Napisane przez LargoX
i co ogladal ktos ten program na tvn24?
Okazało się, że były przetasowania w tematach i w związku z tym o pokerze będzie dopiero w poniedziałek.
Napisane przez LargoX
i co ogladal ktos ten program na tvn24?
Okazało się, że były przetasowania w tematach i w związku z tym o pokerze będzie dopiero w poniedziałek.
Napisane przez prosteraczej
Napisane przez LargoX
i co ogladal ktos ten program na tvn24?Okazało się, że były przetasowania w tematach i w związku z tym o pokerze będzie dopiero w poniedziałek.
w/e to bede mogl obejrzec
Cytat: Napisane przez prosteraczej Cytat: Napisane przez LargoX i co ogladal ktos ten program na tvn24? Okazało się, że były przetasowania w tematach i w związku z tym o pokerze będzie dopiero w poniedziałek. w/e to bede mogl obejrzec
O jaki program chodzi albo o której będzie nadawany?
Napisane przez nuktap
Cytat: Napisane przez prosteraczej Cytat: Napisane przez LargoX i co ogladal ktos ten program na tvn24? Okazało się, że były przetasowania w tematach i w związku z tym o pokerze będzie dopiero w poniedziałek. w/e to bede mogl obejrzec
O jaki program chodzi albo o której będzie nadawany?
20:23 Czarno na białym - TVN24
Napisane przez BrushedWorld
Teksas Holdem ;D
Dobrze, że nie Teksański klincz tak jak jest w każdym tłumaczeniu ,,Rounders"
Co za chory kraj
Jedyny plus całej sytuacji, że nie mają możliwości sprawdzenia i dostępu do naszych kont pokerowych
Myślę czy nie poinformować UC w Pń o zorganizowanym turnieju w holdema na dużą pulę. Celnicy zapukają a tam 4 osoby grają w piotrusia na drobniaki. Wszystko nagrać i dodatkowo ożywić PS forum <3
Uważaj z tym piotrusiem bo jak nas w szczecinie zwijali to nikt nie sprawdzal w co gramy a i jestem pewien że bladego pojęcie o TH nie mieli.
Napisane przez naturehol
Myślę czy nie poinformować UC w Pń o zorganizowanym turnieju w holdema na dużą pulę. Celnicy zapukają a tam 4 osoby grają w piotrusia na drobniaki. Wszystko nagrać i dodatkowo ożywić PS forum <3
już było