Wybieram Po raz kolejny zreszta
Okolice Katowic, jako rybki chcemy wpłynąć na nasz 1 turniej live, a Pardubice dobra okazja
Myślę że miejsce w aucie się znajdzie :fdrink
edit-- czy ktos orientuje sie, jakie sa oplaty na drogach czeskich? I jak to organizacyjnie z wjazdem i dojazdem wyglada? Bede wdzieczny za odpowiedzi :fdrink
Napisane przez Target1920
Okolice Katowic, jako rybki chcemy wpłynąć na nasz 1 turniej live, a Pardubice dobra okazjaMyślę że miejsce w aucie się znajdzie :fdrink
edit-- czy ktos orientuje sie, jakie sa oplaty na drogach czeskich? I jak to organizacyjnie z wjazdem i dojazdem wyglada? Bede wdzieczny za odpowiedzi :fdrink
Skąd dokładnie i co chcecie (planowo) zagrać?
Co do dróg:
Miesięczna - 440KC ~ 70zł
Dziesięciodniowa - 310KC ~ 50zł
To są koszty winiety.
Nie wiem co masz na myśli pisząc "jak to organizacyjnie z wjazdem i dojazdem wygląda?"
AirFace, akcept buddy
Chodziło mi właśnie głównie o te ceny, i o to, czy jeszcze jakieś opłaty czychają
Planowo wyjazd z wioski pod Warszawą.
Liznęłoby się jakoś poksa live for fun & money
Napisane przez bek0n
ja sie wybieram, mam godzine pociagiem![]()
Skąd wyjeżdżasz? Może będę miał dobre połączenie.
Jako, że znajomy nie jest mi w stanie wstępnie potwierdzić czy będzie jechał, poszukuje kogoś kto wybiera się z trójmiasta. Planuję pojechać tak, aby na miejscu być 26-27 i zostać około tygodnia. Więc jak ktoś jest chętny aby zabrać się razem to w kupie raźniej ;]
PS. chyba najlepszym wyborem będzie polski bus, chyba, że uda się w tym czasie jakieś tanie bilety samolotowe dorwać.
PS2. Jeżeli znajomy się jednak zdecyduje to wybieramy się samochodem i będzie można też kogoś zabrać po drodze.
Napisane przez AirFace
Napisane przez bek0n
ja sie wybieram, mam godzine pociagiem![]()
Skąd wyjeżdżasz? Może będę miał dobre połączenie.
z Pragi
Planuję z ziomkiem wyjazd z Pomorza. Póki co jest nas dwóch, więc 2-3 miejsca w aucie się znajdą. Pewnie wygodniej będzie w 4, więc 2 miejsca...
Jeśli coś by się zmieniło z ilością miejsc będę informował.
Planujecie coś z zakwaterowaniem kombinować? Fajnie by było sie dogadac w wiecej osob i moze coś tanio zalatwic... rok temu ponoc w akademikach mase osób bardzo tanio nocowało
Napisane przez pyziolek20
proponuje pod namioty albo przekimamy sie na sofach w kasynie
Napisane przez pyziolek20
proponuje pod namioty albo przekimamy sie na sofach w kasynie
Ale to trzeba warty robić i ciągle jedna osoba musi piwo pić