Stefonno,
Spoko wiem gdzie jest Świecie, więc jak coś byśmy Cię zabrali, a jak nie będziemy jechać samochodem też można się jakoś zgadać.
Stefonno,
Spoko wiem gdzie jest Świecie, więc jak coś byśmy Cię zabrali, a jak nie będziemy jechać samochodem też można się jakoś zgadać.
Czy ktoś z zeszłorocznych bywalców mógłby polecić/odradzić hotel pod względem stabilności netu? W Zlatá Štika było bez zarzutu, ale tym razem szukam czegoś bliżej AFI.
kair0s, a w Podkovie jak jest pod tym względem?
Osobiście nie miałem okazji wypróbować, bo Podkovę znam tylko z wieczornych odwiedzin (wcześniej odpowiednio Na Krete penzion i hotel Zlata Stika - w obu net był git, ale co do drugiego to już sam wiesz), ale podpytałem Thorka, który był w Podkovie w zeszłym roku, i podobno net jest solid.
Dzięki za info
A czy ktoś miał kiedyś przyjemność być w Pension Austria? W mailu zachwalają, że "our connection is stability"
Rok temu spędziłem 10 dni w Hostelu Trim.
Co prawda 4km od AFI Palace, ale mogliśmy spokojnie odpalić sesję w trzy osoby w pokoju przez parę godzin, bez żadnych problemów.
Jakby jakaś ekipa jechała z Lublina to chętnie się podłączę. Termin jest mi obojętny aby obejmował jeden z "day 1 ME".
PM me
Jadę z Warszawy, prawdopodobnie z kumplem(raczej nie zagra) jeżeli będą chętni to autem. Citroen berlingo także wygodny do podróży. 3 miejsca wolne.
Na pewno gram w ME, ale pewnie turbosy też będą grane, może cash.
Nie wiem jeszcze jak terminowo miałoby to wyglądać, napewno chcę przed ME zagrać na rozgrzewkę jakiś SE. BYŁBY KTOŚ CHĘTNY?
Napisane przez wuzetes
Jadę z Warszawy, prawdopodobnie z kumplem(raczej nie zagra) jeżeli będą chętni to autem. Citroen berlingo także wygodny do podróży. 3 miejsca wolne.
Nie wiem jeszcze jak terminowo miałoby to wyglądać, napewno chcę przed ME zagrać na rozgrzewkę jakiś SE. BYŁBY KTOŚ CHĘTNY?
Ja byłbym chętny wstępnie (+kumpel), zobaczę jak wyjdzie u mnie z terminami i jak coś to się odezwę.
Napisane przez wuzetes
Zaproszenie wysałne
Napisane przez BSNTLG
Jou też się wybieram, szukam transportu z trójmiasta :fdrink
Na chwilę obecną nie wiem czy będziemy jechać samochodem, czy będę jechać sam, a wtedy chyba polski bus, więc jak coś można się zgadać.
Napisane przez BSNTLG
Jou też się wybieram, szukam transportu z trójmiasta :fdrink
Jade ♠_thumbsup:
Napisane przez ninusss
Napisane przez BSNTLG
Jou też się wybieram, szukam transportu z trójmiasta :fdrinkJade ♠_thumbsup:
No to jest nas trzech na pewno.