze by było też od razu pisać na jakie dni ktoś się wybiera, bo festiwal jest dość długi w tym roku, acz na początku są dosyć mało istotne turki.
@mattw94pl przyjmij zaproszenie
@former admin ale mimo wszystko 2 tygodnie w Czechach spoko sprawa
i nie trzeba grac codziennie turniejow. Cash przy piwie tez ciekawa opcja :sdrink
Ja też będę, ale jeszcze nie wiem na ile. Prawdopodobnie od 27 lipca, jade z Warszawy
Zapewne po raz kolejny się zjawię, może w tym roku uda się wyjątkowo coś pograć w pokera
Czy w tym roku pojawia sie jakies newsy odnosnie Pardubic? Z tego co widze w zeszlym roku informacje byly podawane od mniej wiecej polowy maja.
jakie chcesz informacje jeszcze? cały schedule jest już dostępny, info nt. noclegów i wszystkiego też, poszukaj na pokeralaska
tu masz tez, co prawda po czesku, ale zawsze
Napisane przez Urbi23
Zapewne po raz kolejny się zjawię, może w tym roku uda się wyjątkowo coś pograć w pokera![]()
osadnicy > poker, proste
Napisane przez Alomox
Czy w tym roku pojawia sie jakies newsy odnosnie Pardubic? Z tego co widze w zeszlym roku informacje byly podawane od mniej wiecej polowy maja.
Hej,
Nikt o Pardubicach nie zapomniał. Wkrótce będzie więcej informacji na ten temat.
Warto też zajrzeć do tego wpisu, w którym Marta zdradziła, co jest planowane w związku z tym wydarzeniem
Pozdrawiam
Napisane przez spinek
Napisane przez Alomox
Czy w tym roku pojawia sie jakies newsy odnosnie Pardubic? Z tego co widze w zeszlym roku informacje byly podawane od mniej wiecej polowy maja.Warto też zajrzeć do tego wpisu, w którym Marta zdradziła, co jest planowane w związku z tym wydarzeniem
![]()
Pozdrawiam
E tam Community Event
Całe Pardubice będą w stanie jednego wielkiego Community Eventu, tłum naszych się zapowiada
I'm in 29.07-10.08
Planuje ktoś być od początku do końca? Bo ja mam taką chęć i najchętniej bym się zakwaterował przez ten czas w jednym miejscu. Myślę, że 3 lub 4 osobowy pokój na taki okres czasu można by dostać po przystępnej cenie. Mam już nawet pewne typy blisko AFI.
30.07 - 10.08, ale jestem skłonny wybrać się 1-2 dni wcześniej, jeśli ktoś by jechał przez/z Warszawy.
Hostel - izi Podkova.
Napisane przez babel92
Napisane przez Urbi23
Zapewne po raz kolejny się zjawię, może w tym roku uda się wyjątkowo coś pograć w pokera![]()
osadnicy > poker, proste
![]()
mafia > osadnicy, jeszcze prostsze
Napisane przez babel92
jakby co jadę, będę, szukam noclegu i transportu![]()
Ja też się wybieram, prawdopodobnie ze znajomymi z Poznania się będę zabierał, może będą jeszcze miejsca gdybyś chciał. Ewentualnie jeśli nie będzie opcji jazdy samochodem jest pociąg, w zeszłym roku nawet nie najgorzej się jechało
Nocleg z ekipą mile widziany, akademiki były tanie ale chyba lepiej jakiś hostel albo apartament na cały pobyt wynająć, nie powinno za drogo wyjść.