Przejdź do forum
fml... czyli celnic...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

fml... czyli celnicy atakują...

657 Posty
232 Użytkownicy
0 Reakcje
110.4 K Wyświetlenia

bedzie w teleexpresie

Odpowiedz
Cytat
4hand
PokerStrategist

z tlpoker: :D

Odpowiedz
Cytat
przemek20011
PokerStrategist

I co było w tych faktach bo nie miałem możliwości oglądania....

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez sojowyjarz
Jeżeli oni zalegalizują pokera, to Kapica powinien za to zapłacić stołkiem.

Dlaczego niby? On jest zwykłym szarym urzędasem egzekwującym prawo. Nie on je ustanawiał.

Odpowiedz
Cytat
Prestiqe
Elite Grinder

Napisane przez medzikone

Napisane przez Prestiqe
Palikot jako jeden z niewielu widzi jakie w Polsce cyrki się dzieją, ja tam jestem zadowolony, że na niego głosowałem. Pozdro dla wszystkich co myślą tak samo :)

Nie myślę tak samo. Nie pozdro :facepalm:

Moja poprzednia wypowiedź nie miała na celu obrażenia innych osób którzy głosowali na inne partie PO,PiS, SLD, PSL itd. więc się nie spinaj.

Odpowiedz
Cytat

tvn ladnie cenzuruje komentarze wiec wklejam tutaj to co tam probowalem wstawic, moze komus sie przyda taka argumentacja jezeli bedzie mial okazje do dyskusji z kimkolwiek z otoczenia, czy moze z mediow (ktos wspominal o checi naglasniania tego jeszcze bardziej).

skoro byl to turniej, i na calym swiecie organizowane sa dziesiatki turniejow za mniejsze, wieksze, lub bardzo duze pieniadze w pokera, to jak w ogole mozna pomyslec zeby nazwac to hazardem? jak to jest ze Ci sami ludzie wygrywaja turnieje i jest masa profesjonalnych graczy utrzymujacych sie z pokera - to co, oni maja najwiecej szczescia i to regularnie?
skoro poker to hazard wg. toku myslenia naszych ustawodawcow, to te wszystkie turnieje powinny nazywac sie loteriami. i w sumie nie ma sensu ich przeprowadzac, skoro to hazard i wszystko zalezy od przypadku, to wystarczy rozdac po losie na poczatku i zrobic losowanie kto wygra - na jedno wyjdzie, no nie?

naprawde wszyscy w rzadzie to tacy ignoranci? nie tego sie spodziewalem po PO - marnowanie pieniedzy na walke z normalnym sportem, takim samym jak brydz czy szachy, ktory w wielu krajach jest legalny, na robienie nalotow na kolesi grajacych sobie w karty, a ignorowanie takich problemow jak chociazby korupcja w polskim sporcie.

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

jak ktoś oglądał to teraz imo był świetny reportaż w panoramie o jednoznacznym wydzwięku _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
przemek20011
PokerStrategist

Tzn jakim?? piszcie konkrety a nie ogólniki....

http://tvp.info/panorama/wideo/19102011-1545/5351614

Odpowiedz
Cytat
Delfinek
PokerStrategist

Obok głupoty przechodzę bez komentarza :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

W skrócie, że prawo jest kuriozalne i był wywiad z Wiśnią, który obalał mity, a potem porównali, że w innych krajach jest to legalne, są organizowane turnieje o grubą kasę, a u nas wpadają na urodziny i że jednak poker to dobro _cool:

Odpowiedz
Cytat
kr2ys1ek
Poker Player

.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Napisane przez 4hand
z tlpoker: :D

Rzeczowy chipcount.

Odpowiedz
Cytat
WandererPL
PokerStrategist

Brawo TVN :) Dobry reportaż

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

No to mamy w Faktach.

Kapica swoje, minister sprawiedliwości zaskoczony o co chodzi, Justyna Pochanke mocno podśmiechuje się z absurdalności i pyta Tuska ;)

No i super odniesienie do Scrabble z nagrodami! :)

Odpowiedz
Cytat
ikarPL
PokerStrategist

Swietnie przed chwila bylo pokazane w TVN - i wypowiadał sie Horecki i Wisniewski (o SB-ckich metodach) moze zaraz bedzie na stronie ich - ewentualnie powinni juz puszczac powtorke materialu w TVN24 - gdyby ktos mial mozliwosc zgrania (hehehe... dekoder z PVR??) i wrzucenia tu byloby milo

Odpowiedz
Cytat
AmorPL
Oldschool Grinder

Przytocze tu słowa znanego nam polityka: "Polska to dziki kraj". Mnie już się płakać chce, gdy widzę co nasz rząd wyprawia. To jest debilizm żeby zakazywać to co jest uznawane na świecie za sport.

Odpowiedz
Cytat
Choody
PokerStrategist

TVN Fakty, Kapica pytany o zatrzymania pokerzystów:

"Sprawę traktujemy PRIORYTETOWO."

Fajne mają priorytety....

Odpowiedz
Cytat

czyje to były urodziny? bo jak widziałem w faktach to kilka twarzy widziałem znanych, nawet Pawcio chyba tam był i coś mamrotał przed budynkiem

Odpowiedz
Cytat
MistyK
Oldschool Grinder

zalosny kraj, jakas kretynka ktora nigdy nie widziala pokera na oczy wypowiada sie na temat losowosci, o kapicy nie wspomne :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Dobrze TVN pokpil sobie troszke z Ustawy :D BRAWO !! czekam co powie TVP

Odpowiedz
Cytat