Siema wszystkim. Mam 21 lat, w pokera gram od marca tamtego roku (2010)aczkolwiek konto na forum mam duzo dluzej. W wieku 18 lat zalozylem tutaj konto zeby zaczac zarabiac gruby hajs, ale oczywiscie moj slomiany zapal zepsul mi plany. Troche zaluje ze wtedy nie zaczalem tego wszystkiego ale wazne ze w ogole
Studiuje informatyke w KRK, wiec nie spodziewajcie sie jakichs rozprawek, to beda po prostu - proste teksty:D Swoja "kariere" zaczynalem na nl2 na FTP gdzie w ciagu roku gralem juz na nl100. Wykresu z ftp niestety nie mam bo mialem formata. Jak wielu z Was, ftp jest mi co nieco winne i mam nadzieje ze w tym roku, cos w tej sprawie ruszy
Bloga zakladam glownie z powodu braku motywacji. Ostatnio dosyc malo gram i w sumie nie wiem dlaczego, dlatego mam nadzieje ze ten blog to zmieni
W miedzyczasie gralem jeszcze na p* ale troche przewyzszyl mnie tam poziom, zle mi sie gralo, za bardzo zanitowane stoly, to nie dla mnie ;> Obecnie gram na Ongame na koncie ktore nie jest przypisane do PS, dlatego taki status.. Gdy wroci FTP to mysle ze tam wroce. Na koniec chcialbym wszystkim zyczyc sukcesow w 2012 !:D Wrzucam wykresik z ongame. Volume nie zabija, ale jestem jednym z tych ktorzy oszukuja EV, chociaz to tylko ongame mnie tak lubi

Uploaded with ImageShack.us
Mam nadzieje ze komus czasami bedzie sie chcialo zerknac i poczytac ;D
PS: Nazwe dorzuce jak bedzie wena:>